keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Stubb ja Chatham House

Huomasitteko uutisista että ulkoministeri Stubb oli käynyt pitämässä puheita eräässä Chatham House nimisessä globalistiyhteisössä Iso-Britanniassa.

YLE uutiset:

Stubbin mielestä yhteiset arvot eivät enää riitä kumppanuuden perustaksi, vaan suhdetta pitää konkreettisesti uudistaa.

Hän esittikin, että EU ja Yhdysvallat sitoutuisivat toimimaan toisiaan tukien siviilikriisitilanteissa ja tekisivät yhteistyötä vihreän talouden tukemisessa. Stubbin esityslistalla oli myös yhteinen vapaakauppa-alue, yhteistyön asteittainen avaaminen ulkopuolisille maille ja "parisuhdeneuvontaa" antavan asiantuntijaryhmän perustaminen suhteen kehittämiseksi.

Chatham House on yksi maailman arvostetuimpia kansainvälisten suhteiden tutkimuksen ja keskustelun foorumeita.Kyseinen Chatham House on tunnetumpi nimellä Royal Institue of International Affairs ja edustaa Council for Foreign Relations ja Trilateral Commissionin ja Bilderberg Groupin ohella mitä jyrkintä "british rule" maailmanhallintafilosofiaa.

Chatham House on tunnetuin ns ajatushautomo (think-tank) Iso-Britanniassa. Yleuutiset tietysti ylistää tätä koska yleuutisten pomo Atte Jääskeläinen on ollut herrojen vieraana Bilderberg-kokouksessa - ja tietysti luvannut auttaa kaikessa missä pystyy - kunhan saa jatkossakin olla isojen poikien hiekkalaatikossa.

Joka on kiinnostunut voi selvittää tämän Chatham Housen taustat - sen verran sanon että tämä liittyy Etelä-Afrikkaan, 1800-1900 vuosisadan vaihteeseen, missä Cecil Rhodes niminen brittioligarkki rikastui timantti- ja kultakartellillaan ja keräsi huomattavan omaisuuden. Rhodes testamenttasi nämä järjestöille joiden thetävä on valvoa että brittimahti saisi pysyvän jalansijan maailmalla myös tulevaisuudessa. Rhodes perusti Round Table- järjestön josta sitten nousi nämä kaikki finanssioligarkkien globalisaatiota ajavat puolipimeät mainitut järjestöt.

Oli miten oli - minusta on varsin huolestuttavaa että Suomen ulkoministeri veljeilee tällaisten piirien kanssa. Ainakin se osoittaa että Stubb ei ole Suomen asialla vaan järjestämässä itselleen isompia saappaita niissä piireissä missä todellinen varjovalta on.

Stubb oli vaahdonnut jostain Atlantinvapaakauppa-alueesta - eli juuri siitä mistä monet Uuden Maailmanjärjestyksen sekoilijat unelmoivat - "EU:n ja NAU:n liitosta"...joka olisi askel kohti maailmanhallitusta. Tämän ohjauspuikoissa istuu tietysti entinen Lontoon cityn finanssioligarkia salaseuralaisineen ja juoksupoikineen kautta maailman.

Ilmeisesti finanssikriisin myötä USA ajetaan alas sellaiseen surkeaan taloustilanteeseen missä sitten "joku isokenkäinen" katsoo ettei ole muuta ratkaisua kuin lähteä EU:N kanssa vapaakauppaan. Tästä vapaakaupasta hyöytyy ainoastaa suurteollisuus joka aina vaihtaa asemamaata halvimman työvoiman mukaan.

"Chatham House rule" on tunnettu ilmaisu - ja tarkoittaa ettei ulkopuolisille puhuta siitä mistä on puhuttu sisäpiiriläisten kesken. Sama koskaa Bilderberg-seuraa.

Chatham House is the origin of the confidentiality rule known as the Chatham House Rule, which provides that members attending a seminar may discuss the results of the seminar in the outside world, but may not discuss who attended or identify what a specific individual said.

