sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Yksityisen pankkijärjestelmän kaksi pääasiallista epäkohtaa

Jatketaan vielä pankkitoiminnan kritiikkiä. Tässä vähän samantapainen toteamus kuin edellisessä postauksessa. Tämä löytyi What Really Happened sivuilta. Yritän kääntää tekstin suomenkielle.

There are two major egregious problems with private banks engaged in fractional reserve lending:

(1) They've done nothing to earn the interest on the money they "create" out of thin air.

(2) The credit they extend is not theirs to extend, as it is credit backed by the full faith and credit of the United States. The credit belongs to the people of the United States, and any benefit in fees/interest derived therein, belongs to the PEOPLE.

Yksityisten pankkien "olemattoman kassavarannon luotonannossa" on kaksi törkeää epäkohtaa:

(1) Nämä eivät ole tehneet mitään mikä oikeuttaisi heitä korjaamaan "tyhjästä luodun rahan" korkotuotot itselleen.

(2) Se luotonlaajennus mitä pankit tarjoavat ei ole heidän laajennettavanaan, vaan tämä luoton takaa luottamus Suomen valtioon ja tämän maksukykyyn. Luotto, jota pankit tarjoavat kuuluu siis suomalaisille, ja kaikki edut, maksut ja korkotuotot jotka liittyvät tähän, kuuluvat Suomen kansalaisille.

The current monetary system run by PRIVATE banks is essentially a money spigot from the people to the private banksters. It is the current unconstitutional and immoral privately-based monetary system that enriches the private bankers and gives them their power.

MONETARY REFORM is the central issue that unites and resolves all others, since it is the core of the elite's power base, and the reason for poverty and war, etc.


Nykyinen rahajärjestelmä jota yksityispankit pyörittävät on loppujen lopuksi eräänlainen hana josta valuu rahaa kansalaisilta yksityispankkiireille. Tämäpäivän perustuslainvastainen(USA?) ja moraaliton yksityinen rahajärjestelmä rikastuttaa yksityispankkiireja ja antaa näille nykyisen valtansa.

Rahajärjestelmän uudistus on kaikkein keskeisin kysymys joka yhdistää, ja ratkaisee kaikki muut ongelmat, sillä tässä on eliitin valtarakenteen pohja. Tämä on myös paljolti köyhyyden ja sotien perimmäinen syy. [Huom mainitulla uudistuksella tarkoitetaan rahan luomisen ja liikkeeseen laskemisen vallan palauttaminen - julkiselle sektorille - eli pois yksityissektorilta]

41 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää luettavaa.
Ja noilla rahoillaan nuo pankkiirit, jotka isommissa maissa ovat pääosin juutalaisia tai zionisteja, rahoittavat omia bisneksiään ja sotia.
Israeliin on nyt rahdattu sotamateriaalia oikein roppakaupalla ja on kyllä syytä huoleen kun tietää sen maan meiningin.
Muuten Jimmy Carter on kirjittanut uuden kirjan ja naulaa siinä Zionistit aika isoilla nauloilla mutta asiasta. Mieshän tietää mistä puhuu.
Kannattaa katsoa video.
http://www.youtube.com/watch?v=kDKw0f95k7Q&NR=1
President Jimmy Carter pounds Israel

Anonyymi kirjoitti...

Carter on täysin oikeassa, ja ex-presidenttinä hänellä on ollut pääsy tietoihin joihin muilla ei ole. En usko hänen vielä edes paljastaneen läheskään kaikkea mitä voisi, liittyen Israeliin ja kansainvlisiin pankkiireihin.

Se, että Suomi EU:n mukana on vedetty tähän mukaan on hyvin ikävää, ja sille tulisi tehdä jotain ennen kuin on liian myöhäistä.

Edellisessä Larsin postauksessa oli hyviä tekstejä kommentti-osastolla, niistä tulisi koota paketti ja copy/postata niin monelle keskustelupalstalla kuin mahdollista, jotta ihmiset saavat tietoa asioista.

ja kun ihmisillä on oikeaa, totuudenmukaista tietoa, voi äänestyskäyttäytyinenkin muuttua.

Anonyymi kirjoitti...

"Tavalliselle", pankin moraalittomasta ja epäeetisestä toiminnasta tietämättömälle, antaa aihetta pohdintaan myös kotimaista tuotantoa vuodelta 1996 peräisin oleva neliosainen sarja "Ilman kavaluutta", joka kertoo varsin totuudenmukaisesti ja kaunistelematta karun todellisuuden, joka on kohdannut suuren joukon ihmisiä, jotka ovat joko osittain velvollisuuden tunnosta tai hyvän hyvyyttään olleet takaajina ja joutuneet kuitenkin lopulta itse maksumiehiksi ... ja pankit vieläpä hyötyvät/ovat hyötyneet näiden ihmisten kustannuksella.

Suosittelen katsottavaksi, sillä tarina tehty kansantajuiseksi ja ymmärrettäväksi ja uppoaa varmasti tajuntaan. Antaa täysin uuden näkökulman mm. sen suhteen, miltä ihmisestä, joka on itse syytön tilanteeseen, tuntuu.

Ajattelin tässä nyt enemmänkin näitä ulkomaankieliä ymmärtämättömiä omalla linkkivinkilläni, jotka eivät saa irti näistä englanninkielisistä youtube-postauksista juuri mitään.

Vähän rajaa nyt kirjoitti...

Vähän rajaa tuohon juutalaisten huutelemiseen nimittäin.

Tämä blogi on käytännössä talousdemokratian kasvot Suomessa. Hakukoneiden ykkönen ja Larsin nimi on ainoa joka tulee edes mieleen omalla nimellä ja naamalla puhuvista.

Tarvitseeko tämäkin hukuttaa vainoharhaiseen juutalaisten kiroamiseen? Onnea vaan kannatuksen hankkimiselle tuolla menolla...

Se sana on sitä paitsi sionismi ja sen harjoittajat sionistejä, jos siis suomea halutaan käyttää.

Vielä jotain rajaa... kirjoitti...

"Edellisessä Larsin postauksessa oli hyviä tekstejä kommentti-osastolla, niistä tulisi koota paketti ja copy/postata niin monelle keskustelupalstalla kuin mahdollista, jotta ihmiset saavat tietoa asioista."

Tähän vielä kommentti piti laittaa. Älkää nyt hyvänen aika lähtekö spämmäämään foorumeita täyteen pitkiä jorinoita ihan puun takaa. Täystyrmäys ja hullun leima otsaan siitä vaan tulee.

