keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

tiistai 29. huhtikuuta 2008

Vallan vahtikoira: Laatujournalismin kuolema

Hyvä kotimainen huomio. Vallan vahtokoira toteaa:
"Kulissien takaisen eliitin maailmanvalloitussuunnitelmassa on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Meitä ihmisiä on lukumääräisesti miljoonakertaisesti enemmän kuin ”heitä”. Yhä useampi on heräämässä siihen, että kaikki ei ole maailmassa niin kuin valtamediassa uskotellaan. Käynnissä on joukkoherääminen, mikä pelottaa eliittiä. Ihmiset ovat pakenemassa massa-aivopesutekniikoita harjoittavan valtamedian otteesta vaihtoehtoisten uutiskanavien pariin. Kulissien takaisen eliitin omistamat ”laatulehdet” menettävät koko ajan lukijoitaan siinä määrin, että niiden ”arvovaltaisia” puolustelijoita ilmaantuu julkisuuteen tasaisin väliajoin."

http://vallanvahtikoira.wordpress.com/2008/04/27/laatujournalismin-kuolema/#comment-7

Lue koko juttu klikkaamalla riviä yllä.


Vallan Vahtikoira on myös tehnyt hyvän työn kääntämällä David Rockerfellerin puheen TR kokouksessa 91:

“Olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time-lehdelle ja muille suurille lehdille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja kunnioittaneet lupauksiaan hienotunteisuudesta melkein 40 vuoden ajan. Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmaa varten, jos meihin olisi kohdistunut julkisuuden valot noiden vuosien aikana. Mutta maailma on hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ylikansallinen intellektuaalisen eliitin ja maailmanpankkiirien suvereniteetti on takuulla suotavampi kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu viime vuosisatoina.”

Vaalihässäkkä jatkuu



GOP Walks Out On Their Own Convention In Ron Paul Fiasco

Rule change had given Paul supporters bigger influence but officials simply cancelled event


http://www.prisonplanet.com/articles/april2008/042808_walks_out.htm


After Ron Paul supporters managed to get a rule changed positioning them for more national convention delegate slots than expected, the Nevada GOP simply cancelled their own state convention and left, in what political observers are calling an unprecedented fiasco.

"After a super-majority of Ron Paul supporters captured control of the Republican state convention Saturday, state party officials abruptly canceled the event without electing delegates to the national convention," reports the Reno Gazette Journal.

“I’ve seen factions walk out, I’ve never seen a party walk out, I’ve never even heard of that,” said Jeff Greenspan, regional coordinator for the Paul campaign.

Earlier in the day, state delegates supporting the Texas Congressman's pursuit of the nomination "voted through a rules change that forced the state party to abandon its pre-set ballot of potential national convention delegates and open up the race to the rest of the state delegates," according to the Gazette Journal."

Lento 93

Lento 93 syöksyi väitetysti maahan Pennsylvanian Shanksvillessä 11. syyskuuta 2001. Katso video ja kerro mitä itse näet. Video on seurattavissa vaikkei osaisikaan kovin hyvin englantia.
Muista myös se että tämäkin on yksi niistä verukkeista millä "sotaa terrorismia vastaan" on myyty maailman kansalaisille.
Suomikin on mukana koalitiossa ja sotii minkä kerkiää Afganistanissa.(varmistaen rajattoman vapaan huumetuotannon CIA:lle) Paavi Lipponen kävi omin luvin vakuuttelemassa tätä Bushille silloin vähän ennen Anneli Jäätteenmäen telefakskriisiä joka sitten johti hänen eroonsa.

maanantai 28. huhtikuuta 2008

Ilmastonmuutos ..joo-o..


Saa nähdä miten diploomiviisastelija Oras Tynkkynen tämän selittää....

Öööh..tietysti autoilusta johtuva. Ja "hiilitioksiitista"...eli lisää veroja heti.
Ja maksuja myös. Rahalla kaikki selviää.
Sanoo hallitusohjelma.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

End of Nations: pitempi video Lissabonin sopimuksesta



Jokaisen EU-maan kansalaisen tulisi tietää tämä. Valitettavasti englanniksi...

Bob Carter puhuu ilmastonmuutosfaktaa



Niin eli jäitä hattuun ! Ja hei - älä käy lenkillä tai salilla. Sehän lisää hiilidioksiidia. Parempi löhötä sohvalla. Äläkä sekstaile. Sekin lisää hiilidioksiidia! Harrasta siis pidättyväisyyttä !
Pidättele välillä hengitystäsi! Se on globaali ekoteko! Ole mallikansalainen!

tiistai 22. huhtikuuta 2008

Ristiriitaisuuksia Saksan talousihmeestä ja sen johtohahmosta...

Löysin tämän videon www.rense.com sivustolla - ja julkaisen itse tämän oikeastaa yksinomaan siksi että minua kiinnostaa totuus Saksasta ja totuus saksalaisesta 1930 luvun talousmallista. Pelkään pahoin että vanha sotapropaganda määrää edelleen ja totuus kärsii.
Tulossa oleva taloustaantuma voi vaatia uusia malleja jolla julkinen talous rahoitetaan. Mallia kannattaa katsoa tästäkin videosta. Huomautan että en viljele mitään "uus-nationalisti-ajatuksia" vaan tässä on ihan muut syyt tämän julkaiselmiselle. Saa nähdä tuleeko asiattomia kommentteja... ;-)



...juu-u - videon vihoviimeinen huudahdus olisi tokin voinut jättää sanomatta ! Mutta tykkään tavallaan sohia muurahaispesiä koska ei koskaan tiedä mitä niiden alta löytää... *blink*

Norjalainen poliitikko: Ihmiskunnalle ongelmia ?