Lisäys: islantilainen näkemys siitä mikä EU on:

Osa 4/4 (suosittelen muitakin osia)

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Chatam House on siis salaliitto: ei kerrota ulkopuolisille.
Hesarihan saisi siitä aiheen tarkistaa kirjoituksiaan joissa salaliitot kiistetään.
Kyllä on niin naurettavaa ja läpinäkyvää tuo poikien puuhastelu, että voi voi.
Mutta monia ne vaan kusettaa.
Kyllä ihminen on tyhmä, noin keskimäärin.
Onneksi sentään joillakin pää toimii ja he voisivat tuoda totuuden valoa sinne, missä pimeys vallitsee.

Lars Osterman kirjoitti...

En sanoisi että tämä on salaliitto.

Tämä on isojen poikien kerho jolla valtavasti varoja ja valtaa vaikuttaa maailman asioihin niin että asioita tapahtuu. Tapahtumat ovat käytännössä ns "geopolitiikkaa" eli poliittista lobbaustoimintaa siten että asiat etenevät aiemmin julistetun ohjelman mukaan. Tämä porukka lietsoo sotaa niin halutessaan, rahoittaa vallankumouksia ja järjestää aseita ja rahoitusta kenelle tahansa joka koetaan olevan "oikealla" puolella.

Maailmanjärjestystä muokataan ja nautitaan siitä että ollaan merkittäviä.

Suurin osa Chatham Housen sisällä tehtävistä "policy"-päätöksistä eivät tule koskaan julkisuuteen eikä kansalaisten tietoisuuteen - sikäli tässä kyllä voinee pitää tätä jokseenkin salaliittomaisena.

kati kirjoitti...

Mutta, Lars! Kyllä se vaan on salaliittoa! Kaikki päätös, mikä tehdään pimeässä eli piilossa yleisön katseilta eli mikä ei kestä päivänvaloa on salaliittoa! ;)
Se on vain piilotettua sellaista....

s.matik kirjoitti...

Meinasinkin eilen uutisen huomattuani alkaa guugulettelemaan moisen kokouksen taustoja, mutta aika ei vaan riitä. Toisaalta se että kyseessä oli Charlesin järkestämät teekutsut, pitäisi jo riittää taviksille tiedoksi siitä ettei kyseisessä kokouksessa ainakaan pienten etuja ajeta. Oli miten oli, nuo muutamat mainitsemasi isojen poikain kerhot vahvistivat oletuksiani kokouksen tarkoitusperistä.
Se mitä Stub-Stubbiin tulee, niin eiköhän herran omat puheet kerro kaiken tarvittavan. Yksi mukava puhe vuodelta 2008 löytyypi täältä
http://fora.tv/2008/07/17/Will_the_EU_Ever_Become_a_Superpower
Eipä jätä paljoakaan kysymyksiä..

Lars Osterman kirjoitti...

Hyvä linkki..katselin hetken ja tässä jos missään tosiaankin pahimman luokan "federalisti" heittää läppää.

Moinen integraatio-aivopesty jätkä joka vaahtoaa liittovaltiosta ja suurvallasta - on olevinaan suomalaisia edustava ulkoministeri.

Miehen ajatukset ja arvomaailma ovat niin kaukana kansalaisten etujen vaalinnasa kuin ne yleensä voivat olla.

Lars Osterman kirjoitti...

Stubb: "There is no alternative to European integration"

Eli suomeksi Stubb väittää ettei Eu-integraatiolle ole olemassa mitään vaihtoehtoja...mikään muu ei kuulemma käy.

Mistähän planeetalta Stubb on?

Mika kirjoitti...

Valitettavasti näitä Stubbeja ja muita länsieliitin talutusnuorassa tavalla tai toisella kuuliaisesti ja jopa hurmiossa haahuilijoita riittää ja Stubbin kohdalla etenkin asia on jo kristallin kirkas ja todella Suomen kansaa vastaan.

Minusta on alkanut vaikuttaa hyvin selvästi myös siltä, että Stubb junailtiin tarkoituksella Ilkka Kanervan tekstarikohun turvin pallilleen eli koko juttu oli hyvin suunniteltu petos.

