tiistai 16. syyskuuta 2008

Salainen Asiakirja No 1.


Päivä alkoi hyvin. Löysin mielenkiintoisen kirjan - ja jopa suomenkielisen sellaisen kerrankin.
Sven-Olof Jakobsson ja Salainen Asiakirja No 1. Tässä linkki.
Lupaava tuo kirjan kuvaus ainakin. Vai mitä itse tästä tuumaat. Erityisesti nuo pari viimeistä lausetta:

Kun hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivät kansan valitsemat johtajat. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta tai kunniallisuutta

"Maailman salaista valtarakennetta ja sen vaikutusta historiamme tapahtumiin eivät tiedotusvälineet tai tietosanakirjat paljasta. Ne eivät myöskään kerro rahavallan tavoitteesta luoda uusi maailmanjärjestelmä ohjaamalla rahakontrolli yksityisiin käsiin. Silloin kyetään hallitsemaan poliittista järjestelmää jokaisessa maassa ja taloutta maailmassa kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi olisi meidän vihdoinkin opittava ymmärtämään mitä raha todellisuudessa on. Kun hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivät kansan valitsemat johtajat. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta tai kunniallisuutta".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hyvältähän se näyttää..
Saiskos vaikka koulujen käyttöön ihan vaikka filosofian ja elämänkatsomus opin tunneille ?
Vois mennä kaupalliseenkin...
Itse unelmoin piraatti tv:stä ja radiosta jolla vois kaapata taajuuden.. vaikka sellanen laiva kansainvälisillä vesillä ;)

Lars Osterman kirjoitti...

Niin miksi ei tällaisia voisi yrittää junailla koulujen käyttöön.
Onhan Rauni-Leena Luukasen vanha tuttu kirja "Kuolemaa Ei Ole" tänään edelleen virallinen osa Norjan koulujen kirjallisuutta.

;-)