maanantai 8. helmikuuta 2010

Oh Canada - Elokuva politiikasta, rahasta, pankkitoiminnasta ja yhteiskunnan korruptiosta

Hyviä ja huonoja uutisia. Huonot ensin - valitettavasti tämä kaikki on englanninkielistä. Hyvät uutiset - onneksi tämä on helpohkoa englantia ja sisältää paljon kuvia ja animaatioita, joten sadat tuhannet suomalaisetkin voivat tämän katsoa ja ymmärtää.

Osa 1. Kaikki on myytävänäOsa 2. Valtaosa rahasta on pankkilainaa, harva tietää tämän, ei edes poliitikot, valtaosa valtionvelasta on korkomaksuja
Osa 3.
Osa 4.Osa 5. Rahasta, velasta ja pankeista

Osa 6.

Osa 7.

Osa 8. Kanadan politiikan korruptiosta ja Bilderbergeistä

Osa 9. Bilderbergeistä lisää, Rockefeller, Maailman pankkiirihallinto, NWO,

Osa 10. Median korruptiosta ja propagandasta, politiikan korruptio

Osa 11. Demokratian vaje, äänestäminen ei muuta mitään, miten poliitikko leivotaan

Osa 12. Yritysten ulkomaalaisomistuksesta, valtionyhtiöiden yksityistämisestä, korruptiosta

Osia lisää..katso loput osat You Tubesta.

Elokuvassa ehdotetaan että miljoonat ihmiset soittaisivat poliitikoille päivittäin.

11 kommenttia:

Kaptah kirjoitti...

Oli kyllä kerrassaan loistava dokkari, ja englanti oli helposti ymmärrettävää.


Alapuolella on soittolista ko. dokkariin.
Oh Canada Movie

Tässäpäs toinen hyvä dokumentti.
Walmart - High Cost of Low Prices

Anonyymi kirjoitti...

Lähettäkää nyt ihmiset heti tämä filmi kaikille kansanedustajille ensimmäiseksi !

Tietoa pitää saadaa liikenteeseen joka puolelle !

Kanadan järjestelmä on sama kuin joka puolella muuallakin, myös Suomessa ja EU:ssa !

Lars Osterman kirjoitti...

Niin...jokainen voi kirjoitella tai soitella kansanedustajille - vaikka päivittäin 200 mailia.

Näinhän videon lopussa meitä kehotetaan tekemään.

Olisi vallan mainiota haastatella suomalaisia kansanedustajia ja paljastaa kansalle miten hävytömän tietämättömiä ovat...näistä kaikken tärkeimmistä asioista.

Videoita juutuubiin..!

Anonyymi kirjoitti...

Me tarvitsemme Oh Finland ! -filmin heti !

Lars, lähdetkö tekemään ? Pistetään levitykseen !

Anonyymi kirjoitti...

Lars, mitä suosittelet tavalliselle ihmiselle tehtäväksi nykyisessä tilanteessa? Vaihtaa pankkia sellaiseen, joka ei ole kytköksissä finanssijärjestelmään?
t. rivikansalainen

Hilda K. kirjoitti...

Keinot ovat joka taholla kiven alla,kun parannuskeinoja katastrofiin mietitään.

Onko kansanedustajille soittelu ja meilaaminen tosiaan järkevä keino?
Voisi kuvitella, ettei parlamentille mikään olisi helpompaa kuin sulkea tukkooon menneet linjat ja hoitaa asiat muita kanavia myöten.
Helpotus olisi varmaan sekin, että kansalaiset kanavoisivat tyytymättömyytensä oman kotinsa seinien sisäpuolella sähköisin keinoin.

Elokuvan tekijät kannustivat myös jättämään äänestämättä.
Se tutkittu fakta ei tietääkseni ole muuttunut mitenkään, että äänestämättä jättäminen sataa oikeiston laariin.
Oikeisto puolestaan on puolueista lähinnä korruptoitunutta pankkieliittiä.

Kolmas filmintekijöiden vinkki koski mielenosoituksia. Niihin ei heidän mukaansa pidä ryhtyä, sattuu vielä vahinkoja ja loukkaantumisia.

Lars Osterman kirjoitti...

tavalliselle ihmiselle tehtäväksi nykyisessä tilanteessa?

Jaa..a..

No minä ainakin pistin tämän blogin pystyyn kesällä 2007 - ja jokainen voi levittää sanaa omalla tavallaan.

Kommentoin myös usein uutisia siten että käytän AINA omaa nimeäni ja pyrin myös siten tuomaan julki osan siitä mitän tällä blogilla on esitetty.