Ja kyllä; Britanniassa Lontoon cityssä majaansa pitävät oligarkkieliitit monarkiansa kera ovat se elementti, joka hallitsee ja pyrkii hallitsemaan koko maailmaa kulissinsa takaa eli se on Brittiläisen imperiumin nykyinkarnaatio, joka ulottaa lonkeronsa Barack Obaman hallintoon.

Lukekaapa muuten Hesarista Obaman linjapuheen propagandistinen ja populistinen anti ja siellä etenkin valveutumattomia lukijakommentteja tyyliin:

"Lupaavaa ja myönteistä.

Maailmalle on turvallista ja oikeaoppista, että Barack Obama globaalina johtajana seuraa USA:n edellisen, kansan kahdesti valitseman turvallisen. päättäväisen ja rohkean pressidentin ja maailmanjohtajan G W Bushin ja hänen hienon ulkoministerinsä Condoleezza Ricen jalanjälkiä.

Tavoitteet ovat maailmanlaajuisesti hyvät:

- veristen ja kansalleen vaarallisten diktaattorien eliminoiminen.
- sivistyksen, valistuksen ja demokratian levittäminen sitä tarvitseviin maailmankolkkiin etenkin koulutuksella
- piinkovan terrorismin kitkeminen maailman eri kulmilta kansainvälisellä yhteistyöllä (Afganistan)".

Huh sentään! Tiedä sitten onko tuo provo vai onko kirjoittaja oikeasti tuota mieltä...

Anonyymi kirjoitti...

Sitä usein miettii mikä näitä 'salaliittolaisia' (siis kulissien takana omia etujaan ajavia ja demokratian ohittavia ihmisiä) oikein vaivaa ?
Onhan se jotenkin outoa, että noustaan sellaiselle pallille, josta voi käskeä muita.
Joku patologiahan siinä on takana kun pitää käskeä tai käyttää mielivaltaa eikä voi tehdä yhteistyötä oman kansan kanssa.
Historia on täynnä näitä mahtailijoita, joista osa kuitenkin on ollut - ja yhä on - kunnollisia, siis kansan edun etusijalle laittavia mutta suurin osa on ajanut ja ajaa vain omaa agendaansa ja tyydyttänyt vallanhaluaan 'kansan edun nimissä' mikä sitten onkin johtanut tragedioihin ja kansojen tuhoon.
Historian pohjalta on pakko päätyä siihen, ettei yksinvaltaa voi kannattaa koska ei koskaan tiedä, ajaako monarkki omaa vai kaikkien etua. Ei voi tietää, onko hän valistunut vai ei. Demokratia on johtopäätös, johon päätyy tämän epävarmuuden vallitessa.
Sama kuvio on todettavissa taloudessa. Kun monarkki kerää itselleen valtaa niin pankkiirit ja liikemiehet keräävät rahaa. Kaikki tai mahdollisimman paljon pitäisi saada omiin käsiin.
Psykologisesti kyse on häiriöstä tai luonneviasta. Puhutaan myös narsistisesta vammasta, jossa sisäistä tyhjyyttä pitää pongittää vallan ja rahan avulla, siis ottamalla eikä antamalla kuten terveen itsetunnon omaava tekee. Tiedostamaton ajatus kulkee: kun minulla on valtaa ja rahaa olen suuri !
Mutta jos järjestetään äänestys kumpi on suurempi Napoleon vai Gandhi niin jälkimmäinen voittaa takuuvarmasti.
Totuus syvemmin nähtynä on siis toisin: se joka on sisältä vahva ja jonka narsismi on terve ei halua valtaa yli muiden eikä rahaa vaan aivan muita asioita. Hänelle lähimmäisten kanssa jaettu elämä on rikkaus, jota ei voi korvata vallan tai rahan sädekehällä.
Syntyy todella henkisesti köyhä elämäntapa kun valta ja raha korvaavat henkisyyden ja nousevat arvon mittareiksi. Se on hyvin vaarallinen, pientä eliittiä yhdistävä mutta ihmiskuntaa rikkirepivä elämäntapa, jota narsistisesti vammautunut eliitti edistää.

Anonyymi kirjoitti...

Stubb on käytännössä Bildenberg -herrojen talutusnuorassa, ja odottaa kieli pitkällä kovapalkkaista palkintovirkaa kyseiseltä järjestöltä.

