sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Repost: Muistutus kevään jutusta...

Tällaista taisin kirjoittaa maaliskuun puolessa välissä:


18. maaliskuuta 2008

USA: Edustajanhuoneella outo salainen kokous

Niinpä niin. Nyt tapahtuu kaikenlaisia ja sellaiseen tahtiin ettei tahdo ehtiä lukea puoliakaan. Uutisvälineet välittävät meille osan - toinen osa jää kertomatta. Kertomatta jääneistä ehkä kuumin juttu liittyy siihen että USA:n edustajanhuone kokoontui perjantaina 14.3 suljettujen ovien taakse. Tätä ei ole tapahtunut vuosikymmeniin, tarkemmin sanottuna ei 25 vuoteen ja muutenkin vastaavaa on vain tehty neljästi 176 vuoden aikana. Kuitenkin on ilmanmuuta selvää että edustajanhuone piti jonkinlaista hätäkokousta eikä mediaa haluttu todistamaan ajatustenvaihtoa.

Julkisesti kokous oli suljettu republikaanien pyynnösta koska aiheena oli väitetysti demokraattien lakialoite joka uhkaa viedä pohjan Bush-hallinnon laittomasta kotimaan salakuuntelusta jälkeen 9-11. Mutta myös muuta on vuotanut esiin. On hyvin mahdollista että Hal Turner Show´n saamat dokumentit ovat todenperäisiä. Salailusta ja pakkokeinojen käytöstä suivaantuneet edustajat ovat väitetysti vuotaneet tällaisia julkisuuteen:

1. Yhdysvaltain talouden totaalinen romahtaminen viimeistään syyskuussa 2008

Nyt kun on 20. syyskuuta - voimme kai todeta että jutussa oli perää....ja jos Benjamin Fulfordiin on uskominen niin 30. syyskuuta on erittäin kriittinen päivämäärä. Littovaltion fiskaalinen kausi vaihtuu silloin ja silloinen tarkka tase on pakko julkaista.
Fulfordin mukaan Bush & muuts rosvot jouduvat siihen mennessä myös palauttamaan valtaisan miljardisumman joillekin itäisille tahoille. On arvioitu että Bushhallinto pyrkii tekemään epätoivoisen sotilaallisen ratkaisun päästäkseen tästä. Poikkeustila - marshall law?

A 35 minute telephone interview with Benjamin Fulford. The purpose of the call was to allow him to expand on the details reported by him in his 28 August article published here (or here, if Jeff Rense’s site is down). His article concerned the importance of 30 September as the end of the US Fiscal Year, and the possible situations being played out by the superpowers behind the scenes.


http://www.projectcamelot.org/benjamin_fulford_6_sept_2008.html

BF: Well, actually, I don’t know about September 8th, but, you know, the dirt I’ve been hearing is September 30th, and then some sort of event in the US in October. So my understanding from my various sources is that there will be an attempt at a coup d’etat, martial law, and rounding people up for the detention camps in early October.

These people have been trying very hard to start WWIII. As you know, the Israelis had an Air Force base in Georgia and they were planning to attack Iran’s nuclear facilities from Georgia. The important thing is though... a friend of mine who was at the Trilateral meeting in Tokyo in 2006 told me there was a technical explanation there, where they said that because the Iranian facilities are so deep underground, they would have to attack them with nuclear weapons. Now, the Russians and the Chinese have said they will destroy Israel if they do that. OK?


Päivitys: Tässä myös George Green äänessä selittämässä mm miksi tuo 30. syyskuuta on niin oleellinen päivämäärä.

Joten - saapa nähdä mitä tapahtuu. Toivottavasti ei mitään..

2 kommenttia:

ttl kirjoitti...

"Lokakuun yllätys" on tietysti se mitä odotetaan. Nyt jo tiedetään varmuudella, että yksi jalkaväen prikaati on määrätty Irakista kotiin Homeland-tehtäviin alkaen 1.10.2008. Sotilaille on tätä varten annettu erityiskoulutusta ja jaettu ei-tappavia aseita, muun muassa Taser. (Armeijan käyttö kotimaan sisäisissä tehtävissä on perustuslain vastaista. Sitä varten on olemassa National Guard.)

Mahdollisuuksia on kolme:
1. Rauhattomuudet alkavat heti syyskuun viimeisen päivän talousuutisten jälkeen (kuten Fulford ennustaa).
2. "Flase flag" terrori-isku 22. päivä (vrt. 9/11 --> 10/22).
3. Hyökkäys Iraniin käynnistyy ja presidentin vaalit perutaan.

On myös raportoitu, että ainakin osassa FEMA:n 3700:sta keskitysleiristä ympäri liittovaltion on tällä hetkellä henkilökunta paikalla. Nehän ovat olleet muuten tyhjinä rakentamisestaan lähtien.

Georgian osavaltion pellolla makaa 500 000 tyhjää muovista ruumisarkkua. Kukaan ei tiedä mitä varten ne siellä ovat. Koko erän hankintahinta on yli 2 milj. USD, joten paikallinen kirkko ei niitä ainakaan ole varastoon ostanut.

Lars Osterman kirjoitti...

OK mahdollisuuksia voi silti olla aika monta lisääkin. Ja voi olla ettei mitään tapahdu.

Nuo muoviset ruumisarkut olen bongannut joskus ennenkin.

Sattumoisin tiedän tämän: Aavikkomyrsky-sotaoperaation yhteydessä 1990-1991 suomalaiselta valmistajalta tilattiin valtava määrä (100.000 kpl?) mustia soikeita valokuvakehyksiä joita jenkkilässä käytetään sodassa kaatuneitten valokuvissa. Nämä lienevät edelleen jossain varastossa...