sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Ron Paul on Meet The Press - neliosainen haastattelu 23.12

4 x 9 min YouTube

Meet-the-press-23-12-07

3 kommenttia:

JussiR kirjoitti...

Vau. Kovia kysymyksiä, mutta vielä kovempia vastauksia. Toivottavasti amerikkalaiset eivät olleet vielä joulupöydissä.

JanusFIN kirjoitti...

Mielestäni väittely meni hyvin. Toimittaja yritti epätoivoisesti tehdä töitä Paulin mustamaalaamiseksi, eikä juurikaan antanut positiivisuudelle mitään sijaa. Ron ymmärsi nopeasti pelin hengen mutta muutti tyylikkäästi mahdollisen suuttumuksensa hymyyn ja käänsi keskustelua haluamiinsa suuntiin. Väitökset vaikuttivat monesti perättömiltä, kuten Ron useasti mainitsikin. Lopun "toivon turvallista kampanjaa..." lausahdus neo-con toimittajalta jäi kuitenkin vähän vaivaamaan. Olen huolissani Paulin turvallisuudesta.

Hienoa on nähdä kuinka Ron Paul vastaa aina suoraan ja rehellisesti. Ulkoa opeteltuja fraaseja ei juurikaan kuule, vaikkakin paljon Ron Paulin puheita kuunnelleena samoin teemoihin törmää, vaikkakin se on täysin ymmärrettävää.

Hyvää joulukinkkua! Uskon että Ron Paul antaa mielenkiintoisia pöytäkseskusteluja Amerikan jouluun ja uskon että parin päivän päästä kannattajien määrä tuplaantuu.

JussiR kirjoitti...

Kyseinen toimittaja on ilmeisteti varsin kovana muillekkin ehdokkaille, mutta Paulia kohtaan taidettiin ottaa vielä raaemmat aseet käyttöön. Itse haastattelu on mielestäni mainio, sillä jokainen asioista perillä oleva näkee kyllä miten sankarimaisesesti Paul kysymyksistä selviytyy. Ikävämäpi puoli on sitten siitä seuranneet lukuisat uutiset, joissa yksipuolisesti listataan kaikki "huonot puolet" ilman tilaa Paulin selityksille. Mm. tämä lyhyt artikkeli on syndikoitu lukuisiin eri uutistoimistoihin: http://kvoa.com/Global/story.asp?S=7537527&nav=HMO6HMaY

Itse en usko että CIA pomoilla olisi pokkaa Kennedy tyyliseen murhaan sillä tämä vaan antaisi uutta voimaa liikkeelle. On toki mahdollista, että Paulin suonissa virtaa jo syöpää aiheuttavat aineet jotka johtavat muutaman vuoden sisällä luonnolliselta näyttävään kuolemaan, mutta toivotaan parasta. Ajankohtaisempi huoli on vaalipetos, sillä USA:n vaalijärjestelmä on niin korruptoitunutta, että sen läpi on lähes mahdotonta päästä ilman vaaliorganisaation tahtoa. http://www.watchthevote2008.com/