torstai 17. huhtikuuta 2008

Sarjassamme aivopestyt idiootit

Siis katso tätä heppua ja kuuntele mitä sanoo ja erityisesti miten sanoo. Voiko säälittävämpää tapausta edes kuvitella. Heppu on 101%:sti al-gore-valheiden kyllästämä ja kuvittelee selvästi tietävänsä jotainkin. Röyhkeä kuin mikä vielä säälittävissä uhkailuissaan. Tässä ei voi edes puhua mielipiteistä koska jos sellaisia esittää ne tulee olla perusteltavissa edes jotenkin. Tässä tulee heti mieleen jotain mitä hitlerjugendista on jälkiviisaasti sanottu. Algore-bs-jugend !Onkohan hepun nimi Damien ? Silmistä uhkuva viha antaisi aihetta olettaa niin....

5 kommenttia:

misterjukka kirjoitti...

no mutta etkös sinä Lasse tiedä peruskoulun opettajana kun olet toiminut, että kukaan ei ole niin viisas kuin viistoistavuotias. ha haa.

Lars Osterman kirjoitti...

No enpä sanois että tuollaista näkisi. Tuosta tulee mieleen 70-luvun lopun kommunistit jotka vannoivat työväenluokan vallankumouksen nimiin tajuamatta että pankkiirit heidän avullaan sai siirrettyä huomion patruunoihin, tehtailijoihin joilla tuotantovälineet vielä maksamatta pankeille.

Tuosta tulee myös mieleen fanattiset kirjainuskovaiset jotka kuvittelevat nähneensä jeesuksen tai saaneensa vastauksen rukouksiinsa.

ttl kirjoitti...

Totta puhut. Mutta tuo Damien ehtii muuttaa näkemyksiään vielä moneen kertaan ennen kuin kasvaa isoksi. Jos palautteelle haetaan osoitetta, niin kyllä se on 'tietoiskun' tuottaja, Greenpiss.

Ukkonoa kirjoitti...

Heh ehtii kyllä, itse olin nuorena kuudennella luokalla "kommunisti", sen jälkeen oli hippi vaihe, vuosituhannen vaihteessa ja sen jälkeen olin ekofasisti ja nyt sitten viimein Libertaristi :D kyllä sitä nuoren mieli ehtiii muuttua ;)

juuso kirjoitti...

Mieli ehtii varmasti muuttua jos on muuttuakseen, mutta huolestuttavaa lähinnä oli kuinka vihainen henkilö oli kyseessä. Tuollaisesta ei hyvä seuraa...