perjantai 30. lokakuuta 2009

Viisi kuollut rokotteiden myrkkyihin Ruotsissa

Tähän mennessä viisi kuollutta ja viitisentoista vakavin oirein sairaalahoitoon saatuaan rokotuksen. Näiden lukujen arvoidaan olevan pelkkä jäävuoren huippu koska raportointi on hidasta.

Saksalaisen artikkelin mukaan on ilmeisen selvää että rokotteiden vaietut haitat ovat huomattavasti suuremmat kuin "viranomaisten" papukaijaväitteet niiden hyödyistä.

[Eiköhän se totuus ole se ett kaikki "hyöty" menee GlaxoSmithKleinille ja muille saman myrkyn tuputtajille.]

Five Deaths in Sweden After Swine Flu Jab Tip of the Iceberg

The five deaths as well as the 15 cases of hospitalisation reported in Sweden so far due to the swine flu jab are just the tip of the iceberg, Wolfgang Becker-Brüser of arznei-telegramm has said, according to the Kurier.'

Gunilla Sjöln-Forsberg of the Swedish Medical Agency said that there was no indication that the jabs were responsible, raising concerns that the authorities are covering up.

The authorities in Sweden have not instituted a programme to check systematically side effects of the swine flu vaccine but are relying on patients and doctors reporting deaths and damage.

According to the report in the Kurier, one million Swedes have so far got the swine flu jab.

Lisäys liittyen kotimaan tilanteeseen.

Ihmettelen myös THL-pomon, Pekka Puskan hyökkäystä josta raportoitiin eilen mm MTV3-sivuilla.
Puskan mukaan ne jotka varoittavat rokotteiden haitoista tulee asettaa vastuuseen jos jollekin kävisi huonosti koska ei ole rokottautunut. Näin Puska:
Jos tulee kuolemantapauksia henkilöille, jotka ovat kieltäytyneet rokotuksesta uskoen näihin perättömiin huhuihin, niin se on tietysti ikävä asia. Silloin huhujen levittäjille tulee tiettyä painetta päänsä päälle, ja heillä on jonkunlainen osavastuu kuolemista, sanoo Puska Suomenmaassa.

Tekisi mieli sanoa että kuules sie Pekka - oletko itse valmis menemään linnaan jos joku sairastuu vakavasti tai kuolee tuputtamiisi rokotteisiin? Ja hei Pekka, kenen asialla olet oikeasti?

Eilisessä A-Talkissa THL:n rokotepropagandisti onnistui keskyttämällä Antti Heikkilää välttämään kysymystä elohopean, alumiinin, formaliinin ja monen muun lisäaineen haitallisuuksista. Sama henkilö antoi kaiken kukkuraksi täysin väärää tietoa squaleenista verratessaan sitä "vaarattomaan oliiviöljyyn".
Onneksi Antti Heikkilä sai sanottua että on eri asia niellä oliiviöljyä kuin saada sitä suoraan suoneen. Squaleeni epäillään ns "gulf war syndrooman" perimmäiseksi syyksi - laittomasti ammuksiissa käytetyn köyhdytetyn uraanin ohella.

Squaleenin vaikutuksia on tutkittu ja koe-eläinten on todettu lamaantuvan ja kuolevan. Ihmettelen että THL:n propagandistit eivät ole tietoisia tästä.Tutkija Gary Nullin mukaan, Persianlahden Sodassa mukana olleista amerikkalaissotilaista on peräti 40.000 tähän mennessä menehtynyt tähän outoon oireyhtymään. Sotilaat saivat väitetysti 24 rokotusta joihin oli lisätty tätä ainetta ensimmäistä kertaa. 700.000 sotilasta kärsii pahoista oireista.
November 17, 2008: A congressionally-mandated panel has concluded that "Gulf War syndrome" is real and that more than a quarter of the 700,000 US veterans of the 1991 conflict suffer from the illness.
Squaleenista vielä tämä selvitys:
I interviewed dozens of Gulf War veterans whose mysterious undiagnosable illnesses were later diagnosed by civilian physicians as autoimmune. Of the sick Gulf War veterans tested by Tulane's scientists, 95% had antibodies to squalene. Tulane's data showed another correlation, and this one concerned them even more. Veterans who never deployed to the Gulf had developed chronic and debilitating illnesses too - 100% of sick,non-deployed veterans tested by Tulane had anti-squalene antibodies. When Tulane tested healthy veterans, they found that 0% had the antibodies; that's zero percent.
Voidaan aiheellisesti kysyä elävätkö THL:n väki omassa pienessä maailmassaan?

Katso Gary Nullin kotisivut: http://www.garynull.com/

Swine-flu propaganda part 1 part 2

Päivitys: Britannian oma pekkapuska toistaa oman pekkamme sanat - outoa. Ovatkohan saaneet samat ohjeet "joltain"...?

Päivitys: raportti Quebecistä Kanadasta

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kiitos näistä postauksista! Paljon tärkeää tietoa aiheesta, joka on jokaisen huulilla näinä päivinä. Suuri onni, että valveutuneet ihmiset alkavat pitää ääntä itsestään entistä enemmän.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin..tiedä sitten mikä se lopullinen totuus on.

Se kaikista suurin kysymysmerkki itselleni juuri nyt on se MIKSI koko lehdistö ja tv-media kaikin keinoin tuputtaa meille rokotteita. Siis - luulisi että pienet paikallislehdet edes olisivat itsenäisiä ja puolueettomia eikä niiden päätoimittajat sokeasti tottelisi jonkun "ylikansallisen valtaeliitin päiväkäskyjä".

YLE-uutisten johtaja Atte Jääskeläinen sekä Hesarin päätoimittajat ovat tunnetusti käyneet Bilderberg-kokouksissa saamassa tottelevaisuuskoulutusta.
Tämä selittää näiden medioiden linjan.

Mutta miten hallita pieniä lehtiä? Voiko olla niin että lehtien suuret mainostajat (K-ryhmä, S-ryhmä) vaativat näiden seuraavan tätä samaa Bilderberglinjaa?

Tietysti HS-media on ulottanut lonkeronsa moneen pieneen lehteen mutta ei se kaikkea selitä.