maanantai 3. maaliskuuta 2008

Mielipiteenvapaustako: Lakitieteen professori MEP Bruno Gollnisch vankilaan

Euroopan parlamentin jäsen Bruno Gollnish on tuomittu vankilaan siksi että hän ei ole samaa mieltä kuin se pieni eliitti joka määrää valtavirtakäsitykset siitä mitä mahdollisesti tapahtui toisen maailmansodan aikana. Outoa, todella outoa. Jeesusta saa kieltää, Jumalaakin. Mannerheimiä saa sanoa homoksi, Mainilan laukauksiin saa edelleen uskoa, Stalinin inhimillisyyteen saa uskoa - mutta tässä yhdessä ainoassa asiassa ei ole lainkaan tilaa tulkinnoille. On vain yksi totuus ja se pidetään pystyssä jopa valtioterrorilla. Omasta mielestäni jokainen totuus pystyy seisomaan omilla jaloillaan. Jos se ei siihen pysty on aika tarkastella asioita ja määritellä "totuus" uudelleen. Mutta tiedän toki että tämä aihe on arka - jopa tabu.

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=45378&sectionid=351020603

"The Lyons Appeal Court has confirmed conviction of a member of the European Parliament, Bruno Gollnisch, for questioning the Holocaust.

Gollnisch, a former law professor of Lyons University and a member of the European Parliament has been sentenced to five months suspended jail term and a cash fine of 5,000 euros.

Gollnisch has questioned the gas-chambers run by Nazi Germany, where thousands of Jews were allegedly murdered.

Although Gollnisch has political immunity because he is an EP member, the EP has revoked his immunity under pressure fromthe Zionist lobby paving the way for his trial at the French court."
Eikä lakitieteen professori Bruno Gollnisch ole lainkaan ainoa. Kemian tohtori Germar Rudolph sekä Ernst Zundel, Dr Friedrich Torben että moni muu ovat vankilassa samasta syystä.

Nimilista "muut" on pitkä: Paul Rassinier (France), Mark Weber, Bradley Smith and Fred Leuchter (US), Ernst Zundel (Canada), David Irving (England), Robert Faurisson (France), Carlo Mattogno (Italy) and Ahmed Rami (Sweden) jne jne

2 kommenttia:

Aragon kirjoitti...

On aina mielenkiintoista kuunnella, miten viralliset "liberaalit" eivät pidä näitä tuomioita millään tavalla sananvapauslakien vastaisina.

Teknisenä korjauksena voisi todeta, että monet noista muista tuomituista eivät ole olleet vankilassa, koska USA:ssa ei ole Gayssot-lakeja, ja ranskalainen Paul Rassinierkin kuoli jo vuonna 1967, eli 23 vuotta ennen Gayssot-lain säätämistä.

Valona tunnelin päässä voisi todeta, että jopa monet juutalaiset, kuten Deborah Lipstadt (=David Irvingin vastapuoli vuosituhannen vaihteen suuroikeudenkäynnissä), ovat alkaneet kyseenalaistaa näiden lakien mielekkyyden.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin USA:ssa ei ole sitä lakia niin. Siksi varmaan Ernst Zundel kaapattiin ja siirrettiin Manheimin vankilaan.
Esimerkkinä siitä miten Saksassa toimitaan: pelkästään mielipidevanki ja silti hänen postinsa luetaan ja toimitetaan hänelle 6 kk myöhemmin.

Tällä lailla ei toimita edes kun kyseessä on sarjamurhaaja.

Erityisen tekopyhää tämä kaikki on kun huonio miten terhakkaasti mm Turkkia on vaadittu laskemaan mielipidevankia vapaalle. Olli Rehn oli hiljan siellä tapailemassa toisinajattelijaa ja viisastelemassa Turkin ihmisoikeustilanteesta - ja samalla mukisematta hyväksytään tällaista Euroopan Uudessa Neuvostoliitossa.