Homman pitää olla ensin sillä mallilla, että tiukkaankin tenttaamiseen pystytään vastaamaan muutenkin kuin loputtomilla youtubelinkeillä. Siellä kun ollaan ylläpidon suodattimen suojan ulkopuolella ja vastaansanojia on satoja tai tuhansia.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi: "Tarvitseeko tämäkin hukuttaa vainoharhaiseen juutalaisten kiroamiseen? Onnea vaan kannatuksen hankkimiselle tuolla menolla..."
--- Kommentti on outo eikä vastaa todellisuutta. Kyse ei ole mistään vainoharhaisuudesta vaan faktoista, joista juutalaisten tulee kantaa vastuu.
Minusta tuollaisen kommentin heittävä on itse kyvytön kohtaamaan totuutta ja vaatii muitakin mukaan omaan pimeyteensä.
Mutta ei se käy kenellekään täyspäiselle.
Toiseksi juutalaiset tai tarkemmin sionistit ovat juuri niitä rikollisia, madoffeja, jotka kiusaavat maailmaa omalla vehkeilyllään.
Jos vaaditaan, ettei siihen saisi puuttua, niin kenen asialla ollaan?
Rahaa ja sionisteja ei voi erottaa toisistaan ja syy on täysin sionisteilla, joista ylin riistoporras muodostuu.
Kommentoijan kannattaisi miettiä vähän syvemmin asioita ja jos kuuluu sionistien tukiryhmään niin jättää kuseskelu tämän blogin nurkkiin.

Lars Osterman kirjoitti...

Aivan - todellakin paikallaan lopetella asioiden liiallista yksinkertaistamista.

Lisäksi sionismi on poliittinen liike jonka tarkoitus aikanaan oli muodostaa kotimaa diaspooraalaisille Palestiinaan. Juutalaisuus vuorostaan uskonto jossa monenlaista lahkoontumista. Osa lahkoista ovat hyvinkin rauhanomaisia ja laupiaita ja edustavat parasta ihmiskunnassa kuten mm Iranin juutalaisyhteisö.

Pankkitoimintaan on valitettavasti pesiytynyt kehnompaa ainesta. Tämän aineksen kritisointi tässä kommenttiosiossa ei kuitenkaan millään lailla edistä suomalaisten tilannetta joten jäitä hattuun, please.

Vertaus: ei kukaan fiksu ihminen tuomitse kaikkia italialaisia vaikka mafia on tosiasia.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyinen rahajärjestelmä jota yksityispankit pyörittävät on loppujen lopuksi eräänlainen hana josta valuu rahaa kansalaisilta yksityispankkiireille.

Ainoastaan korko valuu yksityispankkiireille. Tämä korkomeno ei selitä mitenkään nykyistä kriisiä, mikä on velkakriisi ja omaisuushintakriisi. Vaikka yhteiskunta saisi tuon koron tilanne ei olisi juurikaan parempi. Suurimman hyödyn keräävät, eivät pankit, vaan omaisuudella keinottelevat myyjät. Spekulantit. Pankit ainoastaan siltä osin kun itse osallistuvat omalla rahallaan spekulointiin. Ei korkotuotoilla. Velan matala korko ja verovapaus, synnyttävät omaisuushintojen inflaation, velkaantumisen ja siten koko kierteen.

Rahajärjestelmän uudistus on kaikkein keskeisin kysymys joka yhdistää, ja ratkaisee kaikki muut ongelmat, sillä tässä on eliitin valtarakenteen pohja.

Pankkiuudistus ei muuta mitään, jos rahoitusmekanismit jäävät paikalleen. Ainoa mikä tepsii, on velkakuplalla (matalalla korolla ja verovapauksilla) synnytettyjen omaisuushintojen inflatoitumisen estäminen. Sitä ei yhteiskunnan omistuksessa oleva pankki aikaansaa, vaikka se markkinoilta saisikin kaikki velkojen korkotulot. Ne ovat pieni prosentti. Suuret prosentit liikkuvat myyntivoitoissa, mitkä piiloutuvat kirjanpidoissa "tuotoksi".

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin 'vainoharhaiseen juutalaisten kiroamiseen' liittyvää anonyymin kommenttia mutta kommenttiani ei näy täällä ? ?
Minusta ei ole kysymys mistään vainoharhasta jos sionistien toimia arvostellaan ja heidän tyyliään hallita rahaa ja rahalla maailmaa.
Olen pettynyt jos sitä ei tehdä ja samaan aikaan ollaan 'talousdemokraatteja'.
LO sanoo alla, aivan kuin myönnytyksenä anonyymille, jolle vastasin: "Aivan - todellakin paikallaan lopetella asioiden liiallista yksinkertaistamista."
--- Yksinkertaistamista? En ymmärrä. Onkohan pupu tullut housuun ?
Totuudesta puhuminen ei ole asioiden yksinkertaistamista.
Jos tyyli on tämä täällä niin good-by talousdemokratia. Palstaa hallitaan siis ulkopuolisilla varoittavilla kommenteilla mikä on hyvin huolestuttavaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17295
Juu. Sovitaan vaan ettei puhuta 'pahaa' sionisteista.
Eihän se ole oikein. Heh.
Se on vain asioiden yksinkertaistamista.

Lars Osterman kirjoitti...

Viimeinen anonyymi ei näytä ymmärtävän pankkitoiminnan "ydintä".

Jätät kylmästi (tahallasi / vahingossa?) huomioimatta useita tekijöitä tuossa järkeilyssäsi.

Pankit luovat loppujen lopuksi rahaa itselleen luototuksen avulla. Mekanismi on monimutkainen ja löytyy Michael Rowbothamin kirjasta The Grip of Debt, otsikon alla - "The Ownership of Money" - sivulla 28-32 - ja tästä on ollut puhetta blogilla useita kertoja kautta vuosien. Eräs Ben Dyson selittää kaiken melko ymmärrettävästi omalla sivullaan - tietysti tämäkin englanniksi.

Toinen asia on se että voidaan helposti laskea että pankkien osuus jokaisen maan - myös Suomen - kinteistö- ja asuntokannasta kasvaa vuosi vuodesta.

Tämä tarkoittaa mm sitä että asuntojen velaton osuus pienenee jatkuvasti ja sitä että kansalaiset ovat yhä lähempänä uus-maaorjuutta.
Pankkien tyhjästä kirjatun luton myötä pankki taikoo "rahat pöydälle" ja vaatii itselleen tupla- ellei kolminkertaisen määrän ennen kuin 30 vuoden laina on maksettu. Pankit pääsevät mitä todenäköisimmin myös kaappaamaan kymmeniä tuhansia lainavakuuksia sekä mahdollisesti orjuuttamaan lainojen takaajia.

Lisäksi yhteiskunnasta otetaan pankkien toimesta korkoina, osinkoina ja maksuina pois kymmeniä miljardeja eruoja jotka siirtyvät erilaisiin spekulaatiopörsseihin ulkomaille ja ties minne. Tämä vähentää ratkaisevasti maamme rahamäärää.

Valtiovelna korkoina valuu vuosittain 2-3 miljardia ulkomaille - ja vielä enemmän silloin kun Katainen ylpeili sillä että lähti lyhentämään valuuttapohjaista valtionvelkaa poliittisten pisteiden saamiseksi.

