sunnuntai 7. syyskuuta 2008

www.rense.com

Rense.com on ollut hyökkäysten kohteena jo pitään eikä ole auennut aikoihin. www.rense.com on mm viime aikoina tuonut julki paljon totuuksia Georgian-kriisissä, esim. venäläisten näkemyksiä joita olen itsekin julkaissut täällä blogilla.

Tässä erään fiksun kaverin näkymys siitä miksi rense.com on hyökkäysten kohteena ja kuka niiden takana mahtaa olla.Jeff Rense on Mr Free-speach ! Jos hänet hiljennetään/on hiljennetty meidän kaikkien tulee olla huolissamme.

Päivitys: videon osa 2.

2 kommenttia:

BCii kirjoitti...

Tää on todella suuri juttu. Jeff Rense on sanan- ja ajatuksenvapauden sankari. Hän ei kyllä anna eliiteille käärmeensikiöille yhtään rauhaa. Mikään heidän tekemisistään ei ole turvassa Rensen raportaasilta. Rense.com oli ykkönen jopa State Dept:in "väärän tiedon levittäjien" virallisella listalla! Taitaa pelkokerroin olla pyramidin huipulla jo melkoinen kun ryhdytään tällaiseen avoimeen elektroniseen sissisotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Illuusio vapaudesta ja demokratiasta murenee aina silloin tällöin jonkun yksilön kohdalla, kiitos Jeffin ja muiden hänen kaltaistensa sekä tietysti internetin.
Millä saataisiin kriittisen massan
tietoisuus heräämään?????
Todelliset vallanpitäjät kun ovat hyviä antamaan aina oikean määrän "tosi-teeveetä" jotta kapina hiipuu...
Auttaisiko totuus ja "puskaradio"
näyttää ainakin kantti pettävän "kavereilla kammioissaan".
Lisää tätä Suomeenkin, jokaisessa meissä asuu pieni Jeff !!!!!;)