sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Iran vuorossa...?

Ensin Irak....ja sitten...?

Poiminta eräästä blogista:
The facts are… Iran isn’t attacking anyone. Lebanon isn’t attacking anyone. Palestine isn’t attacking anyone. Afghanistan wasn’t attacking anyone. Pakistan isn’t attacking anyone. Iraq was only attacking Kuwait the first time for slant drilling into their wells and because the U.S. State Department green-lighted the incursion in a double cross gesture, set up to go after them.
Psst..now the terrible Iranians Throw Babies From Their Incubators!

Jos USA keksii tekosyyn hyökätä Iraniin ja markkinoi sen kansalaisilleen tapansa mukaan valheilla niin siitä seuraisi hyvin laaja selkkaus. Toivotaan ettei niin käy. Kaikki merkit näyttävät kuitenkin siihen suuntaan että jotain on tekeillä. Öljylämmittäjät varautukoot pahimpaan tilaamalla talven öljyt nyt !

Muistakaamme mitä tapahtui 1953.... ja 1979.

2 kommenttia:

Jussi K kirjoitti...

Propagandaa ainakin alkaa olla jo siihen malliin, että joku syy hyökkäykseen saadaan. Surullista jos näin tapahtuu ja se 3. maailman sota ei ehkä ole kovin kaukana.
Mikä sitten on se todellinen syy sotien levittämiseen? Israelilla varmaan syyhyttää hyökätä Iraniin ja varmaan riippuu valituista aseista miten tämä tulee vaikuttamaan myös meihin. Pysyykö konflikti paikallisena vai yritetäänkö Venäjäkin saada mukaan? Vaikeita asioita mutta sama kaava tässä tuntuu olevan kuin ennen Irakin sotaa. Halua on mutta joku syy täytyy kehittää jolla tämä hyökkäys myydään kansalaisille.

Lars Osterman kirjoitti...

Jeps..kannattaa ainakin katsoa mitä seuraavilla sivuilla löytyy:

the truthseeker

rense