perjantai 12. helmikuuta 2010

The Fall of America and the Western World

Tässä tietoa uudesta, varsin mielenkiintoisesta elokuvasta. Tuhti usean DVD:n paketti missä tuntikaupalla vähän tunnettua faktaa läntisen maailman rappiollisesta tilanteesta.

http://www.thefallofamerica.net/
Talousdemokratian kannalta mielenkiintoinen poiminta elokuvan sisältöä esittäviltä kotisivuilta:Koko tämä hullu yhteiskunta perustuu rahaan. Ja ironista kyllä, rahaan joka ei ole ollut, ei ole tällä hetkellä, eikä koskaan tule olemaan olemassa. Kaikki on pelkkiä numeroita tietokoneen näytöillä. Tässä se maailmamme talous kaikessa lyhykäisyydessään.

Selvennyksenä vielä se että Icke viittaa siihen että tämä ns raha on itse asiassa vain velkakirjoja joita painetaan, myydään, ostetaan, vaihdetaan, ryhmitellään uudelleen, niputetaan, hukataan, nimetään toisenlaisiksi kuin ovat, joiden arvoa paisutellaan, aliarvostetaan julkisesti toisten huijaamiseksi, yliarvostetaan julkisesta toisten huijaamiseksi. Tämä isojen "sliipattujen" kravattikauluspaitapoikien velkakirja-peli on se maailman talous johon Icke viittaa.

"The U.S. Economy: Largest Ponzi Scheme Ever?"
November, 2009 -Jimmie Rivers

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...providing you and your family with additional tips on how to protect yourself and even profit from the dark times ahead...

Mua alkoi häiritsemään välittömästi.
Muutenkin idea jossa jaetaan "eloonjäämisohjeita" only $79,99 tyyliin, haiskahtaa muulle kuin huolelle kanssaihmisistä.Olkaa toki eri mieltä.
Aiheet sinänsä hyviä ja mielenkiintoisia.
t. ari pantsar

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Lars, hyviä linkkejä !

Tässä vielä yksi

http://lampuri.fi/salaliittofaktaintro.htm


Aika moni Suomalainen on alkanut käyttämään omia aivojaan ajatteluun...

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen Oswald Spengler ennustuksineen (Der Untergang des Abendlandes).
Niinhän Osku jo sata vuotta sitten ennusti ja siltä se näyttää, ettei tämä peli vetele. Rappio häämöttää ja eliitti yrittää kahmia sen mitä kahmittavissa on mutta samalla tuhoaa maata jalkojensa alta ahneudessaan.
Osku näki tuhon vääjäämättömänä ja veikkasi, että seuraava elinvoimainen kulttuuri tulee idästä ja tarkoitti Venäjää. Mutta voi toki ajatella, että koko Aasia yhdistyneenä on se uusi voima, joka voittaa lopulta pitemmässä vedossa.
Osku myös totesi, että ennen lopullista romahdusta tulee 'intiaanikesä', lyhyt uusi kukoistus, pax americana, joka ei kuitenkaan kestä kauaa eikä voi estää tuhoa.
Romahtaako pankkiirien valta samalla kun USA kaatuu ?
Ottaako Itä homman hanskaan ?
Pystyykö rappeutunut ja omaa kuoppaansa kaivava länsimaan korruptoitunut eliitti selviytymään kun otetaan mittaa ankeissa oloissa ?
Se näkee, joka elää.