keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Velkaa, velkaa ja lisää velkaa..vaikka rahasta ei voi olla pulaa.

Velkataakka vain kasvaa ja kasvaa - eikä yksikään poliitikko osaa ehdottaa mitään uutta tai pysyvää ratkaisua tähän. Ainoa mitä osataan ehdottaa on - lisää velkaa.
Lisäksi näyttää pitkälti siitä kuin että sama ongelma olisi levinnyt lähes kaikkialle maailmassa. Siispä kaikkialla säästetään, supistetaan toimintaa, lasketaan palvelua, ihmisiä turhaututetaan pitenevissa jonoissa, lapsia sullotaan lisää luokkahuoneisiin ja kuljetetaan kymmeniä kilometrejä kotoa edestakaisin uusiin jättikouluihin.
Samalla puhutaan jostain eläkepommista joka muka räjähtää käsiimme kun eläkeläisten osuus suuhteessa työssäkäyviin kasvaa.
Joistakin lakisääteisistä palveluista ei kuitenkaan voi luistaa. Poliitikkojen ratkaisu vanhusten ja sairaiden hoitovelvoitteeseen ja kasvavaan hoitajapulaan on niinkin luova kuin "filippiiniläisen tilapäistyövoiman" tuominen Suomeen. Maahanmuuttajahoitajia verottamalla Suomi siis saa osan tarvitsemastaan rahasta? Suomalaiset poliitikot käyttävät epätoivoisia maahanmuuttajia hyväksi koska näille edelleen kelpaa se raskas työ ja huonohko palkka josta suomalaiset kieltäytyvät? Tätä ei pidä tulkita minään ulkomaalaisvastasuutena - minusta vain koko ratkaisu on naurettava ja ontuu pahasti.

Kaikki yllä mainitut ongelmat ovat kuitenkin vain rahaongelmia. Ja mitä raha on ellei ihmisen oma tuotos jonka määrää ihminen voi itse säätää!
Ei raha siis ole sellaista mistä edes oikeasti voi olla puutetta - ellei sitten joku nimenomaan niin halua tai jotenkin hyödy yleisestä rahan puutteesta. (kuten pankit tekevät)

Jos raha taas olisi kultaa ja kullasta puutetta siksi että sitä ei enää löytyisi kaivoksista "puute" olisi edes jotenkin ymmärrettävä. Mutta näin ei ole ollut satoihin vuosiin.

Milloin poliitikot vihdoin tajauvat että jokainen valtio voi itse tuottaa kaikki tarvitsemansa rahat ilman velkaantumista tai yleensäkään pankkeja tai muita loismaisia välikäsiä....
Money As Debt II Promises Unleashed - eli entisen Money As Debt nettivideon ohella on nyt olemassa uusi kakkososa jonka voi tilata tekijältä Kanadasta. Käsittääkseni tämä uusi ei vielä löydy YouTubesta..?
Kiinnostava uusi löytö: http://cosmichours.blogspot.com/
When we have our new international economic system running we will stop paying all slavish loans and mortgages.

Bernard Lietaer: "
The prosperity of a country only depends of the amount of money that there is in circulation, in the times of the gold standard most people were poor because gold is scarce."

"Should be go back to the gold and silver standards? NEVER, this will be humanity's worst mistake in History. If there are poors now if we go back to that prehistoric currencies less than 1 per 1000 of the global population will have money, almost everybody would be instantly unemployed."

ANYBODY CAN CREATE MONEY, if we create a intelligent new money the only thing we have to do is to convince people to use it and abandon the capitalist money.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aktiivinen ihminen, käytä toki Suomen perustuslakia hyväksesi. Perustuslaki on tarkoitettu käytettäväksi.
Ilmaise mielipiteesi on yhtä kuin osoita mieltäsi eli järjestä mielenosoitus.
Muutaman hengen seisova mielenosoitus lakanan takana, kunhan ensin ilmoittaa asiasta vähintään kuusi tuntia ennen alkua poliisille.
Lakanaan iskevä lause ja plokiosoitteita ja sopivia hakusanoja internettiin.
Poliisi turvaa mielenosoituksen häiriköiltä, poliisi on asiallisen mielenosoittajan paras kaveri.
Pienistä puroista virta muodostuu.

Kimmo S kirjoitti...

Anonyymille:

Miten naurettavaa on, että kysytään lupa mielenosoituksille?

Mieti nyt. "Saanko luvan olla eri mieltä, herra Poliisi?"

Lars Osterman kirjoitti...

Minua mietityttää koko tämä mielenosoituksen perusmalli sen jälkeen kun on selvinnyt että poliisilla on nykyään tapana soluttaa omia palkkahäiriköitään joukkoon. Häiriköt heittävät kiviä, rikkovat ikkunoita tai potkivat roskiksia jotta poliisi saisi verukkeen höykätä mielenosoittajia kohtaan uusilla kypärillään ja mellakkapoliisileikkikaluillaan.