Meillä on tänään se tilanne että 98,5% rahasta on velkapohjaista - eli "tilapäisrahaa" ja matkalla takaisin pankkeihin viimeistään lainan eräpäivänä.

Raha voisi olla kansallistettuna pysyvää ja korotonta. Se muuttuisi koroliseksi vain kun pankki välittää tätä pysyvää rahaa sinulle. Toisaalta verotoimisto tai KELA voisi hoitaa saman toiminnon pienellä promillen hallintomaksulla.

Lopputulos on siis se että tilanteemme on kaikkea muuta kuin kunnossa. Rahauudistus muuttaisi kaiken.

Lars Osterman kirjoitti...

Tällainen "tootuustelu" ei millään lailla hyödytä talousdemokratiaa ajavaa liikettä.

Lisäksi nämä paljon kehutut totuudet ovat yleensä aina poliittisia ja mielipiteitä.

esim. Onko Israelin viime vuosien touhu Gazassa oikein vai väärin?
Kysy David Milibandilta niin saat kuulla että se on oikein. Kysy George Gallowaylta ja saat kuulla että se ei ole oiekin vaan väärin. Kummallakin on kannattajansa. Kysy venäläisiltä tekikö Stalin väärin hyökätessään Suomeen? Meillä on varmaan eri näkemys - eri totuus tästä.

Esim. ovatko jänikset ketunruokaa?
Kettu sanoo kyllä - ja jänis vuorostaan katsoo että ei käy - jäniksilläkin on oikeudet.

Juutalaisten rahanlainaaminen ja koronkiskonta on jatkunut vuosisatoja ja jälleen vuosisatoja. Yhteen aikaan tämä oli kiellettyä - mutta sitä se ei enää ole ollut sitten vuoden 1694.

Tietysti me velalliset ja "riistetyt" koemme tämän olevan väärin - ja ehkäpä jopa pahuutta. On kuitenkin toisia jotka eivät näe tässä mitään väärää tai moraalitonta. "Teen Jumalan työtä" - sanoi Goldmann Sachsin johtaja Lloyd Blankfein hiljan.

Julistan tämän keskustelun poikki viittaamalla siihen että tässä asia on tavallaan juupas-eipäs kiistely - ja lisäksi turhan arka tuuletettavaksi huomioiden sen miten ihmiset keskimäärin edelleen suhtautuvat kaikenlaiseen jutalaiskritiikkiin. En halua että blogi leimataan.
Itse en kannata mitään syyttelyn, vihan tai koston tietä vaan sopuisaa polkua kohti rinnakkaista yhteiseloa.

Minusta kaikenlaisten - (islantilaistenkin) rahanvaihtajien valtakausi loppuu muutenkin - nyt kun ihmiset pikkuhiljaa alkavat tajuamaan mitä raha oikeasti on ja sitä miten rahaa synnytetään pelkällä kirjanpidolla - tyhjästä.

Uskoisin etteivät ihmiset enää suostu tähän kovin pitkään. Kun riittävän moni ymmärtää epäkohdan - se poistetaan politiikan keinoin.
Intiakin vapautui briteistä.

Tomi Astikainen kirjoitti...

En usko, että nämä anonyymit tarkotti mitään pahaa kommenteillaan. Niin eikä juutalaisuus viittaa vaan uskontoon vaan ylipäätään etniseen taustaan ja kulttuuriin. Se on kyllä hämmästyttävä tilastollinen poikkeama, että niin moni rikas ja vaikutusvaltainen henkilö sattuu olemaan osa kansanryhmää, joka on vain 0,2% maailman väestöstä.

Vähän lähteestä riippuen jotain 40-50% jenkkilän miljardööreistä on juutalaisia (Rockefellerit, Rothschildit, Dell, Ballmer, Soros jne).

Mediassakin on hyvä edustus: mm. Rupert Murdoch (News Corporation), Robert A. Iger (Walt Disney Company), Philippe P. Dauman (Viacom), Jeff Zucker (NBC Universal), David Westin (ABC News), Donald Graham (Washington Post) ja Arthur O. Sulzberger Jr (New York Times).

Ja sitten niitä pankkiireita: Richard S. Fuld, Jr. (Lehman Brothers), Lloyd C. Blankfein (Goldman Sachs), James Wolfensohn (World Bank), Bob Zoellick (World Bank), Paul Wolfowitz (World Bank), Ben Bernanke (FED), Jean Claude Trichet (ECB) ja Dominique Strauss-Kahn (IMF).

Se on vähän hassua, että jopa nämä uusmediagurut (Sergey Brin, Larry Page, Mark Zuckerberg) on juutalaisista perheistä.

Kirsikkana iin päällä Suomen rikkain mies: Chaim "Poju" Zabludowicz. :)

Mut ei siinä mitään. Kivoja ihmisiä varmasti ja selkeesti erittäin fiksuja/ahkeria kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Re:Tommi A
Olen yksi noista anonyymeista. Haluan laittaa vielä kommentin.
Arvostan juutalaista älymystöä kovasti ja suurin osa jalustalle nostamistani on juutalaisia kuten Chomsky, Popper, Klein, Chossydovsky, Zinn, vain muutaman mainitakseni.
He ovat sivistynyttä älymystöä jota raha eikä maailman hallinta ei kiinnosta.
Sionisteja, joiden intressissä on maailmanhallitus, pidän alhaisina kuten myös tätä sielunsa materialle myynyttä eliittiä, jonka nimiä tuot esiin. Minusta he, kuten kaikki muutkin samaa moraalia noudattavat uskontoon ja rotuun katsomatta, ovat ihmisinä alhaisia. He tonkivat sontaa, elävät sian aikaa, kuten eräs ruotsalainen sosiologi asian ilmaisi.
Se on vain oma näkemykseni. Ja he saisivat olla minun puolestani rauhassa elleivät he sotkisi muiden ihmisten ja planeetan elämää toimillaan, jota voi pitää tahallisena kiusantekona.
Se. että he sen tekevät, on totta vieköön asia, josta on voitava puhua. Kannatta muistaa, että heillä on myös oman kansansa sisällä vahva oppositio ja he edustavat pientä vähemmistöä kansastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi asia on se että juutalaiset hallitsevat kansainvälistä pankkibisnestä, minkä luonne on kansoja köyhdyttävä ja tuhoava.

USA:ssa käytännössä kaikki avainhenkilöt ovat juutalaisia tai niiden talutusnuorassa. Pelkästään median, keskuspankin ja wallstreetin hallinta antaa sionisteille vallan kahvan USA:ssa.

Mikä juutalainen luonteenpiirre on, tai muu vastaava pohdinta ei sinänsä ole oleellista.
Oleeellista on se että meidän tulee toimia jotta pääsemme pois tästä konkurssista ennen kuin tämä kansa imetty kokonaan kuiviin. USA on jo konkurssissa velkojensa kanssa, ja EU on tulossa kovaa vauhtia perässä.

