keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Ihmiskunnan taistelu harvain- ja rahavaltaa vastaan

Poiminta Bill Still´s Monetary Forum - nimisestä keskustelufoorumista missä kulta, kultakanta ja itävaltalaiskoulun kiihkomieliset kultarahafundamentalistit ovat kovasti esillä "sound money"-ajatuksillaan. Bill toteaa itse näin vastaessaan "kultabugeille" eli bullionisteille:

The history of western civilization is the history of humanity clawing its way out of serfdom through the establishment of democratic institutions. This power was taken away from monarchs and oligarchs -- the "plutocracy" -- and given to the people. The plutocracy wants that power back.

Läntisen ihmissivilisaation historia on kertomus siitä miten ihmiskunta on yrittänyt irrottautua maaorjuudesta demokraattisten instituutioiden avulla. Valta otettiin pois kuninkailta ja raharuhtinailta - ns plutokratialta - ja siirretty kansalaisille. Plutokratia haluaa valtansa takaisin.

The plutocracy wants to spread the notion that elected government is inefficient and ineffective. They always have. They always will.
Plutokratia pyrkii levittämään käsitystä että kansalaisten valitsema hallinto on tehoton ja huonosti toimiva. Tätä plutokratia on aina tehnyt. Tätä plutokratia aina tulee tekemään.
If they can destroy the economic systems upon which elected government rests -- and make money doing so -- all the better. If they can buy the levers of democracy and use the government to further enrich itself, it will.
Mikäli plutokraatit vielä onnistuvat tuhoamaan talousjärjestelmät joihin vaaleissa valittu hallinto nojautuu - ja tienata samalla kertaa rahaa - mikä sen parempi heille. Vielä jos onnistuvat ostamaan demokratian vipukoneiston ja käyttämään demokraattista hallintoa rikastuakseen entistä enemmän - niin tietysti tekevät tämän.

There is no downside to this strategy. If the people get tired of the government in general, plutocracy will be all to happy to devise a new one artfully disguised to hide their increased control.
Tällä strategialla ei ole heikkoja kohtia. Mikäli kansalaiset kyllästyvät maan hallintoon, plutokratia tuo oitis esiin uuden poliittisen hallinnon. Hallinnon jonka kytkyt rikkasiin on taitavasti peitelty jottei saman plutokratian ainaista ohjausta tälläkään kertaa paljastuisi.

This is the most important topic of our time. Plutocracy is trying to reverse a thousand years of democratic progress. They may succeed.
Tämän pitäisi olla meidän aikamme tärkein aihe. Plutokratian harvainvalta yrittää nyt nimittäin peruuttaa tuhannen vuoden ajanjakson kaikki demokraattiset saavutukset.

The outcome of this historic battle is being decided right now. They are trying to hammer home the everlasting chains of our perpetual serfdom.
Se miten tässä historiallisessa taistelussa tulee käymään - siitä päätetään näinä aikoina. Plutokratian edustajat yrittävät nyt kaikin keinoin vasaroida läpi meille uuden maaorjuusjakson ikuiset kahleet.

But there is still time for us to escape. We can still take back the money power and let their system of interlocking debt and interest crumble as we place our democracies on firm ground.
Meillä on kuitenkin vielä on aikaa paeta. Voimme ottaa takaisin rahavallan plutokratialta ja antaa näiden velka- ja korkojärjestelmät murtua samalla kun asetamme demokratiamme lujalle maaperälle.

The most important power of any sovereign nation is the control of its money. To give that power to private banks is to inevitably give up democracy and return humanity to serfdom, then slavery.
Jokaisen suvereenin kansakunnan kaikkein tärkein valta on oman rahan hallinta. Tämän rahavallan luovuttaminen yksityisille pankeille tarkoittaa vääjäämättä että myös demkratiasta luopumista ja paluuta uuteen maaorjuuteen - ja lopulta myös orjuuteen.

The notion that tying one's monetary system to gold will somehow control the quantity of money -- and place that control in the hands of the democracy -- has been proved false by history. There is not a single example in the last 2000 years where gold money has encouraged democracy.
Käsitys siitä että kansakunnan rahajärjestelmän sitominen kultaan jotenkin mahdollistaisi rahamäärän hallintaa demokraattisessa valvonnassa - on osoittautunut vääräksi kautta historian. Emme nimittäin löydä' ainuttakaan esimerkkiä viimeisten 2000 vuoden ajalta missä kultaan sidottu rahamalli olisi rohkaissut demokratiaa kehittymään.

