torstai 26. marraskuuta 2009

WHO:n "riippumattomat" asiantuntijat Big Pharman palkkalistoilla

Tanskalainen journalisti Louise Voller, on löytänyt viitteitä sille että WHO:n asiantuntijat ja rokotevalmistajat olivat istuneet iltaa samoihin aikoihin kuin H1N1-pandemiasta varoitettiin. Vollerin mielestä lääketehtaiden edustajien ja WHO:n henkilökunnan taloudelliset kytkyt ovat hyvinkin ilmeisiä. Outoa kyllä WHO ei halua julkaista mitään tietoja asiantuntijoidensa kytkyistä liike-elämään. Mikäli WHO:lla on puhtaat paperit niin tietojen julkaiseminen ei pitäisi olla ongelma.

Voller muistuttaa että pyöreästi 500.000 heikkokuntoista ihmistä kuolee vuosittain normaaliin flunssaan ilman että tästä nostetaan mitään hälyä. Sikaflunssaan lie menehtynyt runsaat 6000 puolessa vuodessa sitten kesäkuun alun.

Russia Today raportoi:Vertailutieto: aspiriinin sairastuu pelkästään USA:ssa yli 100.000 ihmistä joista kuolee n. 16.500... Miksi ei WHO soita kelloja tästä suuresta vaarasta ?

The July 1998 issue of The American Journal of Medicine explains it as follows:

"Conservative calculations estimate that approximately 107,000 patients are hospitalized annually for nonsteroidal anti-inflammatory drug (NSAID)-related gastrointestinal (GI) complications and at least 16,500 NSAID-related deaths occur each year among arthritis patients alone." (Singh Gurkirpal, MD, “Recent Considerations in Nonsteroidal Anti-Inflammatory Drug Gastropathy”, The American Journal of Medicine, July 27, 1998, p. 31S)Päivitys:

Suomalaiset, PANDEMRIX ON NANOROKOTE ja meitä on raskaasti huijattu!

AS03 on Pandemrixin nanoadjuvanttiliuos. Olen ollut oikeassa koko ajan. Kaikkien täällä minua auttaneiden avulla saimme sen todistettua.

Ymmärrättekö, mitä tämä merkitsee! Ottakaa jokainen suomalainen jokaiseen poliitikkoon ja rikospoliisiin, ulkomaisiin yhteyksiin, oikeuskanslerille, eduskunnan oikeusasiamiehelle, valtakunnansyyttäjälle.

Muistakaa, että REACH kemikaalilainsäädäntö ei erottele nanohiukkasta alkuperäisestä aineesta, tähän vedotaan.

Kaikki rokotteen saajat ovat nyt asianosaisia! Jokainen rokotteen jälkeinen rokotteen saajan kuolema ja sairaustapaus on tutkittava sekä lisäksi on tutkittava, miten rokote voi sairastuttaa rokotteen saajan lähipiiriä.

Kenellekkään lääkärille ei ole kerrottu adjuvanttiliuoksen todellisesta koostumuksesta, lääkärikunta ei ole voinut antaa selvitystä Pandemrixin todellisesta koostumuksesta saati sen haittavaikutuksista.

Kiitos kiitos kiitos kaikille kaikille kaikille tukijoille ja kaikille niille, jotka ovat minua johdattaneet ja auttaneet! Muistakaa, että tätä selvitystä ei olisi ilman Jokelan traagista tapahtumaa, siitä lähti kaikki tutkimiseni liikkeelle…

EI ENÄÄ YHTÄÄN UHRIA! Menkää kertomaan terveysasemillenne heti aamulla, että rokotetta ei saa missään tapauksessa pistää enää kehenkään. Menkää kertomaan kouluihin, soittakaa opettajille ja rehtoreille!!!

Mnä itken totuudesta, ja olen järkyttynyt siitä mitä he meille aikovat tehdä. Älkää enää suostuko mihinkään, mitä he vaativat.

Mirjaleena Isoaho

188 kommenttia

**

English summary:

PROOF PANDEMRIX IS A DANGEROUS NANO VACCINE


The particle size of AS03 (Pandemrix adjuvant) is 150-155 nm which makes Pandemrix a nano vaccine, according to a report that appeared in the journal Molecules on September 1st, 2009.

The study called Squalene Emulsions for Parenteral Vaccine and Drug Delivery by Christopher B. Fox of the Infectious Disease Research Institute, Seattle, states that the particle size is between 150-155nm, and therefore nano in size. That means that the Pandemrix vaccine can have side effects even on the DNA level.

Päivitys 3.12

Faktaa: 13.704 väitettyä H1N1- flunsatapausta Kaliforniasta tutkittiin ja osoittautui että häviävän pieni osa näistä (2%) oli H1N1-viruksen aiheuttamaa ja useimmat tapaukset olivat joko kuviteltua flunssaa tai bakteeripohjaista "flunssamaista oireilua" johon ei vaikuteta millään rokotteella. (Lähde: http://print-humanbeingsfirst.blogspot.com/2009/11/swine-flu-fait-accompli.html )


Ei kommentteja: