torstai 25. helmikuuta 2010

Terveisiä vaan europarlamentista

Tästä Nigel Faragen eilisestä puheenvuorosta suomalaismedia tuskin kertoo sinulle mitääni. Silti tällaisten näkemysten esittäminen kuuluu demokratiaan - ja tämän pitäisi olla osa sitä eurotodellisuutta missä elämme. Uskotko sinä että esim Helsingin Sanomat, YLE Uutiset, Kymmenen Uutiset välittävät meille todellisen vai vääristellyn kuvan siitä mitä europarlamentissä esitetään ja sanotaan? Faragen hyökkäyksessä EU-presidentin karismaa verrattiin "pölyrättiin" ja ulkonäkö "alemman sortin pankkitoimihenkilöön". Kysyttiin myös: Kuka van Rompuy oikein on? Kuka äänesti hänet valtaan?


MEP and UKIP leader Nigel Farage on Wednesday delivered another major tirade against EU President Herman van Rompuy and, along the way, severely insulted Belgium and Greece during a plenary debate in the European Parliament. Farage said Van Rompuy had the "charisma of a damp rag" and the appearance of a "low-grade bank clerk."

Olen itse pannut merkille miten YLE:n kirjeenvaihtajat aina poikkeuksetta ovat eurohurmion vallassa ja kaikki uutisraportointi Brysselistä ja Strasbourgista on manipulaatiota. Radio Vegan Annina Barbosa edustaa pahinta sorttia. Hänen kritiikitön europuolueellinen ylistyssanomansa Lissabonisopimuksen hyväksymisestä, viime vuoden lopulla, sai minut pahoinvoiksi. Kuulosti melkein kuin kauan kaivattu pyhä lapsi olisi syntynyt.
Todellisuudessa olisi ollut paikallaan sytyttää useampikin hautakynttilä - koska mitä hienoa siinä on että lähidemokratia tuhotaan?

Heräsi ajatus onko Bilderberg-vieras, YLE-uutisten johtaja Atte Jäskeläinen henkilökohtaisesti valinnut kirjeenvaihtajat saamiensa ohjeiden mukaisesti? 100% eurohurmiollisuus lie ehdoton edellytys mikäli haluaa astua Brysselin koneeseen..

Päivitys: pitempi artikkeli tästä samasta aiheesta Prison Planet-sivuilla. Huomaa että artikkelissa mainitaan EU:n kytky vuonna 1955 perustettuun salamyhkäiseen Bilderg Group:iin.

As we have highlighted in the past, despite accusations by EU Parliamentarians that Farage is “opening the door to fascism” by merely being critical of the EU, in actual fact Nazism and the EU have some very disturbing parallels. Indeed, the two are fundamentally intertwined and the origins of the EU can be traced directly back to the Nazis.

The fact that the EU was a brainchild of top Nazi economists and industrialists, formulated as a means of preserving dictatorial power and then implemented by a former Nazi working under the auspices of the Bilderberg Group in 1955, proves that the entire European Union system is poisoned with a legacy and a raison d’être of totalitarianism.

Päivitys: pidempi videonauha samasta tilaisuudesta kuin yllä. Mitä enemmän näitä katselee sitä mielenkiintoisemmalta tuo kaikki eurosähläily vaikuttaa. Tällaista kunnon sanasotaa soisi meidänkin eduskuntaan - se osoittaisi ainakin sen että meillä vihdoin olisi oikea oppositio.

Päivitys: Farage Alex Jonesin haastattelemana. Faragea odottanee viikon pakkojäähy parlamentista "huonon käytöksen" vuoksi. Osiaa 1-2-3. Tässä osa 1.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Tuo karu ja surullinen totuus EUsta tuli hyvin esiin puheessa.
EU ei ole mitään muuta kuin pankkiirieliitin (tämän RR-kerhon =Rothschild ja Rokkefeller) luomus ja sen poliitikot heidän lakeijoitaan.
Kaiken takana on ujuttaa koko maailma EU tapaiseen totalitarismiin, jossa keskiluokka on tuhottu ja pieni eliitti lakeijoineen porskuttaa ja tekee mitä haluaa. Demokratiaa ei enää ole ja talous muuttuu 'totalitaariseksi kapitalismiksi', jossa tehdään niinkuin Meksikon pikajunassa eli kuten rosvot määräilee.
Kannattaa lukea GlobalResearch sivulta Andrew Gavin Marshallin kirjoitus.
Vastarintaa ei synny riittävästi koska kansa ei tajua totuutta ja haluaa elää luottokorttielämää yli varojensa johon heidät on ovelasti narrattu. Kettu on todellakin kanatarhan vartijana.
En tiedä herääkö kansa koskaan. Ehkä se haluaa olla orjana ja rahoittaa joitakin kyltymättömiä. Pääasia, että on kivaa ja pornokanavat toimivat.
Keskiluokan olisi kyllä korkea aika havahtua sillä nyt taitetaan juuri heidän selkärankaansa. Syrjäytyneet ja pohjasakka on jo niin tumput suorana, ettei siltä voi mitään odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.prisonplanet.com/rothschilds-rockefellers-trillionaires-of-the-world.html
tuossa linkissä lisää 'RR-kerhosta' kiinnostuneelle.