Gold works great for the very rich; not for the common man. Why? Only the rich can afford gold, and the rich can easily manipulate the quantity in circulation.
Kulta toimii mainiosti rikkaiden kannalta - mutta se ei toimi peruskansalaiselle. Miksikö? No siksi että vain rikkailla on varaa kultaan - ja nämä voivat näin ollen manipuloida rahakierrossa olevaa rahamäärää kerätäkseen lisää vaurautta itselleen.

**

Omat kommenttini tähän perään: tuo plutokratia ei ole kovin yleinen sana suomenkielessä. Tässä olisi siksi paikallaan määritellä mitä plutokratia tarkoittaa. Mielestäni Bilderberg-ryhmä edustaa hyvin selvästi tätä plutokratiaa - samoin koko EU-johtoporrras ja EU-komissio.
Kaikki jotka parempaa tietämystään vastaan puhuvat EU-integraation puolesta edustavat tätä plutokratiaa - eli rikkaiden pyrkimystä ottaa valta takaisin.

Suomessa Kokoomus on mitä selkeimmin plutokratian puolue - ja erityisesti nykyinen ulkoministeri näyttäisi olevan mitä innokkaimmin plutokratian asiamies nro 1 meillä Suomessa. Tästä syystä on varsin surullista huomata miten "hymy- ja maratonminsteri" Alexander Stubb on onnistunut pääsemän tietämättömien suomalaislampaiden suosioon. Tämä vaikka miehen jokaisesta julkisesta lausahduksesta kuulee, huomaa ja aistii että Stubb nimenomaan vaikuttaisi olevan plutokratian asiamies. Suomalaisten etu on todellisuudessa lähes täydellisesssä ristiriidassa EU-byrokratian epädemokraattisten valtapiirien etuihin nähden.

Myös Jyrki Katainen joka jopa tyhmyyttään julkisuudessakin on ylpeillyt sillä että soittelee (ökyplutokraatti) Nalle Wahlroosille ja kysyy neuvoja asiassa kun asiassa, edustaa rahavallan tahtoa. Ei kai kukaan kuvittele että Nallen Wahlroosin etu olisi meidän etumme? Katainen näyttää näin otaksuvan kun kansanmiesmäisesti esitti että "pitäähän valtion maksaa lainansa ihan kuin me asuntovelallisetkin maksamme velkamme"...

Katainen ei siis osaa nähdä että valtion pitäisi olla etuoikeutetussa asemassa eikä missään tapauksessa saisi olla pakotettu hyväksymään minkäänlaista velkaantumista ylipäätään.

Kokoomuksen kolmas mies - Sauli Niinistö on ottanut kansanomaisemman lähtokohdan velkaantumiseen. Liekö sitten presidenttipeliä vai aitoa huolestumista....?

*

Lisäys : Tässä vielä entinen US-taloustorpeedo John Perkins puhuu samasta asiasta..eli siitä että meidän ihmisten on pakko ottaa valta plutokratialta ("rikkaimistolta") Ihmiset äänestivät muutoksen puolesta ja Obama valtaan..mutta mikään ei ole muttunut. On pakko toimia, sanoo Perkins.Päivitys 14.1 ..niin pakko toimia - mutta miten toimia? Tässä eräs idea joka löytyi täältä.

Idean mukaan meidän pitää siirtää rahamme pois spekulaatiota harjoittavista jättipankeista pieniin maaseutupankkeihin. Suomen oloissajättipankit ovat kai Nordea ja Sampo..ja ehkä myös kovasti tyrkyllä olevat Santander ja GE Money. Olettaisin että itsenäiset osuuspankit saattaisivat tällä erää olla lähimpänä "hyvispankkia". Korjaa minua jos olet eri mieltä.

We'll Have to Do It Ourselves

If the government isn't doing anything to fix this dangerous situation, we'll have to do it ourselves.

As a start, if Congress won't reimplement the Glass-Steagall Act (the Depression-era law which previously separated depository functions from speculative investing), let's manually separate these two types of businesses.

How?

Simple: let's pull our money out of the too big to fails and put it into small community banks and credit unions.Päivitys: Mielenkiintoinen artikkeli Rockefellerien ja Rothschildien omaisuudesta ja vallasta.

Tämä kohta kuvaa hyvin tämän päivän tilanetta:
Letter written from London by the Rothschilds to their New York agents introducing their banking method into America: “The few who can understand the system will be either so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class, while, on the other hand, that great body of people, mentally incapable of comprehending the tremendous advantage that Capital derives from the system, will bear its burden without complaint and, perhaps, without even suspecting that the system is inimical to their interests.”

11 kommenttia:

Markku kirjoitti...

Tämä on juuri se asian ydin. Tällä hetkellähän eliitti oikein haluaa, että tämä kaikki heidän rakentamansa vääryys paljastuu.

Sen takia esim. tämä sikainfluenssapandemia oli toteutettu niin kökösti.

Sen takia kontrolloitu oppositio (Alex Jones ja kumppanit) huutaa systeemin epäkohtia ja peloittelee ties millä kauheuksilla. Pelko lukitsee ihmisen ja tekee ihmisestä passiivisen.

Olennaista ihmiskunnan kannalta on mitä ME teemme, kun tarpeeksi ihmisiä on herännyt tähän todellisuuteen.

Alammeko kehittämään järjellä ja tunteella uutta fiksumpaa järjestelmää ja omaa maailmanjärjestystä. Jos se tehdään kunnolla niin eliitti voidaan pyyhkiä pois. Tämä kaikki vain vaatii, että jokainen alkaa kantamaan vastuuta omasta elämästään. Silloin jokainen huomaa kuinka tärkeätä on tehdä yhdessä asioita, yhteisen edun nimeen.

Tarvitsemme jonkinlaisen rauhallisen vallankaappauksen ja ajatushautomoja, johon ihmiset kokoontuvat miettimään yhdessä parempia tapoja systeemille.

Niinhän se eliittikin miettii omia ratkaisujaan.

Se aika, että annamme äänemme poliitikolle on ohi. Poliitikot eivät aja meidän asiaa, vain omaa asiaansa (tai rahoittajansa asiaa). Valta korruptoi kuitenkin pidemmässä juoksussa parhaimmankin poliitikon. Eliitillä on myös keinonsa poistaa "hyvät" ihmiset vallasta.

Vai annammeko vain tunteidemme puhua ja nousemme kapinaan, josta syntyy pelkää sekasortoa.

Sekasortoon eliitti tarjoaa sitten kontrolloidun opposition avulla uutta hienoa maailmanjärjestystä. Se tuntuu siinä sekasorron keskellä sitten aivan paratiisilta. Siihen olisi helppo langeta, koska ei tarvitsisi kantaa taas kerran vastuuta omasta elämästä. Valmis pakettiratkaisu tulisi käteen.

Meidät on vain niin ehdollistettu tottelemaan auktoriteetteja ja katsomaan ylöspäin ratkaisun tuojia. Toisaalta ihmiset on myös niin passivoitu, että kaikki vain odottaa, että joku toinen voisi tehdä jotain.

Kasvatus, koulutus, televisio, lehdet ja kaikki mediat tähtää tähän.

Lars Osterman kirjoitti...

Hmmm...


Se aika, että annamme äänemme poliitikolle on ohi. Poliitikot eivät aja meidän asiaa, vain omaa asiaansa (tai rahoittajansa asiaa).


Nyt en kyllä ihan ymmärrä miten ajattelit että kyliä, kuntia, kaupunkeja, maakuntia ja valtioita johdettaisiin..? Kyllä se edustuksellinen demokratia ainakin on edelleen minun ja Bill Stillinkin mielestä valtaa kaikkein eniten hajauttava hallintomalli. Mutta kun rahavalta ei ole enää pankeilla ne eivät voi jakaa rahaa ja näin rahalla korruptoida poliitikoita ja virkamiehiä toteuttamaan pankkien ja plutokratian poliittista agendaa.

Rahan liikkeelle laskeminen pitää siis saada valtiovallan haltuun ja valtiovalta on = kansalaiset. Moni ajattelematon ja yli-innokas freemarketfundamentalisti haluaa aina tuomita valtiovallan korruption - mutta kunpankit eivät enää laske liikkeelle rahaa millä toteuttaa korruptio - se ei ole enää ongelma. Avainasia on siis rahavallan siirto pankeilta.

Nalle W menettää tietysti tästä yöunensa mutta miten sanotaankaan "easy come easy go"...

..ja kokoomuslaiset kuten Stubb etupäässä eurofundamentalistikaartilaisineen joutaa pois ajamasta plutokratian asiaa - tai vaihtamaan puolta jos edelleen janoa poliittista valtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kultakanta toimi USA:ssa erittäin hyvin satoja vuosia, kunnes Nixon poisti sen 1971. Tämän jälkeen dollari on menettänyt arvostaan 97%, eli kansaan on verotettu inflaatiolla RANKASTI. Ennen sitä tämä ei olisi ollut mahdollista.

Kyseessä on pankkiirien suoravero kansalle = inflaatioa. Käytännössä inflaatiota ei synny, eikä talouskuplia, jos valuutta on sidottu kultakantaan.

Ainoa oikea talousjärjestelmä, ja ollut sitä jo 5000 vuotta. Käytännössä kultakanta on vielä voimassa pankkien keskinäisissä valuuttavaihdoissa, ja mm. Intia osti 100 000 tonnia kultaa muutama viikko sitten.
Tarina: Hillary Clinton oli Kiinassa pitämässä luentoa paikallisessa yliopistossa. Tuli oppilaiden kysymysten vuoro, ja sali oli täynnä oppilaita. Kysymys kuului: kuinka USA aikoo maksaa velkansa takaisin Kiinalle kun esim. Venäjä takaa velkansa energialla jne. ? Hillary Mietti hetken aikaa ja vastasi: Me maksamme dollareilla. JA KOKO SALI RÖHÄHTI AVOIMEEN NAURUUN !

Että silleen...

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi Kultakanta,

Kommenttisi suorastaan vilisee virheitä. Ottaisit nyt vähän selvää ennen kuin kirjoitat.

USA:ssa on ollut 100% kultakanta erittäin lyhyitä ajanjaksoja ja ne ovat olleet kansalaisten kannalta kaikkein huonoimpia aikoja maan historiassa.

Se mitä Nixon teki 1971 oli pelkkä muodollisuus ja se pieni osittaiskultakanta mikä oli jäljelle ennen sitä koski vain kansainvälisiä valuttakauppoja. Kuuntelisit Bill Stillin videoita tältä blogilta mm SR 8, SR 9 ja SR 10 niin sinullekin selviää tosiasioita.

Tiedoksi: Jos yrität toistella näitä virheitä et saa suunvuoroa.
En nimittäin halua että täällä levitetään roskatietoja.

Uskon kyllä että olet ihan vilpitön tietoinesi - sinulle on vain syötetty väärää tietoa. Tuollaisia nimittäin levitetään siellä täällä - ja moni näyttää jopa uskon niihin.

Tällainen on tämän blogin kommenttipolitiikka.

Hilda K. kirjoitti...

Markku: "Tällä hetkellähän eliitti oikein haluaa, että tämä kaikki heidän rakentamansa vääryys paljastuu.
Sen takia esim. tämä sikainfluenssapandemia oli toteutettu niin kökösti.
Sen takia kontrolloitu oppositio (Alex Jones ja kumppanit) huutaa systeemin epäkohtia..."

Kun jo Hesarikin loikkaa salaliittoteoreetikoiden leiriin kertomalla rokotteiden palautuksista ja siitä, että valhepandemia pääasiassa rikastutti lääketehtaita, tulee tunne, että joku hoputtaa minua.
Ilmassa on hälytyksen makua. Economic hit-man John Perkins, toimittajat Bill Still, Alex Jones ja Jane Burgermeister kertovat tarinaa kukin omalla tavallaan:
"Teidät ollaan kaappaamassa maaorjuuteen, velkavankeuteen ja mikrochipattaviksi rattaiksi tyrannimaiseen globaaliin maailmanjärjestykseen. Eugeniikkaa harjoittava eliitti naulaa kahleenne kohta lopullisesti kiinni ellette nopeasti tee ..."
-- Niin. Mitä?

