maanantai 26. lokakuuta 2009

HS: Uusipaavalniemi jälleen eduskunnan talouspoliittisena toisinajattelijana

http://nwo.11syyskuu.net/ kirjoittaa viime launtain Helsingin Sanomiin viitaten:

Uusipaavalniemi äänestyttää eduskuntaa Suomen pankista. Kukaan ei edes osaa väittää vastaan talouspoliittiselle toisinajattelijalle. Näin Helsingin Sanomat tänään. Totta onkin, ettei kukaan osaa väittää vastaan, sillä kukaan muu eduskunnassa ei ymmärrä mitään taloudesta tai rahapolitiikasta. Sen takia kansanedustaja, joka ymmärtää edes hieman tuntuu oudolta linnulta. Talousdemokratia ry on laittanut Uusiksen haastattelun Radio Rockissa Youtubeen.
Olin itse ajatellut skannata HS-artikkelin ja postata sen tänne blogille kuvana mutta nyt se olikin tallentavissa yllä olevasta linkistä. Kiitokset siitä !

8 kommenttia:

Chaos kirjoitti...

Hei mä kysyn sulta tätä asiaa, kun multa kysyttiin omassa blogissa enkä ole ihan satavarma miten asian laita on, eli: tuo kuolemanragaistus mikä tulee lissabonin sopimuksessa, niin on ollut jo siis v90-lähtien voimassa myös suomessa euroopan ihmisoikeusjulistuksen/lain myötä, niin mikä tuossa varsinaisesti muuttuu tuossa kuolemanragaistuksessa? Mun käsittääkseni ks jollakin tapaa helpottuu ja tulee lainvoimaiseksi kaikkiin EU maihin, joissa sitä ei aiemmin ole ollut.
Olenko ihan väärässä? Kiitos jos viitsit selventä =)

Anonyymi kirjoitti...

Alex Jonesin uusin:

http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Anonyymi kirjoitti...

Lue Michel Mooren ohjeet amerikkalaisille.
On toiminnan aika.
Hän myös ajaa talousdemokratiaa.
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15814
Joten maailma on heräämässä.
Illujen uni taitaa päättyä pian ja maailma jäädä valloittamatta.

Lars Osterman kirjoitti...

Jepsistä. Hmm..kaikki kommentit ns off topic, vähän sääli. Minusta olisi ollut kiva lukea kommentteja Uusipaavalniemen tempauksesta kun meillä nyt kerran on tällainen kotimainen - erilainen poliitikko kuin Markku Uusipaavalniemi.

Mutta Chaos kyseli ihan aiheellisia ja sai vastauksen omalle blogilleen.
Tosin minä en ole noiden asioidenkaan suhteen mikään asiantuntija. Olen vain lukenut ja kysellyt ja lukenut lisää.
Belgialaisen Robin de Ruiterin kirjasta kaikki lähti. Hän kertoi monen eurooppalaisen lakiasiantuntijan huomanneen että Lissabonin sopimus antaa viranomaisille helpon verukkeen jonka taakse piiloutua jos haluavat poistaa jonkun heille epämukavan henkilön elävien kirjoista. Tavallaan tämä oli tulkittavissa "kuolemanrangaistuksen käyttöönottamisena".

Alex Jonesin uusin elokuva jonka linkki Anonyymi tarjosi tuossa yllä, on ilman muuta katsomisen arvoinen vaikka onkin 2:28 tuntia pitkä ja hyvin hyvin amerikkakeskeinen.

Paikoin elokuvassa kaiken muun ohella tuodaan esiin sellainen poliittinen vaihtoehto että julkisyhteisöt lopettaisivat lainaamisen pankeilta velkaa vastaan ja loisivat rahansa itse (ja Huom Pasi ja ttl, ILMAN inflaatiota)

Tässä vielä aktiivilinkki samaan elokuvaan.

