sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Herman van Rompuy on Bilderberg-kokousten vakiovieras

En muista missä luin, mutta jostain luin että kun tämä hyvä BB-veli Hermanni, vieraili viime Bilderberg-kokousessa, ja oli sattunut istumaan itse BB-veli Henry Kissingerin vieressä....ja joku arveli että tämä oli varma merkki että BB-veli Hermanni on saamassa luottamustehtävän. Luottamustehtävän, johon nimenomaan Bilderberg-johtokomitea hänet valitsi. Koko viime viikon "valintaprosessipelleilyn" eli suljettujen ovien takana tapahtunut "valintaprosessi" oli siis mitä ilmeisimmin pelkkä savuverho - jotta me uskoisimme että valinta perustui jonkinmoiseen demokraattiseen valintaan.
Tässä italialainen meppi, Mario Borghezio toteaa Hermannin vierailleen ties missä. Borghezion puhe aiheuttu aikamoista hälyä parlamentissa...
Mario Borghezio, Lega Nord (ITALY), Member of the European Parliament with the group 'Europe of Freedom and Democracy', questions the nominations of Bilderberg and Trilateral attendees for the posts of EU President and EU foreign minister.


Jyri H vihjaisi tästä tuoreesta videosta missä hyvä Hermanni melko selvästi kertoo meille mitä meitä odottaa. Tässä Jyrin omat asiaan liittyvät kommentit:
Kuluneen vuoden aikana sellaiset käsitteet kuin New World Order tai globaali valuutta ovat yht'äkkiä muuttuneet foliohattujen sekoilusta maailmanpolitiikan ykkösaiheiksi. Ja keppihevosina tämän kaiken runnomiseksi ihmisten kurkusta alas käytetään tietysti terrorismia, sikainfluenssaa, "talouskriisiä", ilmaston lämpenemistä ja ties kuinka monta muuta juttua, joita meidän kaikkien tulisi ymmärtää pelätä, ja joiden suojelemiseksi meidän tulisi antaa johtajillemme valtuudet muuttaa tähän asti kansallisella tasolla toiminut riistojärjestelmä (keskuspankit jne.) globaaliksi.Jyri jatkaa...
Ellei EU:n todellinen luonne ja edellä mainittujen pelottelukeinojen käyttö ihmisten saamiseksi suostumaan siihen ole tullut selväksi, tuosta videosta sen luulisi viimeistään kirkastuvan. Propaganda ja sen tavoitteet paistavat läpi päivänselvästi. Aivan erityisen mielenkiintoiseksi videon tekee perjantaina paljastunut ilmastonmuutoshuijaus.
Omasta puolestani totean että minä en ole valtuuttanut ketään puolestani valitsemaan jotain EU-presidenttiä enkä siis tunnusta tällaista instituutiota. Matti Vanhasen tulisi myös tajuta että vaikka Suomen Keskusta oli "suurin puolue" ja sai reilut 20 % annetuista äänistä, äänestysprosention ollessa 60% - tämähän tarkoittaa että vain 12 % suomalaisista äänesti hänen puoluettaan - ja 88 % ei.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu jopa sanoma konserniin kuuluva talous-sanomat vahvistaa asian...

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2009/11/22/eun-uusi-presidentti-tuo-uudet-verot/200924254/12

Anonyymi kirjoitti...

Eu on Suomen Perustuslain vastainen, eli laiton. Mikäli vakavissanne aiotte olla Suomen kansan ja maan puolella, viekää kansan- ja maanpetturit VALTIONOIKEUTEEN vastaamaan rikoksistaan.
Muussa tapauksessa olette vain yksi huomiota keräävä kauhistelija. Tekoja ei taivasteluja.

Lars Osterman kirjoitti...

Juuh..no - kaikella kunnioituksella - tuo on se "platformi" jolla Itsenäisyyspuolue on seissyt ja yrittänyt saada muutosta aikaiseksi.
Mitään ei ole tapahtunut eikä IPU ole saanut ensimmäistäkään kansanedustajaa eduskuntaan...vaikka jotkut pääsevät sisään 1500-2000 äänellä.

EU-kansanäänestyksestä on vierinyt aikaa pian 14 vuotta ja itse liittymisestä 13 vuotta.

Koko maan poliittinen elitti on ollut sitä mieltä että liittyminen tehtiin laillisesti - ja kansanäänestys oli koko projektin kumileimasimena...joten tuo viittaaminen laittomuuksiin alkaa olla jo niin vanhaa kaappiruokaa ettei se pure äänestäjiin.

Sen sjaan koen että osoittamalla että Suomi ei voi toteuttaa järkevää talouspolitiikkaa EU-jäsenenä äänestäjät voidaan saada ymmärtämään että EU-jäsenyys on tällä erää ilmiselvä epäkohta.
(tämä koskee kaikkia muitakin jäsenmaita)

Vimeistään talouskriisi osoittaa että EU-malli on kestämätön ja johtaa hallitsemattomaan velkakierteeseen.

Suomen tulisi vaatia että jäsenmaat saavat vapaat kädet toteuttaa itsenäistä talous- ja rahapolitiikkaa muista jäsenmaista riippumatta. Mikäli tätä ei sallita - Suomi voisi uhata erota EU:sta...

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitteko kuka taputtaa italialaisen kaverin puheelle videossa:

Sehän on meidän Timo Soini!

Tomi Astikainen kirjoitti...

Ei liity mitenkään tähän, mutta halusin et ihmiset näkis tän (ehkä Lars vois lobbaa kans?).

Zeitgeistilaiset on tekemässä yhteispohjoismaalaista produktiota, missä rahajärjestelmä otetaan tarkasteluun Euroopan näkökulmasta:

http://www.wreckamovie.com/zinland

"A documentary about society we live in seen by many Scandinavian people. The main idea is to show people the truth about the economy, humanity and different points of view. All data should be legal and not only to base on opinions.

This project is ment to be non-commercial. The meaning of the film is to open people's eyes on what's going on in our world. Feel free to spread your ideas and put up the things you see being wrong in our everyday lives."

Eli pointtina on tehdä solidimpi filmi ku mitä Zeitgeist Addendum koskaan onnistu olemaan.

Tomi Astikainen kirjoitti...

Nigel Faraday puhuu suunsa puhtaaksi EU:n diktatuurista ja sen kahdesta uudesta mannekiinista:
http://www.infowars.com/mep-reprimanded-for-exposing-eu-dictatorship/

Tuon videon vois varmaan heittää ihan etusivulle. Hyvää settiä!