maanantai 9. marraskuuta 2009

MOT: Richard Linzen - CO2 is no problem

Kuvassa Oras V. Tynkkynen - tai Albert V. Gore. (V= valhe)

Huomaa tämäniltainen tv-ohjelma jonka nimi, Ilmastokatastrofi peruutettu, viitannee Lord Christopher Moncktonin esitelmän loppuhuipentumaan, eli MIT:n tutkijan, dr Richard Linzenin mittaustuloksiin, jotka osoittavat että koko nykyinen hiilidioksiidikohu perustuu epätotuuteen.

Lämpö nimittäin itse asiassa poistuu tehokkaasti ilmakehän ylempien tasojen läpi vaikka toisin ennustettiin ja väitettiin. IPCC:n tietokonemallit olivat siis kaikki VÄÄRIÄ .

Tästä riippumatta hiilidioksiidipäästöjen vähentäminen 80%:lla vuoteen 2050 mennessä on edelleen Suomen hallituksen agendalla. Faktoista ei välitetä - kaikki on muuttunut uskonnoksi.

Maanantaina 9.11.2009 klo 20 TV1: MOT, ilmastokatastrofi peruutettu.

Tuoreen MIT:n tutkimuksen mukaan hiilidioksidin kaksinkertaistuminen ilmakehässä riittäisi nostamaan maailman keskilämpöä korkeintaan 0,5 , tietokonemallien ennustaman 2,5 - 6,0 asteen asemasta.



Linzenin tutkimukset kaikuvat kuitenkin kuuroille korville. Meno näyttää päättömältä:
Everyone should be given an annual carbon ration and face financial penalties if they exceed it, under a proposal by the Environment Agency.

Päivitys 10.11 Australian Rudd-hallitus perääntymässä CO2-päästökaupasta
The Rudd government has questioned whether there's any point to negotiating on emissions trading when the coalition remains unmoved on the science behind man-made global warming.

Labor has also taken another crack at Malcolm Turnbull and his shaky grasp on the leadership, this time blaming him for thwarting good faith negotiations by having failed to earn the backing of his party room.

Negotiations plunged to a new low on Monday after Opposition Senate Leader Nick Minchin declared most of the coalition did not believe humans had contributed to climate change.

"There are too many people in the Liberal Party who are not fair dinkum on climate change, who do think it is some sort of conspiracy."

Päivitys 10.11 MOT Ilmastokatastrofi peruutettu ohejelman kommentit tästä.

Päivitys 11.11 Hannu Ylikarjanmaa toteaa omalla sivullaan vuorostaan näin:
Kiitokset Martti Backmanille erinomaisesta ohjelmasta! Ilmastokatastrofi peruutettu on katsottavissa Areenassa ja tulee myös uusintana torstaina aamulla klo 5.55.
Martti Backman kirjoittaa blogissaan erittäin osuvasti otsikolla Ilmastonmuutoksen syvin idea. Backman kysyy "Miksi juuri ilmastonmuutoksesta on kehittynyt oman aikamme suurin massasuggestio, johon ei voi vaikuttaa järkiperusteilla?" Hän vastaa siteeraamalla johtavaa ilmastotutkijaa Michael Hulmea: "Luomme ja kerromme jatkuvasti uusia tarinoita ilmaston muutoksesta ja mobilisoimme ne tukemaan projektejamme. Nämä myytit nousevat tieteellisten kategorioiden ”tosi” ja ”epätosi” yläpuolelle."
Tätä kirjoittaessani presidenttifoorumin keskustelijat hymistelevät ilmastokatastrofin vakavuutta ja ylistävät keisarin uusia vaatteita - vai pitäisikö sanoa keisarin uutta lätkämailaa. Mitkään uuden tutkimuksen tuottamat faktat eivät näihin uskovaisiin tehoa. Ja miksi välittää faktoista, kun myytti on toden ja epätoden yläpuolella.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eivät taida ymmärtää että 80%:lla elintaso Suomessa putoaa 3:nen maailman tasolle; pitävät sitä hyvänä; tai sitten ymmärtävät, mutta ajattelevat että se koskee vain "noita muita".

Lars Osterman kirjoitti...

Eivät todellakaan taida ymmärtää.

Suomesta lie pian pakko muuttaa talveksi Afrikkaan muuttolintujen mukana - jottei hyvishiiltä pala pahishiilidioksiidiksi lämmitettäessä pahisihmistaloja hyvisharakoille.

Asumaton Suomi äänestetään sitten eurodemokratialla enemmistöäänin parhaiten sopivaksi 500 miljoonan EU_n ydinjätehautausmaaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Yleltä tuli maanantaina 9.11. varsin mielenkiintoinen dokkari:

MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu
http://areena.yle.fi/video/541468

nähtävissä maanantai 16.11. saakka.

Lars Osterman kirjoitti...

Hmm..noinko meinaat..?
Et vissiin ehtinyt lukea montakaan sanaa tästä blogipostuaksesta....

;-)

Anonyymi kirjoitti...

heh, totta. sori.
Olin niin tohkeissani että yleltä tuli jotain tommoista, joten päätin heti etsiä ensimmäisen ilmastomerkinnän - totta puhuen lukematta sanaakaan ennen kuin olin ehtinyt lähettää kommentini.

Suuri kiitos blogistasi, pyrin seuraamaan sitä säännöllisesti.