Vasurien Suvi-Anne Siimes myi itsensä, ihmisten terveyden ja "kansanedustuksensa" lääkefirmoille ja sai siitä palkinnoksi yhden kovapalkkaisimmista palkintoviroista Big Pharman yhdistyksen johtajana.

Saa nähdä miten Stubb palkitaan, mutta se on varmaa että kansalaisten etuja tässä ei ajeta.

PS. Vieläkin ihmettelen miten Suomessa ihmiset ei ymmärrä maailman dynamiikkaa, tietysti kaikki "uutiset" tulevat sellaisen sensuuriputken läpi ettei siitä juurikaan suodatu ihmisille totuutta asioiden tilasta.

PS2. Itsellä silmät aukeni rokotushuijauksen tutkimisen jälkeen, ja nyt olen havainnut saman tyylistä huijausta pankki ja finanssi alalla ( joka käytännössä sanelee politiikan) :(

Anonyymi kirjoitti...

Vielä noista salaliitoista.
Vapaamuurarit lienee kaikkein laajimmalle levinnyt salaliitto yhteiskuntaa vastaan.
Jostain luin, että sen ylin pyramiidi muodostuisi pääosin hyvin pienestä maallistuneesta juutalaiseliitistä.
Ehkä he ovat juuri näitä ns. sionisteja, joiden tavoie on maailmanherruus.
Henry Mankow, itsekin juutalainen, kirjoittaa minusta hyvin näistä hankkeista, joita esim. Rotschildit vetävät ja ovat vetäneet jo kauan. Tuo 'Red Symphony', josta hän kertoo on kyllä aika vakuuttavaa.
Näitä kuvioita on ollut ilmeisen helppo aikaisemmin pyörittää kun ihmiset eivät ole saaneet tietoa mistään. Nyt onneksi on netti, josta nämä salaliitot saa pian paljastettua jos vain oma pää kestää eli ei ole ideologisoinut tai antanut indoktrinoida itseään.
Mutta virallinen media toki vaikenee ja Hesari suorastaan nimittelee vähä-älyisiksi niitä, jotka uskaltavat käyttää omaa päätään.
Itse en sitä lehteä lue - kuten en muitakaan. Kerran kirjoitin sinne mp-kirjoituksen ja se oli muokattu niin, että se antoi väärän kuvan siitä, mitä yritin sanoa.
Paras muodostaa käsityksensä omaa päätään käyttävien ja vain ihmisen parhaaseen sitoutuneiden kirjoitusten pohjalta.

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän merkitys Eu:n perustuslailla olisi liittyen tähän? Voidaanko sen kautta ajaa em. kehitystä?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä sionismin olemusta valaisevia linkkejä: http://moranen.blogspot.com/

http://www.realjewnews.com/
http://www.themodernreligion.com/jihad/freedman.html
http://www.jewwatch.com/

Lars Osterman kirjoitti...

Ilman muuta tuo Lissaboninsopimus on eurokraattien mieleen koska se tuhoaa kansallisvaltioiden itsenäisyyden ja siirtää valtaa Brysseliin.

Tässä kriittinen tarkastelu Chatham Housen tekeleistä: mm mainitaan eräänlainen kommunistinen agenda joka tarkoittaa komission epädemkraattista politbyroovaltaa

http://www.sovereignty.org.uk/features/eucon/chatham1.html

Chatham House is clearly unused to people taking exception to their semi-secret agenda of destroying representative government in Britain, Europe and throughout the world. Their long term aim is the replacement of genuine representative government by a bureaucratic elite working closely with big business and banking -- the long-term Fabian Socialist and Communist agenda.

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekin miettinyt että mistä johtuu että USA:ssa lähes kaikki "sisäpiiriläiset" ovat juutalaisia ? Media on täysin juutalaisten hallussa, pankit FEDiä myöten, kaikki tärkeimmät yhteiskunnan vaikuttamisen alat käytännössä.

Todella vahva ote maailman hallintaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Joo..mutta on itselle aina parempi olla hiljaa noista seikoista - vaikka ovatkin totta.