Project Camelot on mielenkiintoinen sivusto. Sivuston tulisielut Bill Ryan ja Kerry Cassidy ovat aidosti huolissaan ihmiskunnan tulevaisuudesta ja ovat omalla tavallaan halunneet tuoda vaihtoehtoista tietoa jokaisen uteliaan katsottavaksi. Camelot-projekti on haastatellut kymmeniä mielenkiintoisia henkilöitä joilla vävitetysti on ollut melkoisen hurjia kokemuksia. Kaikki haastattelut ovat katsottavissa videoina ja usein vaihtoehtoisesti käsikirjoitus luettavissakin.
Tässä linkki aivan viimeisiin tapahtumiin Project Camelotin puitteissa.

Jos katselit linkin avaamia maisemia ja jaksoit lukea ja siirryit hieman alaspäin huomasit että puhutaan norjalaisesta poliitikosta. Tämä nimeämätön taho on tuonut julki jokseenkin huolestuttavia tietoja jostain väitetystä Planet X nimisestä taivaankappaleesta joka väitetysti saattaa muodostaa jonkinmoisen uhan maapallon elämänmuodoille. Itse olen hyvin kriittinen kaikkia pahanilmanlintuja kohtaan. Muistan hyvin miten niin moni "tiesi" että komeetta Hale-Bopp vuonna 1995 "aivan varmasti" tekisi tuhoa maapallolle koska tulisi niin lähellä että EM-pulssi vähintäinkin oikosulkisi kaikki sähköt...mutta kumma kyllä sen rata vaan loittoni ja loittoni ja kulkikin niin kaukana ettei vaaraa ollutkaan. Muistan lukeneeni että Jet Propulsion Laboratoriesin pääastronomi Don Yeomans väitetysti joutui laskemaan komeetan radan uudelleen ja uudelleen koska jokin tuntematon voima näytti muuttavan sen jo laskettua rataa. No - näistä ei voi tietää mikä on totta mikä ei.

Ja sitten meillä oli se Y2K-bugi jonka piti pysäyttää koko yhteiskunnan ydinvoimaloita myöten koska vuoden 1999-vaihtuessa vuodeksi 2000 oli väitetysti ongelmallista....
Tapahtuiko jotain ? Eipä tainnut tapahtua.

Niin nyt meitä siis erään norjalaisen mukaan uhkaa Planet X tai vaihtoehtoisesti "Dark Star".

"I am a Norwegian politician. I would like to say that difficult things will happen from the year 2008 till the year 2012. The Norwegian government is building more and more underground bases and bunkers. When asked, they simply say that it is for the protection of the people of Norway. When I enquire when they are due to be finished, they reply “before 2011."
Tässä Yrsa Häggströmin politiken.biz sivustosta lainattu kuva siitä mitä tuleman pitää:










Politiken.biz sivulla löytyy pitkä tarina koko jutusta ruotsin kielellä jos katsot hallitsevasi sitä.

Jos mielummin luen englantia tässä linkki Project Camelot sivulle missä norjalaisen juttu esitellään.

Muutama poiminto:
Norjalainen poliitikko väittää myös että Svalbardin siemenpankki on toteutettu siksi että Planet X uhkaa meitä. Hän sanoo myös ettei hallitukset tule varoittamaan ketään vaan jokaisen on tajuttava toimia itse.

"The public will not know what happens till the very end, because the government does not want to create mass panic. Everything will happen quietly and the government will just disappear.

But I say this: don't go quietly into the night. Take precautions to be safe with your family. Come together with others. Work together to find ways to solve all the many problems you will face. "

Korostan vielä lopuksi että en halua lietsoa mitään pelkoa ja suhtaudun itse tähän kaikkeen hyvin varauksellisesti. Mutta on toki jotain merkkejä siitä että jotain saattaa olla tekeillä. Siksi julkaisen tämän.

Dean Kamen - aikamme nerokkaimpia keksijöitä

Useimmat ihmiset eivät ole koskaan kuulleetkaan hänestä. Mies pääsi julkisuuteen keksittyään AutoSyringe(R), automaattisen insuliinipumpun joka huomattavasti helpotti sokeritautisten elämää. Olen itse nähnyt tällaisen tuttavani lapsen vyötäröllä.



Toinen keksintö oli iBOT, rappuja ylös ja alas kävelevä pyörätuoli. En tiedä onko näitä Suomessa.












Kolmas keksintö joka on ollut jo KymmenenUutisissa on Segway,sähkötoiminen "potkulauta" jota mm Espoon poliiisi kokeili kameroiden edessä. Segway on kätevännäköinen laite kahdella isolla pyörällä ja kulkee 20 km/t ja vie lähes 40 km yhdellä latauksella.












Uusin ja mullistavin keksintö on Slingshot, uskomaton vedenpuhdistin joka höyrystää veden ja erottaa puhtaan juomaveden ties mistä kaikista saaste- ja likaojalitkuista.











Mies on keksinyt paljon muutakin.