Se että ne on juutalaisia ei muuta mitenkään sitä asiaa että meidän pitää hypätä pois tästä junasta pois vielä kun mahdollista.

Vallitseva järjestelmä tulee haastaa joka rintamalla, ja vaikka media on ostettu nykyisen järjestelmän puolelle, tulee kansalaisille huutaa kovaan ääneen joka mahdollisessa paikassa mikä on asioiden tila.
Tauotta, koko ajan ja aina suoraan asian ytimeen.
Henkilön kuka järjestelmän haastaa tulee tuntea tuntea kaikki asiat yksityiskohtaisesti, ja pystyä väittelyissä tykittämään faktoja sarjatulella. Väittelyä ei voi hävitä koska kovat faktat ovat meidän puolella. Vain hullu ei lähde meidän mukaan jos tietäisi miten asiat OIKEASTI ovat.

Se on pidettävä kovaa meteliä, koska käytännössä koko järjestelmä on viritetty meitä vastaan. Toiminnan tarkoituksena on käytännössä nykyisen järjestelmän kannalta pahin mahdollinen vallankumous, ja vastatoimet tulevat olemaan myös sitä luokkaa.


Mutta pitäkää kovaa ääntä, muuten kukaan ei kuule, eikä mikään muutu.
YLE on täynnä poliittisin perustein valittuja, aivopestyjä kommunisteja, ja Aatos Erkon (juutalainen;)) Sanoma News on täysin Bildenbergin heimolaisten vallassa. Sieltä et kriittistä ääntä kuule pankkeja kohtaan, se on varma.

Joten pitäkää ääntä, vanhan vallan suurin pelko on vapaa tiedon saanti, ja sitä internet nimenomaan on !!!

Anonyymi kirjoitti...

Jos talousdemokratia haluaa tosissaan haastaa nykyisen järjestelmän, on se kohdattava suoraan edestä, ja totuus tulee vyöryttää säälimättä ihmisten eteen.

Jos näin iso muutos ajetaan läpi tulee nykyinen järjestelmä ja sen heikkoudet / pahuudet tuoda julki ilman mitään kaunisteluja. Totuuden puhuminen on kaikista vaarallisinta nykyjärjestelmälle, ja ihmiset vaistoavat sellaisen ihmisen kuka on täysin avoin ja rehellinen.

Jos sionisteilla on joku agenda, niin se pitää tuoda julki. Mutta meille on periaatteessa ihan sama kuka siellä meitä "kuppaa", järjestelmä tulee muuttaa ja välikädet täytyy poistaa kansan ja rahajärjestelmän väliltä.

Ps. Nykyjärjestelmän ansioista tulevaisuudessa olemme hyvin lähellä kommunismia = keskiluokka tekee suurimmaksi osaksi töitä töitä korkean verotuksen ansioista. Ja me maksamme korkeaa veroa suurimmaksi osaksi siksi että valtioa joutuu lainaamaan omaa rahaansa ulkopuolisilta.

Anonyymi kirjoitti...

LO: Et näköjään julkaisuut viimeistä vastikettani Tommi A:lle. Huomasin jo edellisen kommenttini tuottaneen samoja vaikeuksia.
Se tietää sitten sitä, että minun tukeni Talousdemokratialle loppui tähän, myös kirjoitteluni.
En pidä tyylistä, jossa totuutta paetaan. Odotin enemmän.

Lars Osterman kirjoitti...

Tervemenoa vaan sinä joka "et pidä tyylistä". Minulla on muutakin tekemistä päivisin ja illoin kuin päivystää blogia.

Lisäksi julistin yliampuvan sionistisyyttelyn poikki. Kaikki tuohon liittyvä oli lisäksi OFF-TOPIC.

Tässä pelissä on tuomari - ainakin tässä pelissä missä MINÄ olen ainoa Tomi A.n ohella joka uskaltaa kirjoitella omalla nimellään.

"Mitä tyhjempi tynnyri sitä enemmän meteliä"

Anonyymi kirjoitti...

Re: LO viim.:"Mitä tyhjempi tynnyri sitä enemmän meteliä"
---No, jos tuo tarkoitti minua, niin ok. Jokainen saa pitää mielipiteensä mutta äänessä on oltava, kuten yllä olevista kommenteista hyvin käy ilmi.
Vaikenemalla ja totuutta pakenemalla maailmaa ei muuteta.
En sanonut, etten pidä tyylistä vaan etten pidä tyylistä, jossa totuutta paetaan.
Julkaisit kuitenkin tuon kommenttini joten peruutan puheeni ja pysyn tukemassa ajaamaasi asiaa, joka on ajamisen arvoinen.
Mutta ehtona on, ettei totuutta paeta.

Lars Osterman kirjoitti...

Tiedoksi: Ja minuahan ei kiristetä - julkaisen vapaasti ihan ne kommentit jotka julkaisen.

Tuo totuushörhöily ei pitkälle vie tässä maailmassa. Kuvittelin itsekin niin jokunen vosi sitten. Tässä joutuu väkisinkin tekemään kompromissejä - suuremman hyvän nimissä joutuu joskus uhraamaan pieni hyvä.

Lisäksi: ihmisille ei voi tuputtaa tällaisia totuuksia. Ihmisten on annettava itse löytää totuudet pienellä ohjailulla....ja avulla...vihjailuilla jne. Prosessiin voi mennä vuosia - jopa vuosikymmeniä ja silti harva välittää selvittää asiat.

Anonyymi kirjoitti...

Terveeseen raha- ja pankkijärjestelmään päästäisiin hyvin yksinkertaisesti. Otetaan esimerkiksi Suomi, mutta sama pätee kaikkiin kansoihin.

Suomen tulee tietenkin ensin irtaantua EU:sta ja EKP:stä (vaikka valuuttavarannot menetetäänkin). Näin päästään alkuun.

Sitten rahan luomisoikeus annetaan yksin maan hallinnolle, kuten luonnollista on. Rahan nimeksi annettakoon vaikka entinen markka. Valtio (siis me kaikki yhdessä edustajiemme välityksellä) itse painattaa omaa suomalaista rahaa jonkin sovitun määrän. Sitten ryhdytään TYÖHÖN! Valtio maksaa jokaisesta sille suoritetusta työstä tai palveluksesta korvauksen tuona omana rahana. Näin raha leviää liikenteeseen.

Kyseessä on siis oikea raha, ei velka. Tämä raha on myös koroton. Parasiitti ei pääse väliin.

Jokainen pääsee vaurastumaan terveesti omalla työllään. Koko kansa herää toimintaan ja yhteiseen työhön: syntyy mielekkyys kaikkeen (nythän työnteossa ei juuri ole mieltä, kun kaikki työn tulos viime kädessä valuu EKP:n loisentaskuun). Heikoille, sairaille ja työkyvyttömille sovitaan yhdessä yhteinen apu ja sen määrä.