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy tutkia noita mainitsemiasi linkkejä. Tällä hetkellä ns. Austrian Economics - koulukunta on vakuuttavin rahajärjestelmä, minun mielestä. Peter Schiff tulee ensimmäisenä mieleen tämän koulukunnan edustajista. Häviäjiä AE on keskuspankkiirit, jotka eivät pääsisi verottamaan kansaa kansan oman rahan tuottamisesta.
Tietenkin jos jotain parempaa tietoa tulee perustellusti niin ilman muuta olen valmis muuttamaan kantani.

Sivustosi on hyvä, ja kyseenalaistamista tarvittaisiin enemmänkin, monissa asioissa yhteiskunnassa.

Markku kirjoitti...

LARS: Nyt en kyllä ihan ymmärrä miten ajattelit että kyliä, kuntia, kaupunkeja, maakuntia ja valtioita johdettaisiin..?

Se onkin hyvä kysymys. Tarvitseeko johtaa jonkun poliitikon? Se onkin toinen kysymys.

Ei me tarvita tällaista nykyistä kiire maailmaa. Sehän on vain eliitin luoma. Me voimme aivan rauhassa itse istua alas ja yhdessä päättää asioista. Ei tarvitse tuijottaa ylöspäin etsien johtajaa...

Valta pitää jotenkin saada takaisin kansalaisille. Vaikka pankeilla ei olisi kontrollia rahaan niin silti poliitikot voisi voidella rikkaiden rahoilla. Sama roska jatkuu vaikka pankit poistaa kuviosta.

Milläs saat ihmiset äänestämään esim. talousdemokratiapuolueen ehdokasta? Kaikki on niin passivoitu televisionsa ääreen, että äänestyspäivänä ei takamus liiku edes äänestämään?

Eduskunnassa ei ole ymmärretty pätkääkään Markku Uusipaavalniemen sanomaa. Milläs saat kansanedustajat talousdemokratian taakse?

Jotta systeemiä pääsisi oikeasti muuttamaan niin tarvitaan saada ihmismassat liikkeelle. Millä ilveellä ne saadaan talousdemokratiaa ajamaan?

Kaikkihan, jotka haluavat kapioida pääpuolueita vastaan äänestävät perussuomalaisia ja Timo Soinia. Timo Soinissa taas minun mielestä haisee kontrolloitu oppositio.

En tarkoita, etteikö kannattaisi yrittää demokratian keinoin. Voihan siitä aina syntyä jotain uutta ideaa. Ongelma on vain niin jättimäinen, että ei tätä ratkaista enää vanhoilla keinoilla. Tarvitaan uutta ajattelua.

Markku kirjoitti...

-> Hilda K.

Oletko lukenut tämän:

http://pakalert.wordpress.com/2009/06/11/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

NWO ei voi toteutua elleivät ihmiset ensin usko siihen. Ja kun ihminen uskoo siihen niin hän alkaa tappelemaan sitä vastaan. Siinä kohtaa eliitti iskee ja toteuttaa sen lopullisen suunnitelman. Mikä se sitten oikeasti on? Mehän tiedämme vain sen mitä eliitti meille on kertonut..

Hilda K. kirjoitti...

Markku. Kiitos, tärkeä teksti.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Hugo Chavezilla ja muilla lattareilla on sankarinaan Simon Bolivar, niin ehkä meillä voisi olla Lalli. Totta tai tarua niin Lallille ei vittuiltu... vaikkakin kristinusko sittemmin taisi rantautua Suomeen aika vahvasti. Niin ja... onkohan Chavezin politiikka sittenkään niin jenkkivastaista... ehkä Obama ja Chavez onkin kavereita. Mihin enää luottaa?

Markku kirjoitti...

Todella tarkka saa olla kehen luottaa. Jos ei löydy vapaamuurari tai muuta yleistä NWO-yhteyttä niin kannattaa etsiä myös jesuiitta-yhteyttä. Monet vallassa olevat ihmiset ovat jesuiitta-koulutettuja tai jesuiittoja.

Tästä voit lähteä tutkimaan:

http://maallikkoapuri.blogspot.com/