Tai sitten poliisi väittää saaneensa "nimettömän luotettavan vihjeen" siitä että mielenosoituskulkue aikoo olla väkivaltainen. Ja sitten uusitaan se SMASH ASEM pelleily...ja filmataan kaikki. Ja jokainen joka ei heti käskystä istu kadulle saa pampusta selkäänsä ja eikun Musta-Maijaan....

Eli tätä mieltä minä olen mielenosoituksista.

Voi tietysti kysyä onko tällainen toiminta oma-aloitteista vai onko käskyt tulleet jostain kauempaa.
Sama malli kun on nähty jo vähän siellä täällä. Seattle, Malmö, Bryssel jne

Anonyymi kirjoitti...

Ei poliisilaitokselta pyydetä lupaa mielenosoitukselle, vaan sinne ilmoitetaan, että pidetään mielenosoitus.
Asennevammaisilla ihmisillä on käsitys, että mielenosoitus on vain kulkue.
Poliisin tulee turvata mielenosoitusoikeutta ja esimerkiksi vappumarsseilla kulkueen kärjessä on poliisiauto, ja risteävillä kaduillla on poliisimies estämässä kulkueeseen tunkeutumiset.
Kusipäähäiriköt osallistuvat kulkueisiin ja pilaavat asiallisten marssijoiden maineen.
Lakanan kanssa seisovia mielensoittajia poliisin on helpompi turvata.
Eihän sananvapautta olisi, jos poliisilta pitäisi kysyä lupa mielenosoitukseen.
Heittäkää asennevammannne huitsinnevadaan, osoittakaa mielipiteenne julkisesti. Ilmoittamalla poliisille ansaitsee poliisivartion. Poliisi pitää kusipäät kauempana.

Anonyymi kirjoitti...

On todella naurettavaa kysyä lupa mielenosoitukselle, sillä se ei tarvi lupaa.
Jokainen valveutunut suomalainen tietää, että meillä on mielenosoitusoikeus keneltäkään lupaa pyytämättä, eivät vappumarssienkaan järjestäjät keneltäkään lupaa kerjää.

Anonyymi kirjoitti...

"Saanko olla eri mieltä, herra Poliisi?" sanoo Kimmo S.
Sitähän ei kukaan tiedä mitä mieltä "herra Poliisi" on, joten on vaikeata olla eri mieltä. Hän voi olla samaa tai eri mieltä siitä, mitä mielenosoittajan plakaatissa lukee.
Oleellista on se, että hän turvaa mielenosoittajan perusoikeuden ilmaista mielipiteensä.
Lisää tietoa, ei asenteita, Perustuslaissa, Kokooontumislaissa ja Poliisilaissa.
Ei "herra Poliisin" mielipiteillä ole merkitystä, jos olisi, kyse olisi mielivallasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitusmuodossa mainitut oikeudet
sallivat kaikkien mielipiteiden tulla julki. Julkaiseminen aiheuttaa menoja, joten kaikilla ei ole mahdollisuuksia tuoda julki mielipiteitään.
Poliisilla ei ole demokratiassa mielipidettä vaan se tulkitsee lakeja ja asetuksia. Talousdemokratiasta poliisilla ei ole mielipidettä, joten mielenosoittaja taitaa olla eri mieltä kuin "valtamedian pakkosyöttämä yleinen mielipide".
Poliisimies ajattelee ihan mitä ajattelee kuin Havukka-ahon ajattelija ja hoitaa velvollisuutensa.

Lars Osterman kirjoitti...

Hallitusmuodolle kaikki kunnia - mutta tuo on valitettavasti pelkkää teoriaa.

Käytäntö taas on tämä: Jos joku kehtaa olla väärää mieltä jostain asiasa niin tällaista mielipiteenilmaisua ei sitten yhtäkkiä suvaitakaan vaan valtakunnan syyttäjä katsoo oikeudekseen nostaa syyte ja vaatii tietysti poliisilta virka-apua.

Esimerkkeinä vaikka nämä:

-Ulkomaalaisten ja maahanmuuttajien (mahdollisia) rikoksia ja rikollisuutta ei saa tuoda erikseen missään julki. Ja esim. jos tapahtuu raiskaus ja raiskaaja silminäkijöiden tai uhrin mielestä näyttää, kuulostaa ja vaikuttaa somalilta tai joltain muulta etnisen vähemmistön edustajalta tätä ei silti väitetysti saa sanoa ääneen.

-Juutalaisten pankkirien (mahdollisia) laajoja maailmanlaajuisia talousrikoksia ei saa eikä voi osoittaa sormella joutumatta liemeen.

