perjantai 13. marraskuuta 2009

Swinefluproganda jyllää

Oikeastaan en jaksaisi tämän sikaflunssahöpötyksen kanssa enää, mutta koska on mahdollista että on olemassa salaisia sopimuksia (paljastunut Ruotsissa, katso alla*) joiden varjolla myös kaikkia Suomen kansalaisia aiotaan rokottaa - annan tri Leonard Horowitzille puheenvuoron.

Kyllä - englantia taas, valitan. Pieni pakko vaan tyytyä tähän koska Suomessa ei monikaan lääkäri uskalla olla eri mieltä "viranomaisten" kanssa. Onneksi edes Antti Heikkilä on terveen kriittinen blogillaan.

Horowitz puhkaisee tuoreen jenkkimediassa esitetyn rokotuspropagandan valheet, toinen toisensa jälkeen. Kuuntelin kaikki kolme videopätkää. Valitettavan totta kaikki mitä Horowitz tuo julki. Rockefellerien osuus tässä kaikessa taitaa olla se vaiettu yhteinen nimittäjä. Mutta auta armias jos lausut tuon R-nimen niin heti joku viisastelee "salaliittoteorioista" vaikka kaikki on silkkaa faktaa.Osa 2.

Osa 3.

Tri Horowitz puhui mm että rokotuspropaganda ja rokottaminen on kansanmurha tai joukkotuhoa. Katselin huvikseni mitä wikipedia sanoo tuosta suomeksi:

Suomen rikoslain säännökset joukkotuhonnasta

Suomen rikoslain 11 luvun 6 §:ssä (21.4.1995/578) säädetään:

Joukkotuhonta

Joka jonkin kansallisen, rodullisen, etnisen tai uskonnollisen ryhmän taikka niihin rinnastettavan kansanryhmän hävittämiseksi kokonaan tai osittain
1) surmaa ryhmän jäseniä,
2) aiheuttaa ryhmän jäsenille vaikeita ruumiillisia tai henkisiä sairauksia tai vammoja,
3) ryhtyy pakkotoimiin syntyvyyden ehkäisemiseksi ryhmän piirissä,
4) pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen tai
5) muulla vastaavalla tavalla olennaisesti huonontaa ryhmän elinehtoja,
on tuomittava joukkotuhonnasta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava."

Myös joukkotuhonnan valmistelu ja salahanke joukkotuhontaan säädetään rangaistavaksi:

Joukkotuhonnan valmistelu

Joka 6 §:ssä mainitussa tarkoituksessa
1) sopii toisen kanssa joukkotuhonnan tekemisestä tai
2) laatii joukkotuhontasuunnitelman,
on tuomittava joukkotuhonnan valmistelusta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi."


Voitaneen kysyä: jos viranomainen taloudellisen edun tavoittelemiseksi, tahallaan tai välipitämättömyyttään salaa tietoaan rokotteen haittavaikutuksista ja pyrkii viranomaisen asemassa propagoimaan haitallisen rokotteen puolesta niin tämä sopinee noihin kohtiin, vai mitä?

**********

*) Bakgrunden till påbudet om massvaccination

Ett avtal om pandemigaranti och leverans av pandemivaccin slöts i november 2007, där Socialstyrelsen var avtalspart gällande garantidelen och Stockholms läns landsting var avtalspart gällande vaccinleveransdelen. Den tredje parten var vaccinproducenten, dvs GlaxoSmithkline (GSK).

Vad som inte klart sägs, jag förmodar att det bl a är dessa skrivningar i avtalet som har censurerats, är att Svenska staten inte bara har rätt, utan även skyldighet att beställa dessa kvantiteter. Det är priset som Sverige betalar för att gå före i kön.

När WHO således lyfter influensan till en fas 6 epidemi, sitter Staten i en rävsax. En relativt lindrig influensa, tvingar avtalsvägen fram en vaccinproduktion och köp av vaccin till hela Sveriges befolkning.