Fall of the Republic

Ja huomaa että jos sinulla on hidas yhteys voit myös katsella sen "low quality" asetuksella jolloin sen lataaminen ei kestä ikuisuuksia.

Huomaa miten elokuvan alussa monet isokenkäiset mainitsee A NEW WORLD ORDER.. joten monet suomalaiset naurettavat tietämättömät salaliittoskeptikot saavat ruveta syömään sen hattunsa. Kaikki alkaa olla julkista ja avointa. Ilmeisesti siellä tornessa aletaan olla sen verran itsevarmoja siitä että kaikki menee suunnitelmien mukaan...(itse epäilen että menee)

Viimeinen kommentti liittyy Michael Mooren kirjoitukseen täällä:

Michael_Moore_on_Global Research

3. Demand publicly-funded elections and a prohibition on elected officials leaving office and becoming lobbyists. Yes, those very members of Congress who solicit and receive millions of dollars from wealthy interests must vote to remove ALL money from our electoral and legislative process. Tell your members of Congress they must support campaign finance bill H.R.1826. 4. Each of the 50 states must create a state-owned public bank like they have in North Dakota. Then congress MUST reinstate all the strict pre-Reagan regulations on all commercial banks, investment firms, insurance companies -- and all the other industries that have been savaged by deregulation: Airlines, the food industry, pharmaceutical companies -- you name it. If a company's primary motive to exist is to make a profit, then it needs a set of stringent rules to live by -- and the first rule is "Do no harm." The second rule: The question must always be asked -- "Is this for the common good?" Click here for some info about the state-owned Bank of North Dakota.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisi, että 'Uusis' jaksaa vetää linjaansa ja saada muun porukan järkiintymään.
Mutta latua tekevän työ on aina rankkaa.
Ihmeen sitkeässä on kaikki vastarinta ja yhteisen hyvän vastustaminen.
Se on minulle kummajainen, johon on vaikea tottua. Luulisi, että asia olisi toisin päin vaan eipä se ole.

Anonyymi kirjoitti...

Off topic tämäkin mutta... Linkki Goldman Sachsin ja lintuinfluenssarokotteen välillä Chris Martensonin sivulta:

http://www.chrismartenson.com/forum/nys-halts-mandatory-vaccines-goldman-sachs-connection-exposed/30262

Jussi K kirjoitti...

Hmmm... nyt oli Uusis uutisessa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009110310536204_uu.shtml

surullista mutta totta, asia lopahti siihen kun kukaan siis EI KUKAAN kannattanut! Mitä hölmöläisia nuo 199 tyyppiä ovat!

Lars Osterman kirjoitti...

Jussi K,

Ne 199 ovat sopuleita. Ne 199 ovat oman edun tavoittelijoita ja kumartavat näin ylivaltaa kohti.
Ne 199 ovat lisäksi surullisen tietämättömiä.

Tietysti luulisi Suomen Pankin olevan sellainen instituutio missä seurataan kaikenlaisia talous- ja rahamittareita ja näin ollen luulisi Suomen Pankin huomaavan monia vaaroja ennen kuin ne ilmaantuvat.

Mutta toisaalta eihän tässä yksikän muu keskuspankki myöskään reagoinut millään lailla ennen sitä kriittistä päivää, 15. syyskuuta 2008.

Loppupätelmä lie se että keskuspankit ovat sittenkin vain osa pankkijärjestelmää ja keskuspankitkin elävät finanssieliitin ehdoilla ja näiden jättämillä leivänmurusilla.

Tällä erää lähes kaikkien maiden keskuspankit ovat Rothschildien BIS-pankin valvonnan alla. Joskus vielä 2001 oli seitsemän maata jotka väitetysti olivat itsenäisiä.

Irak, Iran, Afganistan, Libya, Kuuba, Pohjois-Korea, Venzuela.

Nyt tiedämme että näitä itsenäisiä on ainakin kaksi vähemmän.