-Israelilaisten (mahdollisesti) tekemiä sotarikoksia 1919-2009 ei saa eikä voi tuoda julki vaikka aiheesta löytyy satoja dokumentteja, silminäkijäkertomuksia ja valokuvia.

-Neuvostoliiton syntyaikojen bolsheviikkien (mahdollinen) kytky juutalaisuuteen on myös aiheena pitkälti edelleen tabu.

- Sionin Viisaitten Pöytäkirjoja ja niiden jo pitkälti toteutuneita suunnitelmia ei saa eikä voi tuoda julki minään muina kuin "väärennöksinä" tai esimerkkienä antisemitismistä.

-Saksan väitetyistä keskitysleireistä ja siitä mitä niissä tapahtui tai ei tapahtunut ei saa olla eri mieltä kuin maailmanlaajuinen juutalaislobby.
Monissa Euroopan maissa istuu tällä erää n. 12-15 henkilöä vankilassa viiden vuoden kakkua pelkästään siksi että ovat rohjenneet olla eri mieltä tässä asiassa. Ja mikähän viranomainen on se joka heti iskee tässä tapauksessa? Ei ainakaan palokunta.

-Freedom of Speach -aiheiseen konferenssiin (Bagdad 2007) osallistuneita istuu kakkua "holokaustin kieltämisestä".

Voin koska vain vetää hihasta lisää ns poliittisista syistä kiellettyjä aiheita joita tuskin voi tuoda julki missään mielenosoituksessa ilman että siitä mitä ilmeisimmin seuraa ikävyyksiä - vaikka kyse on pelkästään mielipiteeen ilmaisuista joihin jokaisella on laillinen oikeus - myös YK:n ihmioikeusartiklojen mukaan.

Ja lopuksi mitä pankkimaailmaan ja sen toiminnan puitteissa tehtyihin talousrikosiin tulee niin on osoittautunut että hyvin usein valtavirtapoliitikot yrittävät kääntää syytökset jonkinlaiseksi yhteiskunnalliseksi paranoiaksi - tai jopa antisemitismiksi. Näin ainakin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa missä pankkiala rahoittaa useimpien kansanedustajien kampanjoita.

(Referring to Congress)..."The banks run the place," Mr. Peterson said. "I will tell you what the problem is - they give three times more money than the next biggest group. It's huge the amount of money they put into politics."

(Representative Collin C. Peterson, a Minnesota Democrat and the chairman of the House Agriculture Committee)


linkki

Anonyymi kirjoitti...

Poliisilla organisaationa ei ole mielipiteitä juutalaisista pankkireista, bolsevikkien mahdollisesta juutalaisuudesta, Siionin viisaista, holokaustista tai talousdemokratiasta.
Poliisi ei käsittääkseni, eikä palokunta ryhdy toimenpiteisiin "vääristä mielipiteistä" vaan syyttäjä, ehkä syyttäjät.
Poliisin on tutkittava jos syyttäjä käskee. Poliisi on syyttäjän työmies.
Varsin vähän taitaa olla sellaisia syyttäjiä, jotka mielipiteistä viitsii itseen töitä haalia, töitä on kädet täynnä muutenkin.
On oikeastaan väärä osoite, jos syyllistetään poliisi mielipidevalvojaksi, eiköhän jotkut kansanedustajat ja valtamedia ole se taho, joka tutkintaa ja syytteitä vaatii.
On aivan eri asia, että virkapukuiset poliisit yrittävät pitää järjestystä yllä mielenosoituksissa, eli turvata mielenosoitusoikeutta.

Anonyymi kirjoitti...

Lukaisepa Halla-ahon Scriptasta Esitutkintaa koskeva päivitys ja esitutkintaa koskeva päivitys osa 2.
Näistä kirjoituksista näkee mihin rakoon poliisimies joutuu, kun syyttäjä luovasti tulkitsee lakia.
Kuulusteltava on kun kerran käsketään. Ei vaikuta suuresti tunnustuksen vaatimiselta, mikä ei tietenkään edes ole poliisin tehtävä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos haluaa vaikuttaa Suomessa harjoitettvaan politiikkaan, pitää laatia julkisuusstrategia. Halla-aho viimeksi on päässyt julkuksi, hänen keinonaan on blogi Scripta ja
siinä täky Mika Illmanille.
Pitää erottaa tavoite ja keino.
Jos tavoite on talousdemokratia, niin yhtenä keinona on julkisuushakuisuus. Julkisuuteen pääsemisen yhtenä keinona on mielenosoituksien järjestäminen.
Kokeile, aloita käymällä poliisilaitoksen kansliassa ja hae
mielenosoituksen järjestämisen ilmoituskaavake.
Jos ei yritä on elämä pelkkää pekuleeraamista, Juha Mieto yritti ja sai Olympiakullan ja kansanedustajan paikan.