maanantai 15. kesäkuuta 2009

Tosiasiat ovat tosiasioita vaikka ne kiellettäisiinkin

David Icke on laatinut ansiokkaan uuden artikkelin missä vielä kerran tuo julki asioita joille moni lukija varmaan mieluimmin sulkisi silmänsä.

Myös argentiinalainen Adrian Salbuchi, joka on esiintynyt useita kertaja tällä blogilla talous- ja NWO-aiheiseilla videoillaan, nostaa tällä kertaa z-kissan pöydälle. Hän toteaa itse että moni tietysti vetäytyy kuoreensa kun kuulee z-sanan. Mutta jos on rehellinen itselleen niin z-asiaa ei voi sivuuttaa.

Salbuchi - Zionism: A Key Factor in the New World Order Elite Power Network - Part 1/3Part 1) http://www.youtube.com/watch?v=yy43zYo33Dg

Part 2) http://www.youtube.com/watch?v=MY6mq8rAqAQ

Part 3) http://www.youtube.com/watch?v=ppQNpl68RiM


Visit: www.asalbuchi.com.ar - Adrian Salbuchi's Web Site

Tästä aiheesta ei tietenkään saisi sanaakaan sanoa ellei varta vasten halua ongelmia. David Icke toteaa tähän että hän ei ole mukana kilpailemassa suosituimmasta henkilösta, vaan häntä kiinnostaa todellisuus, totuus ja rehellisyys. Se ettei yleinen mielipide tiedosta tätä ongelmaa ei häntä estä.
Adrian Salbuchi vuorostaan ei puolustele kannanottoaan vaan katsoo sionismin nivoituvan niin selvästi aiheeseen "uusi maailmanjärjestys" että jokaisen vastuullisen tulee osoittaa tätä tosiasiaa sormella.

Tässä vielä linkki Jeff Rense´n ja David Icke´n tuoreeseen radiokeskusteluun missä aiheena ensin on sikainfluenssa ja mahdolliset pakolliset rokotusohjelmat ja näiden seuraamukset länsimaissa.
Myöhemmin keskustelun aiheeksi nousee sionismi on ilmeistä usean länsmaan johdossa ja se miten äärisionismi nykyään jopa käyttää yli 400 ydinaseen kiristysvaltaa.

Eikä tätäkän tosiasiaa pidä sivuuttaa. Myös USA:n keskuspankkihistoria on varsin mielenkiintoinen.
Napoleon said: When a government is dependent for money upon the bankers, they and not the government leaders control the nation. This is because the hand that gives is above the hand that takes. Financiers are without patriotism and without decency.
Zionist Jews own and run the Federal Reserve Bank that the US government continually borrows from...and is in debt to.

8 kommenttia:

Kimmo S kirjoitti...

Siionismi on jännä juttu. On hyvin hämmentävää, että 1900-luvun merkittävimmästä ideologisesta liikkeestä ei kouluissa ja mediassa puhuta.

Siionismissa yhdistyvät 4 ihmiskunnan pahinta ideologista vitsausta: rasismi, äärinationalismi, uskonnollinen fanaattisuus sekä fasismi.

Siionismi on täysin rasistinen liike. Kun pohja-ajatuksena on "Valittu Kansa", niin tuskin voidaan puhua mistään muusta kuin yököttävän rasistisesta maailmankuvasta.

Kun otetaan huomioon, että tämä itsekorotus on peräisin uskonnollisesta näkemyksestä (joista JOKA IKINEN on pelkkää satua), niin siionistien oikeutus on varmasti heidän mielestään täysin saletti. Onhan Jumala heidän puolellaan; onhan Jumala heille Israelin luvannut! On omituista, että monet äärisiionistit syyttävät muslimeja jihadista (mikä on yhtä idioottimainen käsite), kun he itse syyllistyvät täysin samaan harha-ajatteluun.

Valtio-oppi kärjistyneenä on äärinationalismia. Kuten Joe Biden sanoi, ei tarvitse olla juutalainen ollakseen siionisti. Samaten ei tarvitse olla saksalainen ollakseen natsi.

Israelin valtion fasistisesta toiminnasta tuskin tarvitsee paljoa puhua. Raja-aidat, Gazan ghetto, jatkuva asevarustelu ja hyökkäyssota naamioituna paranoidiin puolustusajatteluun ovat melko sekava soppa.

Mielestäni on täysin järkyttävää, etteivät ihmiset osaa arvioida omaa identiteettiään objektiivisesti. Luulen, että kyseessä on psykologinen ohjelmointi, jonka uhriksi me kaikki lapsena olemme joutuneet, kuten Stefan Molyneux hienossa kirjassaan "On Truth" kirjoittaa:

" [--] it is now completely self-evident
that when most people refer to “truth,” they are really referring to culture."

