tiistai 29. huhtikuuta 2008

Lento 93

Lento 93 syöksyi väitetysti maahan Pennsylvanian Shanksvillessä 11. syyskuuta 2001. Katso video ja kerro mitä itse näet. Video on seurattavissa vaikkei osaisikaan kovin hyvin englantia.
Muista myös se että tämäkin on yksi niistä verukkeista millä "sotaa terrorismia vastaan" on myyty maailman kansalaisille.
Suomikin on mukana koalitiossa ja sotii minkä kerkiää Afganistanissa.(varmistaen rajattoman vapaan huumetuotannon CIA:lle) Paavi Lipponen kävi omin luvin vakuuttelemassa tätä Bushille silloin vähän ennen Anneli Jäätteenmäen telefakskriisiä joka sitten johti hänen eroonsa.

4 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Olipas harvinaisen typerä video.

Jos kone ammutaan alas järeällä raketilla, niin ei kai siitä kukaan odotakaan jäävän mitään siistiä hylkyä nurmelle makaamaan. Doh!

Koneen osienhan on raportoitu lentäneen tasaisesti noin kahden neliökilometrin alueelle. Miksi tämä kirjoitustaidoton videonikkari sitten etsii niitä yhdestä pienestä maakuopasta?

Lars Osterman kirjoitti...

Vai typerä video.
Hmm....ei se tarvina ihan noin mene . Virallinen tarina on toki se että koneeseen olisi osuttu. Tai että omat koneet olisivat "sen alas ampuneet".

Silti virallinen tarina on se että kone syöksyi maahan Shanksvillessä.
Ei kukaan virallinen väitä että se olisi räjähtänyt tuusan nuuskaksi yläilmoissa.

Ongelma on nyt vain se että valtavasta koneesta ei ole MITÄÄN osia MISSÄÄN.

Kuoppa on. Ja kuoppa kertoo meille sen että virallinen tarina on valhetta.

misterjukka kirjoitti...

jenkkilässä tekevät varmaan uskottavuustutkimuksia tällä tavalla, ensin tehdään hutaisten kasattu terrorismihyökkäys tarina, räjäytetään johonkin shanksvilleen kuoppa, ja sitten aletaan väittää jonkun olemattoman kummituslentokoneen maahan syöksy, rummutetaan valheita siitä maahansyöksystä kaikissa median äänitorvissa tv, lehdet radio.

sitten parin päivän kuluttua tehdään katututkimuksia kuinka tarina upposi kansaan ja kuinka moni saatiin uskomaan huijaukseen.

Usassa jossa päivittäin löydetään ihme mormooniyhteisöjä joissa harjoitetaan vaikka mitä tietämättömyyden avulla, USA! maa jossa ihmiset eivät sivistä itseään kirjoja lukemalla! tai lukevat vääriä kirjoja (mooseksen jupinoita).

pohjoismaalaisen korkeasti sivistyneen on lähestulkoon mahdotonta käsittää mikä itsekritiikitön perseläpi voi sijaita juuri amerikan mantereella, jossa suurin määrin juuri niitä uskonnollisia fanaatikkoja (kymmenin miljooniin yltävä pääluku) saadaan kannattamaan terrorismin vastaista sotaa täysin perusteettomasti

Lars Osterman kirjoitti...

Jukka sinun vahva kuvakielesi on varmasti osuvahkoa mutta silti olisi hienoa jos pyrkisit käyttämään julkisestikin painokelpoista tekstiä. *blink*

Oli miten oli. Tässäkin 9/11-asiassa totuus tulee vielä joskus julkiseksikin. Ja päitä tulee putoamaan. Ensiksi kuitenkin vaaditaan että Bush ja Cheney ovat poissa ohjaksista.

Mielestäni tarvittaisiin kansainvälinen 9/11-tutkimus. Ehkä YK:n puitteissa tehtävä sellainen. Ja sellainen missä ei istu ensimmäistäkään uus-konservatiivistä piilosionistiä
- tai näiden kätyreitä.
Nykyisellään voi tosin olla hyvin hyvin vaikea koota luotettava kansainvälinen tutkimuskomissio koska jos YK:n jenkit, britit ja israelilaiset pistävät hanttiin niin homma tyssää siihen. Tarvitaan todellista demokratiaa = yksi maa yksi ääni.

Tosin tämänkään ei aina toimi koska tietysti jenkit ja britit harrastavat kiristystä eri keinoin
kuten ovat tehneet kautta aikojen YK:n Turvallisuusneuvostossakin.

Ja muitakin ongelmia voi helposti nähdä : vai voiko edes ajatella että esim uudet "natomaat" asettuisivat USA:ta virallista kantaa vastaan jossain 9/11-tutkimuksissa, tuskin...