maanantai 16. maaliskuuta 2009

The Obama Deception (videoelokuva)

Valitettavasti Musta Messias - Barry Sotero, eli Barack Hussein Obama ei tule tuomaan muutosta parempaan. Kuherruskuukausi on ohi. On aika herätä, nähdä ja tajuta se. Obamahallinnon nimilista paljastaa kaiken.
Video on Alex Jone`sin tuottama - mutta silti melko hyvä ja katsomisen arvoinen.The Obama Deception is a hard-hitting film that completely destroys the myth that Barack Obama is working for the best interests of the American people. The Obama phenomenon is a hoax carefully crafted by the captains of the New World Order.(lähde)

4 kommenttia:

JLT kirjoitti...

Perustulo kansallisesti omavaraisella rahoituksella Suomeen ja kaikille valtioille
- kansallisen hyvinvoinnin ratkaisu presidentti Barack Obamalle?


Tähän keskusteluun ehdotan tausta-aineistoksi ja "kritisoitavaksi"
Toimeentuloon liittyvää politiikka-asiaa Seppo Sallilan-väitöskirjasta;

Sallila, Seppo 2009: ”…Lähtökohtana on siis tietyn hyvinvointivaltion, Suomen,
vuonna 2003 sosiaaliturvaa
määrittelevä lainsäädäntö, josta etsitään köyhyyteen tehokkaimmin
purevat pisteet. Kysytään, mihin suuntaan seuraava askel tämän lainsäädännön muuttamisessa on järkevä ottaa, jos halutaan alentaa köyhyyttä mahdollisimman
tehokkaasti? Tavoitteeseen pyritään sillä ehdolla, että kaikkien kotitalouksien käytettävissä olevien tulojen summa pysyy vakiona. Valtiovarainministeriön ei tarvitse muuttaa budjetin loppusummaa tässä esitettävien ehdotusten takia. Kaikki lasketut vaihtoehdot ovat siis budjettineutraaleja, eivät kuitenkaan yksittäisen tulonsiirron sisällä
vaan kokonaistaloudellisesti. Saatuja tulonsiirtoja tässä suoritettava optimointi todennäköisesti tulee lisäämään ja näin ollen veroja kasvattamaan.” s. 18 + pääomatuloverotus 60 % s. 162

Sallila, Seppo 2009 Hyvinvointivaltion optimaalisen köyhyyspolitiikan määrittelyä. Akateeminen väitöskirja. Tarkastettu 13.03.2009. Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos ja Turun yliopisto Sosiaalipolitiikan Laitos, 213 s.
http://www.thl.fi/thl-client/pdfs/040a5afc-1fef-438a-8348-e8fc07531950


Lisäys:
Ajattelen kaikkien - sinun ja meidän etua - jos saisimme perustulon kansallisesti omavaraisilla rahoituksilla kaikille ihmisille?

Lakimies J.D., M.Ed. Alfred Webre on ehdottanut seuraavaa: Yksinkertaisin ja suorin tapa luoda vaihtoehto pankkiperustaiselle velkarahalle on perustulo jokaiselle kansalaiselle, joka maksetaan jokaiselle yhteiskunnan kansalaiselle Keskuspankista (Webre 2008).

Webre, Alfred 2008 Seven Steps to Transform the Global Financial "Crisis"
http://peaceinspace.blogs.com/911/2008/10/cap-policies-solution-to-global-financial-crisis.html

Nykyisin globalisaatio on väline kontrolloida, säädellä ja siirtää taloudellista valtaa pitävien intressien ja omien etujen mukaisesti rahavirtoja
(Davidsson 2008).
Davidsson, Jukka 2008 Globalisaatio, finanssikriisit ja poliittinen riski. Yhteiskuntapolitiikka 6/2008, 671-676

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on nyt tulossa kahtiajako kahden ajattelutavan välillä:

Ajattelutapa A)

