sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Anglo Saxon Mission

Tämä videoaineisto on varsin mielenkiintoinen ja katsomisen arvoinen. Aineisto on nimetty The Anglo Saxon Mission ja vuodettu julkisuuteeen Project Camelot sivuilla. Vain avomielisille ja uteliaille - ei rajoitetun käsityskyvyn omaaville. Jos pelkät kuivat talousasiat ovat heiniäsi - älä turhaan katso. Jos maailmaasi ei mahdu se että erilaisissa pienissä piireissä suunnitellaan asioita ja pyritään vaikuttamaan maailman kohtaloon - älä katso.

Osa 1 (6)Osa 2 (6)Loput osat 3, 4, 5 ja 6 löytyvät helposti - tiedät itse miten.

5 kommenttia:

olli kirjoitti...

Tämä onkin mielenkiintoista, että ihmiset eivät usko hyvävelikerhoihin, joilla olisi joitakin salaisia tavoitteita lisätä omaa valtaansa ja hyvinvointiaan (muiden kustannuksella). Mutta kyllä uskotaan esim. Italian mafiaan ja sen lonkeroihin ja suureen valtaan sekä omistuksiin, mutta ei voida nähdä mitään esimerkiksi sen takana, miksei pankkien vallasta luoda rahaa puhuta missään..

Aivan kuten Kuopion Uusyrityskeskuksella neuvonantajat puhuvat uusille yrittäjille hyvistä kirjanpitäjistä ja tilintarkastajista, jotka ovatkin heidän tuttujaan ja hyviä kavereitaan, niin samalla tavalla globaalit puttepossukerhot auttavat toisiaan, vähän eri agendoin.

Nämä viisaat miehet verhon takana ovat suunnitelleet nämä asiat (huijaukset) niin suuriksi (WTC-iskut, pankkien rahan luonti, ilmastonmuutos), että kun tavallinen suggeroitu ihminen tärmää niihin, ei hän millään voi uskoa niitä todeksi ja menee mieluummin katsomaan salattuja elämiä, kuin vaivaa päätänsä niillä enempää.

Hilda K. kirjoitti...

Kiinnostava pieni kirja yhden naisen heräämisestä talousdemokratiaan.

Nykyisin noin kuusissakymmenissä olevan ja ilmeisesti Kanadassa asuvan kirjoittajan silmät ovat todellakin perin pohjin auenneet ihmiskunnan ehkä suurimman valheen suhteen.

Asiapitoinen 90-sivuinen pdf-teksti on ladattavissa ilmaiseksi netistä. Teksti on niin jämäkkää asiaa, ettei oikein ruudulta jaksa lukea.
Löytyy nimellä

Mary Elizabeth Croft:

How I clobbered every bureaucratic cash-confiscatory agency known to man.
Videoita kannattaa myös kuunnella, haulla mary elisabeth croft.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä pieni makupala Hildan vihjeeseen liittyen:

http://www.youtube.com/watch?v=2c2byZlTsOA&feature=related

Mary Croft sbook and links

http://spiritualeconomicsnow.net/

Mika kirjoitti...

Mielenkiintoinen näkemys! Suurelta osaltaan sen sisältö on jo tuttua monen vuoden takaa Lyndon LaRouchen esilletuomana; hänhän on kuvannut tuota Anglo Saxon -mission väkeä myös termillä Anglo-Dutch -eliitti eli siinä olevat ovat osa Brittiläistä imperiumia, joka edelleen pitää päämajaansa Lontoon Cityssä ja jonka tavoite on mm. pankkiiridiktatuuri ja maailmanhallitus oman sairaan fantasiansa takia ja omien intressiensä mukaan.

Tuo on kuitenkin jännä uusi piirre, että ko. eliitti olisikin tekemässä ns. hyvää tietäessään jonkin raamatullisen katastrofin kohtaavan pian ja he suunnittelevat kaikessa hiljaisuudessa "vain" sen takia ko. Uutta maailmanjärjestystä ihmiskunnan tulevaisuuden hyväksi.

Kyseenalaistamista pitääkin sitten tehdä juuri siinä, että onko se "katastrofi" luonnollisesti tuleva, vai edesauttaako oligarkkieliitti sitä itse ja teeskentelee muka pelastajaa?!

Voi olla myös niinkin, että ko. eliitti onkin mieleltään niin sekaisin, että se virheellisesti luulee jonkin katastrofin tulevan ja suunnittelee sen takia turhaan koko NWO -agendaa ja muka uskoen olevansa hyvällä asialla... Sairas fantasia, anyone?

Lars Osterman kirjoitti...

Tämä on tosiaankin mielenkiintoinen juttu - siksi äimistelen sitä että moni tyrmää jutun edes katsomatta sitä.

Enhän minä tässä muuta kun ihmettelen sitä samaa mitä Bill Ryan - eli että jotkut todellakin saattavat antaa tällaisten luulojen tai oletusten ohjata ratkaisujaan täällä todellisessa maailmassa.

Ryan itse pelkää pahoin että tämän aineiston julkaiseminen saattaa merkitykseltään olla koko Project Camelotin suurin yksittäinen paljastus.