lauantai 13. syyskuuta 2008

David Wilcock äänessä 9 syyskuuta

Ihmeellinen mies tämä Wilcock. Ja varoitan: Tätä ei kannata kuunnella ellet mahdollisesti ole valmis luopumaan ennakkoasenteistasi liittyen historiaan ja lähihistoriaan. David Wilcock puhuu yli kaksi tuntia Project Camelotin haastattelemana.

Tässä tulee taustatietoja ja vaikka mitä ihmeellisyyksiä siitä ja tästä - ennen kuin vihdoin pääastään myös Georgiaan ja nykytilanteeseen maailmanpolitiikassa.

http://projectcamelot.org/david_wilcock_9_sept_2008.mp3


Niin olin ihan unohtaa: Nainen joka häntä haastattelee on Kerry Cassidy. Mies joka välillä kommentoi on Bill Ryan. Tässä Project Camelot kotisivut.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

David Wilcock on tosiaan ihmeellinen mies. Olen hänen touhujaan seuraillut sivusta jo jokusen vuoden ja aina olen hämmentynyt tiedon määrästä. Ja ennakkoasenteet tosiaan kannattaa heittää romukoppaan...

Anonyymi kirjoitti...

Vai sillei, onko jossain vielä joku
Suomalainen joka ei vietä aikaansa
Project camelotin/avalonin kanssa ?
David on "vanha tuttu" ja kaverissa on hyvää se että hän ei "lankea synkkyyteen" vaan jakaa positiivista
sanomaa.
Kiva huomata siis että Lars vierailee
siellä....;)

Lars Osterman kirjoitti...

Joo, no olen minä melkein alusta asti näitä haastatteluja katsellut.

Mutta ei näitä tällaisia juttuja aina kannata tuoda julki joka tilanteessa. Poliitikassa se tarkoittaa helposti julkista itsemurhaa.
Ja mitä crop cirlesiin tulee niin taidan olla Suomessa Mr Viljapeltokuvio (Martin Keitelin ohella) koska kun niitä oli Suomessa vuonna 1998 valokuvasin ne lentokoneesta ja monet lehdet mm Iltasanomat julkaisi kuvani etusivullaan. Nelosen uutisetkin näyttivät videokuvia niistä uutisten loppukevennyksenä.