Ilmastonmuutos on meidän aikaansaamaa, koska Al Gore sanoin niin, ja sen voi peruuttaa, joten hyväksyn tulevan ilmastoverotuksen, vaikka ne verorahat menisivät minne sattuu. En myöskään viitsi asemani tai perheeni vuoksi hangata vastaan näin suuressa asiassa, joten odottelen kiltisti seuraavaa palkkaani, maksan lyhennykset ja katselen uutisia vain mtv3:lta ja hesarista. Onhan suomalainen media monipuolisin ja puolueettomin. EU on kiva kaikinpuolin ja Stuppi ihqu. Bilderberg on harmiton herrojen kerho, ja ovat varmasti fiksumpia kuin minä ja muut kansalaiset, joiden näen kadulla tallustavan. Keskitysleirejä täytyy rakentaa, koska ihmiset sekoaa pian kun kaikille ei riitä kaikkea. Myöskin siirtymävaihe johonkin muuhun järjestelmään olisi niin kivulias, että siihen en halua lähteä, ajattelen vain lasteni parasta. Olen myöskin valmis pitämään huolen siitä, että muut eivät tätä yritä, sillä se lisäisi itseni ja lapsieni epävarmuutta, sekä voi estää rahakkaiden mahdollisuuksien hyödyntämisen. Kuulun puolueeseen, koska vanhempanikin tai kaverinikin kuuluvat/tähän suuntaan media minut nyt spinnasi/tykkään pitää asiat simppeleinä ja aina ei jaksa itse miettiä. Elektronisesti suojattu koti, uskonto ja myymäni isänmaa. Aamen

Ajattelutapa B)

Ilmastonmuutos johtuu pääosin jostain muusta kuin meistä, ja sitä käytetään hyväksi edistääkseen poliittisia tai taloudellisia agendoja. Se ei poissulje sitä, että luontoa täytyy säästää ja vaalia. EU on luonnollinen ja tarpeellinen euroopan yhteistyölle, mutta siinä on mätiä osia ja korruptiota. Uskon, että Bilderberg, CFR ja TC jäsenet/osallistujat eivät aja ensisijaisesti kansan parasta ja ne ovat ilmentymä nykyajan 'demokratian' terveydentilasta. Minua ei haittaa, vaikka siirtymävaihe nykyisestä järjestelmästä olisi kivulias, sillä olen sen velkaa itselleni ja lapsilleni. Haluan puhua politiikasta ja aroista aiheista vapaalla ja töissä, vaikka menettäisin sen vuoksi muutaman "ystävän" ja rahakkaan mahdollisuuden, sillä jos näin ei tapahdu niin missä sitten? Korruptiota on aina ollut Suomessakin, se nyt vain on ollut hienostuneempaa kuin useassa vertailumaassa. En tunnusta puolueväriä, sillä en näe syytä liittyä iänikuiseen sokeaan köydenvetoon, jossa syntyy paskoja kompromisseja. Päätöksiä ja lakeja tulee tehdä yksi kerrallaan, jokaista asiaa erikseen tarkastellen ilman puna- tai sinilaseja ja muita ennakkoluuloja.

Ajattelutapa C1 tai puolustusmekanismi A)

Öööörg ei kiinnosta juodaan kaljaa ja puhutaa genitaalialueista!
(oikeasti kiinnostaa, mutta en kehtaa myöntää olevani ihan pihalla kaikesta paitsi genitaalialueista. liikaa kun näet olen kaljaa ja rauhottavia sekasin ottanunnää.)

C2 tai Puolustusmekanismi B)

Äh, iänikuisia salaliittoteorioita, ei jaksa. Alex tekee vaan rahaa. Ja tykkää olla tollee julkisuudessa esillä ja mahdollisesti tykkää tulla listityksi. Maailmassa ei ole mitään mitä wikipedia ei tietäisi. Salaliitot ovat mahdottomuus, siihenhän vaaditaan vähintään 2 ihmistä suunnittelemaan ja toimeenpanemaan rikos, ja kyllä silloin joku puhaltaisi pilliin. Milloin mukamas historiassa aikaisemmin on ollut salaliittoja ja ovat onnistuneet siinä? (Lue: apua mistä tämmöne negatiivari tuli, äkkiä jotain uppereita, Teletapit päälle tai Marco kehiin huutaan naminami.)

Ei muutaku kivaa kevättä ja rakastelkaa vieläku seisoo... yhteiskunta pilareillaan.

2xv kirjoitti...

Hyvä filmi oli, kiitokset vinkistä.

Anonyymi kirjoitti...

On hyvä muistaa kuitenkin että Alex Jonesin dokumentaarit ovat muodoltaan surkeita. Ne ovat täysin subjektiivisia. Niiden vaikutus perustuu pitkälti informaatio tulvaan, sen sijaan että keskityttäisiin yhden asian huolelliseen pohdintaan. En sano hänen olevan täysin väärässä. Oma tietoni Yhdysvaltain taloudesta, politiikasta, saatikaan Obaman henkilökohtaisista agendoista, on puutteellista. Haluan vain tuoda esille sen kuinka propagandamaisia ja mustavalkoisia Jonesin dokumentaarit ovat, joten jokaisen on hyvä hengähtää ja hieman kyseenalaistaa kyseenalaistaviakin näkökulmia ennen foliohatun päähän laittamista.

peace