Kaikki me olemme kulttuurimme kasvatteja, ja on vaikeaa olla eri mieltä sellaisten kanssa, joiden kanssa olisi mukamas kuuluttava samaan keinotekoiseen joukkueeseen, kuten valtioon, kirkkoon tai rotuun jne.

Jussi K kirjoitti...

Täysin samaa mieltä, hyvä kirjoitus. Surullista myös todeta kuinka eräs pohjoisesta kotoisen oleva meppi on suuri Israelin ihailija, suorastaan raivokkaasti puolustaa sen tekosia.
Mikä demokratia tai sananvapaus estää puhumasta asiasta?
Kirsi Virtasen radio-ohjelmassa oli aika hyvin selitetty tämä asia siten jos sama tapahtuisi Suomessa. Oudointahan tässä kaikessa on että vaikka tällaisia hienoja esimerkkejä vääryyksistä pääsee joskus esille niin se ei tunnu hetkauttavan juuri ketään.

Anonyymi kirjoitti...

FED, IMF, EKP jne
Pääjohtajana on jew
USA:n valtiovarainministeri
hänkin on jew
Madoff jew
ja taloutta ennustaa Roubine Nouriel olisiko jew
Obaman kanslipäällikkö Rahm Israeli Emanuel kaiketi jew
Nämä Googlen mukaan.
Onko mitään merkitystä, sattumaako vai johdatusta tämä jii ee wee

Lars Osterman kirjoitti...

No jaa...lista on kyllä tosipitkä. Tässä artikkeli asiasta.

obama czars

OBAMA ‘CZARS’

A ZIONIST SHADOW GOVERNMENT
By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2009

Lars Osterman kirjoitti...

Poliittisen sionismin osuutta maailmansodissakaan ei tule aliarvioida.

Tässä muistutuksena siitä muutama poiminta Albert Pike´n kirjeestä jonka hän lähetti Guiseppe Mazzinille vuonna 1871.

In a letter that he wrote to Italian Freemason Giuseppe Mazzini [2], dated August 15, 1871, Albert Pike [1] the most prominent of American Freemasons at the time and a man still revered as a Masonic `God` outlined plans for three world wars, that he said would be necessary to bring about the One World Order. For a short time, this letter was on display in the British Museum Library in London, and was copied by William Guy Carr, former Intelligence Officer in the Royal Canadian Navy, and author of `Pawns in the Game.` Carr summarizes:

http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/06/pike-knew.html

"The First World War was to be fought so as to enable the Illuminati to overthrow the powers of the Tzars in Russia and turn that country into the stronghold of Atheistic-Communism. The differences stirred up by the Agentur of the Illuminati between the British and German Empires were to be sued to foment this war. After the war ended, Communism was to be built up and used to destroy other governments and weaken religions.

World War Two was to be fomented by using the differences between Fascists and Political Zionists. This was to be fought so that Nazism would be destroyed and the power of Political Zionism increased so that the sovereign state of Israel could be established in Palestine. During world war two International Communism was to be built up until it equalled in strength that of united Christendom. At this point it was to be contained and kept in check until required for the final social cataclysm.

World War Three is to be fomented by using the differences the agentur of the Illuminati stir up between Political Zionists and the Leaders of the Moslem world. The war is to be directed in such a manner that Islam and Political Zionism (including the State of Israel) will destroy themselves while at the same time the remaining nations, once more divided against each other on this issue, will be forced to fight themselves into a state of complete exhaustion physically, mentally, spiritually and economically."

Anonyymi kirjoitti...

Se on kohta mossad ovella kun tällaisia julkeat kirjoittaa. En muista missä sanottiin, että israel oli brittien palkinto amerikan juutalaispankkiireille ensimmäiseen maailmansotaan liittymisestä.

Lars Osterman kirjoitti...

No jaa netti taitaa olla aika täynnä näitä asioita jo ennestään. Enkä minä janoa mitään kostoa kenellekään haluan vain että ihmiset ymmärtäisivät miksi asiat ovat edenneet niin kuin ovat ja miksi ollaan tässä tilanteessa tänään....

Tästä voi kuunnella Benjamin Freedmanin radioselostusta tuosta mainitsemastasi asiasta.

http://www.iamthewitness.com/audio/Benjamin.H.Freedman/Willard.Hotel.1961/


01 Preface.mp3 01 Preface.mp3 2.2 MB 2008.01.29 · 23.33
02 WWI.mp3 02 WWI.mp3 6.5 MB 2008.01.29 · 23.34
03 The Balfour Declaration.mp3 03 The Balfour Declaration.mp3 5.8 MB 2008.01.29 · 23.35
04 Jewish ultimatum.mp3 04 Jewish ultimatum.mp3 5.3 MB 2008.01.29 · 23.36
jne...

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä vielä varsin huomionarvoinen puheenvuoro lähes samasta aiheesta:

Irving on churchill

Tässä mm mainitaan ne oikeat syyt miksi USA liittyi mukaan toiseen maailmansotaan.