lauantai 15. joulukuuta 2007

Daniel Estulin: Ron Paul aiotaan mahdollisesti "poistaa" ?

Kohukirjailija Daniel Estulin, joka hiljan julkaisi kirjan Bilderberg-järjestöstä oli eilen Alex Jones´in haastateltavana. Kirja on käännetty 49 kielelle. Esim. espanjanlaista versiota myytiin 155.000 kappaletta. Kirjan nimi on -The True Story of The Bilderberg Group.

Tässä kirjan esittely norjaksi.

Nyt Estulin väittää saaneensa uutta tietoa sisäpiireiltä jotka liittyvät Ron Paul´in mahdollisiin murhaamissuunnitelmiin. Tiedustelupiireissä hänen mukaansa tilannetta pallotellaan ihan vakavissaan koska presidenttiehdokas Ron Paul´in saama suosio uhkaa rikasta nykyjärjestyneistöä ja heidän luomaansa finanssimaailmaa. Estulinin mukaan mietitään mitä tapahtuisi jos Paul "poistettaisiin". Voiko tilanne itse asiassa pahentaa tilannetta ja ruokkia raivoavaa väkivaltaista vallankumousta...? En halua olla pahanilmanlintu joten en kirjoita tästä tämän enempää - ainakaan tällä kertaa. Yhdysvalloissa kun on se historia mikä sillä on. Kuusi presidenttiä jo aikaisemmin murhattu valtavan keskuspankkivallan suomien etujen vuoksi...Lincoln, Kennedy, Mc Kinley ja moni muu.

"The Ron Paul phenomenon has galvanized an entire nation," said Estulin, adding that both the people who discovered the plot and its potential protagonists are terrified at the consequences of what such an action will be because of the difficulty in judging just how severely the general public will react.

Estulin said that the conspirators, which he described as a "small circle of intimates," were discussing what the effect would be if Congressman Paul was "removed" - they are being very careful to use the word "remove" rather than more volatile terms.

Estulin said he may be able to be more specific on exactly who is discussing such an action in future, but warned that Ron Paul's staff should be aware of the issue."


Lue loput


Kuuntele haastattelu

1 kommentti:

Juuso kirjoitti...

Uutinen on kyllä ikävä, muttei kovinkaan yllättävä. Tuskin kukaan tosissaan olettikaan, että Fed tai CIA, IRS tai tahot näiden järjestöjen takana seisoisivat tumput suorina kun mahdollinen uhka niitä vastaan nousisi.

Itse olin tosin miettinyt, että "ongelma" ratkaistaan jo äänestyksessä ja Ron Paulia ei yksinkertaisesti valita. Siitä huolehtii Dieboldin äänestyslaitteet sun muut huijauspuijaukset. Jos Ron Paul onnistuisikin pääsemään pressaksi, niin siinä tapauksessa jokin äkillinen "skandaali" voitaisiin järjestää, millä hänet voitaisiin erottaa tai sitten kylmästi murhata.

Joka tapauksessa Ron Paul on uuden vallankumouksen edelläkävijä, eikä hänen tekonsa ja puheensa jäisi turhaksi. Hän on toiminut esimerkkinä kaikille ihmisille, että muutos voi tapahtua.