Kansa nousee hyvin nopeasti kukoistukseen ja menestykseen. Syntyy terve isänmaallisuus ja muiden kansojen kunnioittaminen. Taiteet ja tieteet alkavat uudelleen kukoistaa.

Kansa tervehtyy, kun sairastuttava parasiitti on ravisteltu pois.

Ja siis keskiluokkaa tämä nykyjärjestelmä on tuhoamassa; verotetaan hengiltä, ja tämä siis ratkoittaa kommunismia, jossa keskiluokka työskentelee valtiolle = maksaa suurimman osan tuloistaan valtiolle:
1. Ensiksi palkasta lähtee tulovero ym...
2. Menet ostamaan auton; autovero
3. Tankkaa autosi; bensiinivero
4. Osta mitä hyvänsä; ALV-vero
5. Ja kaikkein törkeimpänä verona; Kuolet pois, niin se mitä jäi jäljelle elämäntyöstäsi kaikkien mahdollisten verojen jälkeen veroitetaan; perintövero

Ei voi kuin ihmetellä, miten ihmiset on saatu suostumaan vapaaehtoisesti tähän kaikkeen ?

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä kirjoittanut muutaman päivän sisällä anonyymina blogiisi hieman ajatuksia toimenpiteistä mitä mielestäni pitäisi tehdä sekä kuvaillut nykyjärjestelmän tilaa sillä ammattitaidolla ja kokemuksella mikä minulla on tällä hetkellä.

Ympärillä on pieni joukko samanhenkisiä ihmisiä,
hyvin epäitsekkäistä syistä, kyllästyneenä nykyiseen tilanteeseen; taloudellisesti riippumattomina ja valmiina toimimaan tämän kansakunnan edun tähden. Kapasiteetissa voisi olla mahdollista järjestää isompi kampanja, ja katsoa miten liike lähtee "lentoon".

Se onko talousdemokratia oikea foorumi / liike, sitä en tiedä, mutta tavoite meillä ilmeisesti on aika lailla sama.

Alla mainitussa järjestyksessä olen suunnitellut asian etenevän:

1. Edustajiksi parhaat mahdolliset henkilöt, ominaisuuksia on kuvailtu ylemmissä teksteissä
2. Rahoituskampanja
3. Niin suurta meteliä että ääni & viesti varmasti kuuluu joka kolkkaan
4. "Härskisti" suoraan asian ytimeen aina kun mahdollista, joka mediassa ja tauotta

Tuo totuus mihinkä viittasit äsken on erittäin tärkeä, liikkeen pitää olla täysin läpinäkyvä ihmisille ja hyvin selkeä. Tosiasiat täytyy tunnustaa ja kaikenlainen valehtelu / kaunistelu ei saa kuulua seuraavaan rahajärjestelmään. Tämä tietenkin tarkoittaa pyyteetöntä työtä ja todella rehellisiä poliitikkoja.

"A leader is best when people barely know he exists, when his work is done, his aim fulfilled, they will say: we did it ourselves. "

Anonyymi kirjoitti...

"...ihmisille ei voi tuputtaa tällaisia totuuksia. Ihmisten on annettava itse löytää totuudet pienellä ohjailulla....ja avulla...vihjailuilla jne. Prosessiin voi mennä vuosia - jopa vuosikymmeniä ja silti harva välittää selvittää asiat."
--- tuo on totta, ihminen ei voi ottaa isoja kakkuja vastaan kuin ajan kanssa
Olen paljon miettinut mikä olisi oikea tapa edetä ja saada ihmiset ymmärtämään tai saada heidän tajuntansa ja maailmankuvansa laajenemaan.
Se on vaikea asia.
Tieto on hyvin tärkeä pointti. Ja sitä Lassella on ja hän jakaa sitä täällä hyvin.
Mutta se ei riitä kuin osalle ihmisistä sillä me olemme lopulta tunneolentoja enemmän. Ellei jokin asia liikuta meitä tunnetasolla niin jätämme sen vähemmälle huomiolle. Tämä pätee erityisesti massaan, jota puhdas teoreettinen tieto tai järki ei juurikaan ohjaa.
Siksi ns. tavallinen tallaaja, häntä mitenkään väheksymättä, ei reagoi puhtaaseen tietoon niin paljon kuin odottaisi. Vaikka hänelle kuinka kertoisi kuinka rahaa tehdään tyhjästä ja kuinka jotkut keräävät isoja voittoa sitä painaessaan niin hän voi tokaista, 'että vai niin', ja se jää siihen.
Mutta jos häntä lähestytään tunnetasolla eli kerrotaan, mitä ilmiöitä käytännön tasolla seuraa tästä vääryydestä, niin hän voikin kysyä, että miksi sellainen sallitaan ? Ja silloin on otettu ensi askel hänen sisimpäänsä.
Siksi on puhuttava avoimesti niistä vääryyksistä mitä tuohon rahan hallintaan liittyy... että monet tai hyvin monet asiat ovat siitä kiinni, sen seurausta ja kun ne asiat koskettavat tunnetasolla niin silloin alkaa tapahtua.
Tietysti vielä enemmän tapahtuu jos ihminen itse joutuu ahtaalle syistä, jotka voidaan osoittaa johtuvan näistä pienen pankkiirieliitin tai rosvokoplan puuhista niin, että hän sen ymmärtää.
Ei ole oleellista ketä nuo rosvokoplan jäsenet ovat (sionisteja, rappareita, suuryritysten johtajia ym.) mutta silti sekin on tuotava esiin koska pitää olla osoittaa joku taho tai jotkut todelliset nimet, jotta ihmiset voivat sisäistää asian. Eli on turhaa sanoa, että 'no, ne ovat niitä ahneita ja kyltymättömiä...' koska silloin asia ei konkretisoidu kansalle.
On toimittava tunnetasolla koska tunnejärki on suurinta osaa ihmisistä eniten ohjaava asia. Se on psykologinen fakta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset alkavat vaistota että kaikki ei ole kunnossa järjestelmässämme.

Ne, jotka ovat "valaistuneet", eli käytännössä tietävät nykyisen järjestelmän toimintaperiaatteen, levittäkää sitä tietoa niin paljon kuin mahdollista.
Netissä pystyy tavoittamaan hetkessä tuhansia ihmisiä ilmaiseksi, jos vain teksti on asiallista ja hyvin perusteltua (ihmiset huomaavat totuuden, ilman kiihkoa). Pistäkää linkit esille, jotta ihmiset voivat käydä itse tutkimassa asioita.

Tässä yksi hyvä esim. kuinka netti yritetään sulkea meiltä. (Internet on suurimpia uhkia nykyjärjestelmällemme !)

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Lars Osterman kirjoitti...

Off topic - vähän..

