lauantai 30. toukokuuta 2009

Arkkitehti Richard Gage Fox 26 aseman haastettelussa

Niin se vain on - tämä asia ei tule menemään pois ennen kuin se on lopullisesti selvitetty. Tässä voimme ihmetellä sitä, miten yleensä aina niin poliittisesti korrektit amerikkalaiset tv-uutiset kerrankin sallii toisinajattelijan puhua keskytyksettä. Toimittajilla tuntuu jopa yllättäen olevan kunnioitettava asenne. (viitaten kommenttiin alla, taisin aluksi olettaa että kyseessä oli Fox News vaikka kyse olikin pienemmästä kanavasta)

Richard Gage on KMPH Fox 26 in Fresno, CAArchitects and Engineers for 9/11 Truth --- Check out more info at:
http://www.ae911truth.org/

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

FOX NEWS olisikin liian hyvää ollakseen totta. Kyseinen kanava on KMPH Fox 26, joka kuuluu "Papas Telecasting Companies" -konserniin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pappas_Telecasting

Siis pieni asema. Vähän katsojia.
Mutta tyhjää parempi tietenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Vilkaiseppas tätä
http://theinfounderground.com/forum
/viewtopic.php?f=6&t=5367

Lars Osterman kirjoitti...

Totta - israelilaisten ja kaksoiskansalaisuushenkilöiden kytky tapaukseen on kieltämättä pitkälti vaiettu tosiasia.

Ilmeisesti israelilaisia ei saa eikä voi syyttää mistään. Fosforipommit gazalaisten niskaan ne jopa kieltävät jyrkästi vaikka tuore kuva-aineisto on täysin selvä ja lahjomaton.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on melko hyvä (ja maan pinnalla pysyttelevä) lista WTC-touhusta ainakin aihetodisteiden perusteella vastuussa olevista avainhenkilöistä.

Tuttuja nimiä.

http://www.whodidit.org/cocon.html

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisellä on taipumus uskoa asiasta ensiksi kertovaa. Asiasta muodostuu ns. vallitseva mielipide, jota jotkut pitävät totuutena.
Näimme lentokoneen osuvan torniin ja näimme tornin sortuvan. Reportteri sanoo TV:ssä, että lentokonehyökkäys tuhosi tornit. Syntyi vallitseva mielipide, joka ei välttämättä ole oikea, mutta sen kumoaminen on melkeinpä mahdotonta. Kukaan Obamaa vähäisempi ei sitä voi kumota.
Mistä tahansa asiasta vallitseva mielipide on yleensä kaukana faktoista. Esim. onkohan tosi, että proletaarit järjestivät lokakuun vallankumouksen, tai että japanilaiset pääsivät yllättämään Pearl Harbourissa. ( tai, että autoa ei saa ajaa ilman paitaa )