torstai 14. tammikuuta 2010

Rokotusgate: Intian tv paljastaa Suomen THL:n korruption

Intian TV uutisoi Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen korruption...ja katsoo Rokotusinfon luotettavaksi. (katso klikkaamalla linkkiä - alla oleva videosiirto ei toimi)

http://ibnlive.in.com/videos/108641/who-exaggerated-h1n1-to-benefit-pharma-cos.html


Eräs tuttava kommentoi,
Tekee melkein mieli lyödä vetoa, että huomisen Hesarissa ei ole mitään mainintaa tästä uutisesta, saatikka isompaa juttua. Sehän käsiteltiin jo nettiuutisena, eli se siitä.
Intian (!) telkkariuutisten mielestä Suomen Rokotusinfokin on ihan ok lähde. Maailma on mennyt aika kummalliseksi, kun suomalaisia korruptiojuttuja käsitellään vain intialaisissa uutisissa.Päivitys 15.1 Russia TodayPäivitys 17.2 Karkkainen yhtymän ilmaisjakelulehti Iso-Magneetti julkaisi William Engdahlin artikkelin H1N1-huijauksesta suomeksi:

6 kommenttia:

Kaptah kirjoitti...

Tämä on ehkä turhin blogipostaukseni ikinä - MUTTA.

Pitäisikös tässä itkeä vai nauraa, vaiko vähän molempia? On se kivaa, että edes INTIASSA puidaan tätä Suomen tilannetta.

Käsi ylös keitä "näin kauniisti sanottuna" tympäsee katsella uutisia? Siellä kun nämä meidän totuuden airueet suoltavat lasittunein ilmein totuuksia omasta norsunluutornistansa. Tyhjän toimittajia kerrassaan kaikki tyyni.

Olen myöskin kuullus sanottavan, että silmät ovat sielun peilit. Katsokaapas tarkkaan, mitä ne kertovat uutisankkureista, tulkinta jää "sinulle" katsojalle ;).

Onneksi meillä on internetti, tämä maailmanlaajuinen kalaverkko, josta löytyy mehukkaita vonkaleita.

Olli kirjoitti...

Iso juttu! Kiitos tiedosta.
Eespäin!

Anonyymi kirjoitti...

Yllättäväähän meidän median käytös ei ole.
Jokainen, joka tietää kuka ja ketkä ovat median takana (omistavat sen) ja mitä he puuhaavat (kenen suunnitelmia tukevat) ymmärtää, että olemme syvällä suossa.
NWO-eliitti ja sitä johtavat vapaamuurarit (siis lähinnä sionistit ja heidän lakeijansa) puuhaavat omaa maailmanvaltaansa ja sen toteuttamiseen tarvitaan paljon rahaa. Siksi pörssi romahtaa määrävälein ja siksi lääketeollisuus on saatava tuottamaan voittoa jotta sotia ja muita laskuja voidaan maksaa.
Siis varautukaa ihmiset siihen, että tämä kusetus vain jatkuu älkääkä ihmetelkö.
Pitäkää sitä luonnollisena asiana ja ajatelkaa, miten itse toimisitte eliitin sijassa kun rahaa tarvitaan ja nwo-utopiaa viedään eteenpäin.
Valitettavasti vain kollektiivinen tajunta on hidas eikä pysty sulattamaan tosiasioita kovin nopeasti. WTC huijaukstakaan eivät vielä kaikki ymmärrä.

Anonyymi kirjoitti...

Siksi suomen media vaikenee mm. kyseisestä asiasta, koska suomi taitaa olla jo itsekin melkoisen korruptoitunut maa kaikkinensa.

Rahalla saa ja hevosella pääsee ... tai jotain sinnepäin. Ainakin rahalla voi ostaa vielä ihmiset, kuten THL:n väen hiljaiseksi. Herää vain kysymys siitä, miksi joku/jotkut myyvät itsensä ja sielunsa rahasta? Kykeneekö tämänkaltainen ihminen vielä katsomaan itseään peiliin kauhistumatta näkemäänsä? Herää myös kysymys siitä, miksi niinkin arvovaltaisessa asemassa oleva ihminen, kuten arkkiatri Risto Pelkonen, on mennyt mukaan näihin sikainfluenssarokotuksien puolestapuhumisiin, jotka muutenkin taustaltaan arveluttavia? Eikös hänen päinvastoin pitäisi tarkastella näitäkin asioita etäämmältä puuttumatta niihin ja varsinkaan moralisoimatta ihmisiä, ketkä rokotusta eivät aio ottaa? Toisaalta, nythän hänkin paljasti sen erittäin läpinäkyvällä tavalla, kenen lauluja laulaa.

kati kirjoitti...

Kun miettii näitä "jaettuja" titteleitä terveydenalalla niin nehän saadaan vain lääketeollisuutta nuolemalla eikö? ;) Titteleihin ei kannata nykyään yksistään katsoa vaan tekoja ja punnita vielä teot ja sanat!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan toki olla mahdollista, että arkkiatri on toisaalta ollut puun ja kuoren välissä tässä rokotekohussa, mutta sitten taas hänen asemassaan olevalta ihmiseltä ei moisia "lapsuksia" odottaisi kuulevansakaan.

Mielellään haluaisi uskoa, ettei sentään kaikki tittelit terveydenhuoltoalalla vielä ole jaettuja pelkästään kunnostauduttuaan nuolemaan "isompikenkäisiä", vaan myös jokaisen omilla ansioilla olisi niihin myös jotain osuutta.