Maailma on tällainen. Joku hyväksyy tämän - toinen ei.

Jonkun mielestä vallitsevien raha-, media- ja asevaltasuhteiden huomioiminen on ns "reaalipolitiikkaa". Luoviminen omaa maksimaalista etua tavoitellen tässä maailmassa on jonkun mielestä poliittinen taidonnäyte. Stubb lienee omasta mielestään poliittisesti taitava. Ne jotka minun tavallani ovat eri mieltä hänen kanssaan luokiteltaneen taantumuksellisiksi - koska federalistiselle stubbmaiselle EU-integraatiollehan "ei ole vaihtoehtoa".

Ihmettelen edelleen sitä ettei suomalaiset osaa nähdä hänen lävitseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan offtopicia, jos sallitte, näille "silmiään avanneille":

Erilaisia yhdistyksiä, komissioita, seuroja ja sikarikerhoja riittää vaikka muille jakaa. Ei kannata osoitella sormella jotain tiettyä muuraria tai rotua.

Yleensä vaikuttajat ovat (syystäkin) hyvin verkostoituneita, sitähän mekin teemme esim. töitä saadaksemme tai jotain asiaa ajaaksemme.

Heitän yhden lisänopan pöydälle, miettikääpä kirkon ja yhteiskunnan, tai kirkon ja vallan, suhdetta nyky-yhteiskunnassa. Historiantunneilla peruskoulussa olette varmasti lukeneet ristiretkeläisistä ja katolisen kirkon vallasta. No, sanoisin, että "do your homework".

http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_Military_Order_of_Malta

http://moversandshakersofthesmom.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Re:anonyymi, joka tarjosit hiukan offtopicia:
joo...olet oikeassa, monenlaista salaseuraa ja ryhmittymää löytyy ja kaikille on yhteistä oman edun ajaminen. Ja usein tarkoitus pyhittää keinot.
Oleellista ei olekaan tuo ryhmittyminen sillä ryhmähän antaa voimaa ja moninkertaistaa yksilön voiman.
Se mikä ratkaisee on moraali.
On kysyttävä, mikä moraali ryhmää ohjaa ? Se on ydinkysymys ja -asia.
Jos todella otetaan stubbimainen asenne, että luoviminen tai kameleonttimainen malli on se oikea, niin silloin etäännytään sivistyksestä ja siitä, mikä pitäisi erottaa ihmisen viidakon elämänmallista.
On surullista, että itsekkyys ja ahneus ovat yhä niin keskeisiä asioita ryhmien toimissa. Lopulta oman edun ajaminen kokonaisuuden kustannuksella ei tuo kestävää onnea ja vie lopulta tuhoon.

Anonyymi kirjoitti...

Re: Anonymille, joka tarjosi offtopicia!

Oletko tietoinen siitä, että historiakin kirjoitetaan voittajien ehdoilla? Se on ainoastaan heidän yksipuolinen näkemyksensä tapahtumien kulusta, jolla ei välttämättä ole objektiivisuuden kanssa mitään tekemistä tai senkaltaista "totuutta" on joukossa vain murunen.

Salaliitoista ja niiden olemassaolosta on hyvä puhua myös ääneen, koska niitä on ja on ollut jo muinaisista ajoista asti. Moraalisesti ja eettisesti on kuitenkin hyvin arveluttavaa, että on olemassa mm. Bildenberg-ryhmien ja Skull&Bones vapaamuurariloosien kaltaisia salaisia ja puolittain salaisia järjestöjä, joiden tarkoitus on miettiä ja panna käytäntöön asioita, jotka eivät tue millään tavoin meidän, tavallisten ihmisten etuja ja hyvinvointia. Miksi talous- ja finanssipolitiikka kaikkinensa mm. pitää kätkeytyä erinäisten päätöksentekojen suhteen verhojen taakse, jonne ei ole pääsyä ... eikö sen pitäisi tapahtua avoimesti, ilman salailua? Avoimuus on minusta yksi avainsanoista luottamuksen palauttamiseen, mitä mm. poliitikkoihin tulee ja se, että toimittaisiin yhteisen hyvän puolesta, sen sijaan, että keskitytään vain omaan hyvään.