Kamen has worked extensively on a project involving Stirling engine designs, attempting to create a machine that would generate power while serving as a water purification system. He hopes the project will help improve living standards in developing countries. [1]

Kamen has also invented a compressed-air-powered device which would launch a human into the air in order to quickly launch SWAT teams or other emergency workers to the roofs of tall, inaccessible buildings.
Tässä vielä Smoking Mirrors - blogin näkemys miehestä:

http://smokingmirrors.blogspot.com/2008/04/slip-sliding-on-up-out-of-behavioral.html


"Most people don’t know who Dean Kamen is, even though he is everything all of the rest of us ought to be. I struggle to find the nobility of the human spirit. I struggle to find it in myself and to see it in others and it is not any easy task. It’s the easiest thing to see it in Dean Kamen though hardly anyone bothers to look. The first time I heard about him was when he invented the AutoSyringe then I heard about The iBOT then I heard about The Segway and finally there is The Slingshot There’s a Wikipedia page of stats on Dean one of the great human beings of our time and this is what he gets. There are no trumpets. He should be brought forth upon the cosmic Lupercal and crowned with as many laurel wreaths as he could stand up under. He should be feted and wined and dined and given his own day of the year and a key to the Seven Cities of Gold. He gets what amounts to a chamber orchestra of kazoos. His latest invention hardly got any mention at all."

maanantai 21. huhtikuuta 2008

Estulinin kirjasta vielä kerran..eli Bilderberg ryhmästä..


"Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi."


http://vallanvahtikoira.wordpress.com/2008/04/20/bilderberg-salainen-maailmanhallitus/

http://vallanvahtikoira.wordpress.com/



Kirjaesittely: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group. Varsin perinpohjainen esittely tällä palstalla aiemmin mainitusta Estulinin kirjasta, jota ei toistaiseksi ole saatu julkaistua suomeksi. Jutussa, kuten kirjassakin, käsitellään Bilderberg-ryhmän lisäksi myös eliitin salamyhkäiset järjestöt Council on Foreign Relations ja Trilateral Commission.
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/





torstai 17. huhtikuuta 2008

Sarjassamme aivopestyt idiootit

Siis katso tätä heppua ja kuuntele mitä sanoo ja erityisesti miten sanoo. Voiko säälittävämpää tapausta edes kuvitella. Heppu on 101%:sti al-gore-valheiden kyllästämä ja kuvittelee selvästi tietävänsä jotainkin. Röyhkeä kuin mikä vielä säälittävissä uhkailuissaan. Tässä ei voi edes puhua mielipiteistä koska jos sellaisia esittää ne tulee olla perusteltavissa edes jotenkin. Tässä tulee heti mieleen jotain mitä hitlerjugendista on jälkiviisaasti sanottu. Algore-bs-jugend !



Onkohan hepun nimi Damien ? Silmistä uhkuva viha antaisi aihetta olettaa niin....

sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Top Gear totuuden torvena....



Näin se menee.

Petraeus ja Ron Paul kongressissa




Ja kukaan ei siis voinut vastata kysymykseen liittyen siihen voiko Irania pommittaa ilman kongressin suostumusta...

perjantai 11. huhtikuuta 2008

Persianlahden sodan jälkitilastoja

Palataan vuoteen 1991 jolloin USA:lla enimmillään oli 580.000 sotilasta Persianlahden sodassa.
Operaatio "desert storm" (aavikkomyrsky) esitettiin medioissa täsmäsotana missä lasertähtäimillä varmistettiin että ohjukset osuvat juuri oikeaan kohteeseen. USA:n menetykset olivat väitetysti minimaaliset - ja medioiden mukaan nimenomaan johtuen yivoimaisesta sodankäyntiteknologiasta.

No kuinka ollakaan nyt eletään vuotta 2008. Ja Persianlahden sodan tilastot puhuvat aika lailla erilaista kieltä USA:n ja "koalition" väitetysti mainioidesta. Vai mitä sanoo täsmäluku 11.000 kuollutta jenkkisotilasta ? Mitä sanoo se että jo vuonna 2000 mennessä 325.000 jenkkisotilasta oli niin pahasti jälkivammautuneita 1990-1991 saamistaan sotavammoista että näitä oli vähin äänin lisätty invaliditilastoihin.

Mistä siis on kysmys ? Mikä tappaa jenkkisotilaita ? Mikä jälkivammauttaa noissa määrin ?

Vastaus on DU, "depleted uranium" (köyhdytetty uraani) joka on aivan täsmälleen yhtä myrkyllisen säteilevää ja tappavaa kuin mikä tahansa muu pommiuraani.

Artikkelin:
"Depleted uranium has killed 11,000 U.S. military veterans; mainstream media ignores story" mukaan DU poistuu kehosta vasta noin 20 vuoden päästä. Asiaa on tutkittu virtsanäytteiden perusteella. Ja DU on tappavaa kokonaiset 4.5 mrd vuotta.

Mistä sitten omat sotilaat ovat näitä uraaniannoksia saaneet ? Artikkelin mukaan normaalissa sodankäynnissä. Eli panssarintorjunta-aseiden käyttö mm johtaa siihen että raskas uraaniammus räjähtää uraanihöyryksi ja leviää nopeasti joka suuntaan ja kaikkialle.
Sotilaat käyttävät myös joskus DU-ammuksia jonkinlaisissa peruskivääreissään.

Kaikki "bunkerbuster" (bunkkeripommit) ovat myös pitkälti uraania ja silloinkin lähiympäristöön leviää välittömästi tappavaa uraanihöyryä.

