keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

"Ilmastonmuutos" yhä selvemmin pelkkä myytti

Huomasin joku päivä sitten William Engdahlin ansiokkaan kirjoituksen, "Global Warming gets the cold freeze" missä hän murskaa Ilmastomuutoksen myytiksi. En vaan ole vielä jaksanut kääntää sitä suomeksi. Nyt ilokseni huomaan että artikkelista on tehty yhteenveto suomeksi Hannu Yli-Karjanmaan sivustolle http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

"Pohjoisen pallonpuoliskon poikkeuksellisen kylmän talven jälkeen F. William Engdahl arvioi artikkelissaan Global Warming -hysterian todellista luonnetta. Engdahl näkee sen länsimaisen eliitin plan B:nä, eräänlaisen pehmeänä vaihtoehtona lisätä valtaansa. Plan A on puolestaan Bush/Cheney -hallinnon Peak Oil -huijaukseen perustuva öljyvarojen haltuunotto sodan avulla. Yhdysvaltojen presidentinvaalit tulevat näyttämään kumman vaihtoehdon puolelle eliitti asettaa panoksensa. Ilmasto saattaa hypestä huolimatta kääntyä pian viilenevään suuntaan, kuten mm. eräät venäläiset tutkijat ovat ennustaneet."

Porvoon seudun vihreiden postituslistalle kirjoitin itse tällaisen asiasta:

Onko sittenkin syytä hieman hillitä "hiilidioksiidin-hillitsemis-innostusta". Tosiasiat eivät nimittäin tue suunnitteilla olevaa säälittävää yritystä rahastaa kansalaisia, yrityksiä ja kokonaisia kansakuntia viittamalla johonkin hiilidioksiidiin. Vihreissä piireissä ollaan niin tottuneita vastustamaan kaikenlaisia "päästöjä" ettei tajua erottaa rikki, fosfori ja myrkyt luonnonkaasuista kuten typpi (70% ilmakehästä) ja hiilidioksiidi. Molemmat kaasuja joita ilman elämä ei olisi mahdollista.

Väitetty yhteys ilmaston lämpenemisen ja ihmisen tuottamien hiilidioksiidi-"päästöjen" välillä ei kestä tarkempaa tarkastelua. Silti IPCC:n palkkaaman Al Goren PR-kampanjan sadoilla miljoonilla tehtailema myytti elää jo omaa elämäänsä ja täysin irti todellisuudesta. Äskettäin 19.000 tiedemiestä (ja naista) allekirjoittivat adressin missä näistä asioista ollaan huolestuneita. Olisi aika nähdä millainen valtava kuilu poliitiikan ja objektiivisen totuuden väliin on kasvamassa.

5 kommenttia:

Juusor kirjoitti...

"Olisi aika nähdä millainen valtava kuilu poliitiikan ja objektiivisen totuuden väliin on kasvamassa."

Ai miten niin kasvamassa :D

Eiköhän se kuilu ole ollut jo niin kauan kun politiikkaa on harjoitettu...

ttl kirjoitti...

Niin, aina voidaan tietysti filosofoida, ettei objektiivista totuutta ole olemassakaan, mutta kun politiikassa sitä ei edes yritetä löytää.

Syy on luonnollisesti kansan, jota ei tunnu lainkaan kiinnostavan se onko kansanedustajilla minkäänlaista kykyä itsenäiseen ajatteluun.

Lars Osterman kirjoitti...

Tietysti nykyinen puoluepolitiikka aina on värittynyt puoleen ideologioiden mukaan. Totuus kärsii ja muokkaantuu useimpien poliitikkojen kannanotoissa. Aikanaan kun Neuvostoliiton sisäisistä ihmisoikeuskysymyksistä porukalla vaiettiin ja oltiin ns "suomettuneita" se näytti olevan kaikkien poliitikkojen linja - puolueesta riippumatta. Silti totuus oli kaukana siitä mitä suomalaiset sanoivat julkisuudessa.
Nyt sitten on vähän sama linja ilmastonmuutosasiassa. Kaikki ovat varmuuden vuoksi sen kannalla koska ei uskalleta poiketa valtavirtapropagandan linjasta.
Moni poliitikko tietää sydämessään että ihmisen tuottama hiilidioksiidi joka on luokkaa pari prosenttia kaikesta co2:sta ei millään lailla vaikuta ilmastoon lämmittävästi. Silti on huomattu että tällä erää poliittisesti korrekti linja vaatii että julkisesti ilmaistaan huolestumista co2-päästöistä ja esitetään ohjelma jolla näitä "hillitään" rahastamalla kansalaisia. Tyhmät kansalaiset taas ovat ilmaisseet valmiutensa maksaa lisää jos tämä vaikuttaa "ilmastonmuutokseen"...
Minusta alkaa jo tuntua siltä kuin että näin välipitämättömän tietämättömät kansalaiset eivät ehkä ansaitsekaan parempaa.

Totuus mahdollisesta ilmastonmuutoksesta ei tule koskaan tulemaan poliitikon suusta niin pitkään kun kansa suostuu maksamaan toimenpiteistä.

Lars Osterman kirjoitti...

"We are also brainwashing our children on the warming topic. We have no better example than Al Gore's alarmists and inaccurate movie which is being shown in our schools and being hawked by warming activists with little or no meteorological-climate background," Gray wrote.

http://blogs.usatoday.com/weather/
2008/04/expert-were-bra.html

misterjukka kirjoitti...

lasse, sanot että:"että ihmisen tuottama hiilidioksiidi joka on luokkaa pari prosenttia kaikesta co2:sta ei millään lailla vaikuta ilmastoon lämmittävästi."

et varmaan tiennyt kuten kovin moni muukaan että oikeampi luku on dekadin verran pienempi, eli prosenteissa vain 0.002%

ennen kuin ihmiskunta alkoi polttaa fossiilisia polttoaineita oli ilmakehämme hiilidioksidi pitoisuus tutkimuksen mukaan 0.003 %, tämä saatu kaasunäytteistä jotka ovat tallentuneet ikijäähän vuosituhansien takaa, ja nyt hiilidioksidi pitoisuus ilmakehässämme on 0.005%, jotenka "viherpiipertäjien" hiilidioksidi hörhöily on julkista VALEHTELUA!
josta ne tyhjänpuhujat pitäisi vetää käräjille, ja kirkon rappusille jalkapuuhun!