perjantai 21. joulukuuta 2007

Uusinta: Uudet äänestyskoneet ovat epäluotettavia

Tietokoneäänestys on epäluotettava tapa järjestää vaalit. Tässä videossa ohjelmoija antaa todistajanlausuntonsa oikeuden edessä siitä miten ohjelmoi koneen näyttämään väärää tulosta Floridassa, USA:ssa. Moni epäili Bushin "varastaneen" presidenttiyden jo vuonna 2000. Mutta myös 2004. Miten käy 2008....?

Paras vaan pysyä vaalilipuissa koska ne voidaan aina tarkistaa ja laskea uudelleen.

"Äänestäjät eivät ratkaise vaaleja. Vaalit ratkaisee ne jotka laskevat äänet". (Josef Stalin)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli jossain muuallakin varastettu ääniä, mutta se oli joskus vuonna -96 kun oli vähän samanlainen ilmiö kun nyt Ron Paulilla, jotkut todistivat että silloiselta Ronilta varastettiin 12% äänistä yhdessä osa-valtiossa.

Lars Osterman kirjoitti...

Ahaa..no ilman lähdettä tai linkkiä tuohon on vaikea otta kantaa. Kuitenkin nämä uudet Diebold äänestyskoneet ovat nyt kaiken vilpin taustalla. (googlaa diebold) Niiden myötä tämä vaalivilppi on helppo toteuttaa.
Ihmettelen muuten ettei EU tai Venäjä lähetä vaalitarkkailijoita Yhdysvaltoihin. US-vaaleissa niitä todellakin tarvittaisiin.
Democracy my ass !

http://www.youtube.com/watch?v=2Vvq_YseZVc

Vaalikoneet ovat muuten useimmin israelilaisten yritysten omistamia ja ne leasataan osavaltioille. Voi tietysti kysyä oliko Israelin sotakiihkoilijoilla ja poliittisilla haukoilla enemmän hyötyä Bushista. (vrt Gore tai Kerry) Ainoa taho joka poliittisesti ja sotilaallisesti on hyötynyt Bushhallinnon ulkopolitiikasta on nimenomaan Israel.

Olli kirjoitti...

Luin 3.10.08 ilmestyneestä Talouselämästä, että noita mahdollisia huijauksia tutkii myös suomalainen Harri Hursti.

Hyvä artikkeli aiheesta http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=1420351