sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Zeitgeistmovie - mielenkiintoinen elokuva

Jottei kaikki blogijuttuni koskisi USA-vaaleja annan täten poikkeuksellisesti vihjeen tästä nettielokuvasta. Se käsittelee kolmea eri aihetta. Uskontoa, virallisten 9-11-tapahtumien uskottavuutta sekä rahavaltaa. Uskonto-osiossa harvinaisia paljastuksia joihin harvoin törmää suomalaisessa keskustelussa. Mielenkiintoisia hetkiä elokuvan parissa.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750&hl=en



Ja huomaa että kerrankin nettielokuvassa ON suomenkielinen tekstitys !

;-)

3 kommenttia:

JanusFIN kirjoitti...

Kiitos Lasse tästä elokuvasta. Todellinen uudenvuoden elokuva ja antoi paljon pohtimisen aihetta. Monet asiat jotka mielessä ovat jo pitkään jyränneet, tulevat ilmi hyvässä koosteessa, jonka toivon kaikkien katsovan.

Netti on vapaan maailman ase tuota kaikkea toteen näytettyä vastaan, ja totuus on sen ylevin ammus.

Totuus-liike on parasta mitä elämässäni on tapahtunut. Vaikka vallankumous on vasta alussa, ja Ron Paul on sen ensimmäinen esitaistelija, on meidän kaikkien pidettävä huolta sen kasvattamisesta, luotava edellytykset sen syntymiseen myös kotimaassamme ja toimittava itseämme säästämättä tuon tavoitteen edistämiseksi.

Join the Revolution!

Lars Osterman kirjoitti...

Kiva että pidit. Mainitsit totuusliikkeen. Se on aika laaja käsite. Minulla kaikki alkoi n 1995-1996 ja kirjahyllyni todistaa että todellakin olen pyrkinyt selvittämään paljon totuuksia.
Maailmassa suorastaan vilisee väärennöksiä, valheita, puolivalheita ja tahallisia virhetulkintoja niin uskontojen, maailmanhistorian ja politiikan saralla. Valta turmelee ja voittaja kirjoittaa aina virallisen historian.
Pitkän hiljaisen kauden jäklkeen pankki- ja raha-alan salaisuudet ovat tulossa julki.

Israelin ja Saksan poliittisen kohtalon totuudet lienevät ne kaikkein arkaluontoisimmat eli siks oletettavasti myös ne kaikkein viimeisimmät joita tullaan tuomaan julki jälkipolville.

ukkonoa kirjoitti...

Tässä on yksi mielenkiintoinen dokumentti kun näitä amerikan vaaleja seurataan: Hacking democracy

http://video.google.com/videoplay?docid=4463776866669054201&q=hacking+democracy&total=55&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0