SamassaVeneessä kirjoitti...

Mitäpä sitä ihminen pärställeen mahtaa, mutta muutoinhan tuo oli täyttä asiaa.

Mitä tulee Lars'in kommenttiin EU-hurmostelusta, niin mitäpä muuta tässä maassa voi odottaa. Tosin ainakin omassa piirissäni kaverit ovat aika realisteja, mutta ajan kanssa yksipuolinen kehuskelu tietenkin saa alitajuntaisen kääntymisen monella tapahtumaan.

Leipää ja sirkushuveja...

Aki

Anonyymi kirjoitti...

EU on Suomen suurin virhe lähi-historiassa. Käytännössä Lissabonin sopimus riisti meiltä loputkin itsenäisyyden rippeet.

Ja miten Bildenberg-Aatos Erkon SanomaNews uutisoi asian ?

Ei ollenkaan, vaikka kyseessä oli Suomen kannalta suurin tapahtuma Itsenäisyyden jälkeen me menetimme sen.

EU:n on keskuspankkiirien hallitsema orjakoneisto.

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä ihan vain tasapuolisuudehn vuoksi erään brittinaisen, MEP:in vuodatus missä Parlamenttia ja Lissaboninsopimusta ylistetään..demokratian voittona.

islannin tv haastattelu

Anonyymi kirjoitti...

Tuota, hyvä kirjoitus ja avaus. Aivan samaa mieltä. Jämpti demokraatti tuo Farage.

Itseänikin jurppii rajusti se, että Suomen media on korruptoitunut aivan kuten hallitus ja eduskunta.

Media vaikenee, valehtelee ja toimii hallituksen äänenkannattajana. Miten se oikein saadaan toimimaan näin laaja-alaisesti?

Suomen kansa herää hitaasti mutta varmasti.

Laittomuudet yhteisten asioiden hoidossa ja Suomen perustuslain raiskaus tulevat tuomitsemaan nykyisen ja aikaisempien (90-luvulta eteenpäin) hallituksien toimet.

Se joka laittomuuteen tarttuu, se laittomuuteen hukkuu.

Terveiset Anjalasta, jossa Rabbe Wrede ja kumppanit kirjoittivat Suomen perustuslakia Wredebyn kartanossa itsenäistyvälle Suomelle 1900-luvun alussa, koska silloin hesassa oli liian lämmintä.

Raiskaus menossa edelleen perustuslakivaliokunnassa Kimmo Sasin (KOK) johdolla. Ja Halonen antaa tämän kaiken tapahtua. En tiedä, mutta en pysty kunnioittaamaan Halosta pätkääkään.

Hävettää päättäjiemme puolesta.

Lars Osterman kirjoitti...

Anjala on tullut tutuksi monestakin syystä. Eräs Rabbe Holger Wrede oli koulukavereitani 1970-luvulla ja silloin jo tuli käytyä siellä Wredebyn kartanossa.
Susikosken kahvila vetää myös puoleensa kesäisin, samoin Ahviokoski ja Valkmusan kansallispuisto.

Anonyymi kirjoitti...

Kas, kas. Valkmusassa minäkin olen perheeni kanssa käppäillyt. Ahvionkoski ja Susikoski tietty tuttuja paikkoja nykyisenä Anjalaisena.

Rabbe Holgerhan oli mediassa MD11-koneen uutisoinnin yhteydessä. Liekö sieltä kartanon lentokentällä ilmailukärpäsen purema tullut?

Samankaltaisen pureman sain aikanaan itsekin mutta purjelennon muodossa.

Anjalan äijä

Anonyymi kirjoitti...