Joku kirjoitti: "Liike" - tästa tuli mieleen ilmaisu "The Movement" jonka olen kuullut meneenä vurokauten usein. Liittyy siihen että olen kuunnellut islantilaisen Birgitta Jonsdottir´in useiden tuntien haastatteluja ja näissä tämä nuori kaunis nainen ja uunituoree (huhtikuusta 09) kansanedustaja kertoo sujuvasti Islannin tilanteesta, osoittaa ymmärtävänsä miten raha on velkaa ja mainitse myös siitä että tämä heidän Liikkeensa ei ole puolue varsinaisessa mielessä - eikä se edusta vasemmistoa eikä oikeistoa - vaan Liikkeellä on pelkkä "check list" - tarkistuslista minkä mukaan mennään. Välillä check list vaatii että liittoudutaan vasemmiston kanssa - välillä oikeiston.

Tämä daami on ilmeisesti tehnyt enemmän Islannin myönteisen julkisuuden puolesta kuin moni muu. Häntä haastattelee kaikki: - Max Keiser, Prison Planet Alex Jones ja Red Ice Creations Henrik Palmqvist. Youtubesta löytää - Facebookista myös. Suosittelen.

Minusta alkaa tuntua että islantilaiset todellakin raivaavat tietä meille muille...pistämällä hanttiin IMF:lle, briteille ja hollantilaisille, EU:lle jne..

Anonyymi kirjoitti...

Tässä yksi suoraviivaisimpia haastatteluja Alex Jones haastattelee Marc Faberia

http://www.youtube.com/watch?v=r1Ovyh4T1ao&feature=related

Marc Faber tuntee läpikotaisin kentän, ja on todella hankala vastustaja väittelyssä. Siinä on malliesimerkki poliitikolle, kuka haluaa todella muuttaa asioita.
Tykitetään faktaa pöytään sarjatulella, eikä ilmaisussa säästellä adjektiiveja. TODELLINEN AMMATTILAINEN !

Tomi Astikainen kirjoitti...

Se topic hävis varmaan jo jossain 38 kommenttia sitten... Joten:

Todella vakuuttava todistusaineisto Pentagonin 9/11 tapauksesta: http://citizeninvestigationteam.com/nsa.html

Tuossa ei oo enää hirveesti kysymyksille sijaa; aika selvä tapaus. Laittakaa eteenpäin medialle ja kavereille!

Anonyymi kirjoitti...

"Siksi ns. tavallinen tallaaja, häntä mitenkään väheksymättä, ei reagoi puhtaaseen tietoon niin paljon kuin odottaisi. Vaikka hänelle kuinka kertoisi kuinka rahaa tehdään tyhjästä ja kuinka jotkut keräävät isoja voittoa sitä painaessaan niin hän voi tokaista, 'että vai niin', ja se jää siihen."

Kannattaa myös huomioida, että aika moni ihminen jolla menee kohtuullisen hyvin, on ihan tietoinen tästä asiasta ja kokee sen parhaaksi mutta ei täydelliseksi systeemiksi. Rahan teko on kuitenkin kansantaloustieteen perusasioita eikä mikään suuri salaisuus joksi Money as Debt sen yrittää pukea.

Mielestäni on ihan liikaa odottaa, että kaikki (paitsi se jokin mystinen eliitti) on tämän puolella kunhan silmät vaan räväytetään auki.

Anonyymi kirjoitti...

Päätyö on siinä miten saada ihmisten silmät avautumaan ja tajunta ottamaan vastaan se suuri huijaus, joka on meneillään. Ihmisten on vaikea ellei mahdotonta uskoa, että ne, jotka he ovat valinneet päättämään puolestaan (korruptoituneet poliitikot) tai muut vastuuhenkilöt tai media voisivat olla huijareita. Se on vänän sama asia kuin lapsi alkaisi epäillä vanhempansa lojaalisuutta. Ei hän voi sellaista tehdä.
WTC näyttää, että kestää vuosikausia ennenkuin kollektiivinen tajunta herää huijauksen unesta.
Mutta herääminen tapahtuu vain siksi, että jotkut tekevät määrätietoista ja sitkeää työtä totuuden eteen ketään pelkäämättä.
Muuta tietä ei ole.

Lars Osterman kirjoitti...


Mielestäni on ihan liikaa odottaa, että kaikki (paitsi se jokin mystinen eliitti) on tämän puolella kunhan silmät vaan räväytetään auki.


Niin..en minä ole koskaan kuvitellut että jokainen ihminen lähtisi tämän meidän asiamme taakse.

Vaikka kuinka osaisimme tuoda julki sen, että kun me kaikki joudumme raatamaan niska limassa saadaksemme elämiseen tarvittavan "rahan", niin yksityiset pankkiirit valtiovallan luvalla vain kirjaavat pankkiluottoa ("rahaa") aikaseksi itselleen ja kaikille jotka heidän yksipuolisin ehdoin sitä suostuu heiltä ottamaan.

Näkisin ainakin että todella hyvin palkkatuloillaan toimeentulevat ihmisryhmät olisivat varsin haluttomia muuttamaan nykyistä järjestelmää talousdemokratiaksi.

Näkisin myös että pääoma-, vuokra ja korkotuloilla leveästi elävät tahot ovat samaa porukkaa e.m. kanssa.

Tähän samaan ryhmään kuulunee myös pörssi-, valuutta-, OTC ja muilla osakemarkkinoilla keinottelijat.

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden henkilökuntaan kuuluvat katsoisivat tietysti talousdemokratian uhkaavan heidän, usein muita palkkaryhmiä parempia, palkka- ja luontaisetujaan.

Uskoisin myös ettei Kokoomuksen perinteiset äänestäjät lähtisi Kokoomusta rahoittavaa pankkialaa uhmaavan liikkeen edustajia äänestämään.

Äärivasemmiston ja demareiden ammattijärjestösiipi on perustulo-ajatusta jyrkästi vastaan ja pelkästään tämä voi ajaa tukemaan muita puolueita.

Niin - ja onhan uuden poliittisen liikkeen tukeminen aina kysymysmerkkimäistä riskiäänestämistä vaaleissa....toisaalta koko tähän nykyiseen "oikeisto-vasemmisto" kaksiajakoon perustuvaan polittiseen järjestelmään turhautuneita, löytyy niin paljon että uskon talousdemokratian voivan saavan riittävästi tukea päästäkseen esim Vihreitä vahvempaan asemaan - kunhan saamme viestimme esiin.

Tämä tarkoittaa että rahoitus pitäisi jotenkin järjestää.

Mikäli itse olisin miljonääri ja vailla perillisiä niin voisin hyvin kuvitella luovuttavani jäämistöni kokonaisuudessaan talousdemokratiamaiselle poliittiselle liikkeelle jolla on näin ratkasevan erilaiset poliittiset tavoitteet.

Anonyymi kirjoitti...

Uskon että kun ihmiset ymmärtävät sen, että meille myydään meidän omaa rahaa, ja joudumme tekemään ylimääräistä työtä ja luovuttamaan ylimääräisen työpanoksen täysin ulkopuolisille ja täysin ilman ansioita, he seuraavat meitä.

