tiistai 29. huhtikuuta 2008

Vaalihässäkkä jatkuuGOP Walks Out On Their Own Convention In Ron Paul Fiasco

Rule change had given Paul supporters bigger influence but officials simply cancelled event


http://www.prisonplanet.com/articles/april2008/042808_walks_out.htm


After Ron Paul supporters managed to get a rule changed positioning them for more national convention delegate slots than expected, the Nevada GOP simply cancelled their own state convention and left, in what political observers are calling an unprecedented fiasco.

"After a super-majority of Ron Paul supporters captured control of the Republican state convention Saturday, state party officials abruptly canceled the event without electing delegates to the national convention," reports the Reno Gazette Journal.

“I’ve seen factions walk out, I’ve never seen a party walk out, I’ve never even heard of that,” said Jeff Greenspan, regional coordinator for the Paul campaign.

Earlier in the day, state delegates supporting the Texas Congressman's pursuit of the nomination "voted through a rules change that forced the state party to abandon its pre-set ballot of potential national convention delegates and open up the race to the rest of the state delegates," according to the Gazette Journal."

2 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Kirjoitit 10. Helmikuuta 2008, että "pääpuolueiden ehdokkaat ovat melko varmasti McCain - Clinton" ja, että "kellään muulla ei lie enää asiaa kuvioihin. Ei ainakaan Ron Paul´illa..."

Minä omasta puolestani totesin, ettei Paulin kampanja "ole vielä kunnolla edes alkanut."

Olen tunnistavinani, että tämä on se hetki, jolloin Paulin kampanja todella alkaa (kantaa hedelmää). Tästä eteenpäin McCainin asema tulee tasaisesti heikkenemään ja Paulin asema nousemaan. Pidän täysin mahdollisena, että Paul vielä lopulta valitaan Rebublikaanien ehdokkaaksi. Joskaan mitenkään varmaa se ei tietenkään ole.

Lars Osterman kirjoitti...

niin kai kirjoitin - ja tietysti se perustui sen hetken tietämyksiin ja tuntemuksiin. Moni palava ronpaul-tukija oli samaa mieltä:
Edgar J Steele, Jeff Rense, Alex Jones, Devvy Kidd. Ja nämä ovat sentään paikan päällä. Tietysti monet pettymykset vaikuttivat asiaan: Ron Paul ei edes vaatinut uutta ääntenlaskua vaikka oli
selvääkin selvempiä merkkejä vaalivilpistä useimissa esivaaleissa, hässäkkää diebold-äänestyskoneiden kanssa, vaalilippujen katoamiset jne.
Lisäksi moni toivoi RP:n lähtevän "third party candidateksi" koska hänellä oli vankka kannattajajoukkonsa ja 5-6 miljoonaa kassassa.

Republikaanien ehdokkaaksi pääseminen nykytilanteessa on melko mahdotonta kun huomio miten vihamielisesti nimenomaan johtavat republikaanit suhtautuvat RP:iin.
Voiko McCain ja RP yleensä edustaa samaa puoluetta kun ovat lähes joka asiassa täysin eri mieltä? En tajua miten se voi olla mahdollista.

(tietysti meilläkin oli Paavo "Nato" Lipponen ja Erkki "ei-nato" Tuomioja samassa puolueessa..mutta tässä vähän eri luokan mielipide-eroja...)

Kukaan ei olisi minua iloisempi jos RP todellakin päätyisi Republikaanien ehdokkaaksi.