Dr Leuren Moret sanoo että tähän mennessä USA ja Nato ovat käyttäneet 14.000 kertaa Hiroshimapommin Irakissa, Kuvaitissa, Jugoslaviassa, Serbiassa, Afganistanissa. Israel käytti näitä Libanonissa kesällä 2006. Ja nyt sitten USA vielä käyttää DU:sa uudelleen Irakissa - ja valtavia määriä. Tämän jälkeen maaperä ja pohjavesi on peruuttamattomasti piloilla. Pienikin määrä DU:ta ammuksessa täyttää joukkotuhoaseelle määrätyt ehdot ja on siten laiton Geneven sopimuksen mukaan.
Mutta USA ja Nato tekevät aina mitä haluavat - kysymättä lupaa keneltäkään. Eikä heikäläisiä näytä kukaan voivan vaatia tilille tekemisistään.

Tällaiseen Natoon meitä siis ollaan viemässä. Älä siis äänestä puoluetta joka on Natomyönteinen ja joka sallii "natomyönteisiä" jäseniä piirissään.

Artikkelista poiminta:

Highly toxic depleted uranium has created a death toll reaching the 11,000-soldier mark, and the continuing scandal is thought to have been the main reason behind the recent departure of Anthony Principi -- the secretary of the Veterans Affairs Department.

Arthur Bernklau, executive director of Veterans for Constitutional Law in New York, said "The real reason for Mr. Principi's departure was really never given … however, a special report published by eminent scientist Leuren Moret naming depleted uranium as the definitive cause of 'Gulf War Syndrome' has fed a growing scandal about the continued use of uranium munitions by the U.S. military."

Over 11,000 of the 580,000 soldiers who served in the first Gulf War are now deceased, according the Bernklau. In addition, Bernklau indicated that by 2000, 325,000 additional Gulf War veterans had gone on permanent medical disability, and more than half of the soldiers who served in the first Gulf War now have permanent medical problems.

Bernklau went on to point out that "The VA secretary was aware of this fact as far back as 2000 … he and the Bush administration have been hiding these facts, but now, thanks to Moret’s report, it is far too big to hide or to cover up." He went on to indicate that exposure to depleted uranium is a virtual death sentence.

YK : Mikä oli neokonservatiivien rooli 9/11 tapahtumissa

YK:n ihmisoikeusneuvoston jäsen ja tarkkailija Richard Falk kysyy mikä rooli USAn neokonservatiiveillä mahtoi olla syyskuun 11. 2001 tapahtumissa: Varmuuden vuoksi muistutan mitä tapahtui. Neljä matkustajalentokonetta väitetysti kaapattiin ja tästä seurasi:

- koneiden törmäykset WTC-torniin 1 ja 2 ja näiden räjähdykset ja romahdukset alle 10 sekunnissa. (eka kerta kun teräsrakenteinen torni romahti tulipalosta...)
- pieni tulipalonpoikanen 57-kerroksisessa WTC 7:ssä ja sittemmin tämän yllättävä totaalinen romahtaminen 6 sekunnissa. (silti poliisi ja palokunta varoitti ihmisiä etukäteen...)
- koneeen törmäys Pentagoniin (reikä rakennuksessa tosin puhuu enemmän risteilyohjuksen puolessa...)
- koneen maahansyöksy Shanksvilleen ( mitään lentokoneen osia ei kuitenkaan näkynyt...)

Richard Falk kirjoitti aikanaan esipuheen David Griffinin kirjaan joka oli ensimmäinen kirjallinen kooste kaikista epäkohdista jotka littyivät viranomaisten selitykseen siitä mitä muka oli tapahtunut. Eli Bushin hallinnon salaliittoteoria jonka mukaan 19 kaappaajaa teki kaiken Osama bin Ladenin johdolla..jne jne jne

A new U.N. Human Rights Council official assigned to monitor Israel is calling for an official commission to study the role neoconservatives may have played in the September 11, 2001 terrorist attacks.

On March 26, Richard Falk, Milbank professor of international law emeritus at Princeton University, was named by unanimous vote to a newly created position to report on human rights in the conflict between Israel and the Palestinian Arabs. While Mr. Falk's specialty is human rights and international law, since the attacks in 2001, he has devoted some of his time to challenging what he calls the "9-11 official version."

On March 24 in an interview with a radio host and former University of Wisconsin instructor, Kevin Barrett, Mr. Falk said, "It is possibly true that especially the neoconservatives thought there was a situation in the country and in the world where something had to happen to wake up the American people. Whether they are innocent about the contention that they made that something happen or not, I don't think we can answer definitively at this point. All we can say is there is a lot of grounds for suspicion, there should be an official investigation of the sort the 9/11 commission did not engage in and that the failure to do these things is cheating the American people and in some sense the people of the world of a greater confidence in what really happened than they presently possess."

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=8388


http://infowars.net/articles/april2008/100408Official.htm

Liitän tähän vielä smoking mirrors-blogin kirjoittajan tuoreen näkemyksen 9/11 skenariosta:

Okay… here’s how it is. Everything… everything we are going through; all the draconian security measures that screw up our freedom of expression and movement are because of the 9/11 attacks. They are also pointless because the terrorists in question happen to be the state itself, with the assistance of at least one other nation.

