perjantai 12. helmikuuta 2010

Climategate. Rikos ihmiskuntaa kohtaan

Michael Rivero kirjoittaa What Really Happened- sivuillaan:

Climategate A crime against humanity
Climategate may well prove to be the final fight in the war between those who would rule us with lies and those who wish to live with truth. Climategate makes it clear that yes, there really are massive conspiracies between government and the media to mislead the general public. You cannot pretend they don't exist; one is right there before you staked out naked on the ground, exposed for all to marvel at! I leave it as an exercise for the reader to decide how many other such deceptions form what we think we know of the world and of history.'


Climategate ("ilmastomuutos- CO2-skandaali") voi hyvinkin osoittautua lopulliseksi taisteluksi kahden leirin välillä: niiden jotka haluavat hallita meitä valheilla, ja niiden jotka haluavat elää totuudessa. Climategate jos mikään osoittaa että kyllä, laaja salaliittorintama on todellakin olemassa. Tässä läntisen maailman hallintokoneisto ja joukkotiedotus ovat yhdessä johtamassa suurta yleisöä harhaan. Enää ei voi olla olevinaan ikään kuin näitä salaliittoja ei olisi - tämä yksi on nimittäin paljastunut "kädet syvällä pikkuleipäpurkissa" ja on valokiilassa kaikkien ihmeteltävissä. Lukija voi itse pohdiskella sitä kuinka monta muuta samanlaista petosta mahtaa löytyä - näiden petosten muodostaessa sen minkä me tiedämme maailmasta ja historiasta.

Lue Michael Riveron koko artikkeli englanniksi.

Tässä vielä pieni ote lopusta:

So is climate gate a fraud? Is climate gate a scientific scandal? No. Climate gate is first and foremost a political scandal. More than that it is a global political scandal that involves governments, media, institutionalize science, the banks, universities, indeed a vast cross-section of our ruling classes. It is more than a scandal; climate gate is a crime against humanity. And this is not an exaggeration. The goal of climategate was to extract money from every human being on planet Earth in exchange for a nonexistent salvation from a nonexistent threat. The goal of climate gate was to trick every human being on planet Earth into accepting the yoke of a global oligarchy with no more legitimate claim to power than those who ruled by divine right.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Salaliittoja on olemassa, se on selvää. Mietityttää vain se, miksi nämä salaliitot ovat paljastuneet maailmalle juuri nyt? Onko se tarkoituksellista ja miksi, jos olisi? Eli mitä tämän kaiken takana voisi olla?

Monta kysymystä, joihin ei ehkä saada yksiselitteistä vastausta.

Anonyymi kirjoitti...

"Mietityttää vain se, miksi nämä salaliitot ovat paljastuneet maailmalle juuri nyt?"

Salaliittoteoreetikot löytävät nykyään toisensa paremmin netin välityksellä.

Ei tule mieleen yhtäkään "salaliittoa", jonka voisi varsinaisesti siltikään sanoa "paljastuneen". Ainahan noita teorioita on pyöritelty...

Lars Osterman kirjoitti...

Siis hei - oletko ollut kaiken uutisvuodon ulkopuolella viime vuoden?

Kyse on climategate-vyyhdistä sekä sikainfluenssa-rokotus-vyyhdistä.
Kyse on Kööpenhaminankokouksesta. Ja talouskriisistä.

Kyse on myös Islannin ja Kreikan ongelmista..joiden takaa löytyy kukas muu kuin kansainväliset pankkiirit. Goldman Sachs ja ne muut.

Nämähän ovat nimenomaan kaikki ajankohtaisia juuri nyt. Siis NYT.

Anonyymi kirjoitti...

Ai että miksi juuri nyt ihmiset alkavat kyselemään kysymyksiä ?

ENSIMMÄISTÄ KERTAA IHMISKUNNAN HISTORIASSA JOKAISELLA ON VAPAA PÄÄSY KAIKKEEN SENSUROIMATTOMAAN TIETOON JOKA PUOLELLAA MAAPALLOA. INTERNET.

http://www.youtube.com/watch?v=t-yscpNIxjI

Hilda K. kirjoitti...

Salaliitot paljastavat, miten kurjassa jamassa valtiot ja niiden elämää kannattelevat rakenteet ovat.
Nekin, jotka eivät salaliittoihin usko, vedetään todellisuuteen ennen pitkää.
"Tarkoitus" on, että kansalaiset eivät kykenisi suunnittelemaan elämäänsä tai tulevaisuuttaan rationaalisesti, koska mihinkään ei voi luottaa eikä turvata.

Näin katastrofi syvenee, työttömyys pahenee, korot nousevat, pankit konfiskoivat maat ja mannut.
Kulkutaudit leviävät ahkerasta rokottamisesta huolimatta tai sen vuoksi. Hoitoon ei pääse tai uskalla mennä.
Puhtaasta ravinnosta, sähköstä, energiasta ja vedestä on pula eikä kansalaisilla ole niihin varaa. Köyhyys, likaisuus, väkivalta, rikollisuus, huume- ja alkoholisairaudet, tietämättömyys ja taikausko ovat jotain ennen näkemätöntä.
Kaduilla liikkumista rajoitetaan, samoin tiedon levittämistä, kokoontumista ja elinkeinon harjoittamista.
Hallitukset ja eliitti elävät muurien ja aseistettujen vartijoiden suojissa. Eliitti kontrolloi mediaa, äänestystekniikkaa ja korruptio syvenee.

Tähän saumaan kelpaa mikä tahansa ratkaisu, joka lupaa muutosta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Hilda K asiallisesta ja kiihkottomasta vastauksesta! Nyt käsitän tämän jutun paremmin.

T. Ensimmäisenä kommentoinut
anonyymi

Tomi Astikainen kirjoitti...

Oho:

Climategate U-turn as scientist at centre of row admits: There has been no global warming since 1995
* Data for vital 'hockey stick graph' has gone missing
* There has been no global warming since 1995
* Warming periods have happened before - but NOT due to man-made changes

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1250872/Climategate-U-turn-Astonishment-scientist-centre-global-warming-email-row-admits-data-organised.html?ITO=1490#ixzz0fuqpejKY