tiistai 29. huhtikuuta 2008

Vallan vahtikoira: Laatujournalismin kuolema

Hyvä kotimainen huomio. Vallan vahtokoira toteaa:
"Kulissien takaisen eliitin maailmanvalloitussuunnitelmassa on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Meitä ihmisiä on lukumääräisesti miljoonakertaisesti enemmän kuin ”heitä”. Yhä useampi on heräämässä siihen, että kaikki ei ole maailmassa niin kuin valtamediassa uskotellaan. Käynnissä on joukkoherääminen, mikä pelottaa eliittiä. Ihmiset ovat pakenemassa massa-aivopesutekniikoita harjoittavan valtamedian otteesta vaihtoehtoisten uutiskanavien pariin. Kulissien takaisen eliitin omistamat ”laatulehdet” menettävät koko ajan lukijoitaan siinä määrin, että niiden ”arvovaltaisia” puolustelijoita ilmaantuu julkisuuteen tasaisin väliajoin."

http://vallanvahtikoira.wordpress.com/2008/04/27/laatujournalismin-kuolema/#comment-7

Lue koko juttu klikkaamalla riviä yllä.


Vallan Vahtikoira on myös tehnyt hyvän työn kääntämällä David Rockerfellerin puheen TR kokouksessa 91:

“Olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time-lehdelle ja muille suurille lehdille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja kunnioittaneet lupauksiaan hienotunteisuudesta melkein 40 vuoden ajan. Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmaa varten, jos meihin olisi kohdistunut julkisuuden valot noiden vuosien aikana. Mutta maailma on hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ylikansallinen intellektuaalisen eliitin ja maailmanpankkiirien suvereniteetti on takuulla suotavampi kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu viime vuosisatoina.”

4 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Yhdysvalloissa alkaa huomenna maanlaajuinen kahdeksan päivää kestävä "terrorismintorjunta" harjoitus. Perinteisesti hallituksen toimesta väärän lipun alla tehdyt "terrorismi-iskut" on toteutettu tällaisen harjoituksen ollessa päällä. Näin tapahtui esimerkiksi 2001-11-09 New Yorkissa ja 2005-07-07 Lontoossa. Molemmissa tapauksissa juuri se minkä varalta harjoiteltiin kävi samanaikaisesti toteen.

Monilla tahoilla pidetään lähes varmana, että Bush-Cheney tulee järjestämään vielä yhden "tempauksen" Yhdysvalloissa ennen kautensa päättymistä. Tarkoituksena on siirtää/perua 2008 presidentinvaalit ja saattaa maahan sotatilalaki. On mielenkiintoista nähdä tapahtuuko se tässä yhteydessä. Tiettävästi vuodelle 2008 on suunniteltu vielä toinenkin vastaava harjoitus.

misterjukka kirjoitti...

on varsin kiitettävää että Lasse ristiin linkittää muitakin blogeja kuin omaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi blogi on poistettu? Kuka sen on tehnyt?

Lars Osterman kirjoitti...

Tästä on kyllä ollut juttua aikaisemmin - et ole tainnut huomata.
Blogin on poistanut blogin pyörittäjä itse. Aloittaa kuulemma uudella nimella syksyllä.

Tiedä sitten...