All of the deaths in Afghanistan and Iraq; the savage butchery in Palestine and the raping and pillaging of the American economy by Halliburton and so many other blood sucking siphon machines are all happening and have happened because of 9/11.

9/11 was blamed on a man who denied it and who supposedly headed up an organization that high ranking members of the CIA say does not exist. The myriad of connections between Israel and 9/11 is tremendous and no amount of coincidence can account for it. People who have been connected to their countries secret service; ex-presidents and high officials in various lands have said that 9/11 was an inside job and some have laid the blame at the feet of the CIA and Mossad. I tend to believe that MI-6 had some connection to it as well. They certainly were connected to 7/7 in the London tube. The same Israeli security firm was in charge of all 9/11 airports, the London tube and the Madrid train station. I can go on and on about Dancing Israeli’s and Odigo… the sheer weight of the evidence is… I can’t find a word for it.

Al Goren uusin propagandavideo

Al Gore haluaa maailmanlaajuista hiiliveroa (carbon tax) Ja Al Gore haluaa että kansainväliset suurpankit saavat hoitaa päästökauppaa. Tämä tarkoittaa tuhansia miljardien rahaliikennettä jolla loismaisesti imea meistä ihmisista elämänvoimaa ja sosiaalista energiaa valtiovallan veronkannon kautta pankkien omistajille. Valtiovalta toimii pankkien rahapölynimureina ja syöksevät rahan (sosiaalisen energiamme=hikea, verta ja kyyneleitä) tilisiirroin Lontooseen, New Yorkiin ja Frankfurtiin jne

Mutta palataksemme aiheeseen. Suosittelen että katsot Al Goren esitystä ja kirjoitat kommentteja siitä. Eritoten haluaisin Greeenfree r.y:n puheenjohtajalta Pasilta hyviä huomioita Goren liiotteluista ja vääristä painotuksista.
Itse mm huomasin väitteet etelänavan "sulamisesta" joka muka johtuu ihmisestä. Olen lukenut että meren lämpöä pintautuu juuri noilla kohdin. Joko lämmin merivirta tai sitten oli niin ettästi siellä päin oli vedenalainen tulivuori joka syöksee lämpöä merenpohjaan niillä paikoin. Kuitenkin tätä Al Gore sopivasti unohti mainita koska se ei edistä hänen propagandaansa.

Toinen kohta: "change the light bulbs". Eli Al Gore haluaa meidän vaihtavat elohopeakaasua sisältäviin miniloisteputkilamppuihin joiden valmistamiseen menee 20 kertaa enemmän energiaa kuin perinteisten valmistamiseen ja jotka muodostavat valtavan ympäristöongelman.
Sairasta ihmisten tietämöttömyyden hyväksikäyttöä ja silkkaa tekopyhyyttä pahimmillaan !

Lisää vastaavia esimerkkejä löytyy jos tarkemmin katsoo. Jätän ne lukijoiden löydettäviksi.
Olisi aika tajuta mikä Al Gore oikeasti on. Mies on eliitin sätkynukke ja tyhjänpuhuja jolle on opetettu miten ihmisten tunteisiin ja syylisyyteen vedotaan. Al Gore on saanut valtaisaa rahoitusta - eli eliitin omistamat pankit ovat näppiksellä naputelleet hänen tililleen kymmeniä miljoonia dollareita- tyhjästä. Niin kuin pankit Suomessakin tekevät - ihmisten tietämättä.

Mutta nyt on Al Goren vuoro puhua:

torstai 10. huhtikuuta 2008

Autismi liittyy rokotuksiin

WHO:n tavoitteena on rokotuttaa 100 miljooonaa lasta vuodessa. Ja kaikkiin ruiskutetaan elohopeaa ja ehkä muitakin säilöntäaineita. Vähintäin yksi lapsi /160 sairastuu autismiin. Näin Suomessakin missä valheelliset tv-mainokset ja www.rokote.fi levittää halveksuttavaa propagandaansa. Tosin tässä oli nyt kyse elohopeaa sisältävistä rokotteista joita annetaan lapsille. Ainakin Ruotsissa ovat lopettaneet elohopeapitoisten käyttämistä. Suomesta en tiedä.

Lukemani artikkelin mukaan Chicagossa "Homefirst Healt Services" piirissä on 35.000 lasta eikä näistä yksikään ole sairastunut autismiin. Mutta niin näitä lapsia ei olekaan rokotettu. Pensylvaniassa, Lancasterin maakunnassa asuu satojatuhansa Amish-kansan lapsia joita ei myöskään rokoteta. Näiden lapsien piirissä autusmia ei ole esiintynyt kertaakaan.

Yhteys on päivänselvä. Niin päivänselvä että sitä ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta ja tajuamatta.

The Age of Autism: 'A pretty big secret'

"The thousands of children cared for by Homefirst Health Services in metropolitan Chicago have at least two things in common with thousands of Amish children in rural Lancaster: They have never been vaccinated. And they don't have autism"

PÄIVITYS: löysin toisenkin artikkelin jossa sanotaan että 1/150 väkirokotetuista lapsista sairastuu autismiin. Byron J. Richards: Vaccine injury.
"It is a colossal failure on the part of our government to not warn parents of the actual risks associated with vaccines. The blind insistence that vaccines are safe and effective is not supported by science, at least for a significant number of our children. There are now 25,000 children per year developing autism (1 in 150), a problem that has expanded in direct proportion to the increase in vaccinations. How do you know if your child is at risk?"

Kosovosta

Ilokseni luin Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin todenneen että peräti 50 valtiota ei ole tunnustanut eikä aio tunnustaa serbialaisen läntisen provinssin - eli Kosovon itsenäisyyttä.

"MOSCOW, April 8 (RIA Novosti) - Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov told a national radio station on Tuesday he could see no sense in sending troops to Serbia's breakaway province of Kosovo.

Kosovo unilaterally declared independence on February 17 and has been so far recognized by 37 countries, including the U.S. and most European nations.

"I can see no sense in sending Russian troops there as part of KFOR [Kosovo Force] or under the [UN] Security Council mandate, which does not rule out such an action," the minister told the Moscow-based Ekho Moskvy radio station.

Lavrov said that in order to stabilize the situation in Kosovo "[UN Security Council] Resolution 1244 should be taken as a guideline."

He also said the recognition has failed to go as scheduled by "those who incited Kosovo to declare independence" adding that they planned to "persuade or force around 100 countries", but only 37 have agreed with over "50 states clearly stating that they will not" recognize Kosovo."

Ihmettelin aikanaan miksi Kosovo piti väkisin runnoa "itsenäiseksi" enkä näe siihen muuta vastausta kuin että Yhdysvallat sitä kautta halusii uuden sotilastukikohdan ja tällä kertaa aivan lähelle Serbiaa, valtiota joka kuuluu Venäjän ystäviin. USAn armeijan Camp Bondsteel-niminen tukikohta rakennettiin jo syksyllä 1999 Kosovoon ja varmaan kysymättä laillisilta maanomistajilta. Ex-jugoslavialta tai lähinnä serbeiltä ei ainakaan lie kysytty sopiiko moinen. Toinen syy miksi jenkit haluaa vaikuttaa Kosovossa johtunee luonnonvaroista joita näin haviteltaneen. Muitakin syita voi olla. Kaikki kuitenkin stratagisia ja Venäjää ärsyttäviä.

Jo pitkään on eri puolilla esitetty tietoja joiden mukaan CIA oli alusta alkaen mukana rahoittamassa Kosovo Liberation Army (KLA) asehankintoja.

Ja Suomen Ahtisaari oli mukana sumplimassa Kosovoa jenkkien suupalaksi.

Jymyuutinen on nyt se että Kosovon nykyinen pääministeri Hashim Thaci on väitetysti ollut mukana kaappaamassa serbejä myydäkseen näitten sisäelimiä kansainvälisillä mustilla markkinoilla, kirjoittaa Pravda . Lehti viittaa Haagin tuomioistuintyöstä tunnetuksi tulleen Carla del Ponten vastikään julkistun kirjan The Hunt - rajuimpiin paljastuksiin.
"Carla del Ponte’s announcements have already caused the criminal case institution in Serbia. District Court of Belgrade has already started the hearing of 300 young Serbians being kidnapped in the summer of 1999, who as del Ponte claims, were transported to Albania and had there their internal organs removed."

Ja tällaiseen peliin Suomi lähtee mukaan ex-presidentin voimalla. Ahtisaari ei voi olla kovin korkeassa kurssissa itäisessä naapurimaassamme.

Pahinta täss kaikessa lie se että viimeistään nyt jokaiselle selviää että Haagin Kansainvälinen tuomiostuin on pelkästään poliittinen elin joka palvelee Natoa ja Natomaiden etuja - vaikkei USA
edes ole ratifioinut Geneven kansainvälistä sopimusta sotarikoksista. USA ja Nato tunnetusti marssitti serbijohtajan Slobodan Milosevichin Haagiin. Monet muut serbikenraalit ovat etsintäkuulutettuja. Huomaa että vain serbejä on tuomittu ja yritetään tuomita. Ei albaanin albaania ! (minun tietääkseni ja artikkelinkin mukaan)

"According to Belgrade’s newspaper “The Press”, the entire criminal business was controlled personally by Hashim Thaci. He earned millions of dollars on human organs’ trade. This is what the former judge of the District court of Pristina Danic Marincovic tried to say during the proceedings against Slobodan Milosevic in the Hague. She also said that the United Nations Mission in Kosovo (UNMIK), headed at that time by France’s Minister of Foreign Affairs Bernar Kushner, prohibited from investigation of the cases of people disappearance and kidnapping.

Meanwhile Carla del Ponte and her former helpmate Florance Artman state that the Un administration, under which jurisdiction the country has been existing for many years, prohibited from the attempts to charge Albanians. In one of the interviews Artman confessed that it was the members of the UNMIK that didn’t let “iron Carla” institute a criminal case against Albanians that kidnapped people and traded their organs."

Rachel Maddow: John McCain & Irak

Rachel Maddow kommentoi sitä mitä (mahdollinen tuleva presidentti) John McCain on sanonut ehdoista joita asettaa tilanteeseen Irakissa - jotta USA vetäisi joukkonsa sieltä.
Tämä jos mikään osoittaa että McCain tarkoitti mitä sanoi 100 vuoden sodasta.
Mokomia olosuhteita ei tulla koskaan saavuttamaan. Mies elää satumaailmassa.

Dennis Kucinich - minuutin puhe kongressissa sodasta



Niin. Voiko asiat sanoa selkeämmin ja rehellisemmin. Mitä Yhdysvallat kuvittelevat että saavat aikaiseksi odottamalla ? Tilanne ei voi enää parantua odottamalla. Parempi poistua vaan Irakista.