Kutsuin myös ihmisiä kokoon ensin Tampereelle heinökuussa, sitten Helsingissä syksymmällä 3-4 kertaa ja perustimme Suomen Talousdemokrati ry-nimisen rekisteröidyn yhdistyksen jonka olisi tarkoitus pyrkiä poliittiseksi puolueeksi tämän talven ja kevään aikana - ja jollain tavoin olemaan esillä eduskuntavaaleissa. Miksikö - no siksi että VAIN poliittisilla puolueilla joilla on ehdokkaita vaaleissa - on pääsy erilaisiin foorumeihin. Tarkoitan lehtiä, televisiota, YLE-vaalikoneita jne

Olen myös yrittänyt järjestää yleisötilaisuuksia siellä täällä..Helsingissä olisellainen viimeksi 12.12 - mutta huonosti oli tulijoita. Nyt olisi tarkoitus yrittää järjestää tilaisuuksia ympäri Suomea. Hiihtolomaviikolla sellainen pidettäneen joko Kauttualla tai Kokemäellä. Jokainen voi halutessaan kutsua kokoon ihmisiä omalla paikkakunnallaan. Blogin aineistoa ja sen linkkien kautta saa aineistoa - ja lisäksi jos kelpaa niin olen lupautunut ajamaan minne tahansa päin Suomea kunhan saan bensarahat. Minulla on myös tiedossa pari muuta jotka voivat pitää esitelmiä tai johtaa keskustelua näistä aiheista.

Rohkeasti vaan...! Mikään ei muutu odottamalla.

Pankkia voi toki vaihtaa - mutta useimmat pienpankit ovat isojen haarakonttoreita ja näin ollen mukana riistojärjestlmässä.

Vaihtoehtopankki - tai "Kansanpankki" oli varmaan mahdollinen pystyttää jos saataisiin 10.000 ihmistä mukaan.
Osuuskuntamuotoisena se ei olisi kaapattavissa - ja sen rakenne olisi ns demokraattinen.

EU-säädösten mukaan pankin voi perustaa 5 mijoonan alkupääomalla. Tämän saisi kasaan esim näin:

10.000 x 500 = 5 miljoonaa
20.000 x 250 = 5 miljoonaa
50.000 x 100 = 5 miljoonaa

Jos joka sadas suomalainen lähtisi mukaan pitämään palkka- tai säästötiliä kansanpankissa tällä olisi jo mahdollisuuksia toimia, myöntää edullisia lainoja ja pyrkiä nollatulokseen. Mahdollinen tuotto jaettaisiin osuuskunnan jäsenille. Kukaan ei voisi omistaa kahta osuutta ja näin pyrkiä toteuttamaan jotain omaa agendaa - paitsi vaimon ja muun perheen osuuksien kautta.

No, ideoita on varmaan muitakin.

Lars Osterman kirjoitti...

Onko kansanedustajille soittelu ja meilaaminen tosiaan järkevä keino?

Niin - tuo kehotus koski amerikkalaisia. "Call you congressman" - eli soittaminen on siellä osa kulttuuria.

Tietysti puhelimeen vastaa kansanedustajan avustaja tai "toimisto"..ja silloin pitää jättää soittopyyntö. Jos eduskunnan puhelimet soisivat yhtä mittaa niin asiaa ei voisi ohittaa vaikenemalla..joku voisi pitää julkista tilastoa siitä kuka vastaa ja kuka ei vastaa.

Kirjeisiin ja sähköpostiin vastataan todella huonosti - olen ymmärtänyt.

Sitten - voi tietysti mennä itse paikan päälle joko yksin tai "talousdemokratian delegaation" voimin..niiden on pakko ottaa vastaan kaikki - se on osa kansanedustajan työtä.

Lars Osterman kirjoitti...

Hiukan off topic ns - Benjamin Fulford kirjoittaa näin:

Major world changes are clearly close on the horizon. This past weekend saw a G7 Finance Minister’s summit near the North pole, a BIS central bank governor’s summit in Australia and a gathering of the world’s military leaders (including Nato, Russia and China) in Germany. All of this is a sign of preparation for some major public announcements almost certainly related to the new financial system.

Eli joten "isoa" ilmeisesti odotettavissa arvio BF. Uusi finanssijärjestelmäkö?

Itse toteaisin: Mikäli "uudesta järjestelmästä" ilmoitetaan niin tämä on tuskin meidän etujemme mukainen järjestlmä koska uusikin järjestelmä, oli se millainen tahansa, niin sen on suunnitellut tasan samat pankkiirit jotka rahastavat koko maailmaa nykyisen järjestelmmän avulla.

Voimme siis olettaa että mahdolliset muutokset siis tuskin on tehty kansalaisten eduksi vaan oligarkian - tai pikemminkin plutokratian etuja vaalien.

Tomi Astikainen kirjoitti...

Kommentoinpa vielä tännekin samasta asiasta: tsekatkaa kuntalaki! Myö voidaan floodata kunnanvaltuustojen asialistat niin että niiden on pakko alkaa käsittelemään asioita paikallistasolla.

Myö voidaan myös vaatia neuvoa antavia kansanäänestyksiä kunnan tasolla ja niiden on ne järjestettävä. Olipa poliittinen järjestelmä miten mätä tahansa niin se on ny kuitenkin ainoa mitä tällä hetkellä on.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta pankin perustamislaskelmasta, miten jos tehdään niin, että ei yritetä edes perustaa pankkia, jolla on se normaali pankkilisenssi vaan hoidetaan samat toiminnot sellaisten yhtiöiden kautta, jotka saavat jossain maassa virallisen lisenssin tai luvan toiminnalleen olematta pankki, silloin kulut ovat vain ykköstonneja ja saamme samat palvelut ??