torstai 27. maaliskuuta 2008

Väitteet öljyvarojen loppumisesta sittenkin liioiteltuja ?

Lindsey Williams puhuu Granada Forumissa siitä miten öljy-yhtiöt ovat salanneet kansalaisilta miten suuret todelliset öljyvarat ovat. Hänen mukaansa on haluttu antaa kuva siitä että öljy olisi loppumassa ja tällä verukkeella nostaa hintaa. Katso video ja pohdi onko mies uskottava. Tämä on jakso yksi. Jaksoja on kaiken kaikkiaan kahdeksan.Tässä linkki saman miehen yhtäjaksoiseen tunnin pituiseen esitelmään googlevideossa.

Miehen esittämät nimet ja asiantuntijat eivät luonnollisesti ole meille tunnettuja joten suomalaisen on vaikeampi ottaa kantaa tähän. Mutta mies vaikuttaa vilpittömältä - ainakin minusta.

4 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Minustakin Lindsey Williams vaikuttaa vilpittömältä. Mieheen liittyy sellainen ehkä näissä ympyröissä hieman poikkeuksellinen piirre, että hänen hieman "maalaismiehen" olemukseensa ja puhetapaansa nähden hänellä on yllättävän syvällinen ymmärrys itse asiasta, eli rahapolitiikan ja öljyn suhteesta toisiinsa.

Irakin sodan todellisista syistä on vaikea saada otetta varmasti siksi, että se on itse asiassa joukko syitä. Mutta uskon, että Lindsey Williamsin esittämä rahapoliittinen syy on varmasti yksi tärkeimmistä.

JussiR kirjoitti...

Olen itsekkin kuullut eri lähteistä hyvin erilaisia arvioita jäljellä olevan öljyn määrästä, ja siinä mielessä tämä kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Tosin on yleisesti tiedossa, että mm. Alaskassa ja Venezuelassa on valtavia hiekkaan/saveen sekottuneita öljykenttiä, joten olisin odottanut Williamsin tarkentavan onko hänen puhumassaan öljykentässä kyse helposti porattavasta tavan öljystä, vai vaativampaa puhdistusta vaativasta hiekkaöljystä. Sain sellaisen kuvan että ensimmäisestä, mutta täysin tämä ei selvinnyt.

Yleisemmin Williams kuulostaa hyvin asiansa tuntevalta tyypiltä, vaikka luento etenikin hieman hidastempoisesti (mutta ikäihmiselle tämä suotakoon). Sain itseasiassa juuri luettua Williamsinkin suositteleman Confessions of Economic Hitman, joka kertoo toisen sisäpiiriläisen tarinan ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille. John Perkins ei puhu niinkään paljoa rahapolitiikasta (vaikka "ekonomisti" onkin), mutta järjestelmän toiminta aukaa hyvin hänen henkilökohtaisen tarinansa kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo vähän höperö kun joskus katsoin, taisi olla juuri tämä video. Taitaa mies uskoa ufoihin jne muistaakseni. En kuitenkaan sivuuta hänen väitteitään Alaskan öljystä ja muuusta täysin mahdottomina.

Lars Osterman kirjoitti...

En nyt ymmärrä viimeisen kirjoittajan logiikkaa.
Miten tunnistamattomiin lentäviin esineisiin voi "uskoa". Tietysti niitä on ja niistä on satojatuhansia erilaisia todistuksia ja todisteita. Moni on tuomittu murhasta kuolemaan vähäpätöisimmin todistein.

Ufoista sen verran vielä että niihin pätee samat säännöt kuin mihin muuhun tahansa aiheeseen. Mitä enemän tietää sen vähemmin tarvitse "uskoa".

Tällä erää suurin kysymysmerkki on se lähinnä ovatko ne kaikki joidenkin suurvaltojen salaisia lentokoneita vai onko myös osa tulevaisuudesta tulleita aikakoneita ? Vai osa ihan myös muualta kauempaa tulleita tarkastelijoita.

Kaikki kolme hypoteesiä ovat perusteltuja. Steven Greer sanoi jo Oslossa 1997 että 80% havaituista lautasmaisista lentolaitteista ovat "secret military experiment vessels using unpublicized antigravity technology"

;-)