torstai 15. lokakuuta 2009

Support Vaclav Klaus! Stop the Lisbon treaty!

Anna tukesi Vaclav Klausille! Pysäytä Lissabonin sopimuksen täytäntöönpano! ( taitaa olla meidän Suomalaisten ainoa tapa "äänestää" Lissabonin sopimusta vastaan...)

http://www.petitiononline.com/sptklaus/petition.htmlTällä erää 15.10 on nimikirjoituksia jo yli 13.000 kpl

13080 Total Signatures

Lue vetoomuksen teksti tästä. Allekirjoitathan sinäkin.

Lissabonin sopimus vaikeuttaa huomattavasti talousdemokratian uudistuksia. Tästä syystä meidän yksisnkertaisesti on pakko yrittää tehdä kaikkemme jotta tämä ei etene. Tämä vetoomus on tällä erää yksi niitä ainoita keinoja joilla sopimuksen etenemiselle saisi aikalisän jotta myös englantilaiset pääsisivät toteuttamaan omaa kansanäänestystään.

Vai haluatko sotarikollisen Tony Blairin EU-presidentiksi?

26.10 Päivitys: Vaclav Klaus ei ole antanut periksi EU:lle...vaan yrittää nostaa jupakan kansanäänestyskysymykseksi kotimaassaan - ja voi hyvinkin onnistua siinä.

Václav Klaus, the Czech President, who is the last hurdle to full ratification of the Lisbon treaty, has made a final attempt to derail the agreement.

In a submission to the Czech constitutional court, which will decide tomorrow whether the treaty is compatible with the country’s constitution, Mr Klaus has suggested that it should be subject to a referendum.


Päivitys: 7.11 David Icke: What has been done to ensnare Europe is happening now around the world. The basic theme is encapsulated in a single quote 57 years ago by the 'Father of Europe', the Rothschild frontman, Jean Monnet:
'Europe's nations should be guided towards the super-state without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but will eventually and irreversibly lead to federation.'

6 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Allekirjoitettu!

Olli kirjoitti...

Täällä myös!

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitin myös. Itse myös tein havainnon, että olen aikanani armeijassa vannonut sotilasvalan isänmaalle en Eu:lle. Eli jos sitten tästä EU:sta muodostuu liittovaltio niin se vala ei enään velvoita yhtään mihinkään, kun ei ole enään sitä isänmaata. Joten jos jokin sota sitten joskus syttyy niin eipä tarvi vaivautua lähtemään.
Tässä vielä muistin virkistämiseksi:

SOTILASVALA

--------------------------------------------------------------------------------
Minä lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.
Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

Joukkoa, johon kuulun, sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää.

Kaptah kirjoitti...

Kiitokset Anonyymille :). Olen piehtaroinut saman asian kanssa, mutta sehän on juurikin niinkuin sinä kirjoitit.

Eli jos jotain toimintaa kehkeytyy, niin voin huoletta pyyhkiä kaikkilla liikekannalle julistuslappusilla takamukseni. Käytännössä olen kohta taas siviili, mikäli sopimus astuu voimaan. Rampautettua Suomea en ala enää puollustamaan!!! Sitä paitsi, mitä puollustettavaa täällä enää on, alati kurjistuvan olemisen ja helvetillisen valtionvelan lisäksi?

Anonyymi kirjoitti...

Ahvenanmaalaiset eivät käsittääkseni ole sotilasvalaa vannoneet, mutta ovat nyt ainoat, jotka laillista yhteiskuntajärjestelmää puolustavat.

Manner-Suomessa on valapattoa porukkaa ja paljon. Että elämä on sitten tragikoomista.

Anonyymi kirjoitti...

Erityisesti tämä kohta pisti silmääni tuossa sotilasvalassa:

Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

Eli kenelle viranomaiselle pitäisi alkaa soittelemaan tuosta uhasta, joka koskee yhteiskuntajärjestystä?