Laitetaan nyt samaan syssyyn toinenkin video joka osoittaa miten kansalla on lyhyt muisti kun jatkuvasti vaan hyväksyvät selitykset...

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

"Ilmastonmuutos" yhä selvemmin pelkkä myytti

Huomasin joku päivä sitten William Engdahlin ansiokkaan kirjoituksen, "Global Warming gets the cold freeze" missä hän murskaa Ilmastomuutoksen myytiksi. En vaan ole vielä jaksanut kääntää sitä suomeksi. Nyt ilokseni huomaan että artikkelista on tehty yhteenveto suomeksi Hannu Yli-Karjanmaan sivustolle http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

"Pohjoisen pallonpuoliskon poikkeuksellisen kylmän talven jälkeen F. William Engdahl arvioi artikkelissaan Global Warming -hysterian todellista luonnetta. Engdahl näkee sen länsimaisen eliitin plan B:nä, eräänlaisen pehmeänä vaihtoehtona lisätä valtaansa. Plan A on puolestaan Bush/Cheney -hallinnon Peak Oil -huijaukseen perustuva öljyvarojen haltuunotto sodan avulla. Yhdysvaltojen presidentinvaalit tulevat näyttämään kumman vaihtoehdon puolelle eliitti asettaa panoksensa. Ilmasto saattaa hypestä huolimatta kääntyä pian viilenevään suuntaan, kuten mm. eräät venäläiset tutkijat ovat ennustaneet."

Porvoon seudun vihreiden postituslistalle kirjoitin itse tällaisen asiasta:

Onko sittenkin syytä hieman hillitä "hiilidioksiidin-hillitsemis-innostusta". Tosiasiat eivät nimittäin tue suunnitteilla olevaa säälittävää yritystä rahastaa kansalaisia, yrityksiä ja kokonaisia kansakuntia viittamalla johonkin hiilidioksiidiin. Vihreissä piireissä ollaan niin tottuneita vastustamaan kaikenlaisia "päästöjä" ettei tajua erottaa rikki, fosfori ja myrkyt luonnonkaasuista kuten typpi (70% ilmakehästä) ja hiilidioksiidi. Molemmat kaasuja joita ilman elämä ei olisi mahdollista.

Väitetty yhteys ilmaston lämpenemisen ja ihmisen tuottamien hiilidioksiidi-"päästöjen" välillä ei kestä tarkempaa tarkastelua. Silti IPCC:n palkkaaman Al Goren PR-kampanjan sadoilla miljoonilla tehtailema myytti elää jo omaa elämäänsä ja täysin irti todellisuudesta. Äskettäin 19.000 tiedemiestä (ja naista) allekirjoittivat adressin missä näistä asioista ollaan huolestuneita. Olisi aika nähdä millainen valtava kuilu poliitiikan ja objektiivisen totuuden väliin on kasvamassa.

perjantai 4. huhtikuuta 2008

Ron Paul puhuu keskuspankin roolista tuhoajana



Huomaa miten aina niin kriittinen Glenn Beck itsekin tällä kertaa myöntää pitävänsä pankkilaitosta eräänlaisena salaliittona kansalaisia vastaan.
Ja - hepp - ensimmäistä kertaa kuulen Ron Paulin puhuvan keskuspankin "high power money´sta"
ja että liikepankkien "fractional reserve lending" on isompi ongelma kuin itse FED.
[hi-power money on rahaa jota pankit voivat ainakin kymmenkertaistaa - joissakin paikoin jopa 20 kertaistaa. Kymmenkertaistettu raha kasvaa sitten pankkijärjestelmässä vielä pikku hiljaa moninkertaiseksi. Esim. elokuvassa Money As Debt näytetään osuvasti miten reilu 1012 dollaria kasvaa 100.000 dollariksi]

tiistai 1. huhtikuuta 2008

Kännykät sittenkin terveysriski ?

Kännykän käyttö saattaa aiheuttaa enemmän ennenaikaisia kuolemia kuin tupakointi tai asbesti. Näin erään johtavan brittiläisen syöpäasiantuntijan tutkimustulokset osoittavat artikkelin mukaan.

Professori Vini Khurana jota viimeisten 16 vuoden aikana on palkittu 14 kertaa, on tarkastanut yli sata tutkimusta kännyköiden vaikutuksesta ihmisten terveydentilaan. Väitetysti kännykän käyttäminen 10 vuotta tuplaa riskin sairastua syöpään.

Syövän kehittyminen kestää joskus yli kymmen vuotta ja tutkija väittää että pian tulee selviämään kännykän käytön ja eräiden pahalaatuisten aivokasvainten välinen yhteys.

Kolme miljardia ihmistä käyttää nykyään kännykkää - määrä joka on valtava suhteessa tupakkaa polttavien määrään.

Khurana suosittelee että kännykän käyttämistä vältetään kaikin tavoin ja että sekä eri maiden valtiovalta että kännykkäteollisuus yhdessä pyrkii vähentämään altistumista säteilyyn.


Mobile phones could kill far more people than cigarette smoking or asbestos, a study by a leading cancer expert has concluded.

Professor Vini Khurana, a top British neurosurgeon who has received 14 awards over the past 16 years, has reviewed more than 100 studies on the effects of mobile phones.

The study draws on growing evidence, exclusively including a research that says using handsets for 10 years or more can double the risk of brain cancer.

