sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Al Gore haastettu oikeuteen yms

John Coleman sekä 30.000 muuta tiedemiestä, joista 9000 tohtoritason tutkijaa, ovat haastaneet ilmastonlämpenemis-gurun oikeuteen. Coleman ei näe muuta mahdollisuutta koska Al Gore ei suostu julkiseen väittelyyn... eikä tähän kuulemma suostu kukaan muukaan IPCC:n lämpenemisguruista. (Lähde) Muistamme että myös Lord Monckton päivitteli tätä Al Goren kielteistä asennetta.Niin ja loppujen lopuksi tämähän on valtava taloudellinen kohtalonkysymys - erityisesti kylmän harvaanasutun Suomen ja suomalaisten toimeentulon ja tulevaisuuden kannalta.

Se mikä minua henkilökohtaisesti tässä kaikkein eniten kismittää on se että eduskunnasta ei tällä erää löydy edes yhtä ainoa kansanedustajaa joka uskaltaisi olla Al Goren ja IPCC:n - ja Oras Tynkkysen kanssa eri mieltä. Mokoma sopulimainen asennoituminen kielii 200 henkilön hampaattomasta lammaslaumasta. Tällainen ei herätä kunnioitusta ainakaan minussa. Mikäli olisit kuullut että yksikin kansaedustaja olisi jossain vaiheessa lausunut jotain kriittista mielipidettä tässä ilmastonmuutosasiassa - ilmoita ystävällisesti kommenteissa. Itse tiedän vain sen että Eija-Liisa Korhola on ollut kriittinen - pitkälti tosin varmaan aviomiehensä, Atte Korholan kriittisyydestä johtuen.

Päivitys: Huippujuristi yrittää löytää climategate-syväkurkkua sisäpiiriläisistä tarjoamalla 50 miljoonaa dollaria julkisten "ilmastonmuutos"-tukirahojen väärinkäytön paljastajalle.

Attention Penn State: Top fraud attorney seeks climategate whistleblowers

January 3, 2010

by John O’Sullivan

We are turning up the heat in pursuit of prosecutions against scientists involved in the recent Climategate scandal. Our dedicated group of volunteers working with Climategate.com are behind a plan to entice co-workers of discredited Penn State University climatologist Michael Mann to turn whistleblowers in return for millions of dollars in federal reward money. Mann is famous for his emails obtained from the East Anglia University server hacking, and for creating the widely disputed ‘hockey stick’ graph that is depicted in Al Gore’s film, “An Inconvenient Truth.”


Päivitys: Lisää mutta toisenlaisia hyviä uutisia. William Engdahl kirjoittaa tuoreessa artikkelissa että europarlamenttiä vaaditaan selvittämään rokotevalmistajien osuutta WHO:n pandemiataso 6. julistukseen ja tästä seurannutta "sikainfluenssa-skandaalia" ja satojen miljardien julkisten varojen rahastusta. Kyseessä on saksalaisen Dr Wodargin mukaan " koko vuosisadan suurimpia skandaaleja lääkealalla".
The parliament motion was introduced by Dr. Wolfgang Wodarg, former SPD Member of the German Bundestag and now chairman of the Health Committee of PACE (Parliamentary Assembly of the Council of Europe). Wodarg is a medical doctor and epidemiologist, a specialist in lung disease and environmental medicine, who considers the current “pandemic” Swine Flu campaign of the WHO to be “one of the greatest medicine scandals of the Century.”[1]

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillähän Arkadianmäki on lammaslauma, joka kulkee Illuminaatin polkua.
Sille on tärkeintä, että palkka ja matkakorvaukset juoksevat.
On käsittämätöntä, että tuollainen lauma ja tuossa koko luokassa saa nauttia eduista joita se ei mitenkään itse ansaitse toiminnallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuulikki Ukkola ihmetteli Kööpenhaminaa koskeneessa täysistunnossa ensin minuutin puheenvuorolla IPCC:n tutkimustulosten vastaisten näkemysten täydellistä puuttumista istuntosalista. Sen jälkeen saatuaan tietyiltä edustajilta kommenttia melko haastavaan sekä ehkä hiukan halveksivaan sävyyn hän otti pidemmän puheenvuoron ja selitti puhujankorokkeelta mm. että kyse ei ole ilmastotieteestä, vaan uskonnosta, jossa eriäviä mielipiteitä ei sallita. Tilanne muistutti Ukkolan mielestä Suomen ja Neuvostoliiton suhteiden vaikutuksia yksilötason toimintaan silloin joskus.

Olin itse henk.koht. Köpiksessä seurailemassa tilannetta paikanpäältä ja myöhemmin kiinnosti tietää mitä kansanedustajat olivat asiasta puhuneet. Vain Ukkola ainoana näki asian laajemmin ja uskalsi puhua omalla suullaan, kun kaikki muut lauloivat kritiikitöntä kuorolaulua, jossa sekä lähtökohta että lopputulos on IPCC:n vääristeltyjen tulosten mukainen. Ukkola oli joukon äijä, kaikki muut vain kirottuja kovapalkkaisia lampaita, selvästi joidenkin muiden kuin suomalaisten ihmisten etuja ajamassa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/vaalit/200905259640938_vl.shtml

tämän lähemmäs suomalaista kansanedustajaa en päässyt.

Anonyymi kirjoitti...

Timo Soini mainitsee ilmastonmuutospelottelusta. 30.12.2009

http://timosoini.fi/ploki/

Lars Osterman kirjoitti...

Timo Soini: 30.12 todellkin joo..

"
Ilmastonmuutoksella pelottelu kiihtyy. Siinä asiassa kannattaa seurata rahaa. Kuka hyötyy? Kuka saa lisää valtaa? Ketkä hallitsevat? Mikä on kriitikkojen kohtalo ja kohtelu? "

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys 2. kommenttiin. Tässä linkki mainittuihin Ukkolan(ja muiden) puheenvuoroihin:

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_117_2009_ke_p_1.shtml

Lars Osterman kirjoitti...

Kiitos viimeiselle annyymille. Oli todella kauhistuttava kokemus lukea nuo puheenvuorot ja huomata miten näitä kansanedustajia on viety kuin pässiä narusta. Kauhistuttavaa !

Tuollaista tekstiä kun katsoo niin ei voi tuntea kuin halveksuntaa - tai no ehkä pikemminkin sääliä.

En ole koskaan ollut uskovaisten herätyskokouksessa - mutta sellaisen on pakko muistuttaa tätä eduskunnan istuntoa.

Aktivoin vielä linkin:

eduskunta sekoilee ilmastonmuutosasiassa

117. KESKIVIIKKONA 2. JOULUKUUTA 2009 kello 14.01
4) Valtioneuvoston tiedonanto Kööpenhaminan ilmastokokouksesta

Valtioneuvoston tiedonanto VNT 2/2009 vp

Anonyymi kirjoitti...

Väyrynen on myös yksi joka on sanonut antaneensa viisaampien itselleen kertoa, ettei lämpeneminen johdu ihmisestä.

Lars Osterman kirjoitti...

Väyrynen näyttää sitten nyt kääntäneen kelkkansa.

Väyrynen sanoi tiistaina pitämässään tiedotustilaisuudessa, että EU:n olisi pitänyt muodostaa ilmastopolitiikassa kehitysmaiden kanssa yhteinen rintama Yhdysvaltoja vastaan ja vaatia tehokkaampia toimia ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseksi

Eli Väyrynen on sekopäinen kuin nuo muutkin.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/V%C3%A4yrynen+Oli+virhe+hyv%C3%A4ksy%C3%A4+ilmastosopu/1135251931771