tiistai 22. huhtikuuta 2008

Norjalainen poliitikko: Ihmiskunnalle ongelmia ?

Project Camelot on mielenkiintoinen sivusto. Sivuston tulisielut Bill Ryan ja Kerry Cassidy ovat aidosti huolissaan ihmiskunnan tulevaisuudesta ja ovat omalla tavallaan halunneet tuoda vaihtoehtoista tietoa jokaisen uteliaan katsottavaksi. Camelot-projekti on haastatellut kymmeniä mielenkiintoisia henkilöitä joilla vävitetysti on ollut melkoisen hurjia kokemuksia. Kaikki haastattelut ovat katsottavissa videoina ja usein vaihtoehtoisesti käsikirjoitus luettavissakin.
Tässä linkki aivan viimeisiin tapahtumiin Project Camelotin puitteissa.

Jos katselit linkin avaamia maisemia ja jaksoit lukea ja siirryit hieman alaspäin huomasit että puhutaan norjalaisesta poliitikosta. Tämä nimeämätön taho on tuonut julki jokseenkin huolestuttavia tietoja jostain väitetystä Planet X nimisestä taivaankappaleesta joka väitetysti saattaa muodostaa jonkinmoisen uhan maapallon elämänmuodoille. Itse olen hyvin kriittinen kaikkia pahanilmanlintuja kohtaan. Muistan hyvin miten niin moni "tiesi" että komeetta Hale-Bopp vuonna 1995 "aivan varmasti" tekisi tuhoa maapallolle koska tulisi niin lähellä että EM-pulssi vähintäinkin oikosulkisi kaikki sähköt...mutta kumma kyllä sen rata vaan loittoni ja loittoni ja kulkikin niin kaukana ettei vaaraa ollutkaan. Muistan lukeneeni että Jet Propulsion Laboratoriesin pääastronomi Don Yeomans väitetysti joutui laskemaan komeetan radan uudelleen ja uudelleen koska jokin tuntematon voima näytti muuttavan sen jo laskettua rataa. No - näistä ei voi tietää mikä on totta mikä ei.

Ja sitten meillä oli se Y2K-bugi jonka piti pysäyttää koko yhteiskunnan ydinvoimaloita myöten koska vuoden 1999-vaihtuessa vuodeksi 2000 oli väitetysti ongelmallista....
Tapahtuiko jotain ? Eipä tainnut tapahtua.

Niin nyt meitä siis erään norjalaisen mukaan uhkaa Planet X tai vaihtoehtoisesti "Dark Star".

"I am a Norwegian politician. I would like to say that difficult things will happen from the year 2008 till the year 2012. The Norwegian government is building more and more underground bases and bunkers. When asked, they simply say that it is for the protection of the people of Norway. When I enquire when they are due to be finished, they reply “before 2011."
Tässä Yrsa Häggströmin politiken.biz sivustosta lainattu kuva siitä mitä tuleman pitää:


Politiken.biz sivulla löytyy pitkä tarina koko jutusta ruotsin kielellä jos katsot hallitsevasi sitä.

Jos mielummin luen englantia tässä linkki Project Camelot sivulle missä norjalaisen juttu esitellään.

Muutama poiminto:
Norjalainen poliitikko väittää myös että Svalbardin siemenpankki on toteutettu siksi että Planet X uhkaa meitä. Hän sanoo myös ettei hallitukset tule varoittamaan ketään vaan jokaisen on tajuttava toimia itse.

"The public will not know what happens till the very end, because the government does not want to create mass panic. Everything will happen quietly and the government will just disappear.

But I say this: don't go quietly into the night. Take precautions to be safe with your family. Come together with others. Work together to find ways to solve all the many problems you will face. "

Korostan vielä lopuksi että en halua lietsoa mitään pelkoa ja suhtaudun itse tähän kaikkeen hyvin varauksellisesti. Mutta on toki jotain merkkejä siitä että jotain saattaa olla tekeillä. Siksi julkaisen tämän.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luin tästä yhellä toisella foorumilla ja katsoin youtube videon Maya intiaanien kalenterista, jonka foorumilla väitettiin loppuvan vuoteen 2012, mutta youtube videon mukaan(haastateltiin tutkijoita/asiantuntijoita) asia ei ole näin. 2012 eteenpäin inkkarit ennustivat lähinnä jotain vaikeuksia(niiden ennustukset eri ajanjaksoille oli aina negatiivisia).

Joka tapauksessa Planet X on ilmeisesti sitten joku taivaankappaple erikoisella kiertoradalla, ja se on mennyt maan ohi aikaisemminkin maan pitkän historian aikana.

MTV3 nettisivuilla oli myös jotain juttua Planet X:stä joku aika sitten. Joku perus parin kappaleen maininta.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin ...on myös viitteitä sille että tämä olisi se sumerialaisten Nibiru. Planeetta jolla 3600 vuoden kiertorata. Planeetta jolta "taivaan pojat" (nefilim) laskeutuivat (1. Mooseksen kirja) koska tarvitsivat kultaa. (kts Zecharia Sitchin: 12th Planet tai Genesis Revisited)
Ihme ja kumma 1 Mooseksen kirjassa missä Eden paikka määritellään on myös kohta jossa puhutaan Havilan-maasta missä kultaa on.

Sitchinin sumerialaistekstien käännösten mukaan "taivaan pojat" (Nibirusta) tarvitsivat sitä kultaa sirotellakeen sitä jonnekin stratosfääriin ja suojatakseen planeettaansa Auringon kuumilta säteiltä.
Sama tarina löytyy myöhempänä versiona myös Assyrialaisten nuolenpääkirjoituksissa mutta henkilöiden nimet on muutettu ja tarvinaa muokattu. Myöhemmin samainen tarina pintautuu uudelleen ja uudelleen myöhemmissäkin kulttuureissa mm Baqbyloniassa. Ja viimeisin versio löytyy Judean provinssin asukkaiden Torassa eli ns Vanhassa Testamentissa missä samasta tarinasta löytyy palasia sieltä täältä.
Heprealaiset nimittäin kopioivat paljon mukaansa kun lähtivät Babylonian ns "vankeudesta". Sääli vaan että ovat muokanneet tarinaa niin paljon että mm kirkko ei halua edes tunnustaa tarinan aiempien kopioiksi. Sehän saattaisi romahduttaa raamatun auktoriteetin heikäläisten mielestä. Sre ei olisikaan "Herran sanoma" vaan paljolti vääristelevä kopioiden kopioiden kopioiden kopia 4000 vuotta vanhoista Sumerialaisten tarkoista kirjauksista siitä mitä heidän kulttuurinsa aikana välitettiin sukupolvelta toiselle ihmiskunnan alkuunpanijoista ja tarkoitusperistä....

JanusFIN kirjoitti...

21.12.2012 on merkittävä luku vaihtoehtoisen tiedon valtakunnassa. Skeptisiksi on varmasti meistä jokainen tullut uutisten ristivirrassa, kun mediaa, Hesaria ja YLEÄ joutuu lukemaan ja kuuntelemaan todellinen pilke silmäkulmassa. Mihin uskoo, mihin ei, onko sillä lopulta merkitystäkään, voimmeko siihen edes vaikuttaa?

Ihmiskunnan historia on vaiettu salaisuus, maailman hallinto on täydellinen salaisuus. Sodat käynnistetään valheilla, ja ihmisiä kidutetaan ja tapetaan täysin syyttöminä... Aivopesua, vaalivilppiä, ydinsodan uhkaa: Elämme erikoisia aikoja.

Totuus on sodan ensimmäinen uhri, ja uskon itse että eliitti on käynnistämässä avoimen sodan kansoja vastaan. Onko planeetta X olemassa, vai tulemmeko sellaiseksi itse? Profetioita tästä ajasta on laskettu joka tapauksessa tuhansia vuosia, ja muutos huonompaan on ollut nopeaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin Janus jotkut vaan ottavat tällaiset asiat niin vakavissaan että keräävät vuosien säilyketölkit ja sissimuonat jonnekin piloon, hankkivat erilaisia survival-tarvikkeita jne. Jotkut jopa suunnittelevat sitä miten rakentaisi maanalaista suojabunkkeria itselleen ja perheelleen.
Törmäsin tällaisiin ihmisiin joskus 1996 kun komeetta Hale-Bopp oli mennyt ohi ilman että mitään oli tapahtanut. Eräät olivat aika vihaisia... ;-)