tiistai 26. tammikuuta 2010

Anthony Sutton: Skull and Bones - The Order

Tässä historiantutkija Anthony Sutton (1925 - 2002) selostaa salaisen järjestön vaikutuksesta maailmanpolitiikkaan. Hän toteaa salaseuran jäsenten vaikuttaneen ratkaisevasti erityisesti kolmeen historialliseen maailmanjärjestyksen muutokseen: Bolsheviikkien vallankumoukseen, 1. Maailmansotaan ja KolmannenValtakunnan nousuun Saksassa.

YouTube video on moniosainen ja vaihtaa seuraavaan osaan itsestään. Jollei tämä toimi niin mene lähdesivulle.

Professor Sutton on the Skull and Bones Secret Society
Dr. Antony Sutton was a research scholar at Stanford University's Hoover Institution.

Through his scientific historical research he saw the bigger picture of how the secret US establishment (largely operating through the Skull & Bones secret society) uses the Hegelian dialectic (create thesis & antithesis to control synthesis) to create, manage and perpetuate conflict.

http://en.wikipedia.org/wiki/Antony C. Sutton

Päivitys: Prisonplanet sivuilta löytyy tietoa Oliver Stonen uudesta elokuvasta joka myös osaltaan vahvistaa Suttonin väitteett yllä. Lisäksi Oliver Stone painottaa läntisten ökypankkiirien osaa kommunismin nousussa, Neuvostoliiton teollistamisessa sekä kylmän sodan asevarustelukilvassa. Kurt Nimmon artikkeli:

Oliver Stone Says Banksters “Enabled” Hitler and the Nazis

Filmmaker Oliver Stone has told The Canadian Press that international bankers “enabled” Hitler and the Nazis. “Adolf Hitler was a psychopath and a monster but rose to power thanks to big business leaders and other supporters who appreciated his vow to destroy communism and control workers, Hollywood filmmaker Oliver Stone said Monday,” in Bangkok, Thailand, writes Michael Casey.

Stone left out a few important details. Not only did the banksters support and encourage Hitler and the Nazis, they also created from scratch the communism the German dictator vowed to destroy.

Bonuksena lisää Suttonia.

Professor Antony Sutton: Wall Street & the Rise of Hitler. Part 2, Part 3, Part 4. Part 5.Lisäys: mielenkiintoinen näkemys pankkiirien vaikutusvallasta ja vallanhimosta:

The human experiment is endangered by private interests who have usurped the function of money creation. Modern history reflects the gradual process by which they transfer all wealth and power to themselves, destroying Western Civilization and creating a world police state.Päivitys: 5.2 2010 Löysin lisää Skull and Bones tietoa täältä. Videokin löytyi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kummastuttaa kun meidänkin eliitti häärää tämän salaseuran juoksupoikina.
Onko se niin tyhmää, ettei ymmärrä koko hommasta mitään vai luuleeko se, että se itsekin hyötyy mukanaolosta?
Taitaa tuo jälkimmäinen olla pääsyy.
Ahneus voittaa järjen. Viis isänmaasta vaikka sekin oli joskus kokkareiden sloganissa: koti, kirkko ja isänmaa.
Hyvä video, oikein hyvä.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin - tärkein pointti tässä on SE että tämä Skull and Bones salaseura on TODELLINEN ja että kaikki mistä Anthony Sutton puhuu on TOTTA ja todistettavissa.

Tämä olisi hyvä työntää Hesarin toimituksen kurkusta alas - Hesarihan julkaisi eilen jonkun viisastelevan vuodatuksen jonka mukaan mitään salaliittoja ei ole...tai jotain sinne päin.

Anonyymi kirjoitti...

re:LO
Niinpä. Aika monet salaliitot ovat tosia ja paljastuvat vasta jälkikäteen. Salaliittoja (siis sekopäisten luuloa) ne ovat vain niille, jotka haluavat olla näkemättä totuutta tai pimittää sitä. He leimaavat ne omien etujensa takia hörhöjen mielenvikaisuudeksi.
Jospa ajatellaan vaikka salapoliisia, joka ei kykenisi epäilemään salaliittoja, niin hän ei voisi onnistua työssään koska rikoksetkin ovat usein salaliittoja, jotka halutaan pitää salassa. Juuri salapoliisin kyky epäillä tiettyjen tapahtumien pohjalta on hänen vahvuutensa ja työssä onnistumisen edellytys.
Salaliitosta on aina kyse silloin kun vähintään kaksi ihmistä sopii jostakin, josta ei kerrota muille. Eli se on hyvin yleinen.
Voisi sanoa, että Hesarikin on salaliitossa kansaa vastaan siinä kuin omia etujaan ajavat eliititkin.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen kysymys nousi mieleen, että mikä mahtaa olla FED pohjaisen pankkijärjestelmän ja sen pankkiirien osuus Skull and Bones salaseurassa?
Osaatko siihen sanoa mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Hesarin salaliittojuttu oli aika ala-arvoinen. Ainoa hyvä asia siinä oli, kun todettiin, että ihmisillä on tarvetta tarinoille. Muuten kaikki salaliittoteoriat niputettiin samaan purkkiin, oli sitten kyseessä natsi-ufot tai 911. Lopuksi vielä kruunattiin ottamalla netistä joku melko epäuskottava tarina, jolla oikein alleviivattiin, että kaikki salaliittojutut ovat juuri tällaista hörhöilyä...

Lars Osterman kirjoitti...

Ilman Federal Reserven rahahanaa Skull and Bones ei millään olisi onnistunut rahoittamaan ensimmäistä maailman sotaa.

Lusitania-petoksella saatiin kansan tyhmimmät mukaan sodanlietsontaan. Tämähän on jo todistettu olevan petos - eli tahallinen teko jolla uhrattiin tuhatkunta viatonta matkustajaa "asian" vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Lucitania ja WTC.
Niissä on jotain samaa.
Kummatkin mahdollistivat sodan.
Sodan, joka poiki pankkiireille rikkauksia.
Ollaankohan me ihan täyspäisiä kun me noita pankkiireja tarvitaan ?