maanantai 29. kesäkuuta 2009

Goldman Sachs - vedätysten ja huijausten maailmanmestari

Asioita tutkittaessa on ilmennyt että on hyvin todennäköistä ja jopa ilmeistä että 140-vuotta vanha amerikkalainen pankkiiritalo jolla on kytkyksiä Euroopan vanhan finanssiaristokratian rahaan - on pääosin omin päin ohjannut olosuhteita sellaisiksi että puhumme tänään finanssikriisistä. Alla olevan Rolling Stone magazine - artikkelin mukaan Goldman Sachs voidaan paikallistaa lähes kaikkien viime vuosisadan kuplien taustalla.

Huomaa artikkelin lopussa että jos ilmastomuutoshuijaus onnistuu ja maailma saadaan uskomaan hiilidioksiidivalheeseen Goldman Sachs kuvittelee pääsevänsä kiinni 1000 miljardin
rahapottiin - kun kaikki joutuvat maksamaan "hiilidioksiidipäästöoikeuksista". Vedätys on mitä ilmeisimmin ennätyksellinen rahastustemppu - jos se onnistuu.

Taibbi-Goldman-Sachs

Myös Max Keiser vahvistaa samoja käsityksiä alla olevalla videolla, missä 2008-2009 bail-out jupakasta käytetään ilmaisua "false-flag operaatio. False-flag on siinä mielessä paikallaan että jos Goldman Sachs itse aiheutti ongelman - Goldmanin entinen johtaja osoitti sormella väärää syytä kaikkeen - ja järjesti näin 700 miljardin potin Goldmanille, jota nyt ollaan jakamassa ennätyssuurina bonukseina vaikka firma Paulsonin mukaan oli liemessä.....(vaikkei oikeasti ollutkaan..) Puhallus-elokuva saisi mahtava jatko-osan..."This was a controlled demolition that was sponsored by Goldman Sachs." "This was a false flag operation," "The American people were scared out of their wits due to the financially engineered financial collapse by Goldman..." Very striking analogies to 9/11!!

Suomalainen nwo-911 sivusto vuorostaan toteaa asiasta näin:
Max Keiser toteaa syksyn talousromahduksen olleen false flag -operaatio, jonka naruista veteli pankkiiriliike Goldman Sachs. Valtionvarainministerinä kriisin sattuessa oli Hank Paulson, sattumoisin Golman Sachsin entinen toimitusjohtaja. Paulson alkoikin lapioimaan rahaa mm. entiselle työnantajalleen. Obaman politiikka jatkaa samaa pankkiireja suosivaa latua.

1 kommentti:

watchingthecrisis.net kirjoitti...

Taibbi vs. Goldman keskustelu jatkuu...

http://trueslant.com/matttaibbi/2009/06/30/on-giving-goldman-a-chance/