tiistai 23. helmikuuta 2010

Call4Reform

Iso-Britanniasta löytää monenlaisia organisaatioita joiden päämäärä on valistaa kansalaisia rahasta ja sen liikkeelle laskemisen sosiaalisista epäkohdista. Olen aikaisemmin maininnut joitain näistä. Uusin aloite on Call4Reform. Kutsu Uudistukseen tai Muutokseen. Suomeksi käännettynä numerolla koristeltu ilmaisu tosin menettää osan hohdostaan.

Call4Reform is a UK-wide campaign to reform the financial system. We have one request - that the power to create money is taken away from profit-making entities (the high street banks), and returned to the state.

Call4Reform on Iso-Britannian maanlaajuinen kampanja finanssijärjestelmän uudistamiseksi. Meillä on yksi ainut vaatimus - että uuden rahan luomisen valta poistetaan voittoa tavoittelevilta yrityksiltä (liike-, säästö-, osuus- ja investointipankeilta) ja palautetaan valtiovallalle.Sivustolla siis todetaan että uudistuksen myötä Iso-Britanniassa olisi näin mahdollista supistaa valtionvelkaa 100 miljoonan punnan päivävauhdilla, laskea kokonaisveroastetta 30%, parantaa julkisen sektorin palveluja ilman minkäänlaista tarvetta nostaa verotusta. Näin säästettäisiin myös peräti 60% kaikissa investoinneissa mitkä esim. liittyvät tieverkostin rakentamiseen ja ylläpitoon ja muuhun julkisen sektorin ns infrastruktuuriin.

Ymmärtänet että tämä sama ohjelma olisi toteutettavissa Suomessa ja miksei kaikkialla maailmassa - kunhan pankkien piilotettu feodaalivalta murretaan. Tavoite on mahdollinen jos riittävän moni kansalainen ymmärtää epäkohdan ja lähtee mukaan vaatimaan muutosta. Suomen eduskunta on sitten se lopullinen foorumi missä muutoksesta äänestetään.

Äänestäisitkö sinä puoluetta tai henkilöä joka vastustaisi tällaista muutosta?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyisi laskea mitä Suomalaiset hyötyisivät muutoksesta, esim.

- kuinka paljon alhaisempi vero%
- mitä konkreettista kansalaiset saisivat, niin että tyhmempikin "jänkhän" mies tajuaa

Ja sitten...

TÄYDELLÄ TYKISTÖTULELLA FAKTOJA PÄIN NAAMAA !

SAMAAN TYYLIIN KUIN LORD MONCTON ALEMMISSA KESKUSTELUISSA GREENPEACEA VASTAAN.

HALLITUSPUOLUEET TULEVAT KYNSIN HAMPAIN PUOLUSTAMAAN OLEMASSAOLEVAA JÄRJESTELMÄÄ, JOKA MAKSAA HEIDÄN PALKAT & URAKEHITYKSET POLIITTISILLA PALKINTOVIROILLA.

NO MERCY...

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys kuuluu, kenellä on "pokkaa" painaa nämä faktat julkisissa vaaliväittelyissä päin naamaa ?

Kenellä on pokeria syyttää vallassa olevia poliitikkoja kansan myymisestä ?

Kuka uskaltaa pistää itsensä peliin ?

Kansa pitää innostaa mukaan. Ja rohkeita seurataan.

Seuraavissa vaaleissa on mahdollisuus, mutta se on sitten painettava täysillä, ja suoraan ytimeen.

Hilda K. kirjoitti...

Suomen median tiedotussulku on järkyttävä. Esimerkiksi Kreikan tapahtumista annettiin muutama hassu tiedon murunen uutisissa aamutv:ssä Ylellä. Vaikka Ateenassa on ylen oma mies paikalla.
Kreikan taloustuho markkinoidaan meillä kreikkalaisten harmaan talouden holtittomuutena ja piittaamattomana velkaantumisena ylellisyyskulutukseen.

Ja tämän uskovat kaikki.

Ei sanaakaan Goldman Sachsista ja muista rikollisista investointipankeista, jotka ovat valinneet Kreikan romahtamaan.

Nyt pitäisi puhua kaduilla ja toreilla siitä, että Suomeakin lainoittavat samat rikollistahot, jotka tekevät tarkkaa työtä ajoittaessaan ja suunnitellessaan itselleen tuottoisia EU-maiden romahduksia.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä linkki tiedonjanoiselle
http://www.prisonplanet.com/rothschilds-rockefellers-trillionaires-of-the-world.html