sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Fox News pahisten puolella

Päivitys 1.1 klo 00:51 : Onpa kummaa - nyt ne sittenkin kuulemma ilmoittaa että Ron Paul ei mahdu mukaan ohjelmaan. ABC-Fox imoittaa asiasta näin:

"NEW YORK (AP) -- ABC and Fox News Channel are narrowing the field of presidential candidates invited to debates this weekend just before the New Hampshire primary, in Fox's case infuriating supporters of Republican Rep. Ron Paul"
Päivitys: tämä tieto on ilmeisesti sittenkin väärä. Koko tilaisuus väitetysti peruutettiin. Uusi tilaisuus on 5. tammikuuta ja järjestetään ei FOxNewsin vaan ABC:n puitteissa:

"One of the hazards of instant mass communication is that incorrect stories can get distributed immediately. A particular hazard during holiday vacations.

There is NO NH DEBATE on January 6th. Ron Paul was NOT EXCLUDED. That event was canceled three weeks ago.

Ron WILL participate in the January 5th ABC/WMUR GOP debate in New Hampshire."
Fox News aikoo ilmeisesti jättää presidenttiehdokas Ron Paul´in pois väittelytilaisuudestaan, siitä huolimatta että RP:n kannatus on jatkuvassa nousussa ja lähennee 30% republikaanien + uusrepublikaanien keskuudessa. Uusrepublikaanit ovat ns. ne jotka vastikään ovat rekisteröityneet republikaaneiksi yksinomaan voidakseen äänestää Ron Paul´ia osavaltiollisissa esivaaleissä. Näistähän Iowa ja New Hampshire ovat kaksi ensimmäistä heti tammikuun 2008 alussa.Kuva: Janus P
Edgar J Steele on organisoinut laajan sähköpostipommituksen jolla FoxNews-avainhenkilöt
saavat tuntea kansan ja maailman halveksunnan.

Tässä lista niistä joille sinäkin voit laittaa postia:

To: info@gop.com; ann.banker@FOXNEWS.COM; Dhuepoint@foxnews.com; fncspecials@foxnews.com; hannity@foxnews.com; Kim.Harvey@FOXNEWS.COM; david.huppert@FOXNEWS.COM; oreilly@foxnews.com; speakout@foxnews.com; foxnewsonline@foxnews.com; yourcomments@foxnews.com

Ei kommentteja: