keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Ron Paul on the global warming hoax

On todella hienoa että amerikkalaisparlamentaarikko ottaa näin selvästi kantaa tässä tärkeässä asiassa. Ron Paul sanoo sen minkä yksikään suomalaiskansanedustaja ei uskalla. Pelätään ihlmeisesti median tuomiota ja eduskuntaryhmän kuritusta. Lähde Prison Planet.Alex Jones: "The private central banks finance the Copenhagen treaty"... (tiesitkö sinä tämän?)

Ron Paul:( 0:57 ): "Companies like Goldmann Sachs and a few other will rip us off..."

Ron Paul (1:14-): "It might turn out to be one of the biggest hoaxes of all history, this all global warming terrorism they have been using.."

Ron Paul:(3:05) "They are doing everything in the world to control the internet " (tästä ei ole puhetta meillä Suomessa..vai onko ?)

Päivitys: Bristolin Yliopiston tuore tutkimus osoittaa että ilmakehän hiilidioksiidipitoisuus on pysynyt tasaisena 0.7% +/- 1,4% sitten vuoden 1850. Tällä ei varmaankaan ole mitään merkitystä ilmastomuutosuskoa julistaville.

University study: CO2 levels remained constant since 1850

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri ulos tullut MOT dokkari "Ilmastokatastrofi peruutettu": http://areena.yle.fi/ohjelma/de81459305398c88048a05a620fb4717

Nyt kun on aukottomasti(tämänkin suomenkielisen dokkarin toimesta) todistettu salaliitto tämän asian suhteen, on vaikea uskoa miksi tästä ei kerrota ihmisille lehtien etusivuilla ja uutislähetyksissä, jos kerta tämä dokkarikin on päästetty ulos.

Tietysti salaliiton myöntäminen asettaisi myös median erittäin naurunalaiseksi ja kansan vihan kohteeksi. Jokainen näissä uutistoimituksissakin huolehtii vain omasta navastaan ja unohtaa ihmisarvot ja moraalit, kunhan vain asema ja työpaikka säilyy...

Lars Osterman kirjoitti...

Niinhän sitä luulisi, mutta ei..ilmastonmuutos on osittain muuttunut uskonnoksi.

1. Olet syntinen ympäristöntuhoajaihminen - ja kaiken kukkuraksi olet törkeistä törkien kun hengität ulos hiilidioksiidiä.

2. Saata syntisi anteeksi maksamalla anekauppana elämäsi aikana kymmeniä tuhansia euroja investointipankki Goldmann Sachsille joka tekee Jumalan työn.
(ktso haastattelu missä johtaja Blankfein ilmoittaa tekevänsä "Gods work")

Blankfein