keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Bob Carter puhuu ilmastonmuutosfaktaaNiin eli jäitä hattuun ! Ja hei - älä käy lenkillä tai salilla. Sehän lisää hiilidioksiidia. Parempi löhötä sohvalla. Äläkä sekstaile. Sekin lisää hiilidioksiidia! Harrasta siis pidättyväisyyttä !
Pidättele välillä hengitystäsi! Se on globaali ekoteko! Ole mallikansalainen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava video. Todella asiallisesti professori kertoo faktoja.

Anonyymi kirjoitti...

Näin on! Taas on nuolaistu ennen kuin on edes tipahtanut! Maailmanlaajuisia hysteria- ja yhdenasialiikkeitä saadaan aikaiseksi, kun kiinnitetään pelottelulla ihmisten huomio epäolennaisuuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Näen globaalin ilmaston lämpenemisen lähinnä rauhan prosessina, Euroopan yritys vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista ja tätä myötä sotilaallisen painostuksen tarpeesta öljyrikkaita valtioita kohtaan. Meillä ei ole oikeutta päättää muiden valtioiden luonnon varoista ja niiden käytöstä vaan on pyrittävä pärjättävä omillaan siinämäärin kuin se on mahdollista ja ennen kaikkea ilman sotaa.

Kiitän hyvästä blogista. Mielenkiintoista luettavaa. Vaikken kaikkia mielipiteitäsi jaa niin löydän täältä silti paljon omiin ajatuksiini sopivaa luettavaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Täytyy silti muistaa että koko nykyinen vouhotus ilmaston lämpenemisestä ei edes ole totta.
Ilmasto ei ole koskaan ollut lopullinen tai pysyvä vaan elää ja muokkantuu erilaisten syklisten ilmiöiden ja muiden luonnoilmiöiden vaikutuksen alaisuudessa. Ihmisen tekemiset kuten esim. asvaltointi on loppujen lopuksi pelkkä tippa meressä, vaikka asvaltti nostaakin lämpöä hetkellisesti paikalla X.

Toinen asia mistä haluan huomauttaa on se että nykyiset "öljyvaltiot" ja niiden rajapyykit ovat pitkälti suurvaltojen energiapolitiikan seurausta.
Öljymaiden geopoliittisia muutoksia ruvettiin näkemään vasta 1910-luvun lopulla kun ns "suurvaltojen" laivastot vaihtoivat polttoainetta hiilestä öljyyn. Eli kaikki on tapahtunut sadassa vuodessa.
Irak, Saudi-Arabia, Jemen, Kuweit jne ovat jokaikinen keinotekoisia poliittisia rakennelmiä jotka ovat palvelleet Isonbritannian, Ranskan ja USA:n hegemoniaa.
1953 Iranin demokraattisesti valittu pääministeri Mossadegh syöstiin vallasta CIA/MI6 avulla ja Shaahi asetettiin Iranin hallitsijaksi sillä ehdolla että länsi(=BP) saisi puolet öljystä.
Kaikki on siitä lähtien läntisten touhujen silkkaa seurausta: 1979 Khomeini, USA-vastaisuus, jne.
Lisäksi USA aseisti ja usutti Saddammin Iranin kimppuun, USA petti Saddammin hänen kysyttyään miten USA suhtautuisi jos hän ojentaisi Kuwaitia 1991.

Eli lähi-idässä ei ainakaan ole mitään luonnollisia öljyvaltioita.

Sitten voi myös kysyä eikö tämä ole yhteinen maapallomme jonka luonnonvaroja tulisi jakaa kaikkien kesken "kristillisesti" rahaa vastaan. Toisaalta kannattaa muistaa että nykyraha on pelkkää pankkiluottoa jota pankit naputtavat aikaiseksi rajattomasti
omiin sekä luottoasiakkaittensa tarkoituksiin.
"Ostan 100 miljoonalla öljyä" = naputtelen pankkina tietokoneella tyhjästä 100 miljoonaa ja siirrän sen myyjän tilille. Saan öljyn ja myyjä näkee isoja lukuja omalla näytöllään...

Oliko tämä kaupantekoa ?