As cancers take at least a decade to develop, Khurana believes that the link between mobile phone usage and certain brain tumors will be definitively proven in the next decade.

The new study's assessment is partly based on the fact that three billion people now use the phones worldwide, three times as many as smokers.

Khurana suggested people to avoid using handsets wherever possible and asked governments and the mobile phone industry to take "immediate steps" to reduce exposure to their radiation.

Late last week, the Mobile Operators Association dismissed Khurana's study as "a selective discussion of scientific literature by one individual". It believes he "does not present a balanced analysis" of the published science, and "reaches opposite conclusions to the WHO and more than 30 other independent expert scientific reviews".

Alexander Stubb - eurointoilija ja pyrkyri ?

Uutisissa on jo ehditty esitettää että MEP Alexander Stubb olisi mahdollinen hyvä seuraaja Ilkka Kanervalle. Mutta mitä tämän mustapukuisen, solakan, kokovartalokuvissa itseään esittelevän isohampaisen joka-anopin-ihanne-vävyn (eurovaaleissa esitetty kuvaus) hymyn taakse oikein kätkeytyy? Monet pitää häntä mukavana veikkona ja mies on ilman muuta pätevää sorttia.

Tapasin Stubbin eräissä häissä vajaat kymmen vuotta sitten ja olen tämän jälkeen mielenkiinnolla seurannut hänen julkisia kannanottojaan.

Tässä on voinut huomata yhtä ja toista mitä voisi luokitella huolestuttavaksi, epäilyttäväksi ja jopa Suomen edun ja suomalaisten etujen vastaisena. Stubbin eurovaalikampanja pisti silmään koska sen budjetti oli suhteellisen valtaisa ja näkyvä verattuna moniin muihin. Olisi mielenkiintoista tietää mitkä tahot sitä rahoittivat? Lopputulos huikeat 115.000 ääntä.

Alexander Stubb näyttäisi olevan kaikkein suorapuheisin ellei jopa julkein maamme äärifederalisteista. Mies on siis kaikista EU-liittovaltiota kannattavista suomalaisista ehkä kaikkein radikaalein ja innokkain.
Federalistit pyrkivät muuttamaan nykyiset kansallisvaltiot hahmoteltujen euroopan yhdysvaltojen osavaltioiksi elitistisen EU-politbyroon alaisuuteen.

Stubb liikkuu Brysselissä kuin kala vedessä koska puhuu saksaa ja ranskaa sujuvasti. Hän on nimittäin opiskellut ja työskennyt Englannissa, Ranskassa ja muutenkin likkunut Keski-Eurooppalaisissa elittiyliopistopiireissä ennen kuin lähti mukaan politiikkaan.
Tällä erää mies tuntuu melko aivopestyltä mitä EU-integraaatioon tulee ja oli niin totaalisen innokas euroilija jo vuosia sitten että jopa kelpasi EU-komission Romano Prodin neuvonantajaksi. Stubbin vaimo on brittiläinen juristi.

Stubbin kanta Natoon on yhtä lailla äärimmäisen myönteinen:
"Minä olen kannattanut Suomen NATO-jäsenyyttä 1990-luvun alusta asti. Näkemykseni mukaan NATO-jäsenyys olisi luonteva osa Suomen integroitumista Eurooppaan. Liittokunnan ulkopuolelle jättäytymällä syrjäydymme keskeisestä itseämme ja lähiympäristöämme koskevasta päätöksenteosta."
Häntä voisi tavallaan pitää eurooppalaisena neokonservatiivina. Stubbin näkemykset ovat mielestäni hyvin kaukana suomen kansan mielipiteistä vaikka osa kansasta (kokoomuslaiset?) hänet parlamenttiin äänestikin.
Olen havainnut hänessä selvää ylimielisyyttä mitä kansanäänestyksiin ja kansan mielipiteisiin muutenkin tulee. Ylikansallista EU-perustuslakia hän kannatti jo vuosia sitten ja ilmaisi pettymyksensä kun Ranskassa ja Hollannissa sitä ei hyväksytty.
"Ranskan ja Hollannin kansanäänestykset ajoivatkin perustuslain ja koko EU:n kriisiin. Kevään 2005 kansanäänestykset eivät jättäneet varaa selittelyille. Ranska ja Alankomaat eivät voineet viedä samaa sopimusta uuteen äänestykseen. Jotain piti tehdä."
Minusta ei ole epäilystäkään siitä että Stubb on ison luokan besserwisseri joka todellakin kuvittelee tietävänsä että ylikansallinen EU-liittovaltio on meille kaikille paras ratkaisu.

Epäilen kuitenkin että hänellä on melko kunnianhimoisia suunnitelmia oman itsensä varalle ja että hänen poliittisten kannanottojensa taustalla on pyrkimys esittää juuri sitä mitä hän tietää että taustalla olevat harmaat eminenssit ja valtaeliitti haluaa kuulla. Hänen vallanhalulleen sopisi mitä mainioimmin päästä "ikeksi iken paikalle".
Suomen ulkoministerin ominaisuudessa hän voisi mainiosti toteuttaa omaa euroagendaansa ja osoittaa tarkkaileville valtapiireille että tässä on uusi "Tony Blair".

Loppukaneetti: Radiouutisissa kerrottiin juuri että asia on varma: uusi ulkoministeri on Alexander Stubb !