Ensin EU-hurmosteluun liittyen muutama kirja, joita kannattaa silmäillä (vaikka eivät olekaan ihan uunituoreita):

Oberansmayr, G.: Supervalta EU - Euroopan unionin militarisoimisesta (LIKE)

Murto, Väänänen, Ikonen: Sisäpiirit EU-Suomessa - Unioni ja uudet eliitit (EDITA)

Heikkilä, M.: Arktiset visiot (POHJOINEN)

Yergin, D., Gustafson, T.: Venäjä 2010 (OTAVA)

Anonyymeille #1 ja #2: RR-kerhoa voi myöskin pitää vain työkaluna. Rockefeller on vain yksi monista uuden mantereen talousvaikuttajista, joskin ehkä ansioitunein ja avoimin vaikuttaja heidän poliittis-taloudellisilla foorumeillaan. Jos tutkitte esim. Rothschild-suvun omistuksia, huomataan, että toinen R on "vain" heidän "Amerikan-osastonsa" edustaja. Pankkitoiminnan keskus on yhä Lontoo.

Oletteko miettineet, miksi kirkko (lähinnä katolinen) on edelleen niin suuressa vaikutusasemassa? Uskontojen rooli on kyllä painunut taka-alalle sitten ristiretkien ja noitavainojen, siis mediassa, mutta vauraus ja vaikutusvalta ei ole kadonnut.

Jos sallii itselleen hiukan mielikuvitusta ja piispankaavun mentäviä aukkoja lähteissä, niin pohtikaapa, miksi meillä on sellaisia itsenäisiä järjestelmiä kuin Vatikaani, BIS, Maltan ritarikunta... tavallaan myös Washington D.C. USA:ssa. Toki näiden tahojen itsemääräämisoikeus on jossain vaiheessa perusteltu, mutta itseäni kiusaa vahvasti se, mitä kaikkea em. tahojen status mahdollistaa mm. päätöksenteon ja rahavirtojen muodossa.

Kun vielä otetaan huomioon, että RR-kerhon lisäksi vaikuttajia Afrikkaa myöten, valtion johdosta, armeijoista ja tiedustelupalveluista aina kirkkojen ja pankkien päämiehiin kuuluu samoihin herrainkerhoihin, alkavat näiden tahojen toiminnasta tietämätöntä kansalaista vaivata kaikenlaiset kysymykset.

Maltan ritarikunta - etsikää itse, ketkä kaikki ovat saaneet kunniajäsenyyden. Voitte yllättyä iloisesti nähdessänne, että mediassa toisilleen uhittelevat tahot ovat kuitenkin pohjimmiltaan hyviä kavereita! Toki kyseessä voi olla ensimmäisen luokan Lions Club tai, Kataisen sanoin, "avoin kansalaisfoorumi"... Mutta, ks esim. Suomen perustuslaki, 1. luku, 63 § ... itse näkisin, että kyseessä on eturistiriita.

Em. foorumi onkin sitten suora portaali Vatikaaniin. Ateistia hirvittää ajatella, miten kaukana ollaan sekulaarista valtiosta. Kristittyjen jenkkityylinen armageddon-paatos on ylenpalttisen kornia...

Mutta ajatelkaapa toisesta näkökulmasta: Katolinen kirkko uskoo myös kyseisen ilmestyskirjan "ennustamaan" maailmanjärjestykseen. Ja jos maailman eliitti siirtelee nappuloita katolisen kirkon siunaamana, mikä loppujen lopuksi on maallisen vallan edustajien mainostama "uusi maailmanjärjestys"?

Törmäsin netissä yhteen "hörhö-sivustoon", jonka sanoma em. kontekstissa kuulostaakin aika jännältä (lähde englanniksi):

http://entersoulspace.blogspot.com/2009/12/world-government-in-copenhagen-climate.html

Sisältö pähkinänkuoressa: Kööpenhaminan ilmastosopimus oli -paitsi hyvä bisnes pankeille - myös vallan palautus Vatikaaniin. Raamattuun tutustuneille - "liiton arkki" = ilmastosopimus ?!

Kirjoitukseni ei ole tarkoitus pilkata yhdenkään uskontokunnan edustajaa, kaikilla on oikeus uskoa tai olla uskomatta mihinkään. Ajatukset ovat vain siivilöintiä eri foorumien ja kirjojen esittämistä näkökulmista.

Lars Osterman kirjoitti...

Minulle tuli mieleen sekin että mitä ilmeisimmin kaikki ns "veroparatiisit" ovat RR-kerhon luomia. Näissä piilotellaan niitä satoja biljoonia joista Forbes-lehti ei koskaan mainitse mitään kun luettelee maailman ökyrikkaat.

-Queen Elizabeth
-R. Rowlings
-Warren Buffet
-Bill Gates
jne...

Missä kaikki RR-kerholaiset?

Toinen paikka missä biljooneja piiloteltaneen on ne erilaiset säätiöt joiden tihutöitä eräs Norman Dodd paljasti.

Englanniksi "Tax Exempt Foundations".