Att myndigheter, regering och de stora tidningarna med en röst, med undantag av Svenska Dagbladets Inger Atterstam, trummar ut det viktiga i att alla “i solidaritetens namn” ska vaccinera sig, blir mot denna bakgrund fullt förståeligt. Pusselbitarna faller på plats. Man kunde ju inte på förhand veta att den första svängen svininfluensa skulle bli så lindrig som den av allt att döma blir. Det
Vaikuttaisi siltä kuin Suomessakin olisi olemassa samanlainen salainen sopimus....vai mitä ?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MEPPI puhuu:
http://mikephilbin.blogspot.com/2009/11/italian-mp-denounces-bilderberg.html

Anonyymi kirjoitti...

Ukrainassa WHO:n tiimin johtaja näyttää olevan suomalainen Jukka Pukkila (jpu@euro.who.int). Siltähän vois kysäistä suoraan suomenkielellä mikä Ukrainassa on meininki.

Lars Osterman kirjoitti...

Varmaankin voi kysyä..mutta epäilen vähän että WHO:n "sisäiset ohjeet" ja nokkimisjärjestys on sellainen että ulkoista tiedotusta hoitaa vain määrätyt tahot.

WHO on muistaakseni Rockefeller-yhtiöiden luomus..ja WHO on pitkälti riippuvainen lääketeollisuuden almuista joten minä en ainakaan usko yhtään mitään mitä WHO julistaa.

YK:n jäsenmaista poimittu WHO-henkilökunta on käsittääkseni 100% lääketeollisuuden rokotusevankeliumiin uskovaisia joten en luottaisi näihin hetkeäkään. WHO on lisäksi sekaantunut aidsin muiden tautien tahalliseen levittämiseen osana Rooman Klubin Global 2000 ohjelmaa jolla peitelyin keinoin hillitään väestönkasvua.

Lars Osterman kirjoitti...

Tuo "meppi puhuu" on hiukan off-topic tämän postauksen alla. Katselin sen eilen Prisonplanetin sivuilla ja ajattelin kyllä laittaa sen omana juttunaan tänne.


http://mikephilbin.blogspot.com/2009/11/italian-mp-denounces-bilderberg.html

Lars Osterman kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=AqqY0jg1unY&feature=player_embedded

MSM Piece - Poland - Baxter Admits Contamination of Vaccine, Earlier This Year!

Tämä video osoittaa myös että WHO on täysin epäluotettava kaikessa mikä liittyy lääketeollisuuden bisneksiin.

tappernakkel kirjoitti...

Jos sikaflunssarokotteen tarkoitus nyt oletetusti olisi vähentää maailmanväestöä radikaalisti, niin eikös silloin olisi kaikista järkevintä(NWO päättäjien kannalta), että nämä rokotetut henkilöt jäisivät eloon ja mahd. toisen "aktivoivan" rokotteen jälkeen levittäisivät tappavaa tautia niihin joita ei ole rokotettu.
Eli käytännössä meihin, jotka suhtautuvat epäluuloisesti nykyiseen menoon, eivät luota viranomaisiin ja haluavat muutosta + köyhät maat, joilla ei ole varaa rokotteisiin ja missä väestö kasvaa hallitsemattomasti.
Eihän olisi mitään järkeä tappaa helposti manipuloitavaa ja kuuliaista kansaa jotka eivät vaivaudu ottamaan asioista selvää sohvan mukavuuksia kauempaa?!?

Lars Osterman kirjoitti...

Päivitys: 17.11

Tästä huomaa että 1-2% väitetyistä sikainfluenssatapauksista USA:ssa todellakin tutkitusti ovat sitä.
Kuten kuvista näkee 85-90% väitetysti "sairastuneista" eivät edes ole minkään viruksen kantajia.

Olen vuorenvarma siitä että viranomaiset valehtelevat samalla lailla täällä meillä huijatakseen meitä rokotusjonoon.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/11/17/Obama-Administration-Launches-Deceptive-Swine-Flu-Propaganda-Blitz.aspx

misterjukka kirjoitti...

tuolla linkissä Heikki Peltolan painavat sanat jo elokuulta, näyttää toteutuvan:

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/article322960.ece