perjantai 11. huhtikuuta 2008

Al Goren uusin propagandavideo

Al Gore haluaa maailmanlaajuista hiiliveroa (carbon tax) Ja Al Gore haluaa että kansainväliset suurpankit saavat hoitaa päästökauppaa. Tämä tarkoittaa tuhansia miljardien rahaliikennettä jolla loismaisesti imea meistä ihmisista elämänvoimaa ja sosiaalista energiaa valtiovallan veronkannon kautta pankkien omistajille. Valtiovalta toimii pankkien rahapölynimureina ja syöksevät rahan (sosiaalisen energiamme=hikea, verta ja kyyneleitä) tilisiirroin Lontooseen, New Yorkiin ja Frankfurtiin jne

Mutta palataksemme aiheeseen. Suosittelen että katsot Al Goren esitystä ja kirjoitat kommentteja siitä. Eritoten haluaisin Greeenfree r.y:n puheenjohtajalta Pasilta hyviä huomioita Goren liiotteluista ja vääristä painotuksista.
Itse mm huomasin väitteet etelänavan "sulamisesta" joka muka johtuu ihmisestä. Olen lukenut että meren lämpöä pintautuu juuri noilla kohdin. Joko lämmin merivirta tai sitten oli niin ettästi siellä päin oli vedenalainen tulivuori joka syöksee lämpöä merenpohjaan niillä paikoin. Kuitenkin tätä Al Gore sopivasti unohti mainita koska se ei edistä hänen propagandaansa.

Toinen kohta: "change the light bulbs". Eli Al Gore haluaa meidän vaihtavat elohopeakaasua sisältäviin miniloisteputkilamppuihin joiden valmistamiseen menee 20 kertaa enemmän energiaa kuin perinteisten valmistamiseen ja jotka muodostavat valtavan ympäristöongelman.
Sairasta ihmisten tietämöttömyyden hyväksikäyttöä ja silkkaa tekopyhyyttä pahimmillaan !

Lisää vastaavia esimerkkejä löytyy jos tarkemmin katsoo. Jätän ne lukijoiden löydettäviksi.
Olisi aika tajuta mikä Al Gore oikeasti on. Mies on eliitin sätkynukke ja tyhjänpuhuja jolle on opetettu miten ihmisten tunteisiin ja syylisyyteen vedotaan. Al Gore on saanut valtaisaa rahoitusta - eli eliitin omistamat pankit ovat näppiksellä naputelleet hänen tililleen kymmeniä miljoonia dollareita- tyhjästä. Niin kuin pankit Suomessakin tekevät - ihmisten tietämättä.

Mutta nyt on Al Goren vuoro puhua:

2 kommenttia:

pasi kirjoitti...

Täytyy yrittää katsoa jossain vaiheessa ja kommentoidakin. Mutta lukaisepas sitä odotellessasi eilinen blogaukseni inflaatiosta, vaikka se melko perusmatskua onkin. :)

misterjukka kirjoitti...

kommentoin Pasin bloggausta inflaatiosta tänne.

siis pankki antaessaan antolainausta (200000 euron omavaraisuusasteella), 9.8 miljoonaa euroa tosiasiallisesti antaa velanottajille takaustodistuksen siitä summasta vaikka todellisuudessa sillä ei sitä rahaa olekkaan mutta velanottaja luottaa pankin maksukykyyn, pankki harjoittaa samaa kuin uhkapeluri ottaessaan lainaa kasinolta että hän voittaa takaisin ottamansa lainan, ennenkuin ruletti menee kiinni.
Jo yhden kerran maassamme koettiin pankkikriisi jonka ratkaisi veronmaksajien rahat, eli niiden rahallinen ja muu omaisuus joka ei ollut pankkikeinottelun välineenä.
Siis velattomatkin tiliomistajat joutuivat yhteisvastuullisesti korvaamaan tallettajien rahan, (siis myös omat rahansa).

Pankki taatessaan että sillä on maksukykyä 9.8 miljoonan edestä vaikka sillä todellisuudessa onkin vain 200000, syyllistyy petokseen siinä vaiheessa kun riski realisoituu, ja kerranhan näin jo kävi mutta poliittisin silmänkääntötempuin kukaan pankkipiireissä ei joutunut vankilaan juuri tästä nimenomaisesta menettelystä.


Jos minä yksityishenkilönä tekisin niinkuin pankki tekee, että uskottelisin omistavani jonkun suuren maatilan, ja saisin sitä vastaan tavaraa ja palveluita kaupasta mutta todellisuudessa omistaisin vaan sataeurosen taskussani, niin syyllistynkö minä johonkin petokseen niinkauan kun tavaran ja palveluiden antajat ovat väärässä luulossa omaisuuteni suhteen;

1.vaikka olisin ehtinyt tämän vääränluulon vallallaolon aikana saamillani tavaroilla ja palveluilla kartuttamaan omaa omaisuuttani sen verran että pystyisin tosipaikan tullen täysimääräisesti maksamaan (totuuden taloudellisesta tilastani realisoituessa) realisoituneen velan?

2.tai että pystyisin osoittamaan tosiasiallisiksi velallisiksi ne jotka olivat kauttani saaneet ne tavarat ja palvelut jotka olin uskottelemalla perättömiä tavaroiden ja palveluiden antajilta saanut käyttööni.
(tässä pointti siihen että vertauksenomaisesti veronmaksajat joutui maksamaan realisoituneen riskin pankkitukena)