keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Teresa Forcades: Sikainfluenssan taustaa

Espanjalainen Teresa Forcades, kertoo asian niin kuin se on. Joka todella haluaa ymmärtää katsokoon. Nainen puhuu nopeasti ja englanninkielisen tekstityksen seuraaminen on melko vaativaa.
Tällä erää en kuitenkaan tiedä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa tietolähdettä. Levitäthän tietoa tästä.

TERESA FORCADES, doctor in Public Health, reflects on the history, and gives scientific data, of A type flu and lists all the irregularities related to this subject. She explains the consequences of the declaration of a PANDEMIC, the political consequences from this declaration and makes a proposal to keep calm. She calls for an urgent activation of all legal mechanism and the participation of all citizens in this matter. Big thanks to Marta Cobos (gripeArtificial), Marina, Paula Hernandez and Amalia, whose help made it possible to publish this version with English subtitles. Available at: timefortruth.es vimeo.com/ALISH youtube.com/1ALISH
Osa 1/6Tiedät miten löydät ne muut osat. Ja hei levitäthän tietoa tästä omassa lähipiirissäsi, jooko.

Päivitys: On ilmennyt että A. rokotteiden väitetty "vähäisyys" on valhe jolla ihmisiä on huijattu juoksemaan rokotettaviksi...ja B. Näkyvä etusivu-uutisointi kuolemantapauksilla on täysin suhteetonta pelottelua koska, kuten Teresakin muistutti normaaliflunssaan menehtyy vuosittain 44.000-220.000 ihmistä EIKÄ MEDIA KIRJOITA TÄSTÄ KOSKAAN MITÄÄN.Etusivun juttu Torniolaistytön kuolemasta lienee viranomaisten ja mediaväen yhteinen kikka pelotella suomalaisia myrkytysjonoon. Tytön kuolema on tietysti valitettavaa - mutta tällä tapauksella vaahtoaminen ei millään lailla puolustettavissa.

Tässä vielä video oudosta CFR:n järjestämästä mediakokouksesta missä nimenomaan esitetään valhe rokotteiden vähäisyydestä keinona narrata kansalaiset rokotettviksi.

Leaked CFR File: How to Get the Public to Take the H1N1 Vaccine

Päivitys: Teresa Forcades CRIMES AND ABUSES OF THE PHARMACEUTICAL INDUSTRY
Pharmaceutical companies have too
much control over the clinical tests that
assess the effectiveness and safety of
their own products.
Suomeksi: Lääketeollisuudella on liian paljon vaikutusvaltaa kun "rippumattomin kliinisin testein" määritellään lääketeollisuuden omien valmisteiden tehokkuus ja turvallisuus.

(Tämä sama on nähtävissä täällä Suomessa. Mitä "Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen" asiantuntijoiden ja tutkijoiden lausuntoihin tulee - minä en luota näihin hetkeäkään. Luotan omaan vaistooni ja se on pitänyt minut terveenä jo yli 50 vuotta. Suosittelen samaa sinullekin. )

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs täs on kun niin monet kristityt on tätä rokotetta vastaan? Jane Burgenmeister, Teresa ja niin moni muu....Siis pistää miettimään, että onko nää jotain fundamentalisteja jolla on omat agendat taustalla?

En ota rokotetta, sillä en kuulu riskiryhmään. D3 vitamiini varmaan auttaa ihan hyvin.

Lars Osterman kirjoitti...

Ja näin Anonyymi paljasti ettei ole katsonut tätä kuusiosaista videohaastattelua.

Jos olisi niin ei kysyisi noin tyhmiä.

Ei siis millään pahalla eikä tämä ole henkilökohtaista mutta siis eikö voisi ensin katsoa video ja kommentoida sitten.

Tuon tunnin aikana nimittäin selviää kymmenittäin hyviä syitä miksi rokotusta kaikin keinoin kannattaa välttää. Ainakin jos haluaa selvitä hengissä.

ttl kirjoitti...

Teresa Forcadesin esitys on harvinaisen johdonmukainen ja kaikin puolin erinomainen. Kristittyydellä ei ole tässä mitään merkitystä. Enemmän on merkitystä hänen lääketieteellisellä taustallaan.

Nyt kun joku jaksaisi naputella tähän suomenkielisen tekstityksen! Vaikka kyllä tätä kannattaa levittää näinkin niin laajalti kuin mahdollista.

Jussi K kirjoitti...

Nämä epäilevät tuomaat voisivat unohtaa välillä uskonnot sun muut ja keskittyä aiheeseen. Tässäkin asiassa on paljon faktoja joita ei kukaan voi kiistää mutta media ja THL sun muut vaan kehuu näitä rokotteita. Kuten Teresakin toi esille...miettikää nyt millainen oikea pandemia vois olla päällä jos Tsekissä ei olisi joku mennyt testaamaan sinne saapunutta rokotetta. Eli voi kysyä, että voiko näihin rokotteisiin uskoa jos tuommoinen "moka" kerran pääsi tapahtumaan.
Ja noin yleisellä tasolla kannattaisi valillä muistella kuka ja ketkä ovat todistetusti jääneet kiinni valehtelusta joten miten tuollaisiin tyyppeihin pitäisi luottaa. Suuremmassa mittakaavassa alkaa olla selvää, että maailma ei ole ihan sellainen kuin useimmat kuvittelevat eikä tähän päätelmään tarvita foliohattua eikä salaliittoteorioita vaan pelkkä silmien avaaminen ja ajatteleminen auttaa jo pitkälle.

Lars Osterman kirjoitti...

Katsokaa tästä alta Antti Heikkilän blogin kommentteja. Voimme näin todeta että tv-uutisten jatkuvien varoitusten ja rokotusta jonottavien ohella Suomessa on onneksi myös paljon tervejärkisiä ihmisiä.

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=146&kom=1#kom

Muistutan myös että HS-kysellyn mukaan 75% ei aikonut ottaa rokotusta. (12.000 vastasi kyselyyn)

Uutisointi siis vääristää täysin tätä kokonaistilannetta.

Tomi Astikainen kirjoitti...

THL:stä tulee vähän ristiriitaisia lausuntoja. Hesarin nettisivuilta tämä:

[THL:n virusinfektioyksikön johtaja Ilkka] Julkunen painottaa, että sikainfluenssan vakavat tautimuodot ja kuolemat ovat tilastollisesti hyvin harvinaisia.

"Yleensä lähes kaikki toipuvat sikainfluenssainfektiosta."

Lars Osterman kirjoitti...

Jeps Tomi, tuo vastaa tarkalleen sitä mitä monet muut asiantuntijat ovat sanoneet siitä. Ja Teresan pitkä haastattelu paljastaa myös että tuo väitetty terveen nuoren ihmisen tehokkaan "immuunijärjestelmän ylireagointi" ei lainkaan kuulu varsinaiseen H1N1-oirekuvaan, vaan se aiheutuu adjuvenanteista mm squaleenista. Squaleeni, Teresan mukaan aiheuttaa jopa kymmenkertaisen immuunireaktion jolloin keuhkot todellakin voivat olla täynnä limaa ja verensekaista nestettä.

Tämä liittyy tuttuihin amerikkalaissotilaitten Gulf War Syndrome oirekuviin koska anthrax eli pernaruttorokote sisälsi juuri tätä squaleenia.

THL:n ylilääkäri Terhi Kilpi vähätteli hiljan televisiossa tätä squaleenin vaaraa vertailemalla sitä oliiviöljyyn vaikka kaikkialla maailmalla tästä varoitetaan. Lisäksi se on hain maksaöljyä eikä oliiviöljyä - eikä sellaisen öljyn tunkeminen suoneen ole sama asia kuin nielaista lusikallinen, kuten Antti Heikkilä huomautti osuvasti.

Mikko247 kirjoitti...

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/keskustelupalstalla-vaaditaan-rokotuksiin-armeija-avuksi/499594

Jollain tapaa pelottava visio

Tomi Astikainen kirjoitti...

Teresalla oli kyllä faktat kohdallaan. Siinä oli paljon tehty taustatutkimusta. Päivän huumoriosuus on kieltämättä mielikuva nunnista googlettamassa kirjastossaan.

Sitten vakavampiin aiheisiin. Kertokaa jos oon väärässä, mutta pakkorokotukseen voidaan mennä myös Suomessa?!? Siihen yksinkertainen kieltäytymisopas:

1. Sano, että olet jo sairastanut 5 päivää sikainfluenssaa ja olet immuuni
2. Sitäpaitsi olet myös kananmunalle allerginen, eikä elimistösi pysty vastaanottamaan rokotteita

Ykköskohtaan voi tulla argumentti, että virus on saattanut muuttua mutaation kautta ja saatat saada tartunnan uudelleen. Vasta-argumenttina voit käyttää, että olet perehtynyt asiaan lääkärikaverisi kanssa ja huomannut, ettei mutaatiota ole koskaan tapahtunut (70 vuoteen), joten miten se nyt just tässä kuussa kävisi.

Kakkoskohdan argumentti voi olla, että sinulle hoidetaan elvytys paikalle varmuuden vuoksi. Tähän vastaus: Komplikaatiot tulee viiveellä. Viimeksi kun otit rokoitteen hengenahdistus alko vasta muutaman päivän päästä ja kävit lähellä kuolemaa... jne.

Tärkeintä on, että on hyvä tarina valmiina, jos pakkorokotukset alkaa. Silloin ei saa olla selittelyn makua. Valehtelemisiin!

Anonyymi kirjoitti...

WHO:n ohjeet karanteeniin (7. tammikuuta):

http://www.who.int/csr/resources/publications/SummaryRCProtocol.pdf

Aika natsimeininkiä.

Anonyymi kirjoitti...

http://remixxworld.blogspot.com/2009/11/authorities-deny-aircraft-are-spraying.html

Ukrainassa spreijataan myrkkyä kansaan niskaan ja kohta on martial law päällä.--- Kattokaa YouTubesta Chemtrails.

kati kirjoitti...

Tästä Amerikkalaisen sotilaan blogista löytyi erittäin selkeä video H1N1 Swine Flu "National Emergency" Warning (dr.Leonard G. Horowitz), Fluscam.com
http://www.youtube.com/user/oefsofsoldier
Jatkoksi Teresan sanomalle!

Kaptah kirjoitti...

Olen löytänyt netstä roppakaupalla juttua influenssasta ja D-vitamiinista. Ja täten ajattelin postata tänne muutamia mielestäni tärkeitä "lainattuja" pätkiä löydöksistäni ja linkkejä niihin.

"
the presence of vitamin D also
appears to suppress the pro-inflammatory cytokines,
Interferon γ, TNFα, and IL12, and down regulate the cel-
lular expression of several PAMP receptors
"
"
vitamin D appears to both enhance
the local capacity of the epithelium to produce endog-
enous antibiotics and – at the same time – [b]dampen certain
arms of the adaptive immune response
"
"
In 1918, when medical scientists did autopsies on some of the fifty million people who died during the 1918 flu pandemic, they were amazed to find destroyed respiratory tracts; sometimes these inflammatory cytokines had triggered the complete destruction of the normal epithelial cells lining the respiratory tract. It was as if the flu victims had been attacked and killed by their own immune systems. This is the severe inflammatory reaction that vitamin D has recently been found to prevent
"

Epidemic Influenza And Vitamin D

On the epidemiology of influenza

Tapaus D-vitamiini / tiede.fi

D-vitamiinin merkityksen aliarviointi on länsimaisen lääketieteen suurin virhearvio. Eikä se ole vielä ohi...

Tilasin eilen itselleni vuoden D-vitamiinit jenkeistä 5000IU / kapseli. Eikä maksanut kuin 10€ + 4€pk.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 Softgels

naturmamma kirjoitti...

Tässä vielä yksi hyvä sivusto englanniksi rokotuksista ym. :

www.garynull.com/GNnewLayout.php/

Ja kannattaa ottaa myös kantaa Suomen lakiesitykseen, jossa EU:sta poiketen pyritään saamaan lapsille oma päätösvalta osallistua lääketehtaiden lääketutkimuksiin ilman molempien vanhempien lupaa ja heille edes ilmoittamatta. (Paula Risikkokin oli näköjään allekirjoittanut): Adressit.com

naturmamma kirjoitti...

Ehkäpä tämä selittää osaksi miksi lääkärit eivät USKALLA ottaa oikeasti kantaa rokotuksiin (jos nyt edes tietävät niistä oikeasti)vaikkeivät itse rokotuksia ottaisikaan.(suomennos omalta sivustoltani):
torstaina 8. lokakuuta 2009
TIETEELLINEN LÄÄKETIEDE?
Tässäpä osa artikkelista, 29.9.2009 NaturarNews.com:

”Lääketehdas Merck´n työntekijöillä on ”listoja” lääkäreistä, jotka he aikoivat ”neutralisoida”, paljastavat tuomioistuinten dokumentit (mielipide). http://www.naturalnews.com/027116_Merck_doctors_vaccines.html
- Tänä keväänä (2009)Vioxx-oikeudenkäyntien yhteydessä on paljastunut salaisia listoja, joilla on yritetty vaientaa lääkäreitä todistamasta Vioxx´ia vastaan. Vaikka Natural News on julkistanut nämä tiedot jo huhtikuussa, Merck´in sitoutuminen nykyiseen sikainfluenssarokotteen valmistukseen herättää uusia kysymyksiä Merck´in suhtautumisesta kritiikin esittämiseen rokotteista. Kuten THE AUSTRALIAN-lehdessä raportoitiin, dokumenteista Federal Court`in-oikeudessa Melbourne´ssa ilmeni Merck´in työntekijöiden myöntämästä lääketehtaan rikollisesta aikeesta lopettaa ”tieteellisten laitosten tukeminen” ja ”akateemisten tutkijoiden asioihin sekaantuminen” yhtiön asioihin. http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25272600-2702,00.html Tässä australialaisessa oikeudenkäynnissä annetun Merck´in työntekijän uskomattoman todistuksen sanoin lääkäreistä tällä listalla todistetaan: ”Meidän pitää etsiä heidät käsiimme ja tuhota heidät missä he sitten asuvatkaan…” Merck pelotteli tai uhkaili ainakin kahdeksaa kliinistä tutkijaa, joita kuultiin todistajina. Tämä pitää paikkansa monissa Merck´in akateemisissa pelotteluraporteissa, joita on julkaistu NaturalNews.com´issa ja muissa uutisoinneissa. Tämä antaa lääketehdas Merck´istä kuvan yhtiönä, jota johtavat roistot, jotka ovat eri mieltä yrittämällä tuhota sellaisten akateemikkojen elämät ja urat, jotka uskaltavat kertoa totuuden Merck´in vaarallisista lääkkeistä.”
Artikkeli jatkaa Merck´in salailujen kertomista: statiinilääkkeensä maksavaurioiden salailusta, sekä toisen kolesterolilääkkeen epäonnistumisesta, rokotejätteidensä dumppaamisesta kaatopaikalle ja lääkejätteiden joutumisesta vesijohtovesiin, välttelystä maksaa biljoonien dollarien verot Yhdysvalloissa ja väärien ”puolueettomien tieteellisten pettäjien” kirjoittamista artikkeleista lääketieteellisissä julkaisuissa……lisää: http://www.naturalnews.com/merck.html
”Mitä tekemistä tällä sitten on sikainfluenssarokotteen kanssa? Yksinkertaisesti: modernin lääketeollisuuden alalta ei juuri kukaan ole puhunut sikainfluenssarokotteita vastaan.! – Eli: Merck´in lääkkeitä vastaan puhuminen on AKATEEMINEN ITSEMURHA!
Onko tämä tieteellisiin tutkimuksiin perustuvaa lääketiedettä?”

Anonyymi kirjoitti...

Täältä halvalla: www.iherb.com tehokkaat D3-vitamiinit. Käytä koodia: VAK238, jos haluat 5 dollarin alennuksen.