torstai 12. marraskuuta 2009

Rokotekuolemia salataan. Keskenmenoja ilmennyt.

1. Normaalisti ihmiset eivät kuole saatuaan rokotuksen. Yleisimmin, sivuoireet esiintyvät vasta jonkin ajan kuluttua, kun rokotetuissa ilmenee autismia, dementiaa, neurologisia häiriöitä, lamaantumista, hedelmättömyyden menetystä tai syöpää (muita oireitakin toki ilmenee)
Kuitenkin tällä erää, kaikkialta Euroopasta saadaan raportteja jotka kertovat siitä miten ihmisia on sairastunut vakavasti ja osa jopa kuollut saman tien saatuaan H1N1-myrkkyrokoteen (tiedä sitten mitä rokotet oikeasti sisältää..?)

Oheisen raportin mukaan naapurimaassamme, Ruotsissa yli 350 ihmistä on sairastunut vakavasti saatuaan H1N1-rokotuksen. Osa näistä kuollut heti paikalla tai muutaman vuorokauden sisällä. Uutismediat ovat kuitenkin saaneet tiukat ohjeet olla julksematta mitään näistä tapauksista jottei muu kansa pelästyisi ja kieltäytyisi rokotuksista.

H1N1 Swine Flu Vaccine Deaths Being Reported All Over Europe

Normally people do not drop dead after taking a vaccine. More commonly, the adverse effects of taking a vaccine take a while to show up, as only later victims develop autism, dementia, neurological disorders, paralysis, infertility or cancer (among a wide variety of other conditions). However, numerous reports are now coming in from all over Europe of people becoming seriously ill and even dropping dead after getting injected with the H1N1 swine flu vaccine.

*In Sweden, there have been over 350 reported serious adverse reactions to the H1N1 swine flu vaccine, and there have been five people who have died there after taking the vaccine. Reportedly there is now a media blackout on reporting any additional deaths from the swine flu vaccine as the authorities do not want to discourage people from getting the vaccine.

Lähde: http://organichealthadviser.com/archives/h1n1-swine-flu-vaccine-deaths-being-reported-all-over-europe

*

2. Keskenmenoepidemia rokotusten jälkeen

Shocking H1N1 Swine Flu Vaccine Miscarriage Stories From Pregnant Women – Tell Your Doctors That Vaccines And Pregnancy Do Not Mix!

Erään lukijan kommentti: "The main problem with the advise from government health advisors is that the government in the USA has zero creditability."

7 kommenttia:

kati kirjoitti...

Maailman "mahtavimmat" tekevät pirullisen hyvää työtä. THE FINAL SOLUTION katsomisen arvoinen:
http://www.youtube.com/user/Thefreedomlink#p/u/5/94z2pJpF4t0

aki kirjoitti...

Eikö nyt ole suunnitteilla riskiryhmien uudelleen rokottaminen jossain lähitulevaisuudessa. Eikö tällä ensimmäisellä kierroksella ole kuollut tarpeeksi väkeä vai mistä johtuu?
Meillä oli lapsen 1 vuotisrokotus kuluneella viikolla ja hoitaja vaan totesi, että siellä on sikapiikkikin odottamassa valmiina vaikka olemme moneen kertaan sanoneet heille, että emme ole ottamassa moista myrkkyä lapsille tai meille vanhemmille. Loppujen lopuksi jäi sitten ottamatta mitään rokotteita tällä kertaa, kun aloin puntaroimaan hoitajalle sitä, että eikö rokotus yleensä sekoita immuunijärjestelmän hetkeksi kokonaan muutamaksi päiväksi. Totesi vain, että niinhän se on ja sanoin että katsotaan rokotusasiaa uudestaan sitten, kun nykyinen yleinen hysteria on ohi. Mistä löydän ne ohjeet liittyä tähän upeaan talousdemokratia yhdistykseen?

Lars Osterman kirjoitti...

Voit kurkistella kotisivullemme joka tosin vielä on työn alla.

http://www.talousdemokratia.webs.com/

Siellä lienee lomake jonka kautta voi liittyä mukaan

Sen kuitenkin sanon että minun blogini on henkilökohtainen blogini eli vastaan yksin siitä vaikka olenkin yhdistyksen puheenjohtaja.

Yhdistyksen jäsenistä kaikki ei ole kanssani samaa mieltä rokotusasiassa eikä ilmastonmuutosasiassakaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Kati,

Katselin videon. Aurinkolaisinen mies esitti kyllä melko hurjia ajatuksia. Ihmettelen itsekin miksei tuosta Ukrainan ongelmasta ole mainittu juuri mitään uutisissa täällä Suomessa..?

Onko medialle annettu jonkinlainen uutiskielto? Ja kenellä olisi valta uhata mediaa..tuota "neljättä valtiovaltaa"? WHO, YK:n turvallisuusneuvosto?

Vai olisiko jotenkin niin että Bilberbergkokousvieraat ja paikalliset mediakeisarit Antti Blåfield/HS ja Atte Jääskeläinen/YLE jollain keinoin päättävät mitä Suomen media uutisoi. Tiedä sitten...

Hilda K. kirjoitti...

...kenellä olisi valta uhata mediaa..tuota "neljättä valtiovaltaa"?

Rahalla on valta uhata.
1. Valtamedia pelkää menettävänsä erilaisia poliittisesti päätettäviä jakelutukia ja verohelpotuksia, jos se lopettaa rahaeliitin myötäilyn.
2. Valtamedia pelkää ilmoitusboikotteja. Jos media tallaa pahasti puolueen tai sitä lähellä olevan (= sitä vaaleissa ja niiden välillä rahoittavan) lääke-, lannoite-, rakennus-, jne... elintarvikejätin varpaille, kyseinen yritysimperiumi voi vetää ilmoituksensa kaikista medialinnakkeen tiedotusvälineistä vuosikausiksi. Tällaista on maassa tapahtunut. Kyse on todella suurista tappioista.
Valtamedian ja yrityseliitin sekä poliitikkojen allianssi on todella kiinteä. Neljännen valtiomahdin viitta taitaakin olla jo siirtynyt internetin kannettavaksi.

Lars Osterman kirjoitti...

Niinpä niin. Ja tämän mukaan internetin vapaude päivät ovat pian laskettavissa.

ACTA -- A Patriot Act For the Internet


Some details of the negotiation have leaked out, most recently from a memo by Euopean Union describing the Obama Administration proposal for a new global system of Internet controls and liabilities. Michael Geist, Gwen Hienz of EFF, and a few journalists -- most living outside of the U.S., have written about ACTA.


sikainfluenssa.biz kirjoitti tästä jo viime viikolla. Tänä aamuna tuonne ei enää päässyt.

Hilda K. kirjoitti...

Kun asiaa miettii, niin raha ei varmaankaan ole taustatoimijoiden perimmäinen vaikutin.
Rahalla on välinearvoa, kun rakennetaan valta- ja väkivaltamonopolia.