Avain kysymys on löytää tarpeeksi karismaattinen henkilö johtamaan tätä liikettä, edellä mainituilla ominaisuuksilla, ja joku kuka todella uskaltaa antaa ksavonsa tälle asialle.

+ tämä liike haastaa nykyjärjestelmän ytimen, ja käytännössä koko järjestelmä tulee käyttämään kaiken mahdollisen sen nujertamiseksi. Pahin pelko on se että suuret kansanjoukot "heräävät" todellisuuteen, ja siitä syystä internet on yksi vaarallisempia asioita nykysysteemille.

Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa kaikille ihmisillä on mahdollisuus päästä käsiksi kaikkeen tietoon mitä joka maailman kolkalta löytyy.

Uskon että muutaman sadantuhannen euron alkupääoman saa kokoon suhteellisen helposti, JOS konsepti on todella loppuun asti viimeistelty, ehdokkaat ovat päteviä ja valmiita haastamaan nykytilan.

Kysymyksessä on käytännössä "vallankumous".

Anonyymi kirjoitti...

Lars:
Pankit luovat loppujen lopuksi rahaa itselleen luototuksen avulla.

Toki, mutta eivät niinkään paljon itselleen. Pankkien bisnes on velka ja he saavat velasta korkoa. Luotonanto luo pankkien talletukset, eikä päinvastoin, ja kassavaranto "laajennetaan", mutta näin asia on ilmeisesti aina ollut.

Tässä on Geoffrey Gardinerin selitys siitä mitä on raha ja mistä pankkitoiminnassa on kysymys:

http://www.eurotrib.com/story/2009/12/8/103451/482

Olennaiselta osaltaan kysymys lienee siitä, mitä raha on? Eksogeenistä vai endogeenistä. Tästä taitaa olla kaksi koulukuntaa. Kantaako raha itsessään talouden "ulkopuolista" arvoa (ensin mainittu), vai onko se itsessään arvoton ja ainoastaan suhde velkojan ja velallisen välillä, velkakirja.
Allekirjoittaneen mielestä jokainen seteli on yksiselitteisesti vain velkakirja, jonka haltija saa velkaansa vastaan markkinoilta tavaroita ja palveluja. Joten rahamäärän lisäys muuttaa varallisuuden jakoa, riippuen siitä kuka luotonannosta hyötyy. Koska nykytaloudessa lähes kaikki luotot ovat tuottamattomia (eivät aiheuta varallisuuden lisääntymistä) ja vain inflatoivat omaisuuden arvon, tuloksena on ainoastaan varallisuuden uusjako ja siitä hyötyvät vain velkojat (pääosin kiinteistöomaisuuden haltijat). Kaikki muut kärsivät seurauksena syntyvästä deflaatiosta ja työttömyydestä.
On vaikea katsoa peiliin, mutta tuskin ketkään, jotka asuntolainojensa kanssa kärvistelevät, haluavat asuntojensa hintojen laskevan ja
luotonannon siirtyvän asuntomarkkinoilta tuottaviin kohteisiin.
-kjr- (eli edellinen anonyymi)

Lars Osterman kirjoitti...

Vallankumous, niin...

Tuli tässä mieleen kun luin 1860-luvun Amerikasta ja siitä miten se paljon puhuttu orjuus oli järjestetty. Neekereitä oli siihen aikaan kahta kastia, oli ns "field niggers" ja oli "house niggers".

House niggers oli hienompaa väkeä, söi paremmin ja eleli plantaasin omistajien talossa ja sai kuljeskella siisteissä vaatteissa.
"Field niggersit" poimivat puuvillaa pelloilla paahtavassa auringossa, nukkuivat tallissa, jne

Tavallaan jos tuo tilanne siirretään tänne meidän päiviimme ja tähän talousdelliseen piilo-orjuuteen, niin voisi todeta että pankkiirit ovat ne nykyajan plantaasinomistajat, poliitikot ja muut parempiosaiset ovat nykyajan house niggersit ja me muut, joidenka työ, hiki, veri ja kyyneleet ruokkivat kaikkia muita - me olemme nykyajan field niggersit.

House niggers väki on tavallaan ostettu pettämään oman väkensä - ehkä pelotettukin - ja eivät siksi kapinoi.

Tässä voi myös todeta että nykyajan house niggersit ovat ne jotka todennäköisesti eivät tulisi tukemaan tai äänestämään talousdemokratiaa - koske kokevat olevansa meitä muita ylemmällä tasolla - heti pankkiirien alapuolella.

Mutta onneksi meitä field niggers väkeä on paljon enemmän - ratkaisevan enemmän nyt kun meillä ainakin on äänioikeus.

Tähän mennessä tilanne politiikassa lie ollut sellainen että pankkiirit ovat laittaneet omat house niggersit ehdolle eduskuntaan valvomaan samojen pankkiirien etuja. Ja me tyhmät field niggersit äänestämme näitä tajuamatta kytkyä - isoon rahaan.

No - tämä nyt oli sellainen ajatus vain. Vallankumouksen sijaan voisi siis ehkä puhua ihmiskunnan vapautustaistelusta tai ihmisoikeustaistosta..tai pikemminkin viimeisestä taistelusta vielä jäljellä olevan orjuuden lopettamiseksi.

Yksi ongelmista taitaa vain olla se että kovin moni meistä ei tajua olevansa pankkiirien orja. Erityisesti nykyajan house niggers poppoo.

Lars Osterman kirjoitti...

Vähän off topic mutta laitan vielä juuri Ellen Brownilta tulleen puheenvuoron liittyen pankkitoimintaan, velkaan ja korkoon - ja lopuksi Ellenin kirpaiseva kommentti uudistusliikkeelle.

I would argue that the debt-virus theory is valid. I know the debunkers say that bankers spend money on labor and goods, and that this money trickles down so that the borrowers can repay their loans; and I would agree that that system might work if the banks were publicly owned and were mandated to return their profits to the community. But it is NOT how the private banking system works. Bankers spend very little of their profits hiring the borrowers to clean their floors. Would that they did! Bankers spend most of their excess winnings on "investments" -- meaning either more interest-bearing LOANS, or speculative investments of the sort Goldman Sachs notoriously engages in with nearly zero-interest money borrowed from the Fed, front-running trades and skimming yet more money from the hapless borrower class.

A case in point is the Philippines. I was informed by a Filipino that 80% of its budget goes to pay interest on the national debt. Meanwhile, the country has a huge unemployment problem. Those people would be DELIGHTED to be hired by the banks to scrub their floors or do anything else the banks wanted them to do, but no such luck; the banks aren't hiring, and neither are they buying Filipino products. Rather, they roll most of their earnings into more interest-bearing DEBT. Michael Hudson summed it up quite well I thought in an article on Counterpunch called "The IMF Rules the World":

Hudson (quote)

In a nutshell, the solution to a debt crisis is to be yet more debt. If debtors can’t pay out of what they are able to earn, lend them enough to keep current on their carrying charges. Collateralize this with their property, their public domain, their political autonomy – their democracy itself. The aim is to keep the debt overhead in place. This can be done only by keeping the volume of debts growing exponentially as they accrue interest, which is added onto the loan. This is the “magic of compound interest.” It is what turns entire economies into Ponzi schemes (or Madoff schemes as they are now called).

(unquote)

I would also suggest that this board needs some work on diplomacy. As my kids learned in Junior Toastmasters in Kenya at the ages of 8 and 10, "First say something nice, then say your critique, then say something nice." For example, you might say of Stephen Zarlenga's conferences, "It's great that he manages to get a collection of money reformers together every year to talk about these issues. He might spend more time choosing his speakers, but the effort is commendable nevertheless." I think one reason money reform never seems to get anywhere is that the reformers are all taking potshots at each other instead of organizing to confront the real opposition. I saw that in the alternative health care movement. It was a collection of brilliant mavericks who all thought the others were quacks, and said so routinely. When the medical/pharmaceutical cartel came marching at them in lockstep, they invariably got mowed down.

Anonyymi kirjoitti...

Lars; tuo Ellenin loppukaneetti on täysin totta, ehdokkaiden täytyy olla hyvin sujuvia ja ulosanti täydellistä. Faktat täytyy tulla väittelyssä kuin kaupan hyllyltä, ja perusfaktat yksityiskohtaisesti järjestelmästä tulee opetella ulkoa.

Väittelyt on helppo voittaa näillä faktoilla, ja jos ehdokkaalla on vielä karismaa läpimurto on täydellinen. Eli siis käytännössä tulee olla partaveitsen terävä "brainpower" ja täydellinen tilanteen hallinta, jokainen vastaväite tulee torpedoida välittömästi menemällä suoraan asian ytimeen.
Väittelyä tulee harjoitella, ja eri argumentit pitää tulla sujuvasti, "straight into face". Jokaiselle väitteelle tulee löytyä vahva perustelu, ilman kikkailua.

Harvalla vaan löyty näitä ominaisuuksia, ja harva on valmis heittäytymään "areenalle".

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kommentteja.
Larsin vertaus neekereiden asemaan orjuuden aikana on hyvin osuva ja kuvaa tilannetta erittäin hyvin.
Juuri tuollaista konkretisointia tarvitaan.
Voi myös verrta monarkiaan jossa monarkin ympärille keräytyy lakeijajoukko tai'siipiveikot' ihan vain omia etujaan ajamaan. Ja on selvää, etteivät he luovuta sovinnolla vaan panevat kampoihin kaikin keinoin, jopa järjestämällä murhia kuten JFK:n ja monen muun kohtalo kertoo.
--- Tuo 'brainpower' tai aivovoima on tärkeä asia. Todellakin kovaa faktaa sujuvasti ja suoraan pöytään ilman, että lähdetään mukaan minkäänkaisiin harhautusyrityksiin. Ei siis myydä omia aatteita tai neuvotella mistään. Yksinkertain ja sopivasti tunteella ladatuin ja faksoihin nojautuvin iskulausein on sanoma vietävä eteenpäin.
Kyse on vallankumouksesta, se on selvä. Sitä voi verrata orjuudesta vapautumiskamppailuun ja kamppailu merkitsee aika, että sydän palaa mukana mutta järjen valon vaatimalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kerropa lars mielipiteesi siitä että mitä suomessa on nyt tapahtumassa kun Marko Sihvonen joka aloitti maanantaina nälkälakon eduskuntatalon edessä aiheenaan politiikan korruptio, on nyt pidätetty VAIKKA hänellä oli lupa siihen mielenilmaisuun?

Ja voitko kertoa että oletko poistanut blogistasi sen "cult that hijacked the world" esittelyn ja miksi jos olet? Henry Makowin kirjajutun siis.

Tämä nälkälakkolaisen pidätys on kyllä aika eriskummallista ei voi muuta sanoa.

Lars Osterman kirjoitti...

En ole poistanut tuollaista. Makowin juttuja on aika joskus - mutta harvemmin ollut.

En kyllä edes muista esitelleeni tuota mainitsemaasi kirjaa.

http://www.amazon.com/Illuminati-Cult-that-Hijacked-World/dp/1439211485

Robin de Ruiter´in kirjaa esittelin kyllä...ja se tavallaan liittyi Makowiin jotenkin.

tästä

Anonyymi kirjoitti...

No vähintäänkin "himmeetä" jos et muista. Ostin näet sen kirjan juuri tämän blogin takia.

Muistan että siinä "esittelyssä oli sellainen kohta jossa mainitsit "Ranskassa tämä kirja on kielletty, lukekaa ja päätelkää miksi" .Jotakuinkin noin.

Siis kirjan koko nimi oli "Illuminati , cult that hijacked the world. by henty makow

Vai sotkenko sen tuohon Ruiterin kirjaan?


Ja voisitko kiitos kommentoida jotain tuohon Sihvosen tapaukseen?
Eilen poliisi pidätti hänet VAIKKA HÄNELLÄ ON LUPA MIELENOSOITUKSEEN.

MITÄ TAPAHTUU?

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi,

Joo - sotket sen tuohon Robin de Ruiterin kirjaan. Tilasin k.o. kirjan itsellenikin.

Minusta tämän kirjan täkein anti liittyy Lissaboninsopimuksen piilotettuihin pykäliin ja näiden pykälien poikkeuksiin ja myöhempiin lisäyksiin. Kirjailija kytkee hyvin Rothschildit ja BIS:in - eli "Baselin Tornin" - Euroopan Järjestelypankin.

BIS on valtio valtiossa - eikä tähän järjestelyyn löydy mitään järkiselityksiä - paitsi että siellä piilotellaan ties mitä Rothschildien omaisuuksia ja kytköksiä maailman keskuspankkeihin.

Tämä BIS - jos mikään, olisi oiva ja ihanteellinen kohde kaikelle pahanteolle. Se ettei siihen ole hyökätty osoittaa, ainakin minun mielestäni, että BIS itse mitä ilmeisimmin on "false flag terrorismin" rahoittajia.

Marko Sihvonen,

En tiedä tästä kovin paljon vaikka postia asian tiimoilta tuleekin.
Kuuntelin jopa Sihvosen pidätyksen äänitallenteen jonka hän oli nauhoittanut kännykällään.

Kaikkeen ei ehdi paneutua. Riikka Söyring, Heinävedeltä, jolla on blogi uusisuomi.fi-saitilla kirjoittelee paljon Markosta..hän tietänee.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä uusinta Marko Sihvosesta...

poliisi rikkomassa perustuslakia http://www.youtube.com/watch?v=FwDhMN-mu7w police´s illegal activities and breaches of constitution

medialinnakkeet www.medialinnakkeet.com mediapowers

Marko still has no access to internet and his phone is acting weird
Markon puhelin käyttäytyy edelleen oudosti eikä hän saa konettaan toimimaan edes mokkulalla.

Riikka Söyring