maanantai 30. marraskuuta 2009

Floridan kuvernööriehdokkaan Khavarin vaalivideo: valtiollinen kansanpankki Floridaan






Khavari: The era of commercial banking is over; state banks are the future.

Tästä Floridassa esitetyistä suunnitelmista Ellen Brown on kirjoitellut monia artikkeleita viime aikoina. Osavaltio Florida voisi kuvernööriehdokas Fahrid Khavarin mukaan perustaa oma pankkinsa ja näin rahoittaa omaa toimintaansa alhaisilla veroilla. Osa rahoituksesta voi myös tulla matalakorkoisista asuntolainoista. Katso esimerkkilaskelma videolla. Kaikki osapuolet voittavat, paitsi tarpeeton Wall Street joka näin joutuu pois vetämästä välistä.



A cornerstone of the economic plan is to create a Bank of the State of Florida. We will put the power of modern banking to work for the people of Florida, not for Wall Street.

Over the years, interest has been the biggest cost most families had. When you pay interest to the bank, that means less money for your family. Reducing interest costs can save a family hundreds of thousands of dollars.

Ellen Brown kommentoi Khavarin ideaa näin:
The state could earn billions yearly on these loans, while saving hefty sums for consumers. It could also refinance its own debts and those of its municipal governments at very low interest rates. According to a German study, interest composes 30 percent to 50 percent of everything we buy. Slashing interest costs can make projects such as low-cost housing, alternative energy development, and infrastructure construction not only sustainable, but profitable for the state, while at the same time creating much-needed jobs.

Flordan osavaltio siis voisi tienata miljardeja vuosittain tämänlaisilla lainoilla, ja samalla kuluttajat säästäisivät korkomenoissaan. Osavaltion pienemmät hallintoyksiköt (kunnat, kaupungit) voisivat korvata nykyiset kalliit pankkilainansa ja ottaa lainansa tältä osavaltion pankista. Saksalaisen tutkimuksen mukaan korkojen osuus kaikissa myyntihinnoissa on 30-50%. Tällä rahoitusmallilla voidaan toteuttaa kaikenlaista uutta ja fiksua ja samalla syntyy työpaikkoja joiden avulla lisää ostovoima (rahaa) saadaan jaettua väestölle.

Kysymys: Mikä estäisi kaikki EU-maita tekemästä samalla lailla?

Vastaus: Ainakin Lissabonin-sopimus ja Euroopan Keskuspankki..!

Ratkaisu1: Muutetaan Lissabonin-sopimus ja EKP:n säännöt ?

Kommentti: Tämä tuskin onnistuu koska pankeilla on liian paljon valtaa EU:ssa.

Ratkaisu2: Uhataan erota EU:sta ellei jäsenmaiden anneta toimia järkevästi oman väestönsä parhaaksi. Toteutetaan Floridan malli ja katsotaan mitä Bryssel tekee? Jos Bryssel uhkaa sanktioilla toteutetaan uhka ja erotaan. Suomen markka takaisin käyttöön. EU:sta eroamisella ei välttämättä ole itseisarvoa mutta koska EU estää meitä toimimasta järkevästi - muuta ratkaisua ei taida olla.

Khavari toteaa itse:
This is not magic, and it is not politics. It is simply common sense economics when we apply it to benefit ourselves, instead of worrying about the welfare of big banks and insurance companies.
Tämä ei ole mitään taikaa tai politiikkaa vaan yksinkertaisesti maalaisjärjen käyttöä. Kun toimimme näin toimimme omaksi parhaaksemme, sen sijaan että kantaisimme huolta jättipankkien ja vakuutusyhtiöiden toimeentulosta.

*
Huomaa myös Khavarin vertailu sosialismin, kapitalismin ja hänen oman talousjärjestelmänsä "carefreeismin" välillä. http://zerocosteconomy.com/economic.html

Erityisesti pisti silmään se mihin hän talousmallillaan pyrkii eläkekkeiden suhteen. Suomessahan ministerit kilvan pyrkivät nostamaan eläkeikää. Khavari taas toteaa että eläkkeelle pitää voida siirtyä jo 50-vuoden iässä. (joku voisi vihjaista tästä malliministeri Käteiselle)
Everyone should be able to retire (from a financial standpoint) at age 50, unless they prefer to continue working for material gains or other goals.

lauantai 28. marraskuuta 2009

Huomioita tänä lauantaina

Sateinen kolea marraskuu masentaa jonkin verran, ainakin aktiivista ulkoilmaihmistä kuten minua. Toisaalta tällaisena lauantaina on hyvin aikaa selailla nettiä ja aamun lehtiä.

Päivän ehdoton kohokohta oli Hufvudstadsbladetin kuukausiliite Volt. Olin saada kahvit väärään kurkkuun kun huomasin että toimittaja Sylvia Bjon oli tehnyt artikkelin suomalaisista toisinajattelijoista ja näiden joukossa haastatellut myös kansanedustaja Markku Uusipaavalniemeä. Artikkelissa M15 sanoo asian suoraan:

– Det är förargligt vanligt att folk inte känner till hur pengar skapas av banker och hur en kreditbubbla växer, säger Uusipaavalniemi.
Suomeksi: On valitettavaa että kansalaiset eivät tiedä miten rahaa syntyy pankien toimesta ja miten pankit aiheuttavat sen että luottokuplat kasvavat, sanoo Uusipaavalniemi.

Uusivaavalniemi toteaa myös yhtä ja toista yllättävää nykyisen kansanedustuslaitoksen olemattomista vaikutusmahdollisuuksista. Hänen mukaansa valiokuntien keskustelut ja asiantuntijalausunnot ovat vailla merkitystä koska kaikki on kuitenkin jo päätetty etukäteen hallituksessa.
Hän jopa empii asettua ehdolle toiselle kaudelle koska kokee suurta turhautumista istuttuaan mukana talousvaliokunnassa ja nähtyään miten huonosti demokratia Suomessa toimii.

Kysyttäessä onko M15 keskustapuoluelaisena valinnut itselleen "oikean puolueen", hän toteaa ettei puolueiden välillä ole juurikaan mitään eroja asennoitumisessa talouspolitiikkaan mikä häntä erityisesti kiinnostaa. Kaikki puolueet tuntuvat ajavan tasan samaa elvytystä ja lisävelkaantumista vaikka velkaatuminen johtaa kansalliseen konkurssiin. M15 toteaa myös ettei luonnostaan ole vasemmistolainen, vaikka onkin saanut vasemmistopuolueiden edustajilta enemmän kannatusta kuin omiltaan.

Näin siis M15. Hbl muuten otsikoi jutun näin: Olen hyvin turhautunut, mutta en ole lähtenyt politiikkaan saadakseni ystäviä, toteaa Markku Uusipaavalniemi joka kritisoi hallituksen talouspolitiikkaa.

*

Minusta tuntuu että Uusipaavalniemen tulisi liittyä talousdemokraattiseen liikkeeseen. Meidän piirissä hän olisi omiensa joukossa. Edellytyksenä kuitenkin se myös Uusipaavalniemen tulisi tunnistaa että vanha jako vasemmistoon ja oikeistoon on jo aika unohtaa. Ennustan että poliitikkoja erottava rautaesirippu tulee lähivuosina olemaan suhtautuminen velkaperusteiseen rahajärjestelmään. Toisella puolella pankkien ostamat poliitikot - ja toisella puolella talousdemokratiaan siirtymista kannattava laaja kirjava oikeudenmukaisuuden koalitio poliitikkoja kaikista vanhoista puolueista mutta lähinnä vasemmistosta, vihreistä, perussuomalaisista ja kristillisistä.

*

Päivän masenntavin uutinen koskee sitä mitä Olli Rehn on todennut uudesta salkustaan. Hbl kirjoittaa Rehnin todenneen:
Viktigast är nu den hägrande ekonomiska tillväxten. Fem utmanade år väntar med främsta fokus på den ekonomiska tillväxten.
Suomeksi: Tärkeintä nyt on häämöttävä talouskasvu. Viisi haastavaa vuotta odottaa joiden aikana päähuomio kohdistetaan talouskasvulle.

*

Mitäpä tuohon sanoisi kuin että hoh-hoijaa. Olli Rehn on sukupuuttoon kuolevaa lajia ellei ala paljastamaan velkarahapolitiikan tosiasioita. Ja miten ihmeessä Rehn voi puhua talouskasvusta samalla kun komission päämäärä on alentaa Euroopan maiden CO2-päästöjä huikeasti?

Olemmehan jo todenneet että talouskasvu ei muutenkaan ole enää mahdollista. Olemmehan todenneet että kapitalismi vaatii kasvua pääomalleen jota kapitalismi ei enää voi saavuttaa millään keinoin. Tästä syystä kapitalismi on kuollut. Hyvä niin koska kapitalismi on alusta alkaen ollut kestämätön ahneuden ideologia. Sosialismi kaatui omaan mahdottomuuteensa. Nyt kapitalismi. Mitä siis seuraa? Tyhjiö vaatii uutta ideologiaa vanhan tilalle. Veikkaan että jonkinlainen versio talousdemokratiasta jää vääjäämättä ainoaksi vaihtoehdoksi. Velkaperusteinen rahajärjestelmä kaatuu seuraavana ?
Elämme mielenkiintoisia aikoja.

torstai 26. marraskuuta 2009

Ympäristöliike on oman vihollisensa kaappaama

Climategate !

Corbett Report sanoo asian niin kuin se on. Paha juttu, vihreät - mutta näin se vain on. Luulisi vihreiden viimeistään alkaneen epäillä jotain kun Al Gore ja Goldmann Sachs astuivat mukaan kuvioihin - rahastamaan. Oikeastaan luulisi vihreiden tajunneen jotain jo silloin kun Enronin emälurjus Kenneth Lay keksi uuden hiilidioksiidirahastuksen.

James Corbett


Lord Monckton



Päivitys:

1. Mielenkiintoinen ajatusleikki. Valtapiirien kaksintaisteluako?

2. Smoking Mirrors kirjoittaa ajatuksiaan tulevasta Kööpenhaminan-kokouksesta.

3. Explosive– Climategate Files Were Leaked to BBC But They Refused to Cover the Story

4. Climategate e-mails sweep America, may scuttle Barack Obama's Cap and Trade law:

For the first time, Anthropogenic Global Warming cranks are on the defensive, losing their cool and uttering desperate mantras such as “You can be sceptical, not denial.” Gee, thanks, guys. In fact we shall be whatever we want to be, without asking your permission.

At this rate, Copenhagen is going to turn into a comedy convention with the real world laughing at these liars. Now is the time to mount massive resistance to the petty tyrants and hit them where it hurts – in the wallet. Further down the line there may be, in many countries, a question of criminal prosecution of anybody who has falsified data to secure funds and impose potentially disastrous fiscal restraints on the world in deference to a massive hoax. It’s a new world out there, Al, and, as you may have noticed, the climate is very cold indeed.

5. Todelliset faktat osoittavat että ihmisen toiminnan vaikutus CO2-osuuden määrään ilmakehässä on häviävän pieni. Miksi siis alarmistit silti edelleen jankuttavat tästä. Ehkä tämä CO2 onkin pelkkä sivuseikka jonka varjolla halutaan toteuttaa jotain aivan muuta mikä ei saisi minkäänlaista demokraattista tukea ilman takertumista tähän CO2-emävalheeseen?

Just how much of the "Greenhouse Effect" is caused by human activity?
It is about 0.28%, if water vapor is taken into account-- about 5.53%, if not. This point is so crucial to the debate over global warming that how water vapor is or isn't factored into an analysis of Earth's greenhouse gases makes the difference between describing a significant human contribution to the greenhouse effect, or a negligible one.

6. Viisi australialaista kansanedustajaa eroaa hallituspuolueesta CO2-pelleilyn vuoksi. Australia näyttää tällä erin olevan se maa joka näyttää muille mallia.

Climategate: five Aussie MPs lead the way by resigning in disgust over carbon tax
ABC news reports that five frontbenchers from Australia’s opposition Liberal party have resigned their portfolios rather than follow their leader Malcolm Turnbull in voting with Kevin Rudd’s Government on a new Emissions Trading Scheme.

The Liberal Party is in turmoil with the resignations of five frontbenchers from their portfolios this afternoon in protest against the emissions trading scheme.

Tony Abbott, Sophie Mirabella, Tony Smith and Senators Nick Minchin and Eric Abetz have all quit their portfolios because they cannot vote for the legislation.

Senate whip Stephen Parry has also relinquished his position.

7. Brittiläinen meterologi Piers Corbyn katsoo että on kaikki syyt peruttaa koko Kööpenhaminan-kokous. Venäläinen sanoo vastaan. Kaikki loppuu sanaharkkaan suorassa lähetyksessä.



“The case is blown to smithereens and this whole theory should be destroyed and discarded and Copenhagen conference should be closed,” Corbyn said in a contentious on air television exchange with an environmental activist with Russia's WWF. The live TV debate with Corbyn appeared on Moscow's RT TV on November 25, 2009. The RT TV's segment was titled “Heating Cheating.”


8. Lord Monckton: Vangitkaa Al Gore, lopettakaa koko YK. ( 30.11)
Appearing on The Alex Jones Show yesterday, Lord Christopher Monckton went further than ever before in his vehement opposition to the elitists running the climate change scam, calling for the UN to be shut down and for fraudulent peddlers of global warming propaganda like Al Gore to be arrested and criminally prosecuted.

Monckton said that those who are threatening to shut down economies, bankrupt nations, and deepen the problems of the third world by implementing draconian policies in the name of global warming should be indicted, prosecuted and imprisoned “for a very long time”.

“The fraudsters and racketeers from Al Gore to the people at the University of East Anglia who have been making their fortune at the expense of taxpayers and the little guy,” should be criminally charged, said Monckton, in response to the climategate scandal.


9. Valtavirtamedia vaikenee edelleen vaikka Climatgate on kaikkien huulilla

Hesari on tästä mainio esimerkki - ja häpeäksi itselleen. Uutinen on aina uutinen - myös silloin kun uutinen ei seuraa lehden omaa poliittista linjaa.

10. World "Leaders" totally Ignore Climategate, Says: "Momentum Building on Climate Change"

11. Times online edustaa brittiläistä valtavirtamediaa ja uutisoi nyt myös ilmastonmuutoshuijauksesta.
Leaked emails have revealed the unwillingness of climate change scientists to engage in a proper debate with the sceptics who doubt global warming

WHO:n "riippumattomat" asiantuntijat Big Pharman palkkalistoilla

Tanskalainen journalisti Louise Voller, on löytänyt viitteitä sille että WHO:n asiantuntijat ja rokotevalmistajat olivat istuneet iltaa samoihin aikoihin kuin H1N1-pandemiasta varoitettiin. Vollerin mielestä lääketehtaiden edustajien ja WHO:n henkilökunnan taloudelliset kytkyt ovat hyvinkin ilmeisiä. Outoa kyllä WHO ei halua julkaista mitään tietoja asiantuntijoidensa kytkyistä liike-elämään. Mikäli WHO:lla on puhtaat paperit niin tietojen julkaiseminen ei pitäisi olla ongelma.

Voller muistuttaa että pyöreästi 500.000 heikkokuntoista ihmistä kuolee vuosittain normaaliin flunssaan ilman että tästä nostetaan mitään hälyä. Sikaflunssaan lie menehtynyt runsaat 6000 puolessa vuodessa sitten kesäkuun alun.

Russia Today raportoi:



Vertailutieto: aspiriinin sairastuu pelkästään USA:ssa yli 100.000 ihmistä joista kuolee n. 16.500... Miksi ei WHO soita kelloja tästä suuresta vaarasta ?

The July 1998 issue of The American Journal of Medicine explains it as follows:

"Conservative calculations estimate that approximately 107,000 patients are hospitalized annually for nonsteroidal anti-inflammatory drug (NSAID)-related gastrointestinal (GI) complications and at least 16,500 NSAID-related deaths occur each year among arthritis patients alone." (Singh Gurkirpal, MD, “Recent Considerations in Nonsteroidal Anti-Inflammatory Drug Gastropathy”, The American Journal of Medicine, July 27, 1998, p. 31S)



Päivitys:

Suomalaiset, PANDEMRIX ON NANOROKOTE ja meitä on raskaasti huijattu!

AS03 on Pandemrixin nanoadjuvanttiliuos. Olen ollut oikeassa koko ajan. Kaikkien täällä minua auttaneiden avulla saimme sen todistettua.

Ymmärrättekö, mitä tämä merkitsee! Ottakaa jokainen suomalainen jokaiseen poliitikkoon ja rikospoliisiin, ulkomaisiin yhteyksiin, oikeuskanslerille, eduskunnan oikeusasiamiehelle, valtakunnansyyttäjälle.

Muistakaa, että REACH kemikaalilainsäädäntö ei erottele nanohiukkasta alkuperäisestä aineesta, tähän vedotaan.

Kaikki rokotteen saajat ovat nyt asianosaisia! Jokainen rokotteen jälkeinen rokotteen saajan kuolema ja sairaustapaus on tutkittava sekä lisäksi on tutkittava, miten rokote voi sairastuttaa rokotteen saajan lähipiiriä.

Kenellekkään lääkärille ei ole kerrottu adjuvanttiliuoksen todellisesta koostumuksesta, lääkärikunta ei ole voinut antaa selvitystä Pandemrixin todellisesta koostumuksesta saati sen haittavaikutuksista.

Kiitos kiitos kiitos kaikille kaikille kaikille tukijoille ja kaikille niille, jotka ovat minua johdattaneet ja auttaneet! Muistakaa, että tätä selvitystä ei olisi ilman Jokelan traagista tapahtumaa, siitä lähti kaikki tutkimiseni liikkeelle…

EI ENÄÄ YHTÄÄN UHRIA! Menkää kertomaan terveysasemillenne heti aamulla, että rokotetta ei saa missään tapauksessa pistää enää kehenkään. Menkää kertomaan kouluihin, soittakaa opettajille ja rehtoreille!!!

Mnä itken totuudesta, ja olen järkyttynyt siitä mitä he meille aikovat tehdä. Älkää enää suostuko mihinkään, mitä he vaativat.

Mirjaleena Isoaho

188 kommenttia

**

English summary:

PROOF PANDEMRIX IS A DANGEROUS NANO VACCINE


The particle size of AS03 (Pandemrix adjuvant) is 150-155 nm which makes Pandemrix a nano vaccine, according to a report that appeared in the journal Molecules on September 1st, 2009.

The study called Squalene Emulsions for Parenteral Vaccine and Drug Delivery by Christopher B. Fox of the Infectious Disease Research Institute, Seattle, states that the particle size is between 150-155nm, and therefore nano in size. That means that the Pandemrix vaccine can have side effects even on the DNA level.

Päivitys 3.12

Faktaa: 13.704 väitettyä H1N1- flunsatapausta Kaliforniasta tutkittiin ja osoittautui että häviävän pieni osa näistä (2%) oli H1N1-viruksen aiheuttamaa ja useimmat tapaukset olivat joko kuviteltua flunssaa tai bakteeripohjaista "flunssamaista oireilua" johon ei vaikuteta millään rokotteella. (Lähde: http://print-humanbeingsfirst.blogspot.com/2009/11/swine-flu-fait-accompli.html )


keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Talousdemokratia-kokous joulukuun alkupuolella ?

Yhdistyksen hallituksen piirissä on pohdittu sitä yritettäisiinkö järjestää jonkinlainen isompi kokous talousdemokratian ajatusten ympärillä vielä ennen vuodenvaihdetta - todennäköisimmin jonakin lauantaina joulukuun alussa, ennen pahimpien joulukiireiden aikaa.

Otan tämän esiin tässä blogilla koska haluan varmistaa että mahdollisimman moni huomaa tämän. Tarkoitus olisi selvittää saako ajatus kokouksesta tukea - ja saapuisiko kokoukseen riittävästi porukkaa.

Kokous pidettäisiin mitä ilmeisimmin Helsingissä, sopivassa paikassa. Ravintola Chico´sin kabinetti ei välttämättä ole se kaikkein sopivin paikka tällä kertaa. Jonkinlainen auditorio tai luentosali mihin mahtuisi viitisenkymmentä ihmistä olisi mielestäni sopivin tähän tarkoitukseen.

Kokous olisi tarkoitettu Suomen Talousdemokratia ry:n jäsenille - sekä muille kiinnostuneille - eli mahdollisille uusille jäsenille. Kokouksessa yhdistyksen hallitus olisi luonnollisesti paikalla. Ajankohta voisi olla joko La 5.12 tai La 12.12 2009. Kellonaika esim 12-18. Paikka: auki

Päivitys: La 12.12 lie parempi vaihtoehto. Töölön kirjaston Mika Waltari -sali lie vapaa mutta maksaa 20€ /tunti ja on auki 10-16. Edellyttää siis että kerätään 100-120€ kolehtia. 20 tulijaa tarkoittaa 5-6 €/ hlö.

Päivitys 1.12 Varaus tehty 12.12 klo 11-16. Waltari saliin mahtuu kuulemma 70-80 henkilöä tarvittaessa. Nettiyhteys ja projektori on. Osoite Topeliuksenkatu 6.


Kokouksen ohjelmasta

1. Suomen Talousdemokratia ry:n kotisivujen esittely.

2. Talousdemokratia - mitä tällä loppujen lopuksi tarkoitetaan , mitä vaihtoehtoisia linjoja on. Mistä tavoitteista ei voi tinkiä ja mistä voi "käydä kauppaa"? Mitä odotat tästä itse?

3. Millaisella aikataululla halutaan poliittiseksi puolueeksi? Ollaanko mukana eduskuntavaaleissa huhtikuussa 2011? Kommentteja?

4. Talousdemokratia-liikkeen mahdollisia yhteistyökumppaneita? Itsenäisyyspuolue? Köyhien Asialla rp? Vasemmistonuoret? Piraattipuolue ? Muita?

5. Koulutuspäivä talvella 2010. Hallitus ehdottaa että järjestetään 1-2 päiväistä koulutuspäivää sopivalla paikalla (ehdota paikkaa). Tilaisuuteen pyrittäisiin kutsumaan lähinnä kotimaisia raha-ja talousasioiden uudistajia, ideanikkareita ja muita osaajia puhumaan omista enemmän tai vähemmän talousdemokraattisista ajatuksistaan. TalousdemokratiaTV:n listalla on jo aika monta nimeä joista manittakoon vaikka Uusipaavalniemi, Heikelä, Isokallio, Seppänen? (ehdota itse lisää jos tiedät jonkun sopivan) Kommentteja?

6. Kokouksen lopuksi keskustelutilaisuus kaikille uteliaille, hallitus vastaa parhaansa mukaan.

Ohjelma päivitetään myöhemmin. Mahdollinen ilmoittautuminen talousdemokratia@gmail.com
Huomaa että lopullista päivää ja kellonaikaa ei ole vielä päätetty. (huom. päivitys yllä)

tiistai 24. marraskuuta 2009

Päivän annos talousdemokratiaa

Pankkeja on pääomitettu ja syötetty täyteen muilta pankeilta lainattua ilmaista lahjarahaa. Talous on silti kehnommassa tilanteessa. Miksi näin?

Tässä Ellen Brown huomauttaa siitä että vaikka moni "sound money-intoilija" huutaa hyperinflation-hyperinflation niin Yhdysvalloissa itse asiassa om valtaisa käteisen rahan vajaus. Kaikki Fedin tyhjästä luodut tuhannet miljardit siis eivät likimainkaan korvaa kaikkea muuta rahamarkkinoilta kadonnutta, poistunutta ja poistettua rahaa. Tämä voi olla vaikea ymmärtää - erityisesti jos on kuunnellut liikaa Peter Schiffin ja Ron Paulin jatkuvia varoituksia. Asiat ovat siis tasan toisin päin - ns hintadeflaatio uhkaa koska kansalaisten käsissä rahaa on liian vähän. Japanin talousongelmien kehnoa elvytysmallia ollaan nyt toistamassa myös USA:ssa vaikka se on osoittautunut umpikujaksi.


Ellen Brown: LESSONS FROM THE JAPANESE:
TIME TO STOP BORROWING MONEY AND START PRINTING IT


http://www.webofdebt.com/articles/lesson_japanese.php

“We are completely dependent on the commercial Banks. Someone has to borrow every dollar we have in circulation, cash or credit. If the Banks create ample synthetic money we are prosperous; if not, we starve. We are absolutely without a permanent money system. When one gets a complete grasp of the picture, the tragic absurdity of our hopeless position is almost incredible, but there it is. It is the most important subject intelligent persons can investigate and reflect upon.”

--Robert H. Hemphill, Credit Manager of the Federal Reserve Bank of Atlanta, 1934

Richard C. Cook: The Economic Crisis and What Must be Done

http://www.richardccook.com/2009/11/23/economic-crisis-what-must-be-done/

Ben Dyson interviewed in Chicago about Monetary reform:



Katso täältä myös muita haastatteluja. Mm Bill Abram, Jamie Walton, Bob Poteat jne..

http://www.monetary.org/ConferenceInterviews.html

Päivitys: löysin hienon pikakurssin jossa käsitellään nykyistä velkaperusteista rahajärjestelmää ja sen tuhoisaa vaikutusta yhteikuntaan aiheuttaen epävaikaita oloja, turhia menetyksiä ja konkursseja sekä inflaatiota. Lisäksi käsitellään velatonta valtiollista rahajärjestelmä ja sitä miten tämä toimisi. Niin, ja tuskin kenellekään tulee yllätyksenä se että kurssi on englanniksi ja käsittelee lähinnä amerikkalaista taloutta ja rahajärjestelmää.

http://www.economicstability.org/joes-monetary-literacy-course

Osa 1. Joe Bongiovanni asiantuntijana...

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Herman van Rompuy on Bilderberg-kokousten vakiovieras

En muista missä luin, mutta jostain luin että kun tämä hyvä BB-veli Hermanni, vieraili viime Bilderberg-kokousessa, ja oli sattunut istumaan itse BB-veli Henry Kissingerin vieressä....ja joku arveli että tämä oli varma merkki että BB-veli Hermanni on saamassa luottamustehtävän. Luottamustehtävän, johon nimenomaan Bilderberg-johtokomitea hänet valitsi. Koko viime viikon "valintaprosessipelleilyn" eli suljettujen ovien takana tapahtunut "valintaprosessi" oli siis mitä ilmeisimmin pelkkä savuverho - jotta me uskoisimme että valinta perustui jonkinmoiseen demokraattiseen valintaan.
Tässä italialainen meppi, Mario Borghezio toteaa Hermannin vierailleen ties missä. Borghezion puhe aiheuttu aikamoista hälyä parlamentissa...
Mario Borghezio, Lega Nord (ITALY), Member of the European Parliament with the group 'Europe of Freedom and Democracy', questions the nominations of Bilderberg and Trilateral attendees for the posts of EU President and EU foreign minister.


Jyri H vihjaisi tästä tuoreesta videosta missä hyvä Hermanni melko selvästi kertoo meille mitä meitä odottaa. Tässä Jyrin omat asiaan liittyvät kommentit:
Kuluneen vuoden aikana sellaiset käsitteet kuin New World Order tai globaali valuutta ovat yht'äkkiä muuttuneet foliohattujen sekoilusta maailmanpolitiikan ykkösaiheiksi. Ja keppihevosina tämän kaiken runnomiseksi ihmisten kurkusta alas käytetään tietysti terrorismia, sikainfluenssaa, "talouskriisiä", ilmaston lämpenemistä ja ties kuinka monta muuta juttua, joita meidän kaikkien tulisi ymmärtää pelätä, ja joiden suojelemiseksi meidän tulisi antaa johtajillemme valtuudet muuttaa tähän asti kansallisella tasolla toiminut riistojärjestelmä (keskuspankit jne.) globaaliksi.



Jyri jatkaa...
Ellei EU:n todellinen luonne ja edellä mainittujen pelottelukeinojen käyttö ihmisten saamiseksi suostumaan siihen ole tullut selväksi, tuosta videosta sen luulisi viimeistään kirkastuvan. Propaganda ja sen tavoitteet paistavat läpi päivänselvästi. Aivan erityisen mielenkiintoiseksi videon tekee perjantaina paljastunut ilmastonmuutoshuijaus.
Omasta puolestani totean että minä en ole valtuuttanut ketään puolestani valitsemaan jotain EU-presidenttiä enkä siis tunnusta tällaista instituutiota. Matti Vanhasen tulisi myös tajuta että vaikka Suomen Keskusta oli "suurin puolue" ja sai reilut 20 % annetuista äänistä, äänestysprosention ollessa 60% - tämähän tarkoittaa että vain 12 % suomalaisista äänesti hänen puoluettaan - ja 88 % ei.

perjantai 20. marraskuuta 2009

Piraattiliitto: Sensaatiomainen tietovuoto: hakkeri paljasti ilmastotutkimushuijauksen!

Climategate !

OLETKO HUOMANNUT ETTÄ TÄSTÄ OLISI KIRJOITETTU MITÄÄN AAMULEHDISSÄ?
ANNA YSTÄVÄLLISESTI SIITÄ VIHJE KOMMENTTIEN KAUTTA ALLA.

Piraattiliiton etusivu tänään:

Brittiläisen East Anglian yliopiston ilmastotieteen tutkimusyksikkö joutui joitain päiviä sitten tietomurron kohteeksi, ja yksikön tietojärjestelmään tunkeutunut hakkeri sai saaliikseen 1 079 sähköpostia ja 3 485 muuta dokumenttia.
Hakkeri postitti saaliinsa – yhteensä noin 61 megatavua dataa – aluksi venäläiselle FTP-palvelimelle, josta materiaali lähti nopeasti leviämään ympäri nettiä. Tässä vaiheessa se löytyy myös jo torrentteina sekä Pirate Baysta että Mininovasta. Kyseessä on sensaatiomainen tietovuoto, joka tulee kyseenalaistamaan vallitsevan ilmastonmuutosteorian uskottavuuden ja monien sitä tukeneiden tutkijoiden maineen. Sähköpostit paljastavat systemaattista tutkimustiedon salailua ja manipulointia ja siihen liittyviä eettisiä pohdiskeluja. Erityisesti kirjeenvaihdossa on ollut tapetilla viimeisimmän vuosikymmenen aikana tapahtuneen lämpötilojen alenemisen piilottaminen tiedeyhteisöltä, medialta ja suurelta yleisöltä.
MTV3 samasta aiheesta.

Telegraph: Climategate: the final nail in the coffin of 'Anthropogenic Global Warming'?

Dotconnector:
But perhaps the most damaging revelations – the scientific equivalent of the Telegraph’s MPs’ expenses scandal – are those concerning the way Warmist scientists may variously have manipulated or suppressed evidence in order to support their cause.
Vihreä Lanka: Tietomurto ilmastotutkimuslaitos CRU:iin
Ilmastotutkimuksesta ja maapallon lämpenemisestä on siis tietoisesti annettu väärää tietoa. Lisää asiasta mm. täällä ja täällä.



PÄIVITYS: Suomessa poliitikot (tietenkin) vaikenevat tapahtuneesta. Onneksi edes USA:n senaattori Jim Inhofe (Oklahoma) vaatii virallista tutkimusta IPCC:n "climate change"-projektin valheista.



Climate change alarmists engaged in desperate whitewash, but scandal is not going away

In response to the astounding revelations arising out of the hacked CRU emails, Senator Jim Inhofe has stated that unless something is done within the next seven days, he will lead the call for a rigorous investigation into mounting evidence that top climate scientists conspired to manipulate data to hide evidence of global cooling while engaging in academic witch hunts to eliminate scientists skeptical of man-made climate change.
Paikallinen valhevääpeli Tynkkynen yrittää epätoivoisesti selittää ja vähätellä. Ehdotan edelleen Oras Tynkkyselle tervaa ja höyheniä-käsittelyä!

Päivitys: professori Tim Ball tapahtuneesta (Corbett Report)

Päivitys: 26.11


Bill Still Report

Tässä ihmeteltäväksenne Money Masters tuottajan uusimmat raportit USA:n talouden tilasta. Vaikka tilanne Suomessa onkin parempi, ainakin tällä erää, niin ainakin Niinistö (MTV3 tänään) tuntuu tajuavan että pahin on vielä edessä. Niinistö katsoo että Suomi tarvitsee "vakausneuvoston" saadaksene kaikki vaihtoehdot pöydälle.

Tässä Niinistölle ilmaisia neuvoja:





J.P Morgan Chase announced last week that it is going to hire 1200 new mortgage brokers to dish out the loans. But just who is this really helping? Could there be some similarities between today's situation and a situation J.P. Morgan found himself in during the 1907 crash?



Samaan syssyyn edellinen 8.11 raportti:



Bill Stillin keskustelufoorumi.

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Hyvinvointia ilman talouskasvua?

Vallitseva taloudellinen ja ekologinen kriisi osoittavat että kehitys ei voi jatkua entiseen tapaan. Tämä selviää raportista: Hyvinvointia ilman kasvua ? [Prosperity without Growth?] jonka eräs Tim Jackson on laatinut Iso-Britannian kestävän kehityksen komissiolle.













Voit katsoa Jacksonin esitelmää raportin tuloksista tästä.


The current model isnt working, says Prof Jackson, a top sustainability adviser to the UKs four governments. Instead of delivering widespread prosperity, our economies are undermining wellbeing in the richest nations and failing those in the poorest. The prevailing system has already led us to the brink of economic collapse and if left unchecked it threatens a climate catastrophe.
Osa 2.




Prosperity Without Growth: Economics for a Finite Planet (Earthscan, £12.99) is available from all good bookshops and www.earthscan.co.uk



Jacksonin raportista on jo ehditty kirjoittaa Suomessakin. Eräs U.B. Lindström on laatinut kokosivun artikkelin raportista. Tämä julkaistiin Hufvudstadsbladetissa (Hbl 9.11 2009, sivu14)
Luin itse tämän suurella mielenkiinnolla koska huomasin että artikkeli kyseenalaisti nykyistä tehtävänjakoa markkinoiden ja valtiovallan välillä. Nykyistä rajapyykkiä jouduttaneen siirtämään arvio Lindström. Hän katsoo löytäneensä Jacksonin raportista mm uusia syitä talousromahdukseen: Talouskasvu ja talouskasvun vaatima luotonlaajennus:

Utvidgad kreditgivning var en essentiell mekanism för att befrämja konsumtionstillväxten. Den här ekonomiska modellen var alltid ekologiskt ohållbar. Nu har det visat sig att den även ekonomiskt är instabil.
Suomeksi: Laajannettu luotonanto oli tärkeä mekanismi kulutuksen kasvun elvyttämiseen.Tämä talousmalli on aina ollut ekologisesti kestämätön. Nyt malli on osoittautunut olevansa epävakaa myös taloudellisesti.

Lindström sanoo siis sen minkä talousdemokratiakin. Nykyinen pankkitoiminta on kestämätöntä ja se pitää lopettaa sekä ekologisista syistä - että vieläpä taloudellisistakin. Aika rohkeata tekstiä konservatiivisessa valtavirtamediaa edustavassa Hbl:ssä. Veikkaa tosin että kovinkaan moni ei ole koko juttua lukenut - ei ainakaan minun silmin. Artikkelia ei ole vielä kommentoitu Hbl:n yleisönosastolla. Olin kyllä itse suunnitellut kirjoittavani jotain - tosin kokemuksesta tiedän että on varsin turha käyttää aikaa moiseen.

Oli kuitenkin hieno tunne kun sai tällaisen jutun bongattua - ja vieläpä maanantailehdessä.

Artikkeli antoi myös uutta energiaa ja ehkä vähän lisäuskoa talousdemokratian nousuun, sanoisiko "uutena poliittisena suuntauksena". Jokainen politiikkaa vähän kin tarkemmin seuraava tietää ettei yksikään nykyisistä puolueista ole viimeisten vuosikymmenten aikana julkisesti kyseenalaistanut pankkitoimintaa. Saatikka luotonlaajennuksella talouskasvuun pakottavaa olemattoman kassavarannon pankkitoimintaa...joka vivuttaa pääoman useita kymmeniä kertoja ja aiheuttaa välillisesti suunnatonta haittaa kansantaloudelle ja kansalaisten hyvinvoinnille.

Vielä yksi juttu. Tim Jacksonin raporttia on myös kritisoitu varsin kovalla kädellä. Kritiikki on lisäksi erittäin osuvaa. Tässä YouTube videona raportin parasta kritiikkiä. Äänessä Frank Rotering. "Capitalism must go. It cannot be reformed."



This is a critical response to the report "Prosperity without growth?". The report was authored by Dr. Tim Jackson and released in March, 2009 by the UK's Sustainable Development Commission (SDC). Dr. Jackson is the SDC's Economics Commissioner.
Tässä lisää helmiä meille talousdemokrateille. Rotering selittää fläppitaululle piirtäen miksi kapitalismi ja talouskasvu on kestämätöntä. Tätä logiikkaa tulisi pyrkiä opettelemaan ulkoa.
"Why must capitalism grow? Why is it compelled to grow?"


A simplified description of capitalism's growth compulsion, based on the argument made by Karl Marx in the 3rd volume of "Capital".

Vielä tämä. Varsin valistavaa.



This follow-up to "Why capitalism must grow" presents a more technical description of capitalism's growth compulsion, based on the argument made by Karl Marx in the 3rd volume of "Capital".

tiistai 17. marraskuuta 2009

Repost: The Money Fix

Varsin opettavainen elokuva rahasta. Suosittelen jokaiselle. Kirjoitin tästä blogipostauksen jo viime vuonna mutta asia on edelleen varsin ajankohtainen.

Elokuva on tässä vaiheessa jo osaksi käännetty suomenkielelle (42%). Huomaa tekstauskielen valintakohta..ja sitäkin että jokainen halukas voi osallistua sen kääntämiseen.






















http://www.themoneyfix.org/content/video-money-fix


THE MONEY FIX by Alan Rosenblith is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 United States License.
Partially based on a work at www.archive.org.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.themoneyfix.org.

The Warning - Brooksley Born

Uusi dokumenttielokuva joka paljastaa sitä mitä Alan Greenspan, Robert Rubin, Larry Summers ja Timothy Geithner touhusivat 90-luvulla - ja mikä tavallan loi pohjan menneellä olevalle talousromahdukselle. Free market miehet oman oppinsa sokaisemina. Ahneutta vailla rajaa.

Nainen, Brooksley Born huomasi mitä oli tapahtumassa (johdannaiskupla) - yritti varoittaa Clintonin hallintoa, mutta savustettiin ulos pankkirien yhteisvoimin.














Stephen Zarlenga, American Monetary Institute:

FRONTLINE has produced a remarkable documentary titled "The Warning" which has aired on PBS Television across the nation and which will now force major changes in the Obama administration.
It documents how Sumners, Greenspan and Ruben attacked and blocked Mrs. Brooksley Born, who was in charge of the CFTC (Commodity Futures Trading Commission) when she warned of the derivatives danger in the mid 90s and heroically fought to regulate them. This is really HOT stuff and if the President is at all conscious, Sumners and Geithner will be driven from his administration! This brilliant presentation takes the problem that created the crisis back through the mentally challenged Greenspan, to its origin in his philosophical mentor, Ayn Rand.

A must see show. You can watch this highly recommended documentary at http://video.pbs.org/video/1302794657 OR google: frontline the warning for a more direct link.

maanantai 16. marraskuuta 2009

Molyneux: Valtiovelka tarkoittaa että valtio on myynyt sinut ..tai oikeammin työpanoksesi.

Stefan Molyneux on oivaltanut että lisätessään valtiovelkaa valtionhallinto itse asiassa myy meitä ja meidän lapsiamme, työorjina ulkomaisille sijoittajille jotka odottavat saavansa jopa tuplasti takaisin - ja kaikki meidän ja jälkipolviemme selkänähasta. Näin siis ainakin nykyisen järjestelmän jatkaessa. Onhan se niin että ainoa keinoa lyhentää valtionvelkaa on keräämällä yhä tiukemman verotuksen keinoin meidän työmme tuoton ja siirtää kaikki kaapeleita pitkin Lontooseen, Pariisiin, Brysseliin tai Franfurtiin jne - yksityisten suurpankkien tileille.
It is not dollars, treasuries, bonds and debt that is being sold by your government.

It is you.



Videon käsikirjoitus tästä.


Nykyjärjestelmää voidaan muuttaa poliittisella enemmistö päätöksellä.

Eräs huomattavasti vaihtoehto olisi tämä: Talousdemokratian vaihtoehtoinen rahajärjestelmä on se että kansallisvaltiot palauttavat rahajärjestelmän hallinnan pankeilta itselleen. Rahajärjestelmä voidaan näin ns kansallistaa joko kerralla tai vaiheittain.

Tämä ei siis tarkoita pankkien kansallistamista tai niiden sosialisoimista - vaan pelkästään rahajärjestelmän kansallistamista.
Näin valtio- eli me kansalaiset voisimme maksaa kaikki valtion piikkiin otetut velat pois ilman mitään suurempia kohtuuttomia uhrauksia. Raha on kuitenkin vain rahaa - ja nykyisellään vain ihmisen kirjaamaan luottoa. Kirjaamalla tehtailtu voidaan kirjaamalla kuitata poiskin.

lauantai 14. marraskuuta 2009

Miksi USA ja Nato ovat Afganistanissa

Yksi kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suomen media on tehnyt kaikkensa vääristääkseen oopiuminviljelyn "vihollisen ja vastapuolen toiminnaksi"...vaikka useat valveutuneet tietävät mistä oikeasti on kyse. USA hyökkäsi Afganistaniin alkuvuonna 2002 ja sotaretki jatkuu...





















Kuuntele ja katso Pat Tillmanin tarinaa. Alex Jones ei säästele sanoja.

Päivitys 30.11 Amerikkalaiset korviaan myöten afganistanin huumekaupassa mukana

If you’re looking for the chief kingpin in the Afghanistan heroin trade, it’s the United States. The American mission has devolved to a Mafiosi-style arrangement that poisons every military and political alliance entered into by the U.S. and its puppet government in Kabul. It is a gangster occupation, in which U.S.-allied drug dealers are put in charge of the police and border patrol, while their rivals are placed on American hit lists, marked for death or capture. As a result, Afghanistan has been transformed into an opium plantation that supplies 90 percent of the world’s heroin.'

perjantai 13. marraskuuta 2009

Haluatko sinäkin uuden rahajärjestelmän?

Et varmaan tiennyt että jokainen euro joka sinunkin tilillesi on kirjattu - oikeastaan on pieni osa jonkun toisen kansalaisen nostamaa pankkilainaa joka on löytänyt tiensä sinun tilillesi.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että kaikki yhteiset sadat miljoonat eurot pankkitilillämme ovat vain näennäistä vaurautta ja itse asiassa äärettömän korkea pino velkakuitteja.

Yhteinen tilisaldomme ollessa toisen nostamaa lainaa - kaikki "raha" itse asiassa osoittaa että sadoilla tuhansilla suomalaisilla on pankkilainansa vielä maksamatta.

Raha on siis velkaa. Suomessa, kuten muuallakin maailmassa, on ns velkaperusteinen rahajärjestelmä. Saatat rypistää otsasi ja ihmetellä mitä ihmettä nämä tällaiset jutut ovat. Rahahan on rahaa. Ajattelet ehkä että ei sinulla ole mitään velkaa vaikka sinulla on rahaa joten miten sinun rahasi voisi olla velkaa - tai toisen velkaa...

Vaikka juuri sinä ehkä luet tästä ensimmäistä kertaa niin monet henkilöt ovat valitelleet tätä julkisuudessa - jokunen suomalainenkin.

Kansanedustaja Markku Uusipaavalniemi on usein julkisuudessa mm Radio Rock haastatteluissa todennut että rahajärjestelmämme on velkavetoinen ja näin kestämättömällä pohjalla. Entinen euroedustaja Esko Seppänen on vuorostaan valitellut sitä miten uutta raha vain syntyy velkana pankkijärjestelmässä. Entinen Nokiapomo Kalle Isokallio on myös varsin arvostettu julkkis joka eri yhteyksissä, haastatteluissa on päivitellyt velkaperusteista rahajärjestelmää.

Nykyinen valtiovarainministeri on myös paljastanut velkarahan suuren salaisuuden suorassa tv-lähetyksessä. Jyrki Katainen nimittäin sanoi joulukuun 17. 2008, A-stuidion vieraana että pankkeja pitää pääomittaa valtion lainoilla - jotta ne sitten voivat lainata kymmen kertaa enemmän luottoina.
Hetkinen - siis miljardi pankeille - ja heps - jos riittävän moni allekirjoittaa lainahakemukset pankit voivat näin Kataisen mukaan luotottaa 10 miljardin verran. Todellisuudessa vivutuskerroin on huomattasti suurempi. Maailmalla pankkien on todettu vivuttaneen pääomiaan jopa satakertaisesti. Tämä on yksi vaiettu syy nykyiseen talouskriisiin.

Kaikki raha on nimittäin velkaa. Ja koska kaikki velka on korollista, ainakin meille tavallisille kuolevaisille, niin pankeille joutuu maksamaan huomattavasti enemmän takaisin kuin mitä itse alunperin sai. Ajattele mitä tämä tarkoittaa - jos kaikki raha kierrossa on velkaa - ja kaikki ihmiset ovat velkaantuneita - niin kaikkien tulee maksaa enemmän takaisin kuin mitä alkujaan saivat lainana.

Ehkei matematiikka ole vahvimpia alueitasi - saatat kuitenkin hetken asiaa mietittyäsi todeta että tuo yhtälö ei oikein täsmää. Miten kaikki voivat maksaa enemmän takaisin kuin mitä saivat jos kerran kaikki raha mikä on olemassa on ihmisten pelkkää lainapääomaa.

Olet oikeilla jäljillä epäillessäsi että yhtälö ei täsmää. On nimittäin niin että yhteenlaskettujen velkojen määrä on huomattavasti suurempi kuin koko rahamäärä. Tämä tarkoittaa sitä että rahamäärästä ei millään riitä kaikille velallisille. Se tarkoittaa myös sitä että joudumme tavallaan keskenämme taistelemaan rahasta jottei pankki veisi lainamme vakuuden - asunto-osakkeen, omakotitalon tai metsäpalstan. Mikäli juuri sinä olet niin onnekas että olet ansioillasi onnistunut maksamaan sekä pääoman lyhennyksen että korot - niin tiedä että korkojesi osuus on tavallaan riistetty jonkun toisen pääomasta. Järjestelmä on laadittu niin että jonkun toisen on siis pakko menettää peli, koska rahamäärä ei riitä kaikille.

Mikäli pohdit tätä tarkemmin, sinulle saattaa nousta erilaisia kysymyksiä mieleen. Näitä ajatellen, totean ensin että kuvaukseni tilanteesta, on karkeahko yksinkertaistus. On siis olemassa erilaisia mekanismeja jotka vaikuttavat korjaavasti kokonaistilanteeseen - tai pahentaen kokonaistilannetta. Ensinnäkin, jokainen uusi laina joka otetaan, lisää rahamäärää - ja uusia lainojahan nostetaan jatkuvasti päivittäin. Koron suuruus on melko ratkaiseva. Korot ovat nyt varsin alhaisia, mutta muistan itse hyvin 90-luvun, jolloin korot olivat 15% luokkaa. Pitkät laina-ajat vaikuttavat myös velkarahaongelmaan hidastuttavasti koska pääomat poistuvat vasta 30-35 vuoden sisällä - eli poistuma on hitaanlainen.

Kauppataseen ja matkailutaseen mahdolliset ylijäämät lisää myös rahamäärää talousalueella. Tämä hidastaa kierrossa olevan rahamäärän supistumisen nopeutta, lainapääomien lyhennysten myötä.
Pankkien ja rahoituslaitoisten korkotuottojen käyttökohde ja lopullinen kohtalo, on myös ratkaiseva. Pankkien kuluttaessa korkotuottonsa palkkoihin, vuokriin, veroihin ja muuhun - tämä korkorahan kierto lisää rahamäärää ja vähentää lainavakuuksien pakkolunastuksia. Mitä nopeammin raha kiertää pankeista takaisin yhteiskuntaan - sitä parempi meille kuluttajille.

Ongelma on kuitenkin olemassa. Raha on todellakin velkaa. Tälläinen järjestelmä on pankkien kannalta erittäin tuottoisa - mutta kaikkien muiden kannalta, tuhoisan ala-arvoinen. Pankit ovat lisäksi tässä asemassa ollessaan, asettuneet valtiovaltaa ja muuta julkista valtaa korkeammalle. Onhan todettu että antava käsi on aina pyytävää kättä ylempänä, valta- ja arvovalta-asteikolla. Näin ei tule olla, eikä näin tarvitse olla. Pankkien valta on kohtuuton, ja niiltä tulee leikata nykyinen rahatehtailun etuoikeus. Se kuuluu vain ja ainostaan valtiolle.

Suomen Talousdemokratia ry. on uusi poliittinen yhdistys joka pyrkii valistamaan kansalaisia tästä yhteiskunnallisesta epäkohdasta ja esittämään parempaa mallia nykyiselle epäreilulle rahajärjestelmälle.

Rahajärjestelmän uudistaminen on ilman muuta valtava poliittinen uudistus jonka eräänä tavoitteena on myös se, että valtio voisi maksaa pois kaikki velkansa, omilla liikkeelle laskemillaan rahoilla. Näin valtio jatkossa loisi omat rahansa, eikä näin ollen velkaannu kenellekään. Ja mikäli olet niitä jotka edelleen kuvittelevat tästä koituvan jotain hallitsematonta inflaatiota - sanon "kasva aikuiseksi" ja selvitä itsellesi miten paljon rahamäärä on kasvanut nykyisen järjetelmän vallitessa. Vuosittainen rahamäärän kasvu on ollut 9-15% useimmissa länsimaissa - myös Suomessa. Kasvu on johtunut yksinomaan pankkien lainaamistoiminnosta. Valtiovalta voim ja valtaallan tulee kyetä valvomaan rahan liikkeelle laskemista siten että inflaatio varmasti pienenee nykyisestä.

Yhdistyksen toinen tavoite on saattaa perustulon maksaminen kaikille kansalaisille osana rahan luonnollista kiertoa, yhteiskunnan ja valtion välillä. Verotusta voidaan samalla keventää huomattavasti. Suomen ollessa EU:n ja Brysselin virkamiesten vallassa monet ym. uudistuksista hidastuvat ja vaikeutuvat huomattavasti. Suomen Talousdemokratia ry. suosittelee tietysti samoja uudistuksia kaikkiin euromaihin. ( ja miksei koko maailmaan.)

Ymmärrämme tietenkin että tämänlaiset uudistukset eivät hevillä etenisi EU-byrokratiassa, ja siksi katsomme että suomalaisten tulisi pohtia onko EU:sta nykyisellään enemmän hyötyä vai haittaa. Näyttäisi siltä, että ainakin talousdemokraattisten uudistusten kohtalo on varsin rippuvainen juuri EU-jäsenyydestä. Jos riittävän moni kannattaa esittämiämme uudistuksia ja jos taas EU-jäsenyys tekee ne mahdottomiksi, niin lienee paikallaan vakavasti harkita irtaantumista jäsenyydestä. Yhdistys on luonnollisesti varsin tietoinen siitä että tämänlainen politiikka on kovasti ristiriidassa nykyisen hyvinkin euromyönteisen hallituksen peruslinjan kanssa.

Suomalaisten yhteisen edun kannalta voi kuitenkin olla niin että hallitus ajaa väärää linjaa.

Hallitus ei nähdäkseni, ole millään lailla osoittanut minkäänlaista merkkiä, siitä että sen piirissä ymmärrettäisiin näitä talousdemokratian julkituomia velkaperusteisen rahajärjestelmän laajoja yhteiskunnallisia epäkohtia. Hallitus ei ole osoittanut ymmärtävänsä että edes vallitsisi muita varteenotettavia ratkaisumalleja. Hallitus katsoo edelleen että verottaminen, verojen korottaminen, maksujen korottaminen, uusien maksujen kerääminen ja holtiton lainaaminen muodostaa kaikki käytettävissä olevat keinot. Oppositiokin vain esittää oman muokatun koosteensa samoista keinoista.
Talousdemokratian kannalta katsottuna nähdään, että suomalaisessa poliitiikassa ei lainkaan ole oppositiota, vaan kaikki puolueet ajavat samaa velkaperusteista rahoitusmallia.

Tässä mielessä Suomen Talousdemokratia ry. edustaa uutta ja luovaa ajattelua, erilaista politiikkaa - ellei jopa huomattavasti erilaista politiikkaa. Yhdistyksen puheenjohtajana toivon että suomalaiset, yhdistyksemme mahdollisen myöhemmän puoluestatuksen myötä, saisivat
todellisen vaihtoehdon. Vaihtoehdon, josta on vaiettu aivan liian pitkään.

Suomen Talousdemokratia ry:n perustajajäsenet eivät välttämättä itse janoa poliittista valtaa, vaan haluamme lähinnä korjata epäkohdan jolla jo riittävän pitkään, on ollut tuhoisa vaikutus yhteiskuntaan. Siispä kehoitan ja kutsun muiden puolueiden vaikuttajia tarttumaan tilaisuuteen ja liittymään yhteiseen todellisen Muutoksen rintamaan.

Uskon nimittäin ettei vallitse minkäänlaista epävarmuutta siitä mitä suomalaisten enemmistö haluaa saadessaan mahdollisuuden valita nykyisen - velkaperusteisen rahajärjestelmän - ja talousdemokratian rahajärjestelmämallin välillä.

Valtiovelan kertymä 65 mrd, kuntavelan kertymä 12 mrd ja myös kotitalouksien syvä velkaantuminen kielii vääjäämättömästi siitä että nykyinen järjestelmä on tiensä päässä.

Talouskriisi, jonka toinen aalto on vasta tulossa, on itse asiassa totaalinen järjestelmäromahdus ja on merkkinä sille että on uuden aikakauden aika.

Varoittaisin myös siitä, että aikaa on oikeasti melko vähän - ellemme ryhdy toimiin pian, velkaperusteista pankkijärjestelmää ylläpitävät tahot ajavat kansantaloutemme vielä ahtaammalle. Niin ahtaalle ajavat sen vielä, että syvässä kurjuudessa elävinä suostumme mihin vain mitä meille ehdottavat.

Ehdottavat siis pankkiirit meille mitä tahansa niin todennäköisesti joudumme siihen suostumaan - jollemme ajoissa nosta omaa vuorenvarmasti toimivaa ratkaisuamme, talousdemokraattista rahajärjestelmää julkisuuteen.

Ratkaisu on siis uusi rahajärjestelmää ilman velkaa. Rahajärjestelmä joka edustaa kestävää kehitystä eikä vaadi holtitonta talouskasvua - tai talouskasvua yleensäkään. Rahajärjestelmä, jonka myötä yhteiskuntamme hidastaa vauhtiaan ja tyytyy ylläpitämään hyvinvointia ilman nykyisen finasssikapitalismin loismaista tuhoisaa koronkiskontaa. Rahajärjestelmä, jonka myötä suomalaisella yhteiskunnalla yhtäkkiä on varaa toteuttaa kaikki sellainen mihin muuten riittää osaamista, työvoimaa ja muita resursseja.

Tervetuloa mukaan!

Swinefluproganda jyllää

Oikeastaan en jaksaisi tämän sikaflunssahöpötyksen kanssa enää, mutta koska on mahdollista että on olemassa salaisia sopimuksia (paljastunut Ruotsissa, katso alla*) joiden varjolla myös kaikkia Suomen kansalaisia aiotaan rokottaa - annan tri Leonard Horowitzille puheenvuoron.

Kyllä - englantia taas, valitan. Pieni pakko vaan tyytyä tähän koska Suomessa ei monikaan lääkäri uskalla olla eri mieltä "viranomaisten" kanssa. Onneksi edes Antti Heikkilä on terveen kriittinen blogillaan.

Horowitz puhkaisee tuoreen jenkkimediassa esitetyn rokotuspropagandan valheet, toinen toisensa jälkeen. Kuuntelin kaikki kolme videopätkää. Valitettavan totta kaikki mitä Horowitz tuo julki. Rockefellerien osuus tässä kaikessa taitaa olla se vaiettu yhteinen nimittäjä. Mutta auta armias jos lausut tuon R-nimen niin heti joku viisastelee "salaliittoteorioista" vaikka kaikki on silkkaa faktaa.



Osa 2.

Osa 3.

Tri Horowitz puhui mm että rokotuspropaganda ja rokottaminen on kansanmurha tai joukkotuhoa. Katselin huvikseni mitä wikipedia sanoo tuosta suomeksi:

Suomen rikoslain säännökset joukkotuhonnasta

Suomen rikoslain 11 luvun 6 §:ssä (21.4.1995/578) säädetään:

Joukkotuhonta

Joka jonkin kansallisen, rodullisen, etnisen tai uskonnollisen ryhmän taikka niihin rinnastettavan kansanryhmän hävittämiseksi kokonaan tai osittain
1) surmaa ryhmän jäseniä,
2) aiheuttaa ryhmän jäsenille vaikeita ruumiillisia tai henkisiä sairauksia tai vammoja,
3) ryhtyy pakkotoimiin syntyvyyden ehkäisemiseksi ryhmän piirissä,
4) pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen tai
5) muulla vastaavalla tavalla olennaisesti huonontaa ryhmän elinehtoja,
on tuomittava joukkotuhonnasta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava."

Myös joukkotuhonnan valmistelu ja salahanke joukkotuhontaan säädetään rangaistavaksi:

Joukkotuhonnan valmistelu

Joka 6 §:ssä mainitussa tarkoituksessa
1) sopii toisen kanssa joukkotuhonnan tekemisestä tai
2) laatii joukkotuhontasuunnitelman,
on tuomittava joukkotuhonnan valmistelusta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi."


Voitaneen kysyä: jos viranomainen taloudellisen edun tavoittelemiseksi, tahallaan tai välipitämättömyyttään salaa tietoaan rokotteen haittavaikutuksista ja pyrkii viranomaisen asemassa propagoimaan haitallisen rokotteen puolesta niin tämä sopinee noihin kohtiin, vai mitä?

**********

*) Bakgrunden till påbudet om massvaccination

Ett avtal om pandemigaranti och leverans av pandemivaccin slöts i november 2007, där Socialstyrelsen var avtalspart gällande garantidelen och Stockholms läns landsting var avtalspart gällande vaccinleveransdelen. Den tredje parten var vaccinproducenten, dvs GlaxoSmithkline (GSK).

Vad som inte klart sägs, jag förmodar att det bl a är dessa skrivningar i avtalet som har censurerats, är att Svenska staten inte bara har rätt, utan även skyldighet att beställa dessa kvantiteter. Det är priset som Sverige betalar för att gå före i kön.

När WHO således lyfter influensan till en fas 6 epidemi, sitter Staten i en rävsax. En relativt lindrig influensa, tvingar avtalsvägen fram en vaccinproduktion och köp av vaccin till hela Sveriges befolkning.

Att myndigheter, regering och de stora tidningarna med en röst, med undantag av Svenska Dagbladets Inger Atterstam, trummar ut det viktiga i att alla “i solidaritetens namn” ska vaccinera sig, blir mot denna bakgrund fullt förståeligt. Pusselbitarna faller på plats. Man kunde ju inte på förhand veta att den första svängen svininfluensa skulle bli så lindrig som den av allt att döma blir. Det
Vaikuttaisi siltä kuin Suomessakin olisi olemassa samanlainen salainen sopimus....vai mitä ?

torstai 12. marraskuuta 2009

Chuck Norris - poliittinen kommentaattori Kööpenhaminan sopimuksesta

Aina välillä kun mainitsen käsitteen NWO - joku kommentoiva viisastelija yrittää esittää että uskottavuus menee kun tuollaisia mainitsee. Mutta näinhän me suomalaiset istumme sohvallamme painellen kaukosäädintä ja kuvittelemme tietävämme mitä maailmalla tapahtuu - ja ei tapahdu.
Kuvittelemme tietävämme mikä on faktaa ja mikä "salaliittoteorioita".

Tosiasia on kuitenkin se että olen viimeisten kuuden kuukauden aikana nähnyt ja kuullut monen presidentin ja pääministerin käyttävän nimenomaan tuota New World Order ilmaisua ehkä jopa parisenkymmentä kertaa eri yhteyksissä.

Tässä vuorostaan Chuck Norris käyttää ilmaisua "one world order" tarkoittaen Kööpenhaminan-sopimuksen mukaista "maailmanhallitusta" jonka rooli olisi sanella, sanktioida ja rahastaa.
Norris ei usko hetkeäkään mihinkään ilmastonmuutokseen ja on siis terveen kriittinen aikamme kuumimpien kysymysten suhteen.

Lähde: infowars

TV star and political commentator Chuck Norris has voiced concerns that the upcoming United Nations Climate Change Conference in Copenhagen, beginning December 7, represents an attempt to further an agenda to create a “one world order” at the expense of national sovereignty.

“I really think he is going over there to try to create a one world order.” Norris said of president Obama during an appearance on the Fox News show Your World with Neil Cavuto.

“My big worry is the fact is that we as a nation, if we start having to be obligated to other countries,” Norris said.

“In this conference, they’re going to try to take our money and send it to third-world countries because of, since we spend so much oil and these other countries have suffered, then we’re going to give our money to these third-world countries.” he continued


Lisäys: Tässä mielenkiintoinen esitys Kööpenhaminansopimuksen sisällön kohdasta joka koskee rakennuksia ja rakentamista. USA:n kongressin edustajahuoneesta missä edustaja Calise puhuu.



For those who cannot be convinced to consider an issue until it affects them personally, rest assured this draconian new legislation will reach into every American citizen's living room...literally. As Congressman Steve Scalise has already pointed out, this "climate bill" contains within it a new national building code that supersedes all existing state codes. If enacted, this legislation will create an entirely new class of federally-funded green brigades with the mandate to perform house-to-house inspections to look for violations of this new "green" building code. They would even be able to impose civil penalties for code violations (like having the wrong windows or lightbulbs).
Tällaistako suomalaiset poliitikot haluavat ??????? (koska Suomi tietysti euroluokan mallioppilaana nöyränä allekirjoittaa tasan kaiken mikä eteen tulee)

Valtiollista rahaa: The Guernsey Experiment.

Guernseyn saarella päätettiin vuonna 1816 saattaa saaren surkea tieverkosto kuntoon laskemalla liikkeelle omaa velatonta korotonta pankeista riippumatonta setelirahaa sopivissa määrin. Tämä raha kiertänee edelleen saarella ja valtiollisen rahan määrä on tänään huomattavasti yli sen mikä alla olevalla audiotiedostolla mainitaan (n. 600.000 guernseyn puntaa 1982). Brittisetelit ovat saaren omien sateleiden ohella myös käypää valuttaa.

Kuuntele Guernseyn saaren rahapoliittista menestystarinaa audiotiedostona (1982):

Kasetin a-puoli: http://ia341337.us.archive.org/1/items/TheGuernseyExperiment/the-guernsey-experiment.wma

Kasetin B-puoli (yleisiä ohjeita rahajärjestelmän muuttamiseksi)

Aineiston pääsivu: http://www.archive.org/details/TheGuernseyExperiment



Lue myös tämä: Channel Islands model of debt-free money
Governments everywhere should take back their power to create interest-free money, and nations would thus reach a new level of prosperity.
Huomaa myös että Ellen Brown on kirjoittanut kymmenkunta artikkelia siitä miten julkista korotonta rahaa voisi laskea liikkeelle Yhdysvaltain eri osavaltioiden asukkaiden etuja huomioiden.

Rokotekuolemia salataan. Keskenmenoja ilmennyt.

1. Normaalisti ihmiset eivät kuole saatuaan rokotuksen. Yleisimmin, sivuoireet esiintyvät vasta jonkin ajan kuluttua, kun rokotetuissa ilmenee autismia, dementiaa, neurologisia häiriöitä, lamaantumista, hedelmättömyyden menetystä tai syöpää (muita oireitakin toki ilmenee)
Kuitenkin tällä erää, kaikkialta Euroopasta saadaan raportteja jotka kertovat siitä miten ihmisia on sairastunut vakavasti ja osa jopa kuollut saman tien saatuaan H1N1-myrkkyrokoteen (tiedä sitten mitä rokotet oikeasti sisältää..?)

Oheisen raportin mukaan naapurimaassamme, Ruotsissa yli 350 ihmistä on sairastunut vakavasti saatuaan H1N1-rokotuksen. Osa näistä kuollut heti paikalla tai muutaman vuorokauden sisällä. Uutismediat ovat kuitenkin saaneet tiukat ohjeet olla julksematta mitään näistä tapauksista jottei muu kansa pelästyisi ja kieltäytyisi rokotuksista.

H1N1 Swine Flu Vaccine Deaths Being Reported All Over Europe

Normally people do not drop dead after taking a vaccine. More commonly, the adverse effects of taking a vaccine take a while to show up, as only later victims develop autism, dementia, neurological disorders, paralysis, infertility or cancer (among a wide variety of other conditions). However, numerous reports are now coming in from all over Europe of people becoming seriously ill and even dropping dead after getting injected with the H1N1 swine flu vaccine.

*In Sweden, there have been over 350 reported serious adverse reactions to the H1N1 swine flu vaccine, and there have been five people who have died there after taking the vaccine. Reportedly there is now a media blackout on reporting any additional deaths from the swine flu vaccine as the authorities do not want to discourage people from getting the vaccine.

Lähde: http://organichealthadviser.com/archives/h1n1-swine-flu-vaccine-deaths-being-reported-all-over-europe

*

2. Keskenmenoepidemia rokotusten jälkeen

Shocking H1N1 Swine Flu Vaccine Miscarriage Stories From Pregnant Women – Tell Your Doctors That Vaccines And Pregnancy Do Not Mix!

Erään lukijan kommentti: "The main problem with the advise from government health advisors is that the government in the USA has zero creditability."

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Ron Paul on the global warming hoax

On todella hienoa että amerikkalaisparlamentaarikko ottaa näin selvästi kantaa tässä tärkeässä asiassa. Ron Paul sanoo sen minkä yksikään suomalaiskansanedustaja ei uskalla. Pelätään ihlmeisesti median tuomiota ja eduskuntaryhmän kuritusta. Lähde Prison Planet.



Alex Jones: "The private central banks finance the Copenhagen treaty"... (tiesitkö sinä tämän?)

Ron Paul:( 0:57 ): "Companies like Goldmann Sachs and a few other will rip us off..."

Ron Paul (1:14-): "It might turn out to be one of the biggest hoaxes of all history, this all global warming terrorism they have been using.."

Ron Paul:(3:05) "They are doing everything in the world to control the internet " (tästä ei ole puhetta meillä Suomessa..vai onko ?)

Päivitys: Bristolin Yliopiston tuore tutkimus osoittaa että ilmakehän hiilidioksiidipitoisuus on pysynyt tasaisena 0.7% +/- 1,4% sitten vuoden 1850. Tällä ei varmaankaan ole mitään merkitystä ilmastomuutosuskoa julistaville.

University study: CO2 levels remained constant since 1850

The Flu Shot

Sekoita itse omasi....



Musiikkivideo tärkeällä sanomalla !

tiistai 10. marraskuuta 2009

Kansainvälinen vetoomus finanssivallan petosta vastaan




Meidän kaikkien tulisi levittää tietoa rahajärjestelmän petoksesta. Finanssivalta ei voi jatkaa tätä loismaista toimintaa ilman sinun, minun ja kaikkien muiden passiivista tukea. Se että emme tee mitään asialle on tavallaan ihan sama kuin että hyväksymme petoksen.

Maailman suurimmat ongelmat ja huolenaiheet johtuvat kaikki tästä enemmistön kannalta surkeasta rahajärjetelmästä. Voidaan osoittaa että köyhyys, sodat, nälänhätä, pakolaisvyöryt, syvä velkaantuminen, kestämättömät talousolosuhteet - mikään näistä ongelmista ei ole ratkaistavissa ilman laajaa rahapoliittista suuruudistusta jolla rahavalta riuhtaistaan pankeilta ja palautetaan julkiselle vallalle. (kooste alla olevasta englanninkielisestä tekstistä)

Varoitus: aloitteessa on paljon hyvää mutta ratkaisussa moitittava"kultakannanhaju". Varo astumasta kultakantaintoilijoiden lentohiekkasuohon. = [(3) Buy gold. No matter how little money or how much money you may have, make a commitment to buy one gold coin or bar if you can today.]



http://www.endfinancialfraud.org

Discover how you can participate in a grassroots movement to End the Fed and spread the truth about our current global economic crisis. The world's largest problems - Poverty, War, Hunger, Terrorism, Unsustainable Economies, Refugees - none are solvable with our current unsound monetary system. Please donate just 1 HOUR of your time to help prevent the rampant fraud inherent in our financial system and help build a better, more prosperous future for every single citizen of this world. If we don't take action now, we'll settle for nothing later.
Act NOW!

The first step towards developing a sustainable solution is to be proactive. The vipers and thieves that rule the global monetary and banking system cannot win the war they wage against you and your family without your passive participation in the system. This is a simple FACT. Those that try to combat financial fraud through the political system will never triumph for the private Central Banking industry controls the modern political system today.

Lue loput

Pääsin tästä jyvälle kun kiertelin täällä.

Kerran vielä: The Cook Plan

Jotta uudemmatkin vierailijat olisivat tietoisia siitä minkälaisia talousmalliratkaisuehdotuksia USA:ssa on esitetty viime aikoina. Tässä Richard C. Cook selittää oman mallinsa mihin kuuluu perustulo ja uudet julkisten yhteisöjen pankit. Haastattelijana Richard Corbett.



A veteran economic analyst and former Project Manager at the U.S. Treasury, Richard C. Cook joins us to discuss his "Cook Plan" to resuscitate the economy. We also discuss monetary reform and his new book We Hold These Truths: The Hope of Monetary Reform. For more information please visit his website: http://www.richardccook.com/

maanantai 9. marraskuuta 2009

MOT: Richard Linzen - CO2 is no problem

Kuvassa Oras V. Tynkkynen - tai Albert V. Gore. (V= valhe)

Huomaa tämäniltainen tv-ohjelma jonka nimi, Ilmastokatastrofi peruutettu, viitannee Lord Christopher Moncktonin esitelmän loppuhuipentumaan, eli MIT:n tutkijan, dr Richard Linzenin mittaustuloksiin, jotka osoittavat että koko nykyinen hiilidioksiidikohu perustuu epätotuuteen.

Lämpö nimittäin itse asiassa poistuu tehokkaasti ilmakehän ylempien tasojen läpi vaikka toisin ennustettiin ja väitettiin. IPCC:n tietokonemallit olivat siis kaikki VÄÄRIÄ .

Tästä riippumatta hiilidioksiidipäästöjen vähentäminen 80%:lla vuoteen 2050 mennessä on edelleen Suomen hallituksen agendalla. Faktoista ei välitetä - kaikki on muuttunut uskonnoksi.

Maanantaina 9.11.2009 klo 20 TV1: MOT, ilmastokatastrofi peruutettu.

Tuoreen MIT:n tutkimuksen mukaan hiilidioksidin kaksinkertaistuminen ilmakehässä riittäisi nostamaan maailman keskilämpöä korkeintaan 0,5 , tietokonemallien ennustaman 2,5 - 6,0 asteen asemasta.



Linzenin tutkimukset kaikuvat kuitenkin kuuroille korville. Meno näyttää päättömältä:
Everyone should be given an annual carbon ration and face financial penalties if they exceed it, under a proposal by the Environment Agency.

Päivitys 10.11 Australian Rudd-hallitus perääntymässä CO2-päästökaupasta
The Rudd government has questioned whether there's any point to negotiating on emissions trading when the coalition remains unmoved on the science behind man-made global warming.

Labor has also taken another crack at Malcolm Turnbull and his shaky grasp on the leadership, this time blaming him for thwarting good faith negotiations by having failed to earn the backing of his party room.

Negotiations plunged to a new low on Monday after Opposition Senate Leader Nick Minchin declared most of the coalition did not believe humans had contributed to climate change.

"There are too many people in the Liberal Party who are not fair dinkum on climate change, who do think it is some sort of conspiracy."

Päivitys 10.11 MOT Ilmastokatastrofi peruutettu ohejelman kommentit tästä.

Päivitys 11.11 Hannu Ylikarjanmaa toteaa omalla sivullaan vuorostaan näin:
Kiitokset Martti Backmanille erinomaisesta ohjelmasta! Ilmastokatastrofi peruutettu on katsottavissa Areenassa ja tulee myös uusintana torstaina aamulla klo 5.55.
Martti Backman kirjoittaa blogissaan erittäin osuvasti otsikolla Ilmastonmuutoksen syvin idea. Backman kysyy "Miksi juuri ilmastonmuutoksesta on kehittynyt oman aikamme suurin massasuggestio, johon ei voi vaikuttaa järkiperusteilla?" Hän vastaa siteeraamalla johtavaa ilmastotutkijaa Michael Hulmea: "Luomme ja kerromme jatkuvasti uusia tarinoita ilmaston muutoksesta ja mobilisoimme ne tukemaan projektejamme. Nämä myytit nousevat tieteellisten kategorioiden ”tosi” ja ”epätosi” yläpuolelle."
Tätä kirjoittaessani presidenttifoorumin keskustelijat hymistelevät ilmastokatastrofin vakavuutta ja ylistävät keisarin uusia vaatteita - vai pitäisikö sanoa keisarin uutta lätkämailaa. Mitkään uuden tutkimuksen tuottamat faktat eivät näihin uskovaisiin tehoa. Ja miksi välittää faktoista, kun myytti on toden ja epätoden yläpuolella.