torstai 13. joulukuuta 2007

Median linja: Ron Paul keskeytetään tai hänelle annetaan vähiten aikaa vastata

Devvy Kidd toteaa tuoreessa kirjoituksessaan ettei ole mikään salaisuus enää että Ron Paul on lähes kokonan vaiennettu Yhdysvaltain valtavirtamedian puolesta. Konservtiivinen Fox Uutiskanavan johtaa tätä linjaa "fair & balanced"- iskulauseen alla. (Oikeudenmukainen ja tasapainoinen..muka - hah)
Aiheet liittyen Ron Paul´iin ovat saaneet todella vähän lähetysaikaa ja ellei internetiä olisi hän olisi täysin pimennossa. Tämä on Devvy Kidd´in mielestä ennennäkemätöntä.

Pääkanavien tekeleet ja heidän edesottamuksensa olla välittämättä katsojille sitä mitä tällä kunniallisella miehellä on sanottavanaan on häpeällistä koko ammattikunnalle. Nämä surkeat väittelyiden moderaattorit ovat osoittaneet jokaiselle joka osaa nähdä sen että heidän linjansa on se että Ron Paul keskeytään useimmin tahallisesti ja hänelle annetaan muutenkin hyvin vähän aikaa vastata kysymyksiin ja vastaväitteisiin.

Alkuperäisteksti:

It is no secret Ron Paul has been blacked out by the corrupted "mainstream" media with FAUX (FOX) News leading the way. The amount of air time given to anything about Ron Paul's run for the White House by other than the Internet is unlike anything I've ever seen in my adult life. What all network channels have done to this decent man has really been shameful to their profession. These pitiful moderators at the debates have shown anyone with the ability to see, a cut and slash job each and every time, deliberately cutting Ron Paul off and squashing his rseponse time down to mere minutes for the entire debate

Lue lisää englanniksi
. ( tai siis artikkeli kokonaisuudessaan)

11 kommenttia:

Mikko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mikko kirjoitti...

Hei! Mitä suosittelet seuraavaksi, kun olen itseltäni kysellyt sitä, että mistä saisi argumentteja tätä pankkisysteemiä vastaan? Kun olen katsonut "money as debt" (josta kerrot myös blogissasi) ja lukenut muutaman artikkelin aiheesta, niin huomasin, että he kyllä kuvaavat tämän systeemin petolliseksi, huijaukseksi, mutta missä ovat perustelut? En ole mielestäni yhdessäkään nähnyt, että miten asiaa olisi tutkittu yms. Lukuunottamatta noita todistajalausuntoja (Esim. Abraham Lincoln tm).

Mistä saisi ihan tutkittua tietoa, siis uskon että nämä pitävät paikkansa kylläkin, koska jotain hämärää tässä tosiaan on (vieläpä suurien Juutalaisperheiden kontrollissa), mutta missä ovat täysin perusteelliset argumentit, missä tutkittu ja kuinka tutkittu?

Tiedätkö sinä?

Tiedätkö muuten kuinka tuo raha "käyttäytyy" sen jälkeen kun olen vaikkapa ostanut autoliikkeestä auton? Mihin se raha sieltä menee?

Money as Debt videossa oli kuvaus siitä, että mies otti 10 000$ lainaa. Ja sitten osti käytetyn auton naiselta. Nainen sitte tallettaa sen pankkiin ja sitten sielä pankissa tämä 10 000$ jää pankkiin talletuksena, ja sitten siinä tapahtui jotain ihmeitä, että siitä voidaan taas luoda 9000$ Eli siis jos oikein ymmärsin niin tuo 10 000 jää koskemattomana sinne, mutta 9000 luodaan uutta lainaa, koska laki sallii sen, suhde 9:1. Toimiiko se todella näin? Eli eikö pankki tosiaan lainaa muiden talletuksistaan, vaan luo aina uutta?

Ajattelin sinulta kysellä, kun tunnut olevan tietoinen. :D

Terveisin Mikko! :D

PahaLukki kirjoitti...

Suomen talousdemokraattinen puolue? Onko tällainen olemassa, vai kehittymässä? Tietoyhteiskuntapuolue juuri sai kai puoluestatuksen tai jotain. Kannattaisi höpäjää ja integroida tai jotain emt. Koitan itse vähän kiusata netin kautta kokoomusta ja vihreitä sekä keskuspankkiakin on tullut vaivattua kyselyillä. On kyllä hauskaa. :)

Lars Osterman kirjoitti...

moi,

Aika hankala kysymys ..ja luulen vastanneeni siihen useassa kohdassa blogillani.

Mutta lyhyesti: money as debt osoittaa ensin sen että "tuore" keskuspankista lähtöinen "high power raha 1112,50 kymmenkertaistuu noin 10.000 euroksi..ja sitten aina 90% rahoista voidaan luoda uusiksi lainatessa = 1112,50 kasvaa pankkijärjestelmässä 100.000 euroksi.
Näin ollen alkuperäista rahaa oli van 1112.50 ja lopulta yhteiskunnassa on 100.000 euroa - ja velkaa myös 100.000 + korot.Eli velkaa saattaa korkoineen olla jopa 200.000 riippuen korosta ja takaisinmaksuajasta. Pääoma kaksinkertaistuu 14 vuodessa 5% korolla.
Katso se filmi uudelleen. Huom. filmi koskee Kanadan oloja.
Hiljan on todettu että pankit kanadassa loivat 70-kertaisesti lainaa suhteessa tileillä olevaan rahaan.
Katso myös ruotsinkielisestä blogistani http://larsosterman.blogspot.com/
Siellä on hyvä linkkilis heti vasemmalla alussa. Ne kannattaa katsoa läpi. Mutta - suomeksi ei taida olla paljon mitään aineistoa.

Lars Osterman kirjoitti...

Pahalukki:

Homma on mietinnässä..kaikki on tähän asti mun ideoitani.Mutta tarvitaan vaihtoehtoinen puolue joka antaa todellisia vaihtoehtoja kansalle vaaleissa. Nykypuolueet ovat kaikki samaa tasapaksua virtaa..(minusta)

;-)

Lars Osterman kirjoitti...

Tietoyhteiskuntapuolue löytyi todellakin www.typ.fi/

Aika tylsältä tuntui. Ruotsissa on räväkkä piraattipuolue (piratpartiet)

;-)

pasi kirjoitti...

Meillä Liberaaleilla on myös päällä pyrkimys takaisin puoluerekisteriin. Kieltämättä vähän lisää räväkkyyttä varmaan meillekin kaivataan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vapausfoorumin ketjussa on selkeää asiaa pankkien lainatoiminnasta.

Juuso kirjoitti...

Itse katsoin muutama vuosi sitten sellaisen dokumentin pankkitoiminnasta kuin: Money Masters: How international bankers gained control of America. Dokumenttihan on pitkä kuin lamavuodet, mutta muistaakseni se oli todella hyvä ja informatiivinen, jos vain jaksaa katsoa 3,5 tuntisen dokumentin.

ja jos jotain kiinnostaa, niin linkki google videoon kyseisestä dokumentista on tässä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936&q=money+masters&total=1720&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Lars Osterman kirjoitti...

Niin olen kyllä tietoinen tuosta Money Masters elokuvasta. Katsonutkin sen useasti. The Capitalist Conspiracy on myös hauska - joskisn vanha. Ed Griffin lie tehnyt sen joskus 20 vuotta sitten.

Minun ruotsinkielisellä blogillani
http://larsosterman.blogspot.com/
on pitkä lista "rahatietolinkkejä".

Esim tämä: http://www.prosperityuk.com/prosperity/articles/moneymake.html#3

www.monetary.org saitin alapäässä löytyy linkki "American Monetary Act". Se kannattaa katsoa koska se vie huomattavasti pidemmälle kuin Ron Paul´in vaaliohjelman pelkkä FED-kritiikki.

Kannattaa myös katsoa Ellen Brownin fantastista kirjaa Web of Debt. www.webofdebt.com/

Etenkin artikkeli joka kertoo siitä miten Saksassa toimittiin 1933-1939. Ilman kultaa ja ilman mitään ei pelkästään saatettu maa jälleen jaloilleen vaan ennätysajassa johtavaksi teollisuusmaaksi. Ilman lainaa ! Ja tämän häiritsi angloamerikkalaisia pankkiirejä siinä määrin että usittivat Churchillin Saksan kimppuun...(vai miten se sitten menikään "virallisesti"..)
Tämä on rahapoliittisesti mielenkiintoisin jakso maailmanhistoriassa. Toinen olisi Kanada 1938-1974 milloin hallitukset rahoittivat kaiken Bank of Canadan avulla. Korot jäivät maahan. Tämä jakso oli myös historiallisesti ennätyksellisen kasvun ja vaurauden jakso. Pankit eivät katselleet sitä pitkään vaan pakottivat Kanadan velkaantumaan k uten muut maat. The rest is history.

Lars Osterman kirjoitti...

Mikko,

Tuosta autoliikkeestä ja rahasta. Oletus: olet maksanut rahan omalta tilitäsi ja raha on autoliikkeen tilillä - esimerkinomaisesti samassa pankissa.
Tällöin sama raha on edellen kirjanpidollisesti osa pankin tasetta. Pankki kirjaa autoliikkeen talletuksen tilisaldon sekä velkana autoliikkeelle että pankin omana pääomana. Tätä "omaa pääomaa" vastaan pankki voi edelleen eri tempuin luoda uutta luottoa kunhan joku vaan allekirjoittaa velkakirjan ja suostuu ehtoihin. Pankki voi luoda uutta luottoa vähintäin 0.9 kertaa yhteenlaskettujen talletusten.
Seuraava joka lainaa pankilta sinulta autoliikkeelle menneen rahan siirtää sen talletukseksi pankkijärjestelmän jollekin tilille ja näin ollen raha jatkaa siirtymistä tililtä toiselle muodostaen osan Suomen rahahuoltoa.
98% rahahuollomme rahasta on pankkien luomaa luottoa mistä pankit vaativat korkoa. Näin ollen yhteenlasketut velat muodostavat aina isomman summan kuin kaikki raha maassa.

Enkä vielä mennyt selostamaan tämän systeemin kaikkein pahimpia seuraamuksia talousjärjestelmällemme. Nämä ovat kuitenkin epäkohtia joita voi muuttaa poliittisella toiminnalla ja valistamalla äänestäjiä vaatimaan kansanedustajilta toimia joilla asia korjataan. Se kuitenkin vie pankeilta nykyisen "rahatekokoneen" joten siitä seuraisi poliittinen taistelu pankin palkkaamia tahoja vastaan.
Taistelussa pankin resurssit olisivat luokkaa tuhatkertaisia totuusliikkeen resursseihin verrattuna. Mutta voisimme voittaa taistelun jos saisimme riittävästi äänestäjiä vakuuttumaan